Sunday, March 24, 2019

ταα τι σημαινει

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html
κοινωφελης εργασια 2014
ταα τι σημαινει

«Ο κόσμος στην πΓΔΜ στηρίζει τη λύση του Μακεδονικού λόγω της ανάγκης τους για μια ευρωπαϊκή ταυτότητα», είπε ο κ. Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Alpha.


Ο κ. Θεοδωράκης επεσήμανε ότι στην Ελλάδα πρέπει «να αναρωτηθούμε αν με τη στάση μας δίνουμε τα Σκόπια “πακέτο” στους Τούρκους γιατί στην πολιτική δεν υπάρχει κενό», προσθέτοντας ότι «αν η Ελλάδα δεν καλύψει το κενό που θα δημιουργηθεί, αν η Ελλάδα δεν δώσει το χέρι προς τους γείτονές μας, αν δεν τους βοηθήσει να γίνουν μέλη της ευρωπαϊκής κοινότητας, το κενό θα το γεμίσουν οι Τούρκοι». Αναρωτήθηκε μάλιστα αν η Ελλάδα μπορεί να αντιμετωπίσει ένα τουρκικό μέτωπο και στα βόρεια σύνορά της.


Επικριτικός ήταν ο επικεφαλής του Ποταμιού για τα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν σήμερα σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, εξέφρασε δε την αντίθεσή του με την παρουσία των πολιτικών σε αυτά λέγοντας: «Δεν αντιλαμβάνομαι πώς κάποιοι πολιτικοί που θεωρούν τον εαυτό τους προοδευτικό θα είναι σήμερα στα συλλαλητήρια. Είναι δικαίωμα του κόσμου να διαδηλώνει, αλλά οι πολιτικοί μάλλον πάνε εκεί για να “ψαρέψουν” ψήφους». Ζήτησε δε οι «πολιτικοί να πάρουν καθαρή απόσταση από τέτοιες εκδηλώσεις που δεν βοηθούν την πολιτική λύση της υπόθεσης».


ταα τι σημαινει




αγιος διονυσιος ο εν ζακυνθω
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html

No comments:

Post a Comment