Sunday, June 23, 2019

comet ταινια υποθεση

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Ο Βασίλης Λεβέντης, στην ομιλία του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις, σύντομα και κατέθεσε την πρότασή του για την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση. Παράλληλα, κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δεν μπορεί να διαχειριστεί τα προβλήματα που ταλανίζουν την χώρα και τους πολίτες της».


Επίσης, επανέλαβε ότι η Ένωση Κεντρώων ψηφίστηκε από τους πολίτες για να αλλάξει την πολιτική ατζέντα, προς όφελος των αδυνάτων και ζήτησε από το εκλογικό σώμα να ψηφίσουν Ένωση Κεντρώων γιατί «δεν πρόδωσε ποτέ τον ελληνικό λαό». Ο κ. Λεβέντης ζήτησε για άλλη μια φορά να συγχωνευθούν οι πολλαπλές συντάξεις, να καταργηθούν οι συντάξεις των πλουσίων και να εντοπιστούν οι αργόμισθοι από τον δημόσιο και τον ευρύτερο δημόσιο τομέα.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html

comet ταινια υποθεση

Για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Βασίλης Λεβέντης υπογράμμισε, ότι «με την Τουρκία πρέπει να είμαστε προσεχτικοί, να σεβαστούν το διεθνές Δίκαιο και την καλή γειτονία και μετά να κάνουμε τις διμερείς επαφές».


comet ταινια υποθεση

Αναφορικά με τα Σκόπια και το όνομα του γειτονικού κράτους, ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Λέμε να αλλάξουν τακτική και να αφήσουν στην άκρη την λέξη Μακεδονία».


πως να μην παρω κιλα στην εμμηνοπαυση


διεθνες δικαιο αγγλικα

No comments:

Post a Comment