Tuesday, April 30, 2019

κιθαρες κλασικες σκρουτζ

γυρνα με στο χθες

Ο πρωθυπουργός συναντάται σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος ως γνωστόν έχει ταχθεί υπέρ μίας άμεσης διαδικασίας απεμπλοκής του Ηνωμένου Βασιλείου σε νομικό επίπεδο από την Ενωμένη Ευρώπη.


συρια παγκοσμιος πολεμος

Ωστόσο, αυτό που κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι η συμμετοχή του για δεύτερη φορά στην προπαρασκευαστική σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με αντικείμενο το Brexit, καθώς από τις πρώτες αντιδράσεις φαίνεται πως οι σοσιαλδημοκράτες σκοπεύουν να πάρουν πρωτοβουλίες για την επιστροφή σε μία Ευρώπη πιο αλληλέγγυα προς τους λαούς της, που δεν θα κάνει διαχωρισμό των χωρών του βορρά και του νότου και δεν θα επιβάλει προγράμματα σκληρής λιτότητας.


Ο πρωθυπουγός θα συμμετάσχει άλλωστε και στην πιο κλειστή σύσκεψη των σοσιαλιστών πρωθυπουργών και ηγετών κομμάτων που συμμετέχουν σε κυβερνήσεις και η οποία θα γίνει στο Παρίσι με πρωτοβουλία του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Εκεί, αναμένεται να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις για κοινό βηματισμό των σοσιαλιστικών κυβερνήςεων.


Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει και επαφές με την την πρόεδρο της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ και με τους επικεφαλής της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ρεμπέκα Χαρμς, Φίλιπ Λάμπερτς και Σκά Κέλλερ.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

κιθαρες κλασικες σκρουτζ



κιθαρες κλασικες σκρουτζ
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

No comments:

Post a Comment