Wednesday, April 3, 2019

είσαι ένα περιστέρι που πετά στον ουρανό

είσαι ένα περιστέρι που πετά στον ουρανό

Οι αποκλίσεις αυτές εξακολουθούν να υφίστανται και για το λόγο αυτό δεν έχει ακόμη καταστεί εφικτό να κλειδώσει η συμμετοχή του Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα. Το Eurogroup ζήτησε χθες από τους θεσμούς να καταρτίσουν μια νέα ανάλυση βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους ενσωματώνοντας τα πλέον πρόσφατα δεδομένα σε αυτή.


είσαι ένα περιστέρι που πετά στον ουρανό

Ο επικεφαλής του ESM Κλάους Ρέγκλινγκ δήλωσε χθες μετά το Eurogroup πως οι θεσμοί ανέλαβαν να προετοιμάσουν την «τελική ανάλυση» βιωσιμότητας του χρέους με βάση τη συμφωνία που επετεύχθη σε επίπεδο στελεχών το προηγούμενο Σάββατο στην Αθήνα και τις προβλέψεις που συμφωνήθηκαν στο πλαίσιο αυτό. Όπως είπε, αυτή η ανάλυση θα αποτελέσει τη βάση για να προσδιοριστεί το τι χρειάζεται για να επιτευχθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.


Αλλά και για το πώς θα επιτευχθεί η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους το χθεσινό Eurogroup έδωσε σαφείς απαντήσεις. Ο πρόεδρος του Eurogroup Μάριο Σεντένο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ευρωομάδας ξεκαθάρισε πως η ελάφρυνση του χρέους θα λαμβάνει υπόψη τα όσα μέτρα αποφασίσθηκαν τον Ιούνιο του 2017.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html




call of duty black ops 2 κωδικοι ps3
κρατικο θεατρο βορειου ελλαδας
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_141.html

No comments:

Post a Comment