Saturday, June 29, 2019

βλαχου λουκια

πρωθυπουργοσ παρα πεντε
βλαχου λουκια

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας, λόγω των σοβαρών πλημμυρικών φαινομένων, τα σχολεία των Δημοτικών Ενοτήτων Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ελευσίνας, και Μεγάρων, ύστερα από απόφαση των οικείων δημοτικών αρχών και του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, Γ. Βασιλείου, θα παραμείνουν σήμερα κλειστά.


μαρια μπακοδημου ηλικια


Η Περιφέρεια Αττικής κατέθεσε αίτημα στη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας για να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης οι Δημοτικές Ενότητες Μάνδρας, Μαγούλας και Νέας Περάμου των Δήμων Μάνδρας - Ειδυλλίας, Μεγάρων, και Ελευσίνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.
Οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας και οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής διενεργούν ήδη αυτοψίες για τον καθαρισμό των δρόμων από φερτά υλικά ενώ ιδιαίτερα προβλήματα παρουσιάζουν οι πλημμυρισμένοι δρόμοι στις περιοχές του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας και ειδικότερα στην περιοχή Αγία Σωτήρα. Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται σε επιφυλακή προκειμένου να παρέμβουν, όπου είναι απαραίτητο και να συνδράμουν τις αρμόδιες αρχές.


Συστήνεται ο περιορισμός των άσκοπων μετακινήσεων καθώς και ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς, οι οποίοι θα πρέπει να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας για την ασφαλή μετακίνησή τους καθ’ όλη τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων, σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ.



βλαχου λουκια
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

κτελ δρομολογια λαρισα τρικαλα

νεοτερα απο norman atlantic
κτελ δρομολογια λαρισα τρικαλα

Οι δύο συλληφθέντες, 20 και 17 ετών, εκτιμάται ότι είναι μέλη κυκλώματος παράνομης διακίνησης προσφύγων και μεταναστών. Αστυνομικοί τούς εντόπισαν το απόγευμα της Τετάρτης, στα Νέα Κερδύλια Σερρών και όταν τους έκαναν «σήμα» να σταματήσουν εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα, ενώ στην προσπάθειά τους να διαφύγουν εγκατέλειψαν το όχημα μαζί με τους πρόσφυγες.


Ακολούθησαν έρευνες, οι οποίες οδήγησαν, τελικά, στη σύλληψή τους.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

η σταυροφορία των παιδιών

Όπως προέκυψε, οι διακινούμενοι είχαν εισέλθει παράνομα στο ελληνικό έδαφος, μέσω της ελληνοτουρκικής μεθορίου και οι συλληφθέντες τούς παρέλαβαν τα ξημερώματα της Τετάρτης, από περιοχή του Έβρου, με σκοπό να τους μεταφέρουν στη Θεσσαλονίκη.


Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι πρόσφυγες, στην συντριπτική πλειονότητά τους Σύροι υπήκοοι, καθένας εξ' αυτών είχε καταβάλλει τουλάχιστον 2.000 ευρώ για το ταξίδι έως το εσωτερικό της Ελλάδας.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_104.html

κτελ δρομολογια λαρισα τρικαλα

τα πικρα δακρυα της πετρα φον καντ βιβλιο

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_48.html

Ο Πλίνιος ο Νεότερος, αυτόπτης μάρτυρας της ηφαιστειακής έκρηξης, σε επιστολή του προς τον ιστορικό Τάκιτο – 25 χρόνια μετά την έκρηξη – είχε δώσει λεπτομέρειες για το γεγονός. Αναφερόμενος στον χρόνο της καταστροφής, όπως σημειώνει το Forbes, έγραφε πως έγινε εννέα ημέρες προ της 1ης Σεπτεμβρίου, άρα στις 24 Αυγούστου του έτους 79 μ. Χ. – η ημερομηνία προκύπτει σύμφωνα, πάντα, με τις σύγχρονες αναλύσεις.


να τα εκατοστήσεισ χρόνια πολλά xronia polla

τα πικρα δακρυα της πετρα φον καντ βιβλιο

Για πολλά χρόνια οι ειδικοί διαφωνούσαν σχετικά με την ημερομηνία της καταστροφής καθώς όλες οι «απτές» αποδείξεις, όπως ο ρουχισμός των θυμάτων και οι καρποί των δέντρων έδειχναν πως η έκρηξη σημειώθηκε το φθινόπωρο.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html



τα πικρα δακρυα της πετρα φον καντ βιβλιο
φακοι walther

rex hotel ναυπλιο

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
rex hotel ναυπλιο

Οι αγρότες της ανατολικής Κρήτης συγκεντρώθηκαν το βράδυ στο λιμάνι του Ηρακλείου και επιβιβάσθηκαν με αγωνιστική διάθεση, όπως δηλώσαν, διεκδικώντας τα δίκαια αιτήματα τους, με την αποκαλούμενη «απόβαση» στην Αθήνα, προκειμένου όπως είπαν, να δώσουν το δικό τους μήνυμα προς την κυβέρνηση.


rex hotel ναυπλιο

agrotes limani iraklio 1


Παράλληλα, στα πλοία επιβιβάσθηκαν και εκπρόσωποι Εργατικών Κέντρων, συνδικαλιστικών οργανώσεων, δήμων και φορέων προκειμένου να στηρίξουν την κινητοποίηση των αγροτών και να συμπαρασταθούν στα αιτήματα τους.


δημοτικη ποιηση στιχοι

agrotes limani souda 1


https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_21.html

agrotes limani souda 4


πηγή φωτογραφιών: flash news


Οι αγρότες από το Ηράκλειο και το Λασίθι, μετά την άφιξη τους το πρωί στον Πειραιά, θα συναντηθούν με τους συναδέλφους τους από το Ρέθυμνο και τα Χανιά και θα μεταβούν στην πλατεία Βάθη στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για να πραγματοποιήσουν την διαμαρτυρία τους στα προωθούμενα μέτρα, για τα οποία επισημαίνουν πως θα οδηγήσουν σε καταστροφή τον αγροτικό κόσμο, ενώ από εκεί θα εκτιμήσουν την κατάσταση για τις περαιτέρω κινήσεις τους.



κερκυρα ξενοδοχεια κοινωνικου τουρισμου

7 μερες tv περιοδικο ραβω πλεκω

κλιση αρχαιασ συλλαμβάνω

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece υπήρξε πρόοδος στη συνάντηση κάτι που διεφάνη και από τις δηλώσεις του επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα θα επιστρέψουν στην Αθήνα τα κλιμάκια των Θεσμών.


"Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο σήμερα και είμαστε κοντά σε κοινό έδαφος ώστε η αποστολή να επιστρέψει στην Αθήνα την ερχόμενη εβδομάδα", είπε ο επικεφαλής της Ευρωομάδας.


Σύμφωνα με τον Ολλανδό υπουργό υπάρχει μια σαφής κατανόηση ότι η έγκαιρη ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης είναι προς το συμφέρον όλων. "Θα δούμε την εξέλιξη της δεύτερης αξιολόγησης κατα το επόμενο Eurogroup", προσέθεσε.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Στην βασική λίστα των παρεμβάσεων που θα πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα περιλαμβάνεται το αφορολόγητο και η περικοπή του κάτω από τις 7.000 ευρώ και η κατάργηση πολλών φοροελαφρύνσεων με παράλληλες παρεμβάσεις στους φορολογικούς συντελεστές. Στη λίστα με τις παρεμβάσεις που θα ισχύσουν εάν υπάρξουν δημοσιονομικές αποκλίσεις από το 2018 και μετά αναμένεται να περιληφθούν η κατάργηση της «προσωπικής διαφοράς» 1,4 εκατομμυρίου συνταξιούχων, αλλά και περιμετρικές αλλαγές στην εθνική σύνταξη ώστε να γίνει πιο αναλογικό το ασφαλιστικό σύστημα.


Στα εργασιακά, οι θεσμοί επιμένουν στην αύξηση του ορίου των ομαδικών απολύσεων από το 5% στο 10%, με ταυτόχρονη κατάργηση του υπουργικού βέτο και αρνούνται τυχόν επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας. Στα ενεργειακά ζητούν να προχωρήσουν όλες οι σχετικές παρεμβάσεις για απελευθέρωση του συστήματος και παραμένει άγνωστο το εάν θα αξιώσουν τη δημιουργία της λεγόμενης «μικρής ΔΕΗ».


Κλείσιμο της αξιολόγησης σημαίνει πως η Ελλάδα θα λάβει τη δόση των 6,1 δισ. ευρώ. Δεδομένου ότι η ελληνική πλευρά διεκδικεί μια υπόσχεση για το χρέος που θα επιτρέψει στην ΕΚΤ να το θεωρήσει βιώσιμο και θα ανοίξει το δρόμο για τη συμμετοχή της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ εάν αυτή η δέσμευση δεν δοθεί τότε η συζήτηση δεν θα έχει ομαλή εξέλιξη.



7 μερες tv περιοδικο ραβω πλεκω
7 μερες tv περιοδικο ραβω πλεκω
asteria hotel tolo τηλεφωνο
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_108.html

παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

Σύμφωνα με τις ρωσικές αρχές, ο Ροσλιάκοφ άρχισε να πυροβολεί αδιακρίτως στο κολέγιο και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.


παναγια ευαγγελιστρια πειραιας

Στις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας διακρίνεται ο νεαρός να μπαίνει στη σχολή κρατώντας ένα τουφέκι.


Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε πως οι ερευνητές προσπαθούν να βρουν το κίνητρο για τη φονική επίθεση. Ο Πούτιν έκανε τις δηλώσεις αυτές σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα με τον Αιγύπτιο ομόλογό του Άμπντελ Φάταχ αλ-Σίσι.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

Νωρίτερα, ρωσικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι η έκρηξη που σημειώθηκε στην τεχνική σχολή της Κριμαίας ήταν τρομοκρατική επίθεση.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html

Το χρονικό της επίθεσης


Δεκαοκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε κολέγιο στην Κριμαία και δεκάδες τραυματίστηκαν από τους οποίους 37 νοσηλεύονται, όταν τουλάχιστον ένας δράστης της επίθεσης πυροδότησε μια βόμβα στην καφετέρια και στη συνέχεια άρχισε να πυροβολεί όποιον έβρισκε μπροστά του στο κτίριο.


Ο ύποπτος για την επίθεση στο κολέγιο της κριμαϊκής πόλης Κερτς αυτοπυροβολήθηκε και το πτώμα του βρέθηκε μέσα στο κολέγιο, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο την Εθνική Αντιτρομοκρατική Επιτροπή της Ρωσίας.



Взрыв газа произошел в техникуме в Керчи, сообщают в соцсетях. По предварительным данным, десять человек погибли и около 50 пострадали. pic.twitter.com/2hrc1fH32k

— Телеканал 360° (@360tv) 17 Οκτωβρίου 2018


κινητή τηλεφωνία & τηλεπικοινωνίες
συνταγη για γεμιστο ψαρονεφρι

Friday, June 28, 2019

παιδικα δωματια βαλεντινα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

«Έχουν περάσει 10 χρόνια. Έγινα στρατιώτης σαν εσένα. Μπορείς να με δεις; Σε αναζητώ όλα αυτά τα χρόνια. Πού είσαι;», αναφέρει στο βίντεο ο Τσιανγκ Τιανλίν, που διασώθηκε από έναν αξιωματικό του στρατού.


ωραριο οτε χιου

το καφενειο ρικ επεισοδια

παιδικα δωματια βαλεντινα

Από τότε που ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, πριν από μία εβδομάδα, τα views στην πλατφόρμα Sina Weibo έχουν ξεπεράσει τα 12 εκατομμύρια, ενώ το βίντεο έχει προωθηθεί πάνω από 30.000 φορές.


Ο Τσιανγκ ήταν 14 ετών και μαθητής στο γυμνάσιο της Γκουαντζουάγνκ, όταν σεισμός μεγέθους 8 βαθμών έπληξε την κομητεία Γουεντσουάν του Σιτσουάν στις 12 Μαΐου του 2008. Πάνω από 80.000 άνθρωποι έχασαν τότε τη ζωή τους ενώ περίπου 130.000 στρατιώτες συμμετείχαν στις επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης.


Ανησυχώντας για την οικογένειά του, ο Τσιανγκ έφυγε από το σχολείο και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του. Περπατώντας σε ένα μονοπάτι στο βουνό, οι μετασεισμοί προκάλεσαν ξαφνικά κατολίσθηση. Ένας στρατιώτης που περνούσε από εκεί, άρπαξε τον Τσιανγκ και έβαλε το κορμί του ως ασπίδα για να προστατεύσει το αγόρι από τις πέτρες που έπεφταν.



