Sunday, April 28, 2019

σταύρου νιάρχου

ανδρεας σαμαρης συζυγος
bmw x1 2016 release date
σταύρου νιάρχου

Η αρχή έγινε στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος του μετρό, ενώ σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ ως τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουν κλείσει οι πύλες ελέγχου σε όλους τους σταθμούς.


Μέχρι στιγμής, περίπου 330.000 επιβάτες έχουν ήδη εκδώσει προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (η διαδικασία συνεχίζεται).


Ο ΟΑΣΑ, προτρέπει το επιβατικό κοινό στην αγορά προϊόντων με πολλά εισιτήρια, είτε μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (ATH. ENA Ticket), είτε μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας (ATH. ENA Card), ώστε να επωφεληθεί από τη νέα εκπτωτική πολιτική, εξοικονομώντας χρόνο.


Για παράδειγμα:


-Την αγορά των 10+1 εισιτηρίων, η οποία αντιστοιχεί σε 11 διαδρομές. Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ, αποτελώντας τη φθηνότερη επιλογή.


-Την αγορά του 5πλού εισιτηρίου, η οποία αντιστοιχεί σε 5 διαδρομές. Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,30 ευρώ, αποτελώντας τη δεύτερη φθηνότερη επιλογή.


-Την αγορά του 2πλού ενιαίου εισιτηρίου, η οποία αντιστοιχεί σε 2 διαδρομές (μετ’ επιστροφής). Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,35 ευρώ.


Παράλληλα, για τους μεμονωμένους ή περιστασιακούς χρήστες που χρησιμοποιούν ολόκληρο κόμιστρο, προτείνεται, ακόμη, η προμήθεια ανώνυμης ηλεκτρονικής κάρτας και η φόρτισή της με αποθηκευμένη


αξία.


Για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου (άτομα ηλικίας άνω των 65, πολύτεκνοι, νέοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, φοιτητές) συστήνεται η προμήθεια προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας και η φόρτισή της, είτε από τα «Αυτόματα Μηχανήματα», είτε από το διαδίκτυο (HYPERLINK "http://www.athenacard.gr" www.athenacard.gr).


Υπενθυμίζεται ότι, τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (ATH. ENATicket), όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες (ATH. ENACard) είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε οι επιβάτες καλούνται να τα επαναχρησιμοποιούν και να μην τα πετούν.


Χρηστικές συμβουλές και πληροφορίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο



σταύρου νιάρχου
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

No comments:

Post a Comment