Monday, June 24, 2019

ελληνικη γλωσσομαθεια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
ο πρωην μου θελει να ειμαστε φιλοι

Μάλιστα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επανέλαβε πως η συγκεκριμένη δήλωση δεν είχε στόχο να προσβάλει κανένα στον ευρωπαϊκό Νότο.


Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος του Eurogroup, είχε κάνει την προκλητική δήλωση για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου αναφερόμενος για την αλληλεγγύη που επέδειξαν οι βόρειες χώρες της Ευρώπης στις χώρες του νότου που επλήγησαν από την κρίση, λέγοντας πως οι τελευταίες ξόδευαν χρήματα σε ποτά και γυναίκες.


ξεφλουδισμενη μυτη σκυλου

Ο Ντάισελμπλουμ, αμέσως μετά τις συγκεκριμένες δηλώσεις, είχε δεχτεί σφοδρά πυρά από ευρωβουλευτές, καθώς θεωρήθηκε ως επίθεση στις χώρες του νότου και συγκεκριμένα προς την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Ελλάδα.


Οι ευρωβουλευτές τον είχαν καλέσει να πάρει αποστάσεις από τα σχόλια αυτά, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ο Ντάισελμπλουμ εμφανιζόταν αμετανόητος για τη δήλωσή του και δεν ήταν διατεθειμένος να ζητήσει συγγνώμη παρά τη σφοδρή κριτική.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html

ελληνικη γλωσσομαθεια

GEROYN


"Καρφια" Βαρουφάκη για Ντάισελμπλουμ


Σφοδρή κριτική στον επικεφαλής του Eurogroup είχε ασκήσει και ο πρώην Έλληνας υπουγός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, ο οποίος κατά τη θητεία του είχε συγκρουστεί μαζί του ουκ ολίγες φορές με αποκορύφωμα το περίφημο... ουάου!


Με ανάρτησή του στο Twitter o κ. Βαρουφάκης είχε κάνει λόγο για «χαμηλό επίπεδο ήθους και τεχνογνωσίας».


222222



ελληνικη γλωσσομαθεια

No comments:

Post a Comment