Friday, March 22, 2019

piaggio beverly 300 i.e. test

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_60.html
περουκες φθηνες

Μέσα στις προηγούμενες δύο ημέρες πάνω από 45 άτομα υπέφεραν από μικροτραυματισμούς εξαιτίας των πυρκαγιών, ανέφερε η Patricia Gaspar, εκπρόσωπος τύπου της Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας της χώρας.


Η ίδια ανέφερε πως οι πυροσβέστες παλεύουν να εκμεταλλευθούν όσο μπορούν την ελάχιστη πτώση της θερμοκρασίας που επικρατεί στη χώρα με σκοπό να περιορίσουν τις περίπου 210 ενεργές πυρκαγιές που καίνε την χώρα.


κατακουτελα που παιζεται

Παρά το γεγονός πως οι φωτιές έχουν μειωθεί έστω και ελάχιστα η κατάσταση σύμφωνα με την Gaspar παραμένει ανησυχητική ιδιαίτερα σε 10 περιοχές, περιλαμβανομένου των Castelo και Coimbra.


Γι'αυτό το γεγονός η Πορτογαλία ενεργοποίησε τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ώστε να μπορέσει να αντιμετωπίσει τις πυρκαγιές που έχουν εκδηλωθεί με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, Χρήστο Στυλιανίδη, να αναφέρει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως "η βοήθεια προς την Πορτογαλία αποτελεί προτεραιότητα για την Ευρωπαϊκή Ένωση" ευχαριστώντας παράλληλα την Ισπανία που έτρεξε να συνδράμει στις προσπάθειες των Πορτογάλων.


piaggio beverly 300 i.e. test


Help to #Portugal via #EUCivPro is priority to combat #forestfires. #Spain support is #EU #solidarity at its best https://t.co/knoHuyolAt

— Christos Stylianides (@StylianidesEU) August 14, 2017


piaggio beverly 300 i.e. test
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_17.html

No comments:

Post a Comment