Tuesday, June 25, 2019

βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html
ψαλτης

«Το ΝΑΤΟ είναι πιο ισχυρό από όσο ήταν πριν δύο ημέρες» τόνισε ο κ. Τραμπ, υπογραμμίζοντας ότι όλες οι χώρες δεσμεύτηκαν να αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στη Γερμανία.


βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

Το ζήτημα αυτό είχε αποτελέσει θέμα σφοδρής αντιπαράθεσης μεταξύ του Αμερικανού προέδρου και Γερμανών αξιωματούχων, με τον κ. Τραμπ να χαρακτηρίζει το Βερολίνο «όμηρο της Ρωσίας».


Μένει, όπως είπε ο κ. Τραμπ, να ξεκαθαριστεί το θέμα «με τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Strem 2».


το διαβολοψαρο

βαγγελης γιακουμακης μηνυματα

Πρόσθεσε, ωστόσο, ότι πιστεύει πως μπορεί να αποσύρει τις ΗΠΑ από το ΝΑΤΟ χωρίς την έγκριση του αμερικανικού Κογκρέσου, αν και συμπλήρωσε ότι δεν εκτιμά ότι κάτι «τέτοιο είναι απαραίτητο».


Ερωτηθείς πώς θα αντιδράσουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση που οι Σύμμαχοι δεν αυξήσουν τις αμυντικές τους δαπάνες, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε: «Θα το κάνουν, θα το κάνουν. Δεν έχω καμία αμφιβολία. Δεσμεύτηκαν όλοι και θα αγγίξουν το 2% (σ. σ. του ΑΕΠ) μέσα στο επόμενο διάστημα. Σε μερικά χρόνια».



Trump, asked if he was threatening to pull out of NATO, said he could, but "that is unnecessary. They have stepped up today like they have never stepped up before." pic.twitter.com/FyLWlOyVoL

— Meg Wagner (@megwagner) July 12, 2018


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_21.html

No comments:

Post a Comment