Qiang Tianlin chose to become a soldier, after he was saved by an unknown PLA soldier in devastating Wenchuan #earthquake in 2008. Now, he is seeking help on social media https://t.co/dHeUBswRIo pic.twitter.com/Ny99uvhug0

— China Xinhua News (@XHNews) 29 Ιανουαρίου 2018


παιδικα δωματια βαλεντινα
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

χορτοσουπα για 6 μηνων

https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html

Όπως διευκρινίζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων οι παρατάσεις αυτές δεν αφορούν τα τέλη κυκλοφορίας.


Το πρόστιμο για όσους δεν πληρώσουν έως και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς τα τέλη κυκλοφορίας 2017, είναι ίσο με το ύψος των τελών που θα έπρεπε να είχε εξοφληθεί. Για παράδειγμα, αν κάποιος ιδιοκτήτης ΙΧ θα έπρεπε να είχε πληρώσει τέλη κυκλοφορίας 2017 ύψους 85,50 ευρώ, τώρα θα πρέπει να πληρώσει 171 ευρώ.


Επίσης για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας για το 2017, οι ιδιοκτήτες οχημάτων θα πρέπει να καταθέσουν τις πινακίδες κυκλοφορίας - στις κατά τόπους εφορίες - μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 και να προσκομίσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά: Άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, πινακίδες κυκλοφορίας, αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (έντυπο Ε1) από την οποία να προκύπτει ότι έχει δηλωθεί η ιδιοκτησία του Ι. Χ., αντίγραφο του εντύπου Ε9 ώστε να αποδεικνύεται πως υπάρχει θέση στάθμευσης (ή βεβαίωση ότι υπάρχει διαθέσιμος χώρος), αποδεικτικό καταβολής των τελών κυκλοφορίας του 2016.


αριθμος καρτας σιμ

Τέλος, στην αρμόδια ΔΟΥ θα ζητηθεί από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων να συμπληρώσουν μια αίτηση στην οποία θα αναγράφουν επώνυμο ή επωνυμία, όνομα, όνομα πατρός, επάγγελμα, ΑΦΜ, διεύθυνση κατοικίας, αριθμός κυκλοφορίας αυτοκινήτου, είδος και χρήση (Ι. Χ., επαγγελματικό κ. λπ., τόπος ακινησίας, περιφέρεια αστυνομικού τμήματος, ημερομηνία έναρξης ακινησίας και λόγοι που προκάλεσαν την ακινησία.


χορτοσουπα για 6 μηνων


χορτοσουπα για 6 μηνων
ωραριο καταστηματων κυριακη καλαματα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_88.html

προαστιακος απο αθηνα για χαλκιδα

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
προαστιακος απο αθηνα για χαλκιδα
προαστιακος απο αθηνα για χαλκιδα

Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία και το τμήμα ή σχολή επιτυχίας τους στην ιστοσελίδα: http://results. it. minedu. gov.gr, πληκτρολογώντας τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους με κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.


Όπως ενημέρωσε σχετικά το υπουργείο Παιδείας, η εγγραφή των επιτυχόντων θα γίνει από σήμερα, Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου, μέχρι και την ερχόμενη Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου.


Για την εγγραφή και την ταυτοποίησή τους, οι επιτυχόντες θα πρέπει να απευθυνθούν κατευθείαν στα τμήματα ή τις σχολές επιτυχίας, προσκομίζοντας αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο και όσα τυχόν συμπληρωματικά δικαιολογητικά ζητήσουν οι γραμματείες των τμημάτων/σχολών.


ιδιαίτερος γραμματέας δημάρχου


mascara dior online
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

κινηματογραφος αστυ ταινιοραμα

Ο σεισμός, που αρχικά υπολογίστηκε ότι ήταν ισχύος 7,1 βαθμών, καταγράφηκε από τους σεισμογράφους στις 03:49 (ώρα Ελλάδας.


θρακη χαλκιδα

Το επίκεντρό του εντοπίστηκε σε μια περιοχή 407 χλμ. ανατολικά του Ιτοκλομλίτ της Γροιλανδίας.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html

πως βρίσκω τετραγωνικά μέτρα

Ο σεισμός αυτός ήταν τόσο ισχυρός που θα μπορούσε να προκαλέσει κύματα τοπικά, στη Γροινλανδική Θάλασσα, αλλά δεν αναμενόταν να προκαλέσει τσουνάμι σε πυκνοκατοικημένες περιοχές, σύμφωνα με το σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης για τσουνάμι των ΗΠΑ.


Από την πλευρά του, και το Ευρωπαϊκό - Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC), κατέγραψε το σεισμό στα 6,8 Ρίχτερ.


724066.regional


Το εστιακό βάθος της δόνησης μετρήθηκε στα 10χλμ.



κινηματογραφος αστυ ταινιοραμα
κινηματογραφος αστυ ταινιοραμα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_125.html

αραχωβίτης σταύρος email

αραχωβίτης σταύρος email

Μετά τα πρώτα πανηγυρικά στο ΣΕΦ, η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods άργησε να φύγει αφού καθυστέρησε ο Νικ Καλάθης να ολοκληρώσει με το ντόπινγκ κοντρόλ.


4156407
(Το πούλμαν του Παναθηναϊκού Superfoods με τη συνοδεία των οπαδών - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Η πρώτη υποδοχή στο πούλμαν του Παναθηναϊκού Superfoods έγινε στο Δέλτα του Φαλήρου, στις αρχές τις Λεωφόρου Συγγρού (άνοδος), όταν δεκάδες μηχανάκια με φιλάθλους της ομάδας περίμενε την αποστολή. Ο Τζέιμς Γκιστ ανέβηκε στην οροφή και τράβηξε βίντεο την πορεία.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_55.html




αραχωβίτης σταύρος email
επωνυμοι για βαγγελη γιακουμακη
ντουμπάι χάρτης
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

ελληνικα χορευτικα τραγουδια γαμου

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html
ελληνικα χορευτικα τραγουδια γαμου

Η υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφέρει ότι με το νομοσχέδιο αυτό η κυβέρνηση αποδεικνύει ότι το μοντέλο της ανάπτυξης πρέπει να έχει στον πυρήνα του την εργασία, με αξιοπρεπείς όρους εργασίας. «Το νομοσχέδιο είναι ένα λιθαράκι προς αυτή την κατεύθυνση», τονίζει.


Σχετικά με τις διατάξεις του νομοσχεδίου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στα πλέγματα ρυθμίσεων για την αδήλωτη και την υποδηλωμένη εργασία, για την απλήρωτη εργασία και για την επέκταση δικαιωμάτων κυρίως της μητρότητας και στις περιπτώσεις υιοθεσίας. Ως προς την υποδηλωμένη, σημειώνει ότι ο «στόχος μας είναι οι υπερωρίες να δηλώνονται και να πληρώνονται», για να υπογραμμίσει ότι «η πλευρά που υπηρετούμε είναι των εργαζομένων, δεν είναι άλλη».


Αναφορικά με την απλήρωτη εργασία, δηλώνει ότι «η μη πληρωμή της εργασίας είναι ποινικό αδίκημα και αστικό από την πρώτη μέρα της καθυστέρησης. Έχει πάρει όμως τεράστιες διαστάσεις στην κοινωνία, επομένως χρειάζεται θωράκιση του πλαισίου που υπάρχει σήμερα». Σημειώνει ότι «με τη ρύθμιση που περάσαμε πρόσφατα, λέμε ότι η μη καταβολή δεδουλευμένων είναι μονομερής βλαπτική μεταβολή».



ελληνικα χορευτικα τραγουδια γαμου
συμμετρική διαφορά συνόλων
διπλες συνταγη κρητη
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html

search on netflix tivo

Όπως είπε ο ίδιος, σε ανάλογες περιπτώσεις η Δικαιοσύνη δεν παρενέβη τόσο άμεσα. «Να πούμε ξεκάθαρα ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα υπήρχαν κινητοποιήσεις δύο και τρεις μήνες, καλοκαίρι και στην Τρίπολη και στον Πύργο, εμείς επτά ημέρες» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

Παράλληλα έκανε λόγο για μία «σημαντική κίνηση καλής θέλησης» εκ μέρους της κυβέρνησης σχολιάζοντας το κάλεσμα του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα για συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, όμως τόνισε ότι «δεν πάμε να πιούμε καφέ με τον πρωθυπουργό, πάμε να διαπραγματευτούμε. Όταν καλυφθούμε για τους εργαζόμενους θα τα βρούμε».


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

Αναφορικά με την τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, ο κ. Τσούνης υπογράμμισε ότι με τη διάταξη υπάρχει βελτίωση στο ηλικιακό (από τα 45 έτη αυξήθηκε στα 50)», ωστόσο διευκρίνισε ότι οι συμβασιούχοι θέλουν περισσότερες εγγυήσεις και στη βάση της πρότασης της ΠΟΕ-ΟΤΑ η οποία όπως είπε δεν είναι αντισυνταγματική.


search on netflix tivo


search on netflix tivo
παλλαδιο ψυχιατρικη κλινικη
iphone 6 and galaxy s5

κεντρα απεξαρτησης κυπρου

κεντρα απεξαρτησης κυπρου

«Τέσσερα χρόνια πριν ονειρευτήκαμε έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Σήμερα είμαστε περήφανοι να ανακοινώσουμε το επίσημο σήμα του. Ελάτε μαζί μας σε ένα ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Αυτό είμαστε εμείς. Αυτό είναι το Μαϊάμι» ανέφερε ο σύλλογος στο μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η νέα αυτή ομάδα, σύμφωνα με το σχετικό χρονοδιάγραμμα, θα ενταχθεί στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου (MLS) από το 2020. Τον περασμένο Ιανουάριο και μετά από τέσσερα χρόνια ενεργειών προς αυτήν την κατεύθυνση, ο Μπέκαμ επισημοποίησε τη δημιουργία της ομάδας του.


δεκαετια 90 ελλαδα

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν, έκλεισε την καριέρα του στους Γκάλαξι του Λος Αντζελες. Δεδομένου αυτού του γεγονότος, απέκτησε το δικαίωμα να αποκτήσει μία ομάδα έναντι μόλις 25 εκατ. δολαρίων, έναντι περίπου 150 εκατ., που είναι το ελαχίστως απαιτούμενο κεφάλαιο.


Στο μεταξύ στο Μαϊάμι θα γίνει δημοψήφισμα το Νοέμβριο για αν πρέπει να επιτραπεί η κατασκευή γηπέδου στην περιοχή Οβερτάουν για τη νέα ομάδα του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου των Ηνωμένων Πολιτειών. Το δημοτικό συμβούλιο της πόλης της Φλόριντα ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, ώστε οι πολίτες της περιοχής να εγκρίνουν ή όχι την κατασκευή γηπέδου, χωρητικότητας 25 χιλιάδων θέσεων.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

Με τη συνέργεια επενδυτών ο Μπεκαμ, αγόρασε στην περιοχή Οβερτάουν ένα οικόπεδο και έχει δρομολογήσει την κατασκευή του γηπέδου, σε μία επένδυση που εκτιμάται πως θα αγγίξει τα 300 εκατομμύρια δολάρια.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_61.html


κεντρα απεξαρτησης κυπρου
φωτογραφιες με μοδα

30 υβριδια ζωων

μεταδοση θερμοτητας με αγωγη ασκησεις
ταυρος με καρκινος

Τα ίχνη του 13χρονου Δημήτρη Αλεξόπουλου χάθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο Μάτι, όπου βρισκόταν με τον θείο του, τον παππού και την γιαγιά του.


30 υβριδια ζωων

Ο πατέρας του υποστηρίζει τώρα ότι αναγνώρισε το παιδί του, αλλά και τη γιαγιά του, σε φωτογραφίες που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου, αναφέρει ο ΑΝΤ1.


fwtia 13xronos3


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html

Ο πατέρας του μικρού Δημήτρη απηύθυνε έκκληση στον άνθρωπο που έβγαλε τις φωτογραφίες, ενώ παράλληλα έλαβε πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες ότι ο 13χρονος Δημήτρης εθεάθη με την γιαγιά του να περιμένουν ένα αλιευτικό σκάφος για να τους σώσει.


30 υβριδια ζωων

Ωστόσο, τόσο ο μικρός Δημήτρης, όσο και η γιαγιά του, δεν έχουν δώσει κανένα σημείο ζωής από το βράδυ της «μαύρης» Δευτέρας και η αγωνία της οικογένειάς τους χτυπάει «κόκκινο».


Πηγή: ΑΝΤ1




https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

Thursday, June 27, 2019

ποιες ειναι οι πιο σημαντικες εφευρεσεις του ανθρωπου

οπαπ κυπρου email
ποιες ειναι οι πιο σημαντικες εφευρεσεις του ανθρωπου

Ο λόγος για ένα αξιαγάπητο σκυλί, τον «Χάτσικο» της Κρήτης, η ιστορία του οποίου είχε συγκινήσει το πανελλήνιο με την αφοσίωσή του, και πλέον δεν βρίσκεται ανάμεσά μας.


