Sunday, April 21, 2019

σπιτια στο αμστερνταμ

πηρουνια χρωματιστα
δωρεαν μαθηματα αγγλικων αθηνα 2016
Επιστρέφουν οι εκδρομείς του Πάσχα - Πού εντοπίζονται προβλήματα στο οδικό δίκτυο

Με σύμμαχο τον καλό καιρό επιστρέφει το μεγαλύτερο κύμα των εκδρομέων του Πάσχα.


σπιτια στο αμστερνταμ

Ουρές χιλιομέτρων σε Αθηνών – Κορίνθου, γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και Μάλγαρα – Δείτε πού υπάρχουν καθυστερήσεις


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Η κίνηση στις εθνικές οδούς είναι ιδιαιτέρως αυξημένη ενώ σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου καταγράφονται προβλήματα και καθυστερήσεις.

Σύμφωνα με την Τροχαία, από το μεσημέρι αυξάνεται σταδιακά η κίνηση και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών - Κορίνθου και Αθηνών - Λαμίας, με αποτέλεσμα αυτή την ώρα η κυκλοφορία των αυτοκινήτων να γίνεται «μετ' εμποδίων», κυρίως στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

Ειδικότερα, παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο ρεύμα προς Αθήνα, από την Κόρινθο μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται μέχρι την Κινέττα. Σύμφωνα με το κέντρο της Τροχαίας, δεν υπάρχει ακινητοποίηση, αλλά τα οχήματα κινούνται με αργούς ρυθμούς.

Εκτιμάται ότι τις επόμενες τρεις ώρες θα κορυφωθεί η επιστροφή των εκδρομέων και δεν αποκλείονται σημαντικές καθυστερήσεις κυρίως πριν τους σταθμούς διοδίων. Ήδη στον σταθμό του Ισθμού, αλλά και της Ελευσίνας, οι ουρές των οχημάτων ξεπερνούν το ένα χιλιόμετρο.



Παράλληλα, ουρές έχουν σχηματιστεί και στα δύο ρεύματα στα διόδια της Γέφυρας Ρίου Αντιρρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες εικοσάλεπτη είναι αναμονή για τους διερχόμενους οδηγούς. Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στα διόδια Καλαβρούζας της Ιόνιας οδού και στην Πορθμειακή γραμμή Ρίου Αντιρρίου.




σπιτια στο αμστερνταμ
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

No comments:

Post a Comment