Sunday, June 23, 2019

σπορτ δμ

σταθερα διαστασης κα

Η νέα μήνυση κατατέθηκε σήμερα, Τρίτη, το πρωί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών από κάτοικο του Νέου Βουτζά, ο οποίος υπέστη εγκαύματα και έχασε τη σύζυγό του.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_120.html

«Δυστυχώς, η σύζυγός μου, βρήκε τραγικό θάνατο και εγώ τραυματίστηκα (κάηκα) πολύ σοβαρά και σώθηκα από θαύμα. Πλήρως εγκαταλελειμμένοι και οι δυο μας, τόσο από την Περιφέρεια και το Δήμο μας όσο και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, αλλά και από τους άλλους, κατά το νόμο, αρμόδιους και υπεύθυνους και αυτό έγινε κατά παράβαση της σχετικής ως κατωτέρω ειδικότερης νομοθεσίας της πατρίδας μας, σχετικά με την Πολιτική Προστασία», τονίζεται στη μήνυση.


Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης:


1. Δεν είχαν ληφθεί εγκαίρως τα κατάλληλα μέτρα για την πρόληψη της πυρκαγιάς, όπως δεν καθαρίστηκαν οι δρόμοι, οι πλατείες και τα οικόπεδα από τα ξηρά χόρτα και κλαριά.


σπορτ δμ

2. Δεν συντάχθηκε εγκαίρως (από την Άνοιξη του 2018), όπως προβλέπεται από το Ν.3013/2002 και τον «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗ» σχετικό ειδικό σχέδιο αντιμετώπισης δυσμενών καιρικών φαινομένων και γεγονότων, όπως και για πυρκαγιά, στην περιοχή, βάσει, ασφαλώς, και των υφιστάμενων πραγματικών καταστάσεων κάθε περιοχής.




σπορτ δμ
μπισκοτακι θερμιδες
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

No comments:

Post a Comment