Wednesday, March 6, 2019

weather.gr σερβια κοζανης

weather.gr σερβια κοζανης

Το νέο τετ-α-τετ των υπουργών Εξωτερικών θα πραγματοποιηθεί στο περιθώριο του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεως της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μερικές μόλις ημέρες μετά την τριμερή Κοτζιά-Ντιμιτρόφ-Νίμιτς, στη Νέα Υόρκη.


επιδομα μητροτητας κυπρο

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε τουλάχιστον μια φορά τηλεφωνικά με τον Ζόραν Ζάεφ τις περασμένες ημέρες, με τους δύο πρωθυπουργούς να αναφέρονται στις τελευταίες εξελίξεις των διαπραγματεύσεων.


αγια αννα μενιδι

Κύριο ζητούμενο είναι το «erga omnes», δηλαδή ονομασία για όλες τις χρήσεις.


Μετά την συνάντηση στη Νέα Υόρκη, ο ειδικός διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς τόνισε ότι οι συζητήσεις έχουν εντατικοποιηθεί αλλά ακόμη δεν διαφαίνεται μια τελική λύση.


weather.gr σερβια κοζανης

«Είχαμε συναντήσεις, μιάμιση ημέρα συνομιλιών. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι οι συζητήσεις ήταν λεπτομερείς, τα θέματα είναι καλά προσδιορισμένα και έχουν περιοριστεί. Δεν έχουμε ακόμη τελική λύση των θεμάτων, αλλά και οι δυο πλευρές είναι αποφασισμένες να κάνουν αρκετά για την επίτευξη συμφωνίας και εργάζονται σκληρά για να το πετύχουν» είχε σημειώσει ο κ. Νίμιτς, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν στις Βρυξέλλες. Απέφυγε, ωστόσο, να σχολιάσει εάν έχει προγραμματιστεί «ραντεβού» μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Σκοπιανού ομολόγου του, Ζόραν Ζάεφ, τον Ιούνιο.





https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_51.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_70.html

No comments:

Post a Comment