Tuesday, April 9, 2019

στορια για σαλονια

προιοντα για μουσια

Τουλάχιστον τρεις πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή Λα Μεϊνό κατά την αστυνομική επιχείρηση, όπως μετέδωσε νωρίτερα δημοσιογράφος του Reuters στην περιοχή. Πηγές της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσαν ότι ο 29χρονος Σερίφ Σεκάτ, είναι νεκρός, σύμφωνα με το Reuters.


Η επιχείρηση της γαλλικής αστυνομίας άρχισε στις 9 το βράδυ (τοπική ώρα), ενώ σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Reuters, ακούστηκαν τρεις ή τέσσερις πυροβολισμοί. Πηγές της γαλλικής αστυνομίας επιβεβαίωσαν ότι ο 29χρονος Σερίφ Σεκάτ είναι νεκρός, σύμφωνα με το Reuters.


Δείτε LIVE εικόνα:



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_90.html

στορια για σαλονια

Σύμφωνα με το France Info, ο καταζητούμενος κρυβόταν σε μια αποθήκη στο Πλεν-ντε-Μπουσέρ, στη συνοικία Μεϊνό, πολύ κοντά στο Νεντόρφ, την περιοχή όπου θεάθηκε για τελευταία φορά μετά την επίθεση. Στην περιοχή αυτή ήταν σε εξέλιξη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση τις τελευταίες ώρες.


Όπως αναφέρουν τα γαλλικά Μέσα Ενημέρωσης, ο Σεκάτ ήταν εκείνος που πυροβόλησε πρώτος, εναντίον ενός περιπολικού της αστυνομίας, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός μεταξύ των αστυνομικών που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση.


Δείτε το μακελάρη πεσμένο στο πεζοδρόμιο της οδού Λαζαρέτ, αφού έχει δεχθεί τα πυρά αστυνομικών, όπως τον κατέγραψε κάμερα κατοίκου της περιοχής:



?? #France : Le corps de #cherifchekatt rue Lazare.
Il a été abattu par la police ce soir.#Neudorf #Neudorf #Meinau #Strasbourg pic.twitter.com/104dpk9bny

— -₽ - ? - ? - (@PorteTonAme) 13 Δεκεμβρίου 2018


στορια για σαλονια
σογκουν ταινια
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

No comments:

Post a Comment