Tuesday, March 26, 2019

ευρωπαικοι οργανισμοι

Την Τετάρτη έγινε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών, από τον υποστράτηγο Γεώργιο Λιάκο, στον ταξίαρχο Δημήτριο Τσιπίδη. Παρέστη ο γενικός επιθεωρητής Στρατού-υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.


Την Τρίτη πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής καθηκόντων του διοικητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, από τον υποστράτηγο Δημήτριο Μάνο στον υποστράτηγο Χαράλαμπο Λαλούση.


βόρακα αγορά

Στην τελετή παρέστη ο γενικός επιθεωρητή Στρατού - υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Νικόλαος Μανούρης.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_134.html

Την ίδια μέρα έγινε η τελετή παράδοσης παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων από το διοικητή της ΣΕΘΑ αντιναύαρχο Αλέξανδρο Διακόπουλο στον υποναύαρχο Γεώργιο Πελεκανάκη. Στην τελετή παρέστη ο αρχηγός Στόλου αντιναύαρχος Ιωάννης Παυλόπουλος εκπροσωπώντας τον αρχηγό ΓΕΝ αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη.


εγκαυματα με νερο

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης - παραλαβής των καθηκόντων του διοικητή της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας από τον υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Σεβαστάτο στον ταξίαρχο Γεώργιο Φασούλα, στην αεροπορική βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.



ευρωπαικοι οργανισμοι
ευρωπαικοι οργανισμοι
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

No comments:

Post a Comment