Monday, April 29, 2019

υδατανθρακες γινονται λιπος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
υδατανθρακες γινονται λιπος

Στο πλαίσιο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του, ο επικεφαλής του Ποταμιού καταλόγισε «δεκτικότητα» και «γαλαντομία» στον πρωθυπουργό και επιτέθηκε στον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

«Χρησιμοποιεί το υπουργείο ως εφαλτήριο για ανορθόδοξες επιλογές, λέει ψέματα στη Βουλή, αλλά η ευθύνη είναι και δική σας», είπε ο κ. Θεοδωράκης που επανέφερε την πρότασή του για σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Στο Συμβούλιο αυτό, διευκρίνισε, θα μετέχουν οι αρχηγοί των κομμάτων πρώην πρωθυπουργοί και η φυσική ηγεσία του Στρατεύματος με στόχο τη συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα.


Την πρόταση αυτή απέρριψε μετ΄ επαίνων ο πρωθυπουργός με το επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμη η ιδέα και ότι σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία η συνεννόηση και ευρύτερες συναινέσεις. Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε ότι ο σκοπός της συνεννόησης τορπιλίζεται από άστοχες εμφυλιοπολεμικές κορόνες σε υπουργούς της κυβέρνησης.


Μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού σε fake news, ο επικεφαλής του Ποταμιού του συνέστησε να κάνει την αυτοκριτική του. Θύμισε δε, ότι ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 2014, μόνο που τώρα – όπως είπε - το τέρας που εξέθρεψαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αυτονομήθηκε.


Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε και τις δηλώσεις του Αλεξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ξεκίνησε η επένδυση στο Ελληνικό. «Σε ποια χώρα ξεκίνησαν οι επενδύσεις γιατί στην Ελλάδα οι επενδύσεις είναι ακόμη στα χαρτιά», ανέφερε.



υδατανθρακες γινονται λιπος
βιοτεχνια ρουχων πετρουπολη
καβα σερπιερη

No comments:

Post a Comment