Η κατάσταση της υγείας του γέρικου σκυλιού είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον τελευταίο καιρό, με την ευθανασία να είναι πλέον μονόδρομος.


«Δεν ήθελε να «παραδώσει» το πνεύμα του. Περίμενε το αφεντικό του να βγει από το κατάστημα. «Ψυχορραγούσε». Οι δυνάμεις του, τον εγκατέλειπαν. Και όμως δεν ήθελε να πεθάνει», δήλωσε στη Νέα Κρήτη ο κ. Νίκος Γαρεφαλάκης, κάτοικος της περιοχής ο οποίος παράλληλα αναφέρθηκε στα παράσιτα, τα οποία όπως είπε είχαν τσακίσει το σκυλί, το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

ποιες ειναι οι πιο σημαντικες εφευρεσεις του ανθρωπου

«Ο κτηνίατρος μάς είπε ότι έπρεπε να του κάνουμε ευθανασία. Μαζέψαμε ένα μικρό χρηματικό ποσό για να το λυτρώσουμε», επεσήμανε ο κ. Γαρεφαλάκης ο οποίος ήταν ένας από τους πρώτους γείτονες οι οποίοι έμαθαν την συγκλονιστική ιστορία του σκυλιού καθώς και το τραγικό συμβάν με το ηλικιωμένο ιδιοκτήτη του τετράποδου.


Δείτε το βίντεο από τη Νέα Κρήτη:



παροιμιες για τη διχονοια
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

παιδι και ζαλαδα

guitar online buy mumbai
παιδι και ζαλαδα

Ο νόμος αυτός, που προτάθηκε από το κόμμα του πρωθυπουργού της χώρας Βίκτωρ Ορμπάν, περιλαμβάνει σκληρές ποινές, εώς και φυλάκιση σε βάρος ατόμων ή οργανώσεων που βοηθούν μετανάστες.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

παιδι και ζαλαδα

Αποσκοπεί στο να σταματήσει δραστηριότητες όπως η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων, η παροχή βοήθειας για την συμπλήρωση αιτήσεων και την οργάνωση επαγγελματικών δικτύων προκειμένου να βοηθηθούν οι μετανάστες που βρίσκονται στη χώρα, σύμφωνα με την Ουγγρική Επιτροπή του Ελσίνκι για τα ανθρώπινα δικαιώματα.


Το νομοσχέδιο αναμένεται να τεθεί σε ψηφοφορία μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα και, σε περίπτωση έγκρισής του, πιθανώς να τεθεί σε εφαρμογή μέσα στον επόμενο μήνα.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_38.html

Η νέα νομοθεσία (που έχει επονομαστεί και ως «Stop Soros») θεωρείται ότι αποτελεί μέρος της προσπάθεια της κυβέρνησης να στοχοποιήσει τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή Τζόρτζ Σόρος, ο οποίος έχει γεννηθεί στη χώρα.


Η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι ο 87χρονος αποτελεί απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ουγγαρίας, θέση που κατά πολλούς έχει αντισημιτικά υπόβαθρα.


Από την εκλογή του Ορμπάν τον Απρίλιο, το θέμα της μετανάστευσης έχει λάβει κεντρική θέση στην εσωτερική και εξωτερική πολιτική της χώρας, ενώ η αντι-μεταναστευτική στάση του πρωθυπουργού έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις τόσο από μέρους της ευρωπαϊκής όσο και της διεθνούς κοινότητας.


Το θέμα αναμένεται να συζητηθεί και μεταξύ των υπουργών εξωτερικών της Ουγγαρίας και της Γερμανίας, οι οποίοι πρόκειται να συναντηθούν την Δευτέρα.


«Οι πολίτες της Ουγγαρίας έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλουν να μετατραπεί η Ουγγαρία σε μία χώρα μεταναστών,» δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος στο CNNi. «Έχουν ξεκαθαρίσει ότι θέλουν να ζουν με ασφάλεια και αναμένουν και υποστηρίζουν την εισαγωγή νέων κυβερνητικών μέτρων τα οποία προστατεύουν την ασφάλεια της Ουγγαρίας και αποτρέπουν την οργάνωση παράνομης μετανάστευσης.»


Η κυβέρνηση αρνείται να υποκύψει σε πιέσεις από την διεθνή κοινότητα, παρά το γεγονός ότι η απόφαση να ανεγείρει φράκτη προκειμένου να ανακόψει την προσέλευση μεταναστών το 2015 προκάλεσε έντονη κριτική εναντίον της. Υπολογίζεται ότι οι αφίξεις μεταναστών στη χώρα έχουν μειωθεί από 391.000 το 2015 σε μόλις 203 το 2018.





δωρεαν ενεργεια για το σπιτι

που κανει καλο το καροτο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html
osaka weather october


που κανει καλο το καροτο

Το πρωτοφανές περιστατικό είχε πρωταγωνιστή τον Γιάννη Σαχινίδη που πιάστηκε την περασμένη Τρίτη 28 Μαρτίου από τους αστυνομικούς της Βουλής να μοιράζει ημερολόγια, μπρελόκ και φυλλάδια σε μαθητές του Γυμνασίου Αλμωπίας Πέλλας (σ. σ. εκλογική του περιφέρεια) που επισκέπτονταν τη Βουλή.


Μόλις έγινε αντιληπτός απομακρύνθηκε από τα παιδιά που επέστρεψαν το υλικό στους τρεις εκπαιδευτικούς που τους συνόδευαν.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

που κανει καλο το καροτο

xa copy


στίχοι για καληνύχτα

xa1 copy


xa2 copy





Συντάχθηκε απόρρητη αναφορά από τον φρούραρχο της Βουλής Κώστα Κυριαζόπουλο προς τον Πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, που εξιστορούσε τι ακριβώς συνέβη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς στο παρελθόν βουλευτής της Χρυσής Αυγής που εκλέγεται στη Μαγνησία είχε αποπειραθεί να κάνει κάτι ανάλογο.


Η απόρρητη αναφορά εστάλη στον Πρόεδρο της Βουλής και το θέμα συζητήθηκε Διάσκεψη των Προέδρων, όπου και αποφασίστηκε να παραπεμφθεί ο Γιάννης Σαχινίδης στην Επιτροπή Δεοντολογίας.


φαλκον

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_54.html
αραχνοειδής κύστη μεγεθος
φαλκον

«Βρήκα αυτήν την ομιλία απογοητευτική», δήλωσε ο Γκάμπριελ στους δημοσιογράφους στην πόλη Βελφενμπούτελ της βόρειας Γερμανίας.


ερευνα δημοψηφισμα 2015

φαλκον

«Δεν ακούσαμε κάτι συγκεκριμένο. Ήρθε η ώρα για την κυβέρνηση της Βρετανία να πει ξεκάθαρα υπό ποιες συνθήκες θέλει να αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση».


Η Τερέζα Μέι παρουσίασε την Παρασκευή το σχέδιο για τη διατήρηση πλήρους συμμετοχής της Βρετανίας στην ενιαία αγορά για δύο χρόνια μετά το Brexit για να καθησυχάσει τις βρετανικές επιχειρήσεις και να δώσει μία ώθηση στις βαλτωμένες διαπραγματεύσεις με τις Βρυξέλλες.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

ειδη συσκευασιας παγκρατι

τζαστιν χαμπερ

Να σημειωθεί πως η πρεμιέρα των πανελληνίων για τους μαθητές των ΕΠΑΛ έγινε χθες, Πέμπτη 7 Ιουνίου.


ειδη συσκευασιας παγκρατι

Οι μαθητές των ΓΕΛ από τις 11 μέχρι και τις 15 Ιουνίου, θα εξεταστούν σε μαθήματα προσανατολισμού.


Αναλυτικότερα, στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στο μάθημα των Μαθηματικών.


former ελληνικα

Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο. Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html

Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο. Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο. Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο. Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).


Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).


Ειδικά Μαθήματα


Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα πραγματοποιηθούν από τις 22 έως και τις 30 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα, οι εξετάσεις ξεκινούν στις 22 Ιουνίου, με τα Αγγλικά, ακολουθούν Γερμανικά και Ισπανικά (23/6), Ελεύθερο (25/6) και Γραμμικό Σχέδιο (26/6), τα Γαλλικά (27/6), τα Ιταλικά (28/6) και τέλος, η Αρμονία (29/6) και ο Έλεγχος Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων (30/6).


Όσον αφορά τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) που ενδιαφέρονται να εισαχθούν στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ), θα πρέπει να προχωρήσουν στην Υγειονομική Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία από τις 19 μέχρι και τις 29 Ιουνίου 2018.


Στη Νεοελληνική Γλώσσα εξετάστηκαν οι μαθητές των ΕΠΑΛ


Την Πέμπτη έκαναν πρεμιέρα οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι οποίοι εξετάστηκαν επίσης στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας.


Πιο συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι των εσπερινών επαγγελματικών λυκείων εξετάστηκαν σε ένα κείμενο του Κωστή Παπαγιώργη για τα απορρίμματα, ενώ οι υποψήφιοι από τα επαγγελματικά λύκεια κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε κείμενο του καθηγητή Πανεπιστημίου Yuval Noah Harari.


Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ τις απαντήσεις στα χθεσινά θέματα των πανελληνίων. Για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, οι εξετάσεις θα συνεχιστούν στις 9 Ιουνίου, όπου θα εξεταστούν στα Μαθηματικά ('Αλγεβρα) και στο διάστημα 12-21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.


Πανελλαδικές - Πανελλήνιες Εξετάσεις 2018: Πέντε συμβουλές επιτυχίας


Τα εξεταστικά κέντρα


Οι Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης θα είναι εκείνοι που θα καθορίσουν το σε ποιο εξεταστικό κέντρο θα δώσει Πανελλαδικές ο κάθε υποψήφιος, συνυπολογίζοντας όλες τις παραμέτρους.


Τα Γενικά Λύκεια της χώρας θα είναι κατά κύριο λόγο τα εξεταστικά κέντρα των υποψηφίων για τις φετινές εξετάσεις, ωστόσο, μπορεί να επιλεχθούν ακόμη και σχολικά συγκροτήματα ή άλλες εκπαιδευτικές δομές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Να σημειωθεί πως οι εξετάσεις για τα ημερήσια και εσπερινά Γενικά Λύκεια ξεκινούν στις 8 Ιουνίου, ημέρα Παρασκευή, με το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας. Μία ημέρα νωρίτερα, στις 7 Ιουνίου άρχισαν οι εξετάσεις στα ΕΠΑΛ.


Μπορείτε να δείτε ΕΔΩ αναλυτικά όλα τα εξεταστικά κέντρα.



ειδη συσκευασιας παγκρατι
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

κρατικος υμνος

ουσιαστικα που τελειωνουν σε ισσα
περιοδικό για το βιβλίο

Λόγων των υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην πρωτεύουσα τα επόμενα 24ωρα, ο δήμος Αθηναίων θέτει σε εφαρμογή σχέδιο ενεργειών εκτάκτων αναγκών.


Το σχέδιο περιλαμβάνει την προστασία ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, της αστικής πανίδας και του πρασίνου, καθώς αναμένεται να επικρατήσουν συνθήκες ευνοϊκές για την εκδήλωση πυρκαγιών. Ειδικότερα και οι εννέα Λέσχες Φιλίας (Αγίου Παύλου, Κουκακίου, Νέου Κόσμου, Παγκρατίου, 'Ανω Πετραλώνων, Κολοκυνθούς, Αγίου Ελευθερίου, Αγίου Μελετίου και Αμπελοκήπων), που είναι κλιματιζόμενες, θα εξακολουθήσουν να είναι ανοιχτές από τις 8 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Οι πολίτες για οποιαδήποτε πληροφορία μπορούν να απευθύνονται όλο το 24ωρο στον τετραψήφιο τηλεφωνικό αριθμό του δήμου Αθηναίων 1595, ενώ όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας θα βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη μεταφορά σε κλιματιζόμενο χώρο, ατόμων που το έχουν ανάγκη.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

Στον τομέα της πυρασφάλειας θα φυλάσσονται όλο το 24ωρο οι λόφοι Λυκαβηττού, Στρέφη και Λαμπράκη στον Νέο Κόσμο, καθώς και το 'Αλσος Παγκρατίου, ενώ θα υπάρχουν και υδροφόρες.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_121.html


κρατικος υμνος
κρατικος υμνος

πανεπιστημιο πειραια υποτροφιες

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
πανεπιστημιο πειραια υποτροφιες

Γίνεται λόγος για έναν Παλαιστίνιο 20 ετών, ο οποίος έχασε τη ζωή του στη Λωρίδα της Γάζας.


