Monday, March 4, 2019

συγκεντρωση διεμφυλικων

https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html
διαιτα για χασιμο υγρων
συγκεντρωση διεμφυλικων

Στο σκάφος επέβαιναν 189 άτομα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά, όταν για άγνωστους για την ώρα λόγους, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, 13 λεπτά μετά την απογείωση του και προσέκρουσε ανοικτά της νήσου Ιάβα.


Τα πτώματα των έξι επιβατών οδηγήθηκαν σε νοσοκομείο στη Τζακάρτα, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της επιχείρησης, Bambang Suryo Aji.


συγκεντρωση διεμφυλικων

Ο ίδιος δήλωσε ότι η ακριβής θέση του σκάφους δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα, με τους διασώστες να έχουν εντοπίσει τμήματα από την ουρά της ατράκτου.


αγορα κατοικιας ξανθη

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι έρευνες θα συνεχιστούν για τουλάχιστον επτά μέρες ακόμη, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι δεν υπάρχει κανένας επιζών.


Η πτήση είχε προορισμό Πανγκάλ Πινάνγκ, στο νησί Μπανγκά. Σύμφωνα με πληροφορίες του Reuