Tuesday, April 30, 2019

φθηνα δωματια σεριφος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
ετυμολογια λεξης προνοια

Η Leetchi, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για συλλογή δωρεών, ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι έχει τερματίσει τη συγκέντρωση χρημάτων για αυτή την εκστρατεία, λιγότερο από 48 ώρες μετά την ανάρτησή της στον ιστότοπο.


«Με δεδομένο το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ο έρανος αυτός δεν δέχεται πλέον εισφορές», ανέφερε η Leetchi με ανακοίνωσή της στον ιστότοπό της.


Αυτή η εκστρατεία είχε συγκεντρώσει περισσότερο από 117.000 ευρώ μέχρι σήμερα το πρωί στις 08:30, τοπική ώρα, ένα συνολικό ποσό που σκόπευε να στηρίξει τον Ντετανζέ, που παραδόθηκε τη Δευτέρα στην αστυνομία.


φθηνα δωματια σεριφος

Το πρωί, ο αριθμός των δωρητών συνέχισε να αυξάνεται (8.038 έως το κλείσιμο), αλλά το ποσό που συγκεντρωνόταν δεν ήταν πλέον ορατό, καθώς ο δημιουργός του της εκστρατείας, ένα άτομο που βρίσκεται κοντά στον Ντετανζέ, αποφάσισε να το κρύψει.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

Το Σάββατο, στη διάρκεια της νέας διαδήλωσης των «κίτρινων γιλέκων» στην πρωτεύουσα, ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις της τάξης πάνω στην πεζογέφυρα Σενγκόρ που συνδέει τις δύο όχθες του Σηκουάνα στο ύψος των Κήπων του Κεραμεικού.





φθηνα δωματια σεριφος
χρύσα τσάκωνα

No comments:

Post a Comment