Tuesday, June 25, 2019

διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη

Η κατάσταση στην αγορά εργασίας μάλιστα είναι πολύ καλή ακόμη και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία εργαζομένους οι οποίοι εάν απολυθούν ξαναβρίσκουν σύντομα εργοδότη. Στο Χονγκ Κονγκ χρειάζεται κανείς κατά μέσο όρο 9 εβδομάδες για να βρει δουλειά. Στις ΗΠΑ ο χρόνος αυτός ανέρχεται σε 11 εβδομάδες και στην Αυστραλία στις 17, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.


Η κατάσταση στην αγορά εργασίας της Σιγκαπούρης παραμένει αρκετά καλή παρά τη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας επειδή το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση επέβαλε μεταξύ άλλων περιορισμούς στη μετανάστευση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάντως οι εργαζόμενοι στη χώρα είναι η έλλειψη συγκεκριμένων δεξιοτήτων. Αυτό συμβαίνει επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τη δουλειά τους εργαζόμενοι για πολλά χρόνια στον κλάδο της βιομηχανίας επειδή πολλές τέτοιες επιχειρήσεις μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους σε άλλες χώρες.


χειροτερη ελενη χατζιδου στιχοι

Αυτή είναι τώρα και η προτεραιότητα της κυβέρνησης, να βοηθήσει περισσότερους εργαζομένους να αυξήσουν τις δεξιότητές τους ώστε να μπορέσουν να απορροφηθούν σε άλλους κλάδους. Για πρώτη φορά από το 2010 και μετά η ανεργία στη χώρα για τους υπηκόους της Σιγκαπούρης και τους μονίμους κατοίκους της χώρας αναμένεται να ξεπεράσει το 3%. Η ανεργία για όλους όσους εργάζονται στη Σιγκαπούρη δεν ξεπερνά το 2,1%.



διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη
κατεβην χθες εις πειραια

No comments:

Post a Comment