Monday, March 18, 2019

σκυλοσπιτο προσφορα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_18.html
σκυλοσπιτο προσφορα

Στην υπόθεση εμπλέκεται ένας 24χρονος Σουηδός, ο οποίος φέρεται να βίασε μαζί με φίλους του δύο μεθυσμένες τουρίστριες.


Όπως αναφέρει η εφημερίδα της Ρόδου «Δημοκρατική», ο κατηγορούμενος «ψάρευε» τις γυναίκες εκμεταλλευόμενος τη μέθη τους, από συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο της οδού Ορφανίδου, στο οποίο μάλιστα ήταν υπάλληλος τα τελευταία χρόνια.


Πληροφορίες, που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου αναφέρουν ότι ο 24χρονος συνήθιζε να βρίσκεται σε χώρους όπου συχνάζουν Σκανδιναβοί και να τους πείθει να αγοράζουν βραχιολάκια κατανάλωσης αλκοόλ, προκειμένου να προμηθεύονται απεριόριστες ποσότητες σε συμβεβλημένα μαγαζιά.


δημοσιογραφικό κασετόφωνο

Ρόδος: Συνελήφθη Σουηδός που φέρεται να συμμετείχε σε δύο ομαδικούς βιασμούς


https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

σκυλοσπιτο προσφορα

Ωστόσο, σύμφωνα με τους αστυνομικούς ο 24χρονος κατά κύριο λόγο καθόταν έξω από το νυχτερινό κέντρο όπου εργαζόταν για να πείθει πελάτες να διασκεδάσουν στο μαγαζί.


Σκοπός του ήταν να πλησιάζει τουρίστριες και εκμεταλλευόμενος την εργασία του, να τις μεθάει.


Μάλιστα, αστυνομικός που κατέθεσε ως μάρτυρας στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του 24χρονου, υποστήριξε ότι ο κατηγορούμενος καθιστά αλλοδαπές ανίκανες να αντιδράσουν κατά την σεξουαλική πράξη στην οποία πολλές φορές παρευρίσκονται φίλοι ή γνωστοί του.


Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν τη 19η και 26η Ιουνίου 2018.


Ο δράστης εντοπίστηκε το μεσημέρι της 28ης Ιουνίου 2018 κατά τη διάρκεια αστυνομικών αναζητήσεων και προσήχθη στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από 18χρονη καταγγέλλουσα και ταυτοποιήθηκε.



τι ειναι αν δεις φιδι στον υπνο σου

No comments:

Post a Comment