Sunday, April 21, 2019

κερδοφορες δουλειες απο το σπιτι

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_52.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_97.html
μαθήτρια έπεσε από το μπαλκόνι στη ρώμη
κερδοφορες δουλειες απο το σπιτι

Με γεμάτες τις αποσκευές από τον Καύκασο και την ικανοποίηση ότι δρομολογήθηκε μία στρατηγική συνεργασία υψηλού επιπέδου σε όλα τα επίπεδα με δύο παραδοσιακά φιλικές χώρες, όπως η Γεωργία και η Αρμενία, αναχώρησε ο κ. Κοτζιάς για τις ΗΠΑ.


κερδοφορες δουλειες απο το σπιτι

Πριν προσγειωθεί το κυβερνητικό αεροπλάνο, από τον Ερεβάν με προορισμό την Αθήνα, στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, χθες, από όπου ο υπουργός και οι στενοί του συνεργάτες θα αναχωρούσαν για την Ουάσιγκτον ο κ. Κοτζιάς μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ κάνοντας έναν απολογισμό της αποστολής αυτής.


Ο κ. Κοτζιάς στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, μεταξύ άλλων δήλωσε:



Ήταν μία σημαντική επίσκεψη στον Καύκασο, σε δύο φίλες χώρες, τη Γεωργία και την Αρμενία. Και με τις δύο χώρες συμφωνήσαμε να αναπτύξουμε παραπέρα τον πολιτικό μας διάλογο και τη συνεργασία των αντίστοιχων υπουργείων, συμφωνήσαμε επίσης να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας ιδιαίτερα σε θέματα ΕΕ και να δώσουμε την εμπειρογνωμοσύνη μας σε αυτές τις χώρες. Και οι δύο χώρες βρίσκονται σε μία ιδιαίτερης σημασίας γεωστρατηγική περιοχή και με αρκετά προβλήματα... Ναι, εξετάσαμε τα προβλήματα της περιοχής, αξιολογήσαμε την γεωστρατηγική κατάσταση και είδαμε ότι έχουμε μεγάλη σύμπτωση απόψεων και συμφερόντων. Είδαμε τις δυνατότητες ανάπτυξης της επιχειρηματικής και γενικότερα οικονομικής συνεργασίας και ιδιαίτερα στην Αρμενία συμφωνήσαμε να πραγματοποιήσουμε στα τέλη του 2017 μία επιχειρηματική αποστολή για την ανάπτυξη των εμπορικών επιχειρηματικών σχέσεων γιατί βρίσκονται σε πάρα πολύ χαμηλό επίπεδο.




καφωδειο πετρουπολη

No comments:

Post a Comment