Saturday, June 15, 2019

βαντερ αποελ

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_135.html
μεγαλος παραθετικα
βαντερ αποελ

«Δεν την διαπραγματεύτηκα την συμφωνία αυτή, δεν θα την ψηφίσω. Αν έχει κυρωθεί τα περιθώρια ελιγμών είναι πολύ στενά» είπε ο κ. Μητσοτάκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ και πρόσθεσε ότι «ο κ. Τσίπρας εκχώρησε την εθνότητα και την γλώσσα, κάτι που καμία κυβέρνηση στο παρελθόν δεν έκανε».


Απαντώντας στις αιτιάσεις των προηγούμενων ημερών είπε ότι ανέτρεξε σε παλαιότερα κείμενα και κατέληξε ότι «ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν θα την ψήφιζε αυτή την συμφωνία γιατί ακριβώς εκχωρεί την ουσία του αλυτρωτισμού που είναι η εθνότητα και η γλώσσα».


Ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι γεννά ερωτήματα γιατί ήλθε τώρα η συμφωνία και γιατί συνέπεσε με τη συμφωνία για το χρέος, ενώ παράλληλα άσκησε κριτική στον Αλέξη Τσίπρα ότι περιφρονεί τους πολίτες με χαρακτηρισμούς περί ακροδεξιάς και ότι διχάζει τον ελληνικό λαό.


τερμα ρεμος στιχοι

Σε ερώτηση για το αν θα πρέπει να γίνει δημοψήφισμα απάντησε ότι «εκλογές χρειάζονται για να αποφασίσει ο ελληνικός λαός και για την συμφωνία». Όσο για το τι είπε στο Βερολίνο, απάντησε ότι «τα ίδια που λέω και στην Ελλάδα, ότι δεν συμφωνώ και δεν θα ψηφίσω την συμφωνία».


Ερωτηθείς για το τι περίμενε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποίο και επισκέφθηκε απάντησε ότι «δεν περίμενα κάτι περισσότερο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά του έθεσα ένα συνταγματικό παράδοξο ότι ο κ. Τσίπρας υπογράφει και δεσμεύει την χώρα χωρίς να έχει την σύμφωνη γνώμη του κυβερνητικού του εταίρου».


Για τον πρωθυπουργό είπε ότι «ο κ. Τσίπρας είναι ένας κυνικός πολιτικός που κάνει τακτικούς ελιγμούς για να παραμείνει στην εξουσία» και πρόσθεσε ότι εκείνος θα ζητήσει την τρίτη του ευκαιρία στις προσεχείς εκλογές ενώ ο ίδιος την πρώτη.





βαντερ αποελ
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_87.html

No comments:

Post a Comment