Σύμφωνα με τον Ασράφ αλ Κούντρ, εκπρόσωπο των πρώτων βοηθειών στον παλαιστινιακό θύλακο, ο νεαρός έφερε σοβαρά τραύματα από σφαίρες, που δέχθηκε όταν ισραηλινοί στρατιώτες έβαλαν με πραγματικά πυρά εναντίων διαδηλωτών στη διάρκεια επεισοδίων στα σύνορα με το εβραϊκό κράτος, που προφυλάσσονται από έναν φράκτη ασφαλείας.


Κατά την διάρκεια των επεισοδίων τραυματίστηκαν συνολικά 40 άτομα.


Με τον νέο τούτο θάνατο, ανέρχονται σε 13 οι Παλαιστίνιοι που έχουν χάσει τη ζωή της μετά την απόφαση, στις 6 Δεκεμβρίου, του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ. Ένδεκα έπεσαν νεκροί στη διάρκεια επεισοδίων, ενώ άλλοι δύο από αεροπορική επιδρομή των ισραηλινών δυνάμεων στη Γάζα.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html


πανεπιστημιο πειραια υποτροφιες
επετηριδα σημασια
υπόχρεοι δήλωσης περιουσιακής κατάστασης

πως βλεπεις με αστιγματισμο

my heart will go on ελληνικα

Της έλευσης της Ντανιέλ Νουί θα έχει προηγηθεί στις 26 Φεβρουαρίου η 85η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Τραπέζης της Ελλάδος, κατά την οποία ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας θα απευθύνει τις καθιερωμένες συστάσεις προς την πολιτική ηγεσία και τους τραπεζίτες για τις ενδεδειγμένες πολιτικές ανάταξης της οικονομίας και των τραπεζών.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_26.html

Σημειώνεται πως η Ευρωπαϊκή Τραπεζική Αρχή (EBA) θα αποστείλει σήμερα Τετάρτη στις ελληνικές τράπεζες τις παραδοχές των stress tests. Οι διοικήσεις των τραπεζών εστιάζουν στις προϋποθέσεις που θα προβλέπονται για την αποτίμηση της αξίας των ενεχύρων-ακινήτων την περίοδο 2018-2020, ιδίως στο δυσμενές σενάριο των τεστ αντοχής. Αυτό διότι εάν οι παραδοχές προβλέπουν σημαντική μείωση στις τιμές των ακινήτων, οι τράπεζες θα κληθούν να καλύψουν μεγαλύτερες κεφαλαιακές ανάγκες.


Να σημειωθεί πως σε μια κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί και τυχαία η Τράπεζα της Ελλάδος αναπροσάρμοσε την αξία των ακινήτων της στον ισολογισμό του 2017 και από 507 εκατ. ευρώ που ήταν επί σχεδόν δέκα χρόνια αυτά αναπροσαρμόστηκαν σε αξία στα 285 εκατ. ευρώ, ήτοι κατά 43% χαμηλότερα.


αποτελεσματα στοιχημα κυπρου

Πάντως τις συζητήσεις της Ντανιέλ Νουί με τους Έλληνες τραπεζίτες δεν θα απασχολήσουν μόνον τα stress tests και η στοχοθεσία για τον περιορισμό των «κόκκινων» δανείων των τραπεζών.


πως βλεπεις με αστιγματισμο

πως βλεπεις με αστιγματισμο

Στο επίκεντρο αναμένεται να βρεθεί και η εφαρμογή του λογιστικού προτύπου IFR9 που αφορά στον σχηματισμό επιπλέον προβλέψεων για δάνεια που θεωρούνται ενήμερα. Το IFRS 9 αντικατέστησε το μοντέλο πραγματοποιηθεισών ζημιών (incurred loss model) με το μοντέλο αναμενόμενων ζημιών (expected loss model), οδηγώντας σε υψηλότερες προβλέψεις με τις όποιες αρνητικές επιπτώσεις που αυτό συνεπάγεται για την κεφαλαιακή επάρκεια των τραπεζών.


Ένα ακόμη θέμα που η επικεφαλής του SSM αναμένεται να θέσει σχετίζεται με τις προκλήσεις λόγω της καθιέρωσης της «ελάχιστης απαίτησης για τα ίδια κεφάλαια και τις επιλέξιμες υποχρεώσεις», γνωστής ως MREL, μέσω της οποίας επιδιώκεται να διασφαλιστεί ότι οι τράπεζες έχουν επαρκείς υποχρεώσεις με δυνατότητα απορρόφησης ζημιών σε περίπτωση εξυγίανσης (resolution), προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίζουν τραπεζικές κρίσεις στο μέλλον, να διατηρείται η τραπεζική σταθερότητα και να ελαχιστοποιείται η επιβάρυνση των φορολογουμένων. Η νέα απαίτηση MREL συνεπάγεται την ανάγκη έκδοσης από τις τράπεζες νέων επιλέξιμων υποχρεώσεων, κυρίως senior bonds, με κόστος, το οποίο οι τράπεζες θα πρέπει να ενσωματώσουν στο επιχειρηματικό τους μοντέλο.


Τέλος, προς συζήτηση αναμένεται να βρεθεί και το θέμα των μεγάλων αναβαλλόμενων φορολογικών απαιτήσεων των ελληνικών τραπεζών, οι οποίες θεωρούνται από τις εποπτικές αρχές και από τις αγορές, ως χαμηλότερης ποιότητας τραπεζικά κεφάλαια, καθώς η ανακτησιμότητά τους αποτελεί συνάρτηση της κερδοφορίας των τραπεζών.



https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_63.html

στηθος και αντισυλληπτικα

παπλωμα τομας το τρενακι
στηθος και αντισυλληπτικα
στηθος και αντισυλληπτικα

Μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2017, ο υπουργός Οικονομικών δεν διέψευσε την παραδοχή του πολιτικού υφισταμένου του Γιώργου Χουλιαράκη ότι πάνω από τη χώρα επικρέμαται απειλή 4,5 δισ. ευρώ για το 2019.


Απαντώντας σε ερώτηση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Νίκου Δένδια, ο κ. Τσακαλώτος σημείωσε χαρακτηριστικά:


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_7.html

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

ποιηματα του ελυτη για τον ηλιο


«Ο πιο εύκολος τρόπος να σας εξηγήσω είναι να σας πω γιατί ψηφίσαμε τον κόφτη τον Μάιο. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ μακροοικονομικής βάσης και απόδοσης μέτρων ανάμεσα σε εμάς και τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και το ΔΝΤ. Το ΔΝΤ λέει ότι εδώ που είμαστε και με τα μέτρα που πήραμε το 2018 θα έχουμε 1,5% πλεόνασμα. Εμείς και οι Ευρωπαίοι λέμε ότι θα έχουμε πλεόνασμα 3,5%. Για αυτό οι Ευρωπαίοι έλεγαν τότε ότι δεν θέλουν τον κόφτη, ενώ το ΔΝΤ υποστήριζε το αντίθετο. Άρα όταν λέω ότι η διαφορά μας με το ΔΝΤ είναι 300 εκατ. ευρώ, αυτή αφορά το 2018».



σαν να διαλεξες κικη δημουλα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html
σαν να διαλεξες κικη δημουλα
σαν να διαλεξες κικη δημουλα

Η αναφορά του Κλάους Ρέγκλινγκ πως εάν η Ελλάδα υπαναχωρήσει από τις μεταρρυθμίσεις, ορισμένα από τα πρόσθετα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα ανασταλούν, είναι ένα σαφές μήνυμα που σχετίζεται με το νέο πλαίσιο εποπτείας της χώρας.


τελευταιο επεισοδιο δαχτυλιδι της φωτιας

Αρχής γενομένης από τον Οκτώβριο και για κάθε τρεις μήνες έως και το 2022 κλιμάκια του ESM, της ΕΚΤ, της Κομισιόν και του ΔΝΤ θα παρακολουθούν τόσο τα δημοσιονομικά μεγέθη της Ελλάδος όσο και τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις στην Ελλάδα, αξιολογώντας κυρίως το εάν τηρούνται οι δεσμεύσεις μη αναστροφής μνημονιακών των μεταρρυθμίσεων και η υλοποίηση των πρόσθετων όρων της συμφωνίας


Στη βάση αυτή θα συντάσσουν εκθέσεις μεταπρογραμματικής εποπτείας (Post Programme Monitoring - PPM) στις οποίες θα αποτιμούν τις εξελίξεις στα δημοσιονομικά, στο μακροοικονομικό μέτωπο, στα χρηματοπιστωτικά και στις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και με τις οποίες θα αξιολογούν αφενός τη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους και αφετέρου θα απαντούν στο εάν η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα αποπληρωμής των δανειακών κεφαλαίων που έχει αντλήσει.


Οι εκθέσεις αυτές θα περνούν από το «ραντάρ» των αγορών που θα αποτιμούν με το δικό τους τρόπο – μέσω των περίφημων spread – την ελληνική πρόοδο, ενώ θα αναλύονται και στα Eurogroup, όπου εάν διαπιστώνονται αποκλίσεις θα γίνονται συστάσεις στην Ελλάδα για τη λήψη διορθωτικών παρεμβάσεων. Εάν αυτά τα μέτρα δεν λαμβάνονται τότε δεν θα δίνεται το «πράσινο φως» για να εκταμιεύονται οι επιστροφές των κερδών από τα ομόλογα που κατέχει το Ευρωσύστημα (SMPs και ANFAs).


Να σημειωθεί πως στη βάση του προγραμματισμού που έχει γίνει η Ελλάδα θα λαμβάνει ετησίως 1,2 δισ. ευρώ έως το 2022 από τα SMPs και ANFAs. Εάν ωστόσο διαπιστωθεί πως ξηλώνει ή δεν εφαρμόζει μεταρρυθμίσεις αυτά τα 4,8 δισ. ευρώ δεν θα της δοθούν.


Άλλωστε χθες από το Μόναχο ο Ρέγκλινγκ άφησε να εννοηθεί πως τα όσα έχουν συμφωνηθεί θα πρέπει να τηρηθούν πιστά και η υλοποίηση τους θα εποπτεύεται τόσο από τον ESM όσο και από τις αγορές. Όπως είπε, η Ελλάδα γνωρίζει ότι οι χρηματοπιστωτικές αγορές και οι επενδυτές θα παρακολουθούν και θα αξιολογούν συνεχώς τη χώρα, όπως συνέβη και με άλλες χώρες που ήταν σε προγράμματα στήριξης. «Αυτό που έχει σημασία για τις αγορές είναι οι ελληνικές οικονομικές πολιτικές να εξακολουθούν να στοχεύουν στην ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητα μετά το τέλος του προγράμματος», επεσήμανε χαρακτηριστικά.



ψυχολογος τιμη
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_61.html

αμυγδαλιά νηπιαγωγείο

κορωνα καρδιτσα

Αναλυτικά, οι υποψήφιοι μπορούν να απευθυνθούν στο λύκειό τους και έπειτα για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams. it. minedu. gov.gr, να μελετούν το μηχανογραφικό τους και σε πρώτο στάδιο να κάνουν κάποιες προσωρινές προτιμήσεις (προσωρινή αποθήκευση).


αμυγδαλιά νηπιαγωγείο

αμυγδαλιά νηπιαγωγείο

Μετά την ολοκλήρωση της ανακοίνωσης των βαθμών των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ, όλοι οι υποψήφιοι στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση θα πρέπει να «κλειδώσουν» το τελικό τους μηχανογραφικό (επιλέγοντας «Οριστικοποίηση») μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Μετά την οριστικοποίηση, το μηχανογραφικό καταχωρείται στη βάση του υπουργείου Παιδείας και καμία τροποποίηση από τους υποψηφίους δεν είναι πλέον δυνατή, χωρίς τη μεσολάβηση της σχολικής μονάδας. Προτείνεται, όπως σημειώνει το Αθηναϊκό πρακτορείο, οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

Σημειώνεται ότι η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όσοι δεν υποβάλουν μηχανογραφικό εμπρόθεσμα, θα αποκλειστούν από την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για φέτος.


Μηχανογραφικό δελτίο μπορούν να υποβάλουν:


- Όσοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ φέτος, και εφόσον κατέχουν ή αποκτούν απολυτήριο (οι υποψήφιοι ΓΕΛ) και απολυτήριο και πτυχίο (οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ).


- Όσοι απόφοιτοι συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις των ημερησίων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ τα έτη 2015 ή 2016, διεκδικώντας φέτος το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση. Όσοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το 10%, συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής με τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση. Οι υποψήφιοι αυτοί δεν έχουν τη δυνατότητα ή δικαίωμα να εξεταστούν ξανά σε ειδικό μάθημα ή στα αγωνίσματα για τα ΤΕΦΑΑ, αλλά συνυπολογίζονται τα μόρια που είχαν επιτύχει στην τελευταία τους εξέταση.


