Thursday, April 11, 2019

κέικ ηλιέλαιο

μινωικος πολιτισμος στο νηπιαγωγειο
κέικ ηλιέλαιο

Η γκέλα με την Εσθονία, έχει φέρει την εθνική μας σε μειονεκτική θέση. Με την ήττα από το Βέλγιο πέσαμε στην 3η θέση και πλέον θέλουμε καλύτερα αποτελέσματα σε σχέση με τους Βόσνιους και κυρίως το Βέλγιο που έχει προκριθεί να μας κάνει δώρο το Σάββατο, κόβοντας βαθμούς από τους αντιπάλους μας.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_106.html

κέικ ηλιέλαιο

4245283
(Χαμόγελα από το Σκίμπε στον Άγιο Κοσμά - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Και πάλι όμως, οι δύο βαθμοί που χάσαμε με την Εσθονία μπορεί να κοστίσουν, ακόμη και αν βγούμε στη 2η θέση, καθώς είναι πιθανόν να μην είμαστε στις 8 καλύτερες "δεύτερες" των ομίλων, που θα πάνε στα μπαράζ.


4245305
(Οι διεθνείς στην προπόνηση της Τρίτης - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_1.html

Πάντως τα χαμόγελα δεν έλειψαν στην "πρώτη" της Τρίτης στον Άγιο Κοσμά. Ο Μίχαελ Σκίμπε και οι διεθνείς είναι αισιόδοξοι ότι θα πετύχουν το απόλυτο στα δύο παιχνίδια.


4245313
(Η "επιστροφή" του Χριστοδουλόπουλου - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / LATO KLODIAN)


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επανήλθε μετά από 15 μήνες στην εθνική ομάδα, ενώ από τις αρχικές κλήσεις του Σκίμπε, ο Διαμαντάκος (τραυματίστηκε στην προπόνηση της Μπόχουμ την Παρασκευή) αντικαταστάθηκε από το Βέλλιο.



Οι επιλογές του κ. Σκίμπε για τους αγώνες με Κύπρο και Γιβραλτάρ. Καλή επιτυχία! @EuroQualifiers @FIFAWorldCup #CYPGRE #GREGIB #GoGreece pic.twitter.com/pntL74ozlU

— Ethniki Omada (@EthnikiOmada) 29 Σεπτεμβρίου 2017


τι ειναι η διμοιρια

No comments:

Post a Comment