Saturday, April 6, 2019

πρωην προεδρος ρεα

πρωην προεδρος ρεα

«Στόχος της κυβέρνησης είναι η μέγιστη δυνατή διαφάνεια», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, διευκρινίζοντας ότι δημιουργείται βάση δεδομένων, καθώς φέτος για πρώτη φορά θα γίνει ηλεκτρονικά η όλη διαδικασία.


Η συζήτηση της στην Ολομέλεια της Βουλής προκάλεσε ένταση μεταξύ κυβέρνησης - αντιπολίτευσης με τον Γιάννη Κουτσούκο από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη να κατηγορεί την κυβέρνηση ότι θέλει να διορθώσει τη ρύθμιση για την οποία «έβαλε την ουρά στα σκέλια όταν έδινε τη δυνατότητα σε πολιτικούς να έχουν offshore». Απαντώντας ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος υποστήριξε πως η ρύθμιση δεν έχει σχέση με τις εξωχώριες εταιρείες.


Η σχετική διάταξη, περιλαμβάνει τους υποχρεωτικώς (σ. σ. και όχι τους δειγματοληπτικώς) ελεγχόμενους σύμφωνα με τον νόμο για το πόθεν έσχες. Σημειώνεται ότι στον υποχρεωτικό έλεγχο εμπίπτει ένας ευρύς κύκλος κρατικών λειτουργών καθώς και προσώπων που δραστηριοποιούνται σε τομές που σχετίζονται με τον δημόσιο βίο ή συναλλάσσονται με το Δημόσιο.



https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_89.html

διαμερισματα λευκωσια καλλιπολεωσ


πρωην προεδρος ρεα
φραγμα θερμης καθαρα δευτερα
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_65.html

No comments:

Post a Comment