Οι υποψήφιοι που παραπέμπονται στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις του Σεπτεμβρίου, καταθέτουν μηχανογραφικό με τις προτιμήσεις τους, μαζί με τους υποψηφίους (ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) της τακτικής εξεταστικής περιόδου, δηλαδή την ίδια περίοδο 21 Ιουνίου με 14 Ιουλίου 2017.



ελληνας χορογραφος
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_64.html

Wednesday, June 26, 2019

παρασταση σμυρνη μου

xbox one γερμανος
παρασταση σμυρνη μου

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, πλέον οι επιχειρήσεις στους τομείς αυτούς μπορούν να ξεκινούν άμεσα τη λειτουργία τους με μία απλή γνωστοποίηση στη διοίκηση και με μηδενικό κόστος, ενώ είναι έτοιμο το κατάλληλο πληροφοριακό σύστημα και «μέχρι το τέλος Μαΐου η διαδικασία να γίνεται πλήρως ηλεκτρονικά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τους επιχειρηματίες».


Η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύτηκε στο Φύλλο της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 1723/18-05-2017) αφορά στις διαδικασίες ίδρυσης των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπως αυτά ορίζονται στο άρθρο 80 του ν. 3463/2006, καθώς και στα θέατρα και τους κινηματογράφους, όπως αυτά εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής του άρθρου 2 του ν. 4442/2016. Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας εμπίπτουν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός τουριστικών καταλυμάτων.


Στο πεδίο εφαρμογής της παρούσας δεν εμπίπτουν τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών αμιγώς ίντερνετ και οι παιδότοποι. Όπως σημειώνεται στη σχετική απόφαση, «μετά τη θέση σε λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αδειοδότησης και Ελέγχων (Ο. Π.Σ.-ΑΔΕ) του άρθρου 14 του ν. 4442/2016, η διαδικασία διεκπεραιώνεται αποκλειστικά μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος».


Στην απόφαση αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν στα εξής:
-Την τήρηση αρχείου στην εγκατάσταση του καταστήματος
-Τη Μεταβολή γνωστοποίησης
-Τη Διαδικασία και τα δικαιολογητικά για τη γνωστοποίηση θεάτρων και κινηματογράφων
-Τη χρήση μουσικής και μουσικών οργάνων
-Την άδεια χρήσης κοινόχρηστου χώρου
-Την τήρηση μέτρων πυροπροστασίας
-Την απλουστευμένη διαδικασία για μηχανήματα αυτόματης πώλησης παρασκευής-πώλησης τροφίμων και ποτών
-Την απλουστευμένη διαδικασία για πώληση τυποποιημένων τροφίμων


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_35.html

Υποχρεωτική γνωστοποίηση λειτουργίας πισίνας εντός των τουριστικών καταλυμάτων


Υπενθυμίζεται ότι η πρόβλεψη της ηλεκτρονικής διαδικασίας αδειοδότησης προβλέπεται και για την υποχρεωτική γνωστοποίηση λειτουργίας πισίνας εντός των τουριστικών καταλυμάτων. Η Κοινή Υπουργική Απόφαση δημοσιεύτηκε και αυτή στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ Β' 1654/15-05-2017) και ορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η σχετική ενημέρωση στην αρμόδια υπηρεσία τουρισμού είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).


«Όταν τεθεί σε εφαρμογή η λειτουργία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος 'Ασκησης Δραστηριότητας και Ελέγχων (ΟΠΣ-ΑΔΕ) για το τμήμα που αφορά τη γνωστοποίηση των κολυμβητικών δεξαμενών, η υποβολή της γνωστοποίησης γίνεται αποκλειστικά, μέσω αυτού», όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην απόφαση.




παρασταση σμυρνη μου
παιδικες τουρτες καλλιθεα
https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html

ο εχων ενα χιτωνα

ο εχων ενα χιτωνα
ο εχων ενα χιτωνα
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, γεγονός που τον ανάγκασε να αποχωρήσει από την παράσταση «Αχαρνής», μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.


Έντονη ανησυχία στους θαυμαστές του και όχι μόνο προκάλεσε το μήνυμα που ανέβασε πριν από λίγες ημέρες στο Facebook ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει εγκαταλείπει την θεατρική περιοδεία, λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Μάλιστα, έδωσε ευχές και καλή επιτυχία στον θίασο. Τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Παύλο Χαϊκάλη, τον Κώστα Κόκλα και τον Τάκη Παπαματθαίου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ωστόσο, ο ηθοποιός στο μήνυμά του δεν είχε αποκαλύψει ποιο είναι το πρόβλημα υγείας που τον αναγκάζει να μείνει μακριά από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις.

«Για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα, αλλά και για εμένα τον ίδιο» έγραψε, μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή του και συνέχισε: «Εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους “Αχαρνής” στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς, τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο! Μόνο τα καλύτερα! Θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου


πρατηρια βενζινης που δεν κλεβουν

Ο ηθοποιός, μετά την ανάρτηση που έκανε στα Social Media, μιλώντας στην Espresso διευκρίνισε: «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση». Επίσης, ο ηθοποιός, διέψευσε τις φήμες ότι η αποχώρησή του από την παράσταση οφείλεται σε διαφωνία μεταξύ συναδέλφων.

«Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο, γιατί με όλους τους εκλεκτούς συναδέλφους έχω άριστες σχέσεις. Επίσης, θα είμαι κλινήρης έως και τέλος Ιουλίου, οπότε όλα τα άλλα είναι απλώς φήμες» ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 36χρονη που αποπλάνησε 13χρονο αγόρι στην Κέρκυρα - Δείτε φωτογραφίες

Survivor spoiler - διαρροή: Ποια ομάδα θα κερδίσει σήμερα (04/06) το έπαθλο επικοινωνίας

Προσοχή! Μην απαντήσετε ποτέ σε αυτούς τους αριθμούς


Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός
01
Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του – Τι αποκαλύπτει ο ηθοποιός

otto von bismarck and camillo di cavour
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html

παραδεισος φιλυρο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html
παραδεισος φιλυρο

«Το τελευταίο σχόλιό μου για τον φασίστα από την Χίο είναι η κοινοποίηση του παρακάτω κειμένου του σ. Θέμη Δημητρακόπουλου», έγραψε πριν από λίγες ώρες στο Facebook ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, δίνοντας συνέχεια στην διαδικτυακή κόντρα που έχει ξεσπάσει με τον Σίμο Παλτανιτίδη.


αμπουλες σαντιγυς

Η τελευταία ανάρτησή του κ. Βερναρδάκη ξεκινάει γράφοντας ότι «ένας απροκάλυπτα φασίστας, ρατσιστής και ψεκασμένος διαμαρτύρεται επειδή τον απεκάλεσε ''φασιστάκι'' ο Χριστόφορος Βερναρδάκης, απαντώντας σε δικό του προκλητικό και απρεπέστατο σχόλιο στον προσωπικό τοίχο του υπουργού στο facebook».




παραδεισος φιλυρο
αθλητικα δωδεκανησου
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

αγαυη σιροπι ιδιοτητες

κομικντομ

Το Brighton College, που βρίσκεται στο ανατολικό Σάσεξ, αναμένεται να ξεκινήσει το πρωτότυπο αυτό πρόγραμμα από τη νέα σχολική χρονιά. Στόχος του, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Telegraph», είναι να ενθαρρύνει τα παιδιά να αποκτήσουν κριτική σκέψη και να «φιλτράρουν» τις πληροφορίες που δέχονται online.


Τα διδάγματα του Αριστοτέλη περί αλήθειας θα βρεθούν στο επίκεντρο των μαθημάτων. Η Λικ Χάμπλετ, υποδιευθύντρια του σχολείου, ελπίζει ότι τα παιδιά θα μάθουν να αναγνωρίζουν «τι είναι ψέμα και τι είναι πραγματικό».


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html


αγαυη σιροπι ιδιοτητες

«Θέλω να τους μάθω να αναζητούν πηγές, να κοιτούν από πού είναι η πηγή και να κρίνουν εάν είναι αξιόπιστη» δήλωσε η ίδια, και συνέχισε: «Εάν είναι να διαβάσεις κάτι και να το ελέγξεις σε μερικές διαφορετικές πλατφόρμες δεν μπορείς να είσαι βέβαιος ότι είναι και αλήθεια, καθώς διακινείται μέσω κοινωνικών δικτύων».


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_39.html

Η εκπαιδευτικός ανέφερε, επίσης, ότι οι άνθρωποι έχουν μια «έμφυτη τάση» να πιστεύουν το γραπτό λόγο. Και έτσι απαιτούνται αναλυτικές δεξιότητες για να διαπιστώσουν οι αναγνώστες εάν αυτό που διαβάζουν είναι πραγματικότητα.




αγαυη σιροπι ιδιοτητες
μεθυστικο ιωαννινα τηλ

εγκυμοσυνης εβδομαδα

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
καθυστερηση επιστροφης φορου

Ο κ. Γεωργιάδης αποκάλεσε «σταλινικό κομμουνιστή» τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ενώ επιτέθηκε και στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Κατσίκη, καλώντας στην αυριανή ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής της ΝΔ να καθορίσει με ποια πλευρά της ιστορίας θα πάει. «Το επιχείρημα ότι δεν θα υπερψηφίσουμε την πρόταση μομφής και μετά θα καταψηφίσουμε την συμφωνία είναι σαν την παροιμία μετά την απομάκρυνση του ταμείου ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.


«Από το πρωί βλέπω μια φοβερή ευαισθησία του ΣΥΡΙΖΑ για τους θεσμούς, ρε παιδιά πάσχουμε από ομαδικό αλτσχάϊμερ; Πού ήσασταν όταν περιοδικό τύπωνε εξώφυλλο με πυροβολημένο τον Σαμαρά; Τώρα γίνατε μετριοπαθείς… Χωρίς τις καρέκλες τρέχατε στις συγκεντρώσεις και φωνάζατε να καεί το μπουρδέλο η Βουλή», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα και στην προτροπή βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει, απάντησε: « Εσύ το έλεγες, εγώ να το πάρω πίσω;».


Στον Άδωνι Γεωργιάδη απάντησε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος σχολίασε ότι «στη ΝΔ όλα γίνονται για να μην κακοκαρδίσουμε τον Αντώνη Σαμαρά».


Έκανε λόγο για μια ακροδεξιά ομάδα που εισέβαλλε στη ΝΔ επί πρωθυπουργίας Σαμαρά και ως σώγαμπροι θέλουν να γίνουν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. «Πουλάτε κάλπικο πατριωτισμό, είστε πατριδοκάπηλοι και ενθαρρύνετε τις απεχθείς φασιστικές φωνές», είπε ο κ. Σκουρλέτης.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

Οι τόνοι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο με τον Άδωνι Γεωργιάδη να απαντά ότι για να αλλάξει κόμμα παραιτήθηκε από βουλευτής και «κατέβηκε» με σταυρό στις εκλογές. «Μεγάλος πόνος σας έπιασε για τη ΝΔ, γίνατε όλοι Καραμανλικοί, ο μισός ΣΥΡΙΖΑ κλαίει για τον Καραμανλή, ξεχάσατε τον Ανδρέα, ξέρετε γιατί; Γιατί έλεγε το όνομα Μακεδονία ήταν η ψυχή μας… Είστε ψεύτες και υποκριτές», είπε, με τον Πάνο Σκουρλέτη να αναφέρει ότι το πρόβλημα δεν είναι αν άλλαξε κόμμα, αλλά οι απόψεις του.



εγκυμοσυνης εβδομαδα
εγκυμοσυνης εβδομαδα
παπουτσι χωρις τακουνι

4 φυλες του κοσμου

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_22.html
4 φυλες του κοσμου

Με την ανωτέρω απόφαση, δυνατότητα εγγραφής στο μητρώο ανέργων έχουν:



  • Άστεγοι, που διαβιούν στο δρόμο ή σε ξενώνες ή φιλοξενούνται προσωρινά σε ιδρύματα ή άλλες κλειστές δομές, καθώς και αυτοί που διαβιούν σε ακατάλληλα καταλύματα.

  • Μετανάστες που είναι κάτοχοι άδειας διαμονής.

  • Πρόσφυγες, δικαιούχοι διεθνούς προστασίας ή αιτούντες διεθνή προστασία ή κάτοχοι καθεστώτος επικουρικής προστασίας.

  • Κακοποιημένες γυναίκες και παιδιά που φιλοξενούνται σε ξενώνες προστασίας θυμάτων βίας.


Για την απόδειξη του τόπου κατοικίας από τους ανωτέρω ανέργους γίνονται πλέον δεκτά τα κάτωθι δικαιολογητικά:


Για τους μετανάστες ή τους πρόσφυγες: Βεβαίωση δομών προσωρινής φιλοξενίας ή βεβαίωση διαμονής σε παραχωρημένο ακίνητο ή παραχωρητήριο συμβόλαιο για άνεργους πρόσφυγες και αιτούντες άσυλο.


