Tuesday, March 26, 2019

ζωγραφιζω δοντια

images of nails on a chalkboard

Η τελευταία, που αποκαλείται Southeast Gateway - Thessaloniki, σύμφωνα με πληροφορίες έστειλε αργά το απόγευμα χθες νέα εγγυητική από την ανακεφαλαιοποιημένη πλέον ρωσική τράπεζα Promsvyazbank. Ως γνωστόν, η ένταξη της τελευταίας σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης από τη Μόσχα την προηγουμένη Πέμπτη οδήγησε σε αναβολή την υπογραφή της σύμβασης την Παρασκευή.


Εφόσον επιβεβαιωθεί η λήψη της εγγυητικής επιστολής και αυτή εγκριθεί από τους νομικούς συμβούλους του ΤΑΙΠΕΔ, η υπογραφή της σύμβασης αγοραπωλησίας μετοχών θα γίνει μεθαύριο Πέμπτη. Ωστόσο, το πρόβλημα εντοπίζεται αλλού.


Συγκεκριμένα, πηγές της αγοράς εκτιμούν ότι μπορεί να μη γίνει δεκτή η εγγυητική λόγω χαμηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης της τράπεζας. Η εξέλιξη αυτή, βεβαίως, συμφέρει την Dubai Ports (DP), η οποία επίσης διεκδίκησε ανοιχτά και μέχρι το τέλος το 67% του ΟΛΘ και έχει κάθε λόγο να το θέλει ακόμα. Τώρα τελευταία μάλιστα για έναν λόγο παραπάνω. Το άλλο λιμάνι που έχει η DP στην περιοχή των Βαλκανίων (Κονστάντσα στη Ρουμανία) νομοτελειακά θα απαξιωθεί από την ανάπτυξη του ΟΛΘ.


Όμως ακόμα και εάν όλα εγκριθούν από το ΤΑΙΠΕΔ και υπογραφεί η σύμβαση αγοραπωλησίας μετοχών την Πέμπτη, η ιδιωτικοποίηση δεν θα έχει τελειώσει. Η εξαγορά θα πρέπει να εγκριθεί από την ελληνική Επιτροπή Αντα - γωνισμού και κατόπιν ο ΟΛΘ θα πρέπει να υπογράψει νέα σύμβαση παραχώρησης με το Ελληνικό Δημόσιο στην οποία θα περιλαμβάνονται και οι υποχρεωτικές επενδύσεις ύψους 180 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί ο επενδυτής. Αφού γίνουν όλα αυτά θα καταβληθεί το τίμημα των 232 εκατ. και θα περάσει από το Χρηματιστήριο το πακέτο των μετοχών του 67% στην Southeast Gateway - Thessaloniki.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html

ζωγραφιζω δοντια


ζωγραφιζω δοντια
γοργονες επ 12
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_3.html

No comments:

Post a Comment