Tuesday, April 23, 2019

διαφορα μαγνητικης απο αξονικη

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_129.html

«Προς τον πρόεδρο (Ρετζέπ Ταγίπ) Ερντογάν κα την τουρκική κυβέρνηση, έχω ένα μήνυμα να στείλω εκ μέρους του προέδρου των ΗΠΑ: αφήστε ελεύθερο τον πάστορα Άντριου Μπράνσον τώρα ή ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε τις επιπτώσεις».


αστικα λεωφορεια καρδιτσας

η μια κι εγω ολα τα επεισοδια

διαφορα μαγνητικης απο αξονικη

«Εάν η Τουρκία δεν λάβει άμεσα μέτρα ώστε να αφεθεί ελεύθερος αυτός ο αθώος κληρικός και να επιστρέψει στην πατρίδα του την Αμερική, οι ΗΠΑ θα επιβάλουν βαριές κυρώσεις στην Τουρκία έως τη στιγμή που ο Άντριου Μπράνσον θα είναι πλέον ελεύθερος» τόνισε ο Μάικ Πενς, μιλώντας εκ μέρους του Ντόναλντ Τραμπ, σε μια εκδήλωση στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ.


Σημειώνεται πως την Τετάρτη, τουρκικό δικαστήριο απεφάνθη ότι ο Μπράνσον, που παρέμεινε φυλακισμένος τους τελευταίους 21 μήνες, θα πρέπει να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_98.html

Το να τεθεί σε κατ' οίκον περιορισμό «είναι ένα πρώτο καλοδεχούμενο βήμα όμως δεν επαρκεί» υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. «Στον Άντριου Μπράνσον αξίζει να είναι ελεύθερος» επέμεινε ο Μάικ Πενς.


Με τη σειρά του ο Αμερικανός πρόεδρος έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter: «Οι ΗΠΑ θα επιβάλουν βαριές κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας για τη μακρόχρονη φυλάκιση του πάστορα Άντριου Μπράνσον, ενός θαυμάσιου Χριστιανού και οικογενειάρχη και εξαιρετικού ανθρώπου. Υποφέρει πολύ. Αυτός ο αθώος κληρικός πρέπει να αφεθεί αμέσως ελεύθερος».



The United States will impose large sanctions on Turkey for their long time detainment of Pastor Andrew Brunson, a great Christian, family man and wonderful human being. He is suffering greatly. This innocent man of faith should be released immediately!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 26 Ιουλίου 2018


διαφορα μαγνητικης απο αξονικη

No comments:

Post a Comment