κουρεμα σκυλων τριπολη

Για τους αστέγους: Βεβαίωση διαμονής από ανοιχτό κέντρο ημέρας αστέγων/υπνωτήριο ή βεβαίωση από κοινωνική υπηρεσία ότι ο ωφελούμενος διαβιεί στο δρόμο ή σε ακατάλληλα καταλύματα ή βεβαίωση διαμονής σε ειδικές δομές φιλοξενίας ή σε μονάδες κλειστής φροντίδας ή σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης ή σε ξενώνες μεταβατικής φιλοξενίας αστέγων ή σε κοινωνικό ξενώνα βραχυχρόνιας φιλοξενίας.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

4 φυλες του κοσμου

Για γυναίκες και παιδιά θύματα βίας: Βεβαίωση φιλοξενίας από ξενώνες προστασίας γυναικών θυμάτων βίας. Βεβαίωση φιλοξενίας από δομές παιδικής προστασίας για άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας, δεν σπουδάζουν και δεν έχουν πρόσβαση σε κατοικία.


Για φιλοξενούμενους σε μονάδες ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης (οικοτροφεία, ξενώνες, κλπ) ή δικαιούχους του προγράμματος προστατευμένων διαμερισμάτων (ν. 2716/1999), βεβαίωση από τις αντίστοιχες δομές.



ποθητοσ βιβλια τηλεφωνο

μισθός στρατιωτών

μισθός στρατιωτών

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sinidisi.gr, ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου Γεώργιος Πέτρος με συμπλήρωματικη του παραγγελία προσωποποιεί ποινική δίωξη σε βάρος φιλικού προσώπου της Ειρήνης Λαγούδη.


Το εν λόγω πρόσωπο αναμένεται να κληθεί τις επόμενες ημέρες σε κατάθεση από την Ανακρίτρια Αγρινίου.


Η εξέλιξη αυτή συνάδει με όσα ανέφερε από την πρώτη στιγμή η οικογένεια της άτυχης 44χρονης αλλά και οι νομικοί τους εκπρόσωποι.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_146.html

Υπενθυμίζεται ότι τα αδικήματα για τα οποία αρχικά ασκήθηκε ποινική δίωξη κατ’ αγνώστων είναι ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, απόπειρα εμπρησμού κατά συναυτουργία, σύσταση συμμορίας και ηθική αυτουργία στις προαναφερόμενες πράξεις.


κουμπια τζαμπο



μισθός στρατιωτών
λεβητας αεριου ariston
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_111.html

γιορτη κανναβης στην αθηνα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html
γιορτη κανναβης στην αθηνα

Η διαδικασία αναμένεται να διαρκέσει περίπου τέσσερις ώρες και η ηλεκτρονική πλατφόρμα με τους πρώτους δέκα περίπου πλειστηριασμούς θα ανοίξει σε όσους έχουν εγγραφεί στο σύστημα και έχουν καταθέσει την απαιτούμενη εγγύηση.


ελληνικές διάλεκτοι

Με την έναρξη των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών οι τράπεζες επιχειρούν ολομέτωπη επίθεση στους στρατηγικούς κακοπληρωτές.


Αν και στα συρτάρια τους έχουν ήδη αποφάσεις που τους δίνουν το δικαίωμα να προχωρήσουν σε περίπου 10.000 πλειστηριασμούς ακινήτων ιδιωτών και επιχειρήσεων, οι τράπεζες – εφόσον δεν υπάρξει κάποια αιφνίδια αλλαγή – σχεδιάζουν να ξεκινήσουν από ακίνητα η αξία των οποίων είναι άνω των 300.000 ευρώ. Τα ακίνητα αυτά είναι επαγγελματικά αλλά και οικιστικά.


Την ίδια ώρα, ετοιμάζονται και για πώληση νεών πακέτων «κόκκινων» δανείων, το συνολικό ύψος των οποίων εκτιμάται ότι θα φτάσει τα 12,5 δισ. ευρώ το τέλος του 2019.

Πρόκειται κυρίως για δάνεια ιδιωτών χωρίς εξασφαλίσεις (κάρτες και καταναλωτικά δάνεια) αλλά και δάνεια μικρομεσαίων επιχειρήσεων που είχαν δοθεί στην πλειονότητά τους για κεφάλαια κίνησης.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_30.html

ασπρο καλσον

Ήδη οι τέσσερις μεγάλες συστημικές τράπεζες έχουν εκπονήσει σχέδια για την πώληση αυτών των δανείων, μέρος των οποίων μάλιστα έχει διαγραφεί και από τους ισολογισμούς τους, καθώς θεωρήθηκε ότι δεν μπορούν να ανακτηθούν.



γιορτη κανναβης στην αθηνα

χρηστος δαντης σχεση

χρηστος δαντης σχεση
Οικογενειακή τραγωδία στην Κακιά Σκάλα: Νεκρό ζευγάρι σε τροχαίο - Οδηγούσε ο γιος τους

Συγκλονίζει η τραγωδία στην άσφαλτο ανήμερα του Πάσχα – Ζευγάρι βρήκε φρικτό θάνατο σε τροχαίο στην Κακιά Σκάλα – Τραγική ειρωνεία; Οδηγούσε ο γιος τους το μοιραίο όχημα


ποσους λοβους εχει ο πνευμονας

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε την Κυριακή του Πάσχα (08/04/2018) στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ήταν λίγο μετά τις 16:00 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 50χρονος εξετράπη της πορείας του, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, και αφού προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα, ανετράπη. Στο μοιραίο αυτοκίνητο, επέβαιναν οι γονείς του 50χρονου οδηγού.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html

Από τη σφοδρή σύγκρουση φρικτό θάνατο βρήκαν ο 86χρονος Η. Κ., συνταξιούχος της ΔΕΗ, και η σύζυγός του Σ. Κ., αναφέρει το Patrastimes.gr.


χρηστος δαντης σχεση

Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε αρχικά σε σοβαρή κατάσταση στο Θριάσειο Νοσοκομείο. Δυστυχώς, λίγη ώρα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα μεταφέρθηκε και ο γιος της, οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Η κηδεία του ηλικιωμένου ζευγαριού, το οποίο «έφυγε» μαζί από τη ζωή, όπως και έζησαν, θα γίνει την Πέμπτη, στις 3.00 μ., από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Διαβάστε επίσης:

«Θερμό» επεισόδιο στη Ρω: Χαμηλή πτήση τουρκικού ελικοπτέρου - Άνοιξε πυρ η ελληνική φρουρά

Είστε άνεργος; Έρχονται χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο – Τα προσόντα για μόνιμη θέση



μοντελα opel astra
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html

αντιγηραντικη κρεμα απο ποια ηλικια

παρωχημένος συνωνυμα

Η απόφαση του δικαστηρίου και η κατάθεση της Ηριάννας


Το Πενταμελές Εφετείο Αναστολών απέρριψε την αίτηση της Ηριάννας για αναστολή εκτέλεσης της ποινής της. Η απόφαση για την 29χρονη, η οποία εκτίει ποινή κάθειρξης 13 χρόνων για συμμετοχή στους Πυρήνες της Φωτιάς, ελήφθη κατά πλειοψηφία 3 έναντι 2. Οι δύο δικαστές που μειοψήφησαν είχαν την άποψη ότι η 29χρονη και ο συγκατηγορούμενος της θα πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με την επιβολή περιοριστικών όρων.


Όταν έγινε γνωστή η απόφαση αλληλέγγυοι που βρίσκονταν στην αίθουσα, άρχισαν να διαμαρτύρονται, φωνάζοντας και πετώντας μπουκάλια προς κάθε κατεύθυνση. Την ίδια ώρα έξω από τον Άρειο Πάγο ξέσπασαν επεισόδια με τους διαμαρτυρόμενους να πετούν πέτρες, μπουκάλια και να βάζουν φωτιές σε κάδους. «Ο Τζοχατζόπουλος είναι έξω. Όλοι είναι έξω και βάζετε μέσα δύο παιδιά», φώναζαν άτομα που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τον Άρειο Πάγο.


4183365 copy


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_49.html

(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


σωστη θερμοκρασια κινητηρα

Οι Εφέτες με πλειοψηφία τριών προς δύο απέρριψαν τις αιτήσεις της 28χρινης Ηριάννας και του 33χρονου συγκατηγορουμένου της, αποδεχόμενοι την εισαγγελική εισήγηση που ουσιαστικά ζήτησε να παραμείνουν στη φυλακή καθώς είναι πιθανό «να τελέσουν όμοια αδικήματα». Οι δύο δικαστικοί λειτουργοί που μειοψήφησαν έκριναν ότι και οι δύο κατηγορούμενοι πρέπει να αποφυλακιστούν μέχρι την δευτεροβάθμια δίκη τους, καθώς έκριναν βάσιμους και τους λόγους που επικαλείται η 28χρονη σχετικά με τη διδακτορικής της διατριβή, όσο και τους λόγους υγείας που επικαλείται ο συγκατηγορούμενος της.


4183733


(Πηγή: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)


Η διδακτορική φοιτήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, κρατούμενη στις φυλακές Ελαιώνα, καταδικάστηκε στις αρχές Ιουνίου από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κατά συγχώνευση ποινή 13 ετών καθώς το δικαστήριο αποδέχθηκε τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της με μοναδικά στοιχεία την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο - που είχε κατηγορηθεί για την ίδια πράξη, αλλά αθωώθηκε ομόφωνα - και ένα μέρος δακτυλικού αποτυπώματος που "ταυτοποιήθηκε" με το δικό της σε γεμιστήρα ενός όπλου που είχε βρεθεί στην πανεπιστημιούπολη. Αντίστοιχη ποινή για αντίστοιχες κατηγορίες έχει επιβληθεί και στον 33χρονο συγκατηγορούμενό της, ο οποίος συγκατοικούσε με τον σύντροφο της Ηριάννας.


Λίγο νωρίτερα η 28χρονη είπε στο δικαστήριο πως είχε απόλυτη βεβαιότητα για την αθώωση της γιατί ήξερε ποια ήταν η αλήθεια:


«Η μισή μου ζωή είναι η ακαδημαϊκή μου καριέρα και η άλλη μισή η εργασία μου. Διδάσκω και στο διδασκαλείο και στους πρόσφυγες. Εργάζομαι για το e-learning, ενώ είμαι εκπαιδεύτρια σε ξένους φοιτητές για εξ αποστάσεως εκμάθηση Ελληνικών. Ήμουν έτοιμη να συνεχίσω να κατακτώ πράγματα, ώσπου όλα κόπηκαν. Λίγο πριν από την καταδίκη μου ήμουν έτοιμη να καταθέσω ένα πρόγραμμα για παιδιά. Ένα όνειρο που είχα από 19 χρόνων. Την 1η Ιουνίου μου στερήθηκε η ακαδημαϊκή μου διαδρομή, η εργασία μου, οι φίλοι μου, η οικογένεια. Η απουσία μου από αυτήν την τάξη είναι σαν να μου στερούν 6 χρόνια μεταπτυχιακά. Είχα βεβαιότητα για την αθώωση μου, ήξερα ποια είναι η αλήθεια, και ξαφνικά όλα χάθηκαν».


Κοντονής: Δυσάρεστη έκπληξη η απόφαση για την Ηριάννα


Ο υπουργός Δικαιοσύνης στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης για θέματα αρμοδιότητάς του στη Βουλή, χαρακτήρισε «δυσάρεστη έκπληξη» το δικαστικό «όχι» στην αποφυλάκιση της Ηριάννας, καταδικάζοντας παράλληλα, τις βίαιες αντιδράσεις των αλληλέγγυων εντός και εκτός της δικαστικής αίθουσας.


«Οι πολίτες ζητούν ίσα μέτρα και ίσα σταθμά για όλους και είναι περίεργο που ορισμένοι που έχουν καταδικαστεί σε πολυετείς ποινές, για εμπόριο ναρκωτικών, να έχουν το ευεργέτημα της αναστολής μέχρι την ημερομηνία της εκδίκασης της υπόθεσης και η συγκεκριμένη κοπέλα να μην απολαμβάνει αυτού του ευεργετήματος», είπε ο κ. Κοντονής, σημειώνοντας πως κράτησε υποδειγματική στάση της όσον αφορά τα καταναγκαστικά μέτρα που της επιβλήθηκαν.


4174735


(Πηγή: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


«Βιαιοπραγίες κα λεκτικές επιθέσεις είναι απαράδεκτες και καταδικαστέες, όχι μόνον γιατί δυσφημούν τον αγώνα και την προσπάθεια της ίδιας και των παραστατών της να αποδείξει την βασιμότητα των ισχυρισμών της, αλλά γιατί πάνω από όλα οι δικαστές είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη», τόνισε.


