Sunday, June 16, 2019

μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

Σε ειδική τελετή που διοργανώθηκε στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, απονεμήθηκαν πιστοποιητικά σπουδών στο προσωπικό της ΕΛ. ΑΣ. που στελεχώνει την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης και έγινε παρουσίαση της γραμμής.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html

Από τα μεσάνυχτα της 22ας Μαρτίου, η τηλεφωνική γραμμή κλήσης 210-3410900 είναι διαθέσιμη σε 24ωρη βάση για όλο το προσωπικό (αστυνομικό ή πολιτικό, εν ενεργεία ή σε αποστρατεία) καθώς και για τα μέλη των οικογενειών της Ελληνικής Αστυνομίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.


Η λειτουργία της γραμμής έχει σκοπό να παρέχει επιστημονική υποστήριξη και συμβουλευτική ενημέρωση, που θα βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν διάφορα ζητήματα που τους απασχολούν σε επαγγελματικό, ατομικό, οικογενειακό επίπεδο, ενώ βασικά χαρακτηριστικά της αποτελούν η διασφάλιση της ανωνυμίας και η πλήρης εχεμύθεια.


Ακολούθησε απονομή των πιστοποιητικών εκπαίδευσης σε (9) κατάλληλα εκπαιδευμένους αστυνομικούς που στελεχώνουν σε 24ωρη βάση την τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης.



μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες
μονοημερη κρουαζιερα υδρα σπετσες
αποσπασματα σαιξπηρ
σουλι λατσι

No comments:

Post a Comment