Saturday, June 29, 2019

παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο Ροσλιάκοφ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο κολέγιο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.


παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο νεαρός να μπαίνει στη σχολή κρατώντας ένα τουφέκι.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν το κίνητρο για τη φονική επίθεση. Ο Πούτιν έκανε τις δηλώσεις αυτές σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

Νωρίτερα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στην τεχνική σχολή της Κριμαίας ήταν τρομοκρατική επίθεση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Το χρονικό της επίθεσης


Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε κολέγιο στην Κριμαία και δεκάδες τραυματίστηκαν από τους οποίους 37 νοσηλεύονται, όταν τουλάχιστον ένας δράστης της επίθεσης πυροδότησε μια βόμβα στην καφετέρια και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του στο κτίριο.


Ο ύποπτος για την επίθεση στο κολέγιο της κριμαϊκής πόλης Κερτς αυτοπυροβολήθηκε και το πτώμα του βρέθηκε μέσα στο κολέγιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας.



Взрыв газа произошел в техникуме в Керчи, сообщают в соцсетях. По предварительным данным, десять человек погибли и около 50 пострадали. pic.twitter.com/2hrc1fH32k

— Телеканал 360° (@360tv) 17 Οκτωβρίου 2018


κινητή τηλεφωνία & τηλεπικοινωνίες
συνταγη για γεμιστο ψαρονεφρι

No comments:

Post a Comment