Thursday, March 14, 2019

εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων

μερομηνια ανδρονικος 2016

Η αρχηγός των Τόρις και πρωθυπουργός δοκίμασε μια ιστορική ήττα, με διαφορά χωρίς προηγούμενο από τη δεκαετία του 1920, στην προσπάθειά της να εγκριθεί η συμφωνία που έκλεισε με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


Ποια είναι η διαδικασία;


Το Εργατικό Κόμμα (αξιωματική αντιπολίτευση), με την υποστήριξη μικρότερων αντιπολιτευόμενων κομμάτων, ήταν αυτό που κατέθεσε την πρόταση μομφής. Το κείμενο προτείνει ότι το «κοινοβούλιο αυτό δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση της Αυτής Μεγαλειότητος».


Ο Τζέρεμι Κόρμπιν, ο αρχηγός των Εργατικών, θα είναι εκείνος που θα πάρει πρώτος τον λόγο στη διαδικασία της συζήτησης, περί τις 13:00 (15:00 ώρα Ελλάδας). Η Μέι θα τοποθετηθεί επίσης. Η συζήτηση αναμένεται να διαρκέσει μέχρι και τις 19:00 (21:00 ώρα Ελλάδας).


βιβλια ψυχολογιας καταθλιψη

Κατόπιν, θα διεξαχθεί ψηφοφορία. Το αποτέλεσμα αναμένεται να γίνει γνωστό πολύ γρήγορα, περί τις 19:15 (21:15 ώρα Ελλάδας).


εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων

Η Βουλή των Κοινοτήτων έχει 650 έδρες. Η Μέι χρειάζεται 318 ψήφους για να κερδίσει, αφού επτά μέλη του Σιν Φέιν δεν συμμετέχουν στις εργασίες του σώματος, τα τέσσερα μέλη του προεδρείου δεν ψηφίζουν, όπως και οι τέσσερις κοινοβουλευτικοί που αναλαμβάνουν την καταμέτρηση και αναγγέλλουν το αποτέλεσμα (οι αποκαλούμενοι tellers).




εμπορικό ισοζύγιο αγροτικών προϊόντων
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_70.html

No comments:

Post a Comment