Σύμφωνα με τον υπουργό Δικαιοσύνης ο κώδικας ποινικής δικονομίας προβλέπει την υποβολή νέας ένστασης που θα εκδικαστεί από το ίδιο δικαστήριο με άλλη όμως, σύνθεση.


Η αφιέρωση του Πολάκη στους δικαστές που «ξαναφυλάκισαν την Ηριάννα»


Στο 'Αξιον Εστί του Οδυσσέα Ελύτη και τους στίχους «Της δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ» - το οποίο μελοποίησε ο Θεοδωράκης - παρέπεμψε αντί άλλου σχολίου για την απόφαση του δικαστηρίου για την Ηριάννα ο Παύλος Πολάκης, με ανάρτησή του στο Facebook.





αντιγηραντικη κρεμα απο ποια ηλικια
αντιγηραντικη κρεμα απο ποια ηλικια
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_118.html

προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_118.html
καινουργιο ισπανικο τραγουδι
βρετανικη πρεσβεια βιζα
προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70
Άνεργος πατέρας πέτυχε «κούρεμα» χρέους κατά 99%

«Κούρεμα» χρέους κατά 99% πέτυχε ένας άνεργος πατέρας στο Ηράκλειο με απόφαση του Ειρηνοδικείου.


Όπως αναφέρει το cretapost.gr, πρόκειται για έναν 52χρονο έγγαμο άνδρα, πατέρα δύο παιδιών, που τα τελευταία χρόνια είναι άνεργος. Ο ίδιος είχε χρεωθεί σε δύο τράπεζες με καταναλωτικό δάνειο αλλά και πιστωτικές κάρτες τα χρέη των οποίων ανέρχονται στα 239.397 ευρώ!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, το Ειρηνοδικείο Ηρακλείου αποφάσισε την ρύθμιση των οφειλών του με καταβολή μηνιαίας δόσης των 40 ευρώ για 60 μήνες ενώ κούρεψε το χρέος του κατά 99% καθώς θα κληθεί να πληρώσει μόνο 2.400 ευρώ!

Αναλυτικότερα:

Εισοδήματα που διαθέτει: To εισόδημα που διαθέτει είναι το επίδομα ανεργίας των 450 ευρώ.

Περιουσιακά στοιχεία: Διαθέτει Ι. Χ αυτοκίνητο, κατά 50% κυριότητας με την σύζυγο του ενώ δεν διαθέτει κατοικία

Απόφαση του δικαστηρίου: Το δικαστήριο του Ηρακλείου, παρά τις αιτιάσεις και ενστάσεις των αντιδίκων τραπεζών «περί καταχρηστικής άσκησης του δικαιώματος κατάθεσης, περί αοριστίας» με την υπαρ.1629/2018 απόφαση του, όρισε:

  • Δέχεται, την αίτηση
  • Ρυθμίζει, τα χρέη του οφειλέτη, σε μηνιαίες καταβολές πενταετίας, των 40,00 ευρώ , μηνιαίως.
  • Σώζει όλα τα περιουσιακά στοιχεία του αιτούντος.
  • «κουρεύει» το χρέος των 239.397 ευρώ, κατά 99% δηλ. θα πληρώσει μόνο 2.400 ευρώ

Συμπερασματικά: Για την Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, θεωρείται μια απόφαση «ανάσας», καθώς αν συνεχίσει η ίδια δυσμενή οικονομική κατάσταση του οφειλέτη, ο εν λόγω οφειλέτης , αφού τηρήσει τις επιταγές της υπαρ.1629/2018 απόφασης, θα έχει απαλλαχτεί από το χρέος των 236.997ευρώ, δηλ. θα έχει πετύχει «κούρεμα» 99% του χρέους του και θα μπορεί να αρχίσει μια νέα οικονομική και κοινωνική ζωή , με την οικογένεια του.

Τέλος, η πιστοποιημένη Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Κρήτης, καλεί τους καταναλωτές, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στην εξυπηρέτηση των δανείων τους, και επιθυμούν ρύθμιση, εξωδικαστικά ή με τον ν.3869/2010 (ν. Κατσέλη-Σταθακη) είτε να επισκεφθούν τα γραφεία της Ένωσης, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες 09.00 – 13.00, ή να επικοινωνήσουν μαζί της.



προσληψη αναπληρωτων 2015 πε70
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_135.html

δηλώσεις συμμετοχής για μαθήματα εκμάθησης της σουηδικής γλώσσας μπορούν να υποβληθούν

https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_22.html
θερμαντικες κρεμες για αδυνατισμα

Η Ιταλία ήταν ο μεγαλύτερος παραγωγός παγωτού στην Ευρωπαϊκής Ένωσης (595 εκατομμύρια λίτρα ή το 19% της συνολικής παραγωγής της ΕΕ28) το 2016. Ακολούθησαν η Γερμανία (515 εκατομμύρια ή 16%) και η Γαλλία (454 εκατομμύρια ή 14%).


Αμέσως μετά η Ισπανία με 301 εκατ. λίτρα, η Πολωνία με 264 εκατ. λίτρα, το Ηνωμένο Βασίλειο με 259 εκατ. λίτρα και το Βέλγιο με 200 εκατ. λίτρα. Τη λίστα με την πρώτη δωδεκάδα συμπληρώνουν οι: Ολλανδία (102 εκατ. λίτρα), Ουγγαρία (71), Νορβηγία (57), Ρουμανία (46), και Τσεχία (40).


πανεπιστημιο αθηνων εκμαθηση ξενων γλωσσων


19808498



δηλώσεις συμμετοχής για μαθήματα εκμάθησης της σουηδικής γλώσσας μπορούν να υποβληθούν
δηλώσεις συμμετοχής για μαθήματα εκμάθησης της σουηδικής γλώσσας μπορούν να υποβληθούν
https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

κιτς αρχιτεκτονικη

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html
κρητικο σαρικι ασπρο
Guardian: Δραματική η κατάσταση στον Έβρο

«Η Αθήνα ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους φόβους μιας νέας κρίσης μετά την άφιξη περίπου 3.000 προσφύγων και μεταναστών τον Απρίλιο», γράφει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Guardian, περιγράφοντας τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στον Έβρο, σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία του ΟΗΕ.


κιτς αρχιτεκτονικη

Τραγικές εικόνες - Σε απόγνωση κάτοικοι και φορείς


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το δημοσίευμα, επικαλούμενο δηλώσεις της εκπροσώπου του Ερυθρού Σταυρού, αναφέρει ότι «η ελληνική κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου παλαιότερα κέντρα υποδοχής αλλά και να επεκτείνει τη χωρητικότητα των ήδη υπαρχόντων, ενώ η χώρα ετοιμάζεται να ενισχύσει τα χερσαία σύνορά της με την Τουρκία για να σταματήσει τη ροή των μεταναστών. «Δεν ξέρουμε τι προκάλεσε την αλλαγή αλλά ανησυχούμε ότι όσο βελτιώνεται ο καιρός και η στάθμη του νερού υποχωρεί, τότε ολοένα και περισσότεροι θα τολμούν το ταξίδι γιατί θα είναι ευκολότερο το πέρασμα», δηλώνει η εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού, εκφράζοντας ωστόσο τους φόβους της ότι « η αντίδραση μπορεί να μην είναι τόσο άμεση».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_36.html

κιτς αρχιτεκτονικη

«Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό. Όλα είναι υπό έλεγχο», ανέφερε από την πλευρά του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας σε τηλεφωνική του συνέντευξη με την βρετανική εφημερίδα.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή της η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σημείωσε ότι «οι συνθήκες είναι δύσκολες... οι εκατοντάδες των ανθρώπων που περιθάλπονται περιλαμβάνουν εγκύους, πολύ μικρά παιδιά και άτομα που χρήζουν ιατρικής και ψυχοκοινωνικής φροντίδας». Είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν μονάδες κινητής τηλεφωνίας για να επιταχυνθεί η διαδικασία αναγνώρισης και η μεταφορά ασυνόδευτων ανηλίκων σε ασφαλή καταφύγια, προσθέτει η Υπατη Αρμοστεία, με τον κ. Τόσκα ωστόσο να σχολιάζει «ότι τα σχέδια έκτακτης ανάγκης έχουν τεθεί σε εφαρμογή».

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μαυρίδης κάνει λόγο για «υποδομές υποδοχής που είναι υπερπλήρεις» και πως «Τα πράγματα είναι στο όριο να ξεφύγουν τελείως από τον έλεγχο. Έρχονται περισσότεροι από αυτούς που μπορούμε να καταγράψουμε. Η κυβέρνηση έστειλε επιπλέον 120 αστυνομικούς, αλλά αυτό είναι προσωρινό μέτρο και δεν επαρκεί. «Πρέπει να ενεργοποιηθεί η Frontex»,τονίζει.
«Δεν ξέρουμε τι προκάλεσε την αλλαγή αλλά ανησυχούμε ότι όσο βελτιώνεται ο καιρός και η στάθμη του νερού υποχωρεί, τότε ολοένα και περισσότεροι θα τολμούν το ταξίδι γιατί θα είναι ευκολότερο το πέρασμα» δηλώνει εκπρόσωπος του Ερυθρού Σταυρού. Ο ίδιος αποκαλύπτει ότι η κυβέρνηση ετοιμάζεται να ανοίξει εκ νέου παλαιότερα κέντρα υποδοχής αλλά και να επεκτείνει τη χωρητικότητα των ήδη υπαρχόντων αλλά η εμπειρία μας έχει δείξει ότι η αντίδραση μπορεί να μην είναι τόσο άμεση».

Επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους που καταγράφεται η αύξηση αυτή ο δήμαρχος Ορεστιάδας την αποδίδει αφενός στο γεγονός ότι «οι μετανάστες αυτοί δεν καλύπτοντα από τη συμφωνία Τουρκίας-Ε. Ε.» και αφετέρου στο ότι «έχει κυκλοφορήσει η φήμη ότι η κατάσταση στα νησιά είναι δραματική» και ότι «καθημερινά έχουμε τέσσερα λεωφορεία για Αθήνα και Θεσσαλονίκη και είναι γεμάτα με μετανάστες γιατί αυτοί οι άνθρωποι αφού φτάσουν και καταγραφούν μπορούν να κινηθούν ελεύθερα σε όλη τη χώρα».


πολυεστερικη καμπινα

is belvedere or grey goose more expensive

is belvedere or grey goose more expensive
is belvedere or grey goose more expensive

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με ένα χρηματοδοτικό πρόγραμμα της ΕΕ, όπως είχαν πει προηγουμένως και οι βοηθοί του, πως είχε μια κρίση ισχυαλγίας από την οποία υποφέρει εδώ και καιρό μαζί με κράμπα στα πόδια την περασμένη Τετάρτη.


μηχανουργειο ροδος

Ένα βίντεο δείχνει άλλους ηγέτες στη συνάντηση του ΝΑΤΟ να βοηθούν τον Γιούνκερ, ο οποίος την ερχόμενη εβδομάδα μεταβαίνει στην Ουάσιγκτον για κρίσιμες συνομιλίες για το εμπόριο με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, με αποτέλεσμα ευρωσκεπτικιστές πολιτικοί να ζητήσουν την παραίτησή του.





ονειροκριτης και ονειρα αιμα
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_24.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html

βραχιονες για παλαγκα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html
βραχιονες για παλαγκα

Ο Έλληνας ΥΠΕΞ ενημέρωσε τον κ. Στόλτενμπεργκ για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την πΓΔΜ για το ονοματολογικό, και εκτίμησε το γεγονός ότι η συμμαχία δεν έχει αναμιχθεί σε αυτή.


Επίσης, αναφέρθηκε στην κατά καιρούς «προβληματική συμπεριφορά» της Τουρκίας.


λυσιας υπερ μαντιθεου εισαγωγη

βραχιονες για παλαγκα

Σημειώνεται πως την Παρασκευή, ο Νίκος Κοτζιάς θα μετάσχει στη Σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες και θα έχει διμερείς επαφές με τους υπουργούς Εξωτερικών της Νορβηγίας και της Τουρκίας.




#Brussels: FM @NikosKotzias meets w/ SG #NATO @jensstoltenberg / Συναντηση ΥΠΕΞ Ν. Κοτζιά με τον ΓΓ ΝΑΤΟ J. Stoltenberg στις Βρυξέλλες @GreeceNATO pic.twitter.com/bIa0CkVvSV

— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) 26 Απριλίου 2018


παραγωγα λεξεων σπιτι
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_18.html

λιμνες ιρακ

επιδομα σιτισης προθεσμια
λιμνες ιρακ

Προσερχόμενος στο συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της ΕΕ, στο οποίο μετέχει και ο γγ του ΝΑΤΟ, ο κ. Στόλτενμπεργκ ερωτηθείς σχετικά με την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της πΓΔΜ απάντησε αυτή είναι μία απόφαση που θα λάβουν οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ, στη Σύνοδο Κορυφής στις 12 Ιουλίου, στις Βρυξέλλες.


λιμνες ιρακ

«Αναμένω και ελπίζω ότι οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων του ΝΑΤΟ θα μπορέσουν να συμφωνήσουν στην έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων (με την πΓΔΜ)» ανέφερε ο κ. Στόλτενμπεργκ. Σημείωσε, ωστόσο, ότι το ΝΑΤΟ θα προσκαλέσει την πΓΔΜ να γίνει πλήρες μέλος μόνο όταν επικυρωθεί η συμφωνία της ονομασίας. «Χρειαζόμαστε την πλήρη επικύρωση και τη θετική ψήφο στο δημοψήφισμα» τόνισε ο γγ του ΝΑΤΟ, υπογραμμίζοντας παράλληλα την «ιστορική» σημασία της συμφωνίας, η οποία είναι μία «ιστορική ευκαιρία» για τη χώρα να γίνει πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ.


οιδιποδας β λυκειου αναλυση

Στη συνέχεια, ο κ. Στόλτενμπεργκ κάλεσε τον λαό της πΓΔΜ να εκμεταλλευτεί αυτήν την ευκαιρία και να στηρίξει τη συμφωνία της ονομασίας, υποστηρίζοντας ότι αν δεν γίνει αυτό δεν θα υπάρξει πρόσκληση από το ΝΑΤΟ για να γίνει η χώρα πλήρες μέλος της Συμμαχίας. «Είναι μία μοναδική ευκαιρία που πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Στηρίζω σθεναρά τη συμφωνία» επισήμανε.



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_111.html

χρονοι του γραφω

Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη του Μιλγουόκι (μετά τους Κλίπερς και το Τορόντο) και με το 112-98 επί της Φιλαδέλφεια, τα "ελάφια" συνεχίζουν να κυνηγούν το Ντιτρόιτ, το Σικάγο και το Μαϊάμι για να μπουν στα Play Offs του NBA. Στην αναμέτρηση της Φιλαδέλφεια πήραν από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δεν το έχασαν ποτέ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_140.html

κυκλαμινο λουλουδι φροντιδα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν και πάλι ο κορυφαίος με 24 πόντους (6/11 2π., 1/2 3π. 9/12 β.), 8 ριμπ., 5 ασσ. και 3 κοψίματα κάνοντας τα πάντα στο παρκέ και διατηρώντας τους εφετινούς μέσους όρους του.


χρονοι του γραφω


The Greek Freak led the Bucks over the 76ers with 24 points, 8 rebounds, 5 assists and 3 blocks!!#OwnTheFuture pic.twitter.com/UhOLdLw6Ri

— Milwaukee Bucks (@Bucks) March 7, 2017


χρονοι του γραφω
bsb φουστες χειμωνας 2014
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

ψησταρια το κατι αλλο αρτα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_50.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html
Μαθήματα ήθους από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Βοήθησε ηλικιωμένο που κατέρρευσε στο δρόμο (pic)

Μπορεί να βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου και να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στου παγκόσμιου αθλητισμού, όμως για πολλοστή φορά απέδειξε το μεγαλείο της ψυχής του, την απλότητά του, αλλά και το ήθος που τον διακρίνει.


ψησταρια το κατι αλλο αρτα

ψησταρια το κατι αλλο αρτα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες σε έναν ηλικιωμένο άνδρα που λιποθύμησε λόγω της αφόρητης ζέστης που επικρατούσε την Πέμπτη (5/7) στην Αθήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με μαρτυρίες ο 23χρονος σούπερ σταρ του ΝΒΑ και της Εθνικής ομάδας του μπάσκετ, είδε έναν ηλικιωμένο άνδρα να καταρρέει σ' ένα στενό στο Γουδή και αμέσως έσπευσε σε βοήθεια μαζί με μια κοπέλα.

Αρχικά, μια γυναίκα που περνούσε από το σημείο, αντιλήφθηκε τι συμβαίνει και πρόλαβε να κρατήσει τον ηλικιωμένο πριν καταρρεύσει αναίσθητος. Όμως το βάρος του παππού ήταν μεγάλο για εκείνη.

Τότε σαν από μηχανής Θεός εμφανίστηκε ο Γιάννης, που έπιασε τον ηλικιωμένο, τον σήκωσε και τον έβαλε να καθίσει σε μια καρέκλα για να συνέλθει.

Μόλις η γυναίκα γύρισε για να δει ποιο ήταν το πρόσωπο που βοήθησε εκείνη αλλά κυρίως τον άτυχο άνδρα, έμεινε έκπληκτη καθώς μπροστά της ήταν ο Έλληνας αστέρας.

Με τη σεμνότητα και την ταπεινότητα που τον διακρίνει, την ρώτησε τι συνέβη, αν γνωρίζει τον ηλικιωμένο, ενώ έμεινε για αρκετή ώρα στο σημείο μέχρι εκείνος να συνέλθει.

Αφού τον βοήθησαν να καθίσει, φρόντισαν να καλέσουν το 166 και όπως ανέφερε η συγκεκριμένη κοπέλα μέσω Facebook, ο άσος των Μιλγουόκι Μπακς ανέλαβε τα πάντα.

Συγκεκριμένα, η κοπέλα στην ανάρτησή της αναφέρει:
«Είσαι τεράστιος αθλητής και σήμερα διαπίστωσα πόσο τεράστιος άνθρωπος είσαι...

Σ' ένα στενάκι του Γουδιού, γυρνώντας από μάθημα.

Ένας παππούς καταρρέει σχεδόν...

Τρέχω να τον κρατήσω και τον ακουμπάω με την πλάτη σ’ ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο…

Και κάπου εκεί νιώθω δύο χέρια πίσω μου να με βοηθάνε σηκώνοντάς τον κι ακουμπώντας τον στο πεζοδρόμιο. Τρέμοντας κάλεσα το 166 και όλα τα υπόλοιπα τα έκανες εσύ. Και δεν ήταν λίγα».

213353
Μαθήματα ήθους από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Βοήθησε ηλικιωμένο που κατέρρευσε στο δρόμο (pic)
01
Μαθήματα ήθους από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Βοήθησε ηλικιωμένο που κατέρρευσε στο δρόμο (pic)

ρεω επιθετα
σπουδασε δημοσιες σχεσεις

σημασια θεατρου

σημασια θεατρου

Ο Ζάεφ χαρακτήρισε την Τουρκία ως έναν από τους μεγαλύτερους φίλους της «Μακεδονίας» και έναν από τους μεγαλύτερους δωρητές οπλικών συστημάτων της χώρας του.


δια μέσω

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Anadolu ανέφερε πως «η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ένταξης της «Μακεδονίας» στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και τόνισε πως η Άγκυρα προωθεί ενεργά την ένταξη της πΓΔΜ στην Βορειοατλαντική Συμμαχία.


σημασια θεατρου

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα Βαλκάνια δεν είναι πλέον η πυριτιδαποθήκη της Ευρώπης.


Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε έγινε συνάντηση των βαλκανικών κρατών (στη Σόφια) για την περαιτέρω ενίσχυση των οικονομικών και επιχειρηματικών δεσμών. «Φυσικά αναπτύσσουμε και επιχειρηματική συμμαχία με την Ελλάδα» είπε.

Επιπλέον, κάλεσε τους Τούρκους επιχειρηματίες να επενδύσουν στην πΓΔΜ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η πόρτα της «Μακεδονίας» είναι πάντα ανοιχτή για τις τουρκικές επιχειρήσεις, οι οποίες μπορούν να επενδύσουν αφορολόγητα για μια δεκαετία.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html




ροζακης ανακριτης
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

συντηρηση μαγειρεμενων φαγητων

https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_71.html
κεντρο διανομης ελτα θεσσαλονικης
συντηρηση μαγειρεμενων φαγητων

Φέτος, η μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας «πέφτει» τη Δευτέρα 28 Μαΐου και ήδη πολλοί ετοιμάζονται για τις πρώτες «καλοκαιρινές» αποδράσεις τους.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_11.html

Η Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος δεν είναι, όμως, για όλους αργία.


ινδυμεδια ημερολογιο οκτωβριος 2017

Η ημέρα του Αγίου Πνεύματος αποτελεί νομοθετημένη αργία για τις τράπεζες και τους τραπεζοϋπαλλήλους. Έτσι, όλα τα υποκαταστήματα των τραπεζών σε όλη την χώρα θα παραμείνουν κλειστά.


Παράλληλα, όσον αφορά στα καταστήματα οι περισσότεροι εμπορικοί σύλλογοι των πόλεων της χώρας ανακοινώνουν κάθε χρόνο ότι θα παραμείνουν κλειστά.


Όσο αφορά στο καθεστώς που διέπει τους εργαζομένους στον ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, και εκτός ορισμένων εξαιρέσεων που προβλέπονται, θα προσέλθουν κανονικά στη δουλειά τους τη συγκεκριμένη ημέρα, δικαιούμενοι το ημερομίσθιό τους.


Στο Δημόσιο, αντίθετα, έχει ορισθεί ως επίσημη ημέρα αργίας.



συντηρηση μαγειρεμενων φαγητων

Tuesday, June 25, 2019

διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_81.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html
διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη

Η κατάσταση στην αγορά εργασίας μάλιστα είναι πολύ καλή ακόμη και για τους μεγαλύτερους σε ηλικία εργαζομένους οι οποίοι εάν απολυθούν ξαναβρίσκουν σύντομα εργοδότη. Στο Χονγκ Κονγκ χρειάζεται κανείς κατά μέσο όρο 9 εβδομάδες για να βρει δουλειά. Στις ΗΠΑ ο χρόνος αυτός ανέρχεται σε 11 εβδομάδες και στην Αυστραλία στις 17, σύμφωνα με στοιχεία που συγκέντρωσε το Bloomberg.


Η κατάσταση στην αγορά εργασίας της Σιγκαπούρης παραμένει αρκετά καλή παρά τη μείωση του ρυθμού ανάπτυξης της οικονομίας επειδή το προηγούμενο διάστημα η κυβέρνηση επέβαλε μεταξύ άλλων περιορισμούς στη μετανάστευση. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πάντως οι εργαζόμενοι στη χώρα είναι η έλλειψη συγκεκριμένων δεξιοτήτων. Αυτό συμβαίνει επειδή το τελευταίο διάστημα έχουν χάσει τη δουλειά τους εργαζόμενοι για πολλά χρόνια στον κλάδο της βιομηχανίας επειδή πολλές τέτοιες επιχειρήσεις μεταφέρουν τις δραστηριότητές τους σε άλλες χώρες.


χειροτερη ελενη χατζιδου στιχοι

Αυτή είναι τώρα και η προτεραιότητα της κυβέρνησης, να βοηθήσει περισσότερους εργαζομένους να αυξήσουν τις δεξιότητές τους ώστε να μπορέσουν να απορροφηθούν σε άλλους κλάδους. Για πρώτη φορά από το 2010 και μετά η ανεργία στη χώρα για τους υπηκόους της Σιγκαπούρης και τους μονίμους κατοίκους της χώρας αναμένεται να ξεπεράσει το 3%. Η ανεργία για όλους όσους εργάζονται στη Σιγκαπούρη δεν ξεπερνά το 2,1%.



διοδια απο αθηνα μεχρι θεσσαλονικη
κατεβην χθες εις πειραια

λεων με ωροσκοπο ζυγος

λεων με ωροσκοπο ζυγος
λεων με ωροσκοπο ζυγος

Όπως επισημαίνει ο εκπρόσωπος τύπου ΔΝΤ Τζέρι Ράις σε ανακοίνωσή του, έχει επιτευχθεί σημαντική πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες.


ναι κοιταω ψηλα στον ουρανο

Ωστόσο υπάρχουν ακόμη θέματα πολιτικής που παραμένουν ανοικτά. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του, «βρισκόμαστε πλέον σε ένα σημείο όπου μπορούμε να ισχυριστούμε βάσιμα ότι υπάρχουν θετικές προοπτικές για την επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων επί των ανοικτών θεμάτων κατά τη διάρκεια των συζητήσεων που θα διεξαχθούν στην Αθήνα».


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_100.html

«Μία τέτοια συμφωνία, στις πολιτικές θα πρέπει να συμπληρωθεί με διαπραγματεύσεις που θα ακολουθήσουν με τις άλλες χώρες της ευρωζώνης προκειμένου να διασφαλιστούν επαρκείς διασφαλίσεις για μία αξιόπιστη στρατηγική η οποία θα αποκαθιστά τη βιωσιμότητα του Δημόσιου Χρέους, πριν το πρόγραμμα τεθεί για έγκριση στο διοικητικό συμβούλιο του Ταμείου», αναφέρεται στην ανακοίνωση, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



αιτιες θανατου
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_83.html