Wednesday, June 26, 2019

αγαυη σιροπι ιδιοτητες

κομικντομ

Το Brighton College, που βρίσκεται στο ανατολικό Σάσεξ, αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα από τη νέα σχολική χρονιά. Στόχος του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποκτήσουν κριτική σκέψη και να «φιλτράρουν» τις πληροφορίες που δέχονται online.


Τα διδάγματα του Αριστοτέλη περί αλήθειας θα βρεθούν στο επίκεντρο των μαθημάτων. Η Λικ Χάμπλετ, υποδιευθύντρια του σχολείου, ελπίζει ότι τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν «τι είναι ψέμα και τι είναι πραγματικό».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html


αγαυη σιροπι ιδιοτητες

«Θέλω να τους μάθω να αναζητούν πηγές, να κοιτούν από πού είναι η πηγή και να κρίνουν εάν είναι αξιόπιστη» δήλωσε η ίδια, και συνέχισε: «Εάν είναι να διαβάσεις κάτι και να το ελέγξεις σε μερικές διαφορετικές πλατφόρμες δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι είναι και αλήθεια, καθώς διακινείται μέσω κοινωνικών δικτύων».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

Η εκπαιδευτικός ανέφερε, επίσης, ότι οι άνθρωποι έχουν μια «έμφυτη τάση» να πιστεύουν το γραπτό λόγο. Και έτσι απαιτούνται αναλυτικές δεξιότητες για να διαπιστώσουν οι αναγνώστες εάν αυτό που διαβάζουν είναι πραγματικότητα.




αγαυη σιροπι ιδιοτητες
μεθυστικο ιωαννινα τηλ

No comments:

Post a Comment