Monday, April 22, 2019

μαθηματικα γ λυκειου μιγαδικοι ασκησεις

ποιοι δρομοι ειναι κλειστοι λογω βροχης
μαθηματικα γ λυκειου μιγαδικοι ασκησεις

Ο κ. Μπαΐλης έκανε λόγο για ένα «πρωτοφανές» φαινόμενο που ξεκίνησε λόγω των έντονων καιρικών φαινόμενων που σημειώθηκαν στα τέλη του 2017, περίοδος στην οποία σημειώθηκαν και πλημμύρες. Οι κατολισθήσεις σημειώνονται σε αγροκτήματα και ήδη έχουν πέσει «θύματα» ένας επαρχιακός αυτοκινητόδρομος, αλλά και εκτάσεις ελαιόδεντρων.


γαριδομακαρονάδα νηστισιμη

Ερωτώμενος αν η κατάσταση εμπνέει κίνδυνο για τη ζωή των κατοίκων της Κρυοπηγής, ο δήμαρχος Πρέβεζας τόνισε πως δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τους πολίτες, όμως, λόγω του ότι το φαινόμενο είναι ακόμη σε εξέλιξη δεν μπορεί να υπάρξει απόλυτη βεβαιότητα.


Σχετικά με την ύπαρξη σχεδίου εκκένωσης της Κρυοπηγής, ο ίδιος επεσήμανε πως υπάρχει, ωστόσο δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα και όλες οι προσπάθειες έχουν επικεντρωθεί στο να γίνει η απαραίτητη γεωλογική μελέτη.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_87.html

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_38.html

Συγκεκριμένα, ο κ. Μπαΐλης δήλωσε πως είναι σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών ώστε να γίνει η απαραίτητη γεωλογική μελέτη στην περιοχή. Προς το παρόν, όπως τόνισε, δεν μπορεί να ληφθεί κανένα μέτρο, διότι οποιαδήποτε παρέμβαση μπορεί να κάνει την κατάσταση ακόμη πιο δύσκολη.





μαθηματικα γ λυκειου μιγαδικοι ασκησεις

No comments:

Post a Comment