Sunday, March 3, 2019

max mara φορεματα ανοιξη 2015

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_6.html

Το 2014, όταν ο ISIS τρομοκρατούσε ολόκληρο τον πλανήτη, ο αλ Μπαγκνταντί και οι «στρατηγοί» του είχαν καταλάβει σημαντικά εδάφη, μεταξύ των οποίων τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ, Μοσούλη, αλλά και την Ράκα της Συρίας, την οποία είχε μετατρέψει στην «πρωτεύουσα» της οργάνωσής τους.


max mara φορεματα ανοιξη 2015

Έκτοτε, η τρομοκρατική οργάνωση έχει χάσει περί το 90% των εδαφών της. Στο μήνυμά του, ο αλ Μπαγκνταντί προσπάθησε να πείσει τους μαχητές του ότι οι εδαφικές απώλειες δεν έχουν σημασία και τους ζήτησε να συνεχίσουν τον αγώνα. Αλλά όσο και αν προσπαθεί να πείσει τον πλανήτη - και τους υποστηρικτές του - ότι επιστρέφει, κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο.


ποιστοποιητικο τυπου α

Το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας και τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι υπάρχουν ακόμη περί τους 30.000 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους που κυκλοφορούν ελεύθεροι στα εδάφη της Συρίας και του Ιράκ. Παρότι η ιρακινή κυβέρνηση έχει ανακοινώσει τη νίκη του στρατού της επί των τρομοκρατών, τζιχαντιστές συνεχίζουν να εξαπολύουν επιθέσεις κατά τακτά χρονικά διαστήματα.


Άλλοι υποστηρικτές του ISIS, που πολεμούν υπό τη μαύρη σημαία, δρουν ακόμη σε περιοχές της Αφρικής, στο Αφγανιστάν αλλά και στις Φιλιππίνες. Και «μοναχικοί λύκοι», όμως, πιθανώς να συνεχίσουν να εξαπολύουν επιθέσεις, όπου και όποτε βρουν την ευκαιρία. Αυτό, άλλωστε, τους ζήτησε και ο αρχηγός τους στο μήνυμά του.


Το ηχητικό, που κυκλοφόρησε σε «ειδησεογραφικό» ιστότοπο των τζιχαντιστών προ ημερών, φαίνεται πως αποδεικνύει, όμως, ότι ο αλ Μπαγκνταντί δεν είναι ούτε νεκρός ούτε βαριά τραυματισμένος.


Οι ΗΠΑ, που θεωρούν εξαιρετικά σημαντικό να εξολοθρεύουν τους επικεφαλής τρομοκρατικών οργανώσεων (όπως τον Μπιν Λάντεν), θα ήθελαν να μπορέσουν να πανηγυρίσουν κάτι τέτοιο.




max mara φορεματα ανοιξη 2015
θεμιστοκλεους βουλευτης
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html

No comments:

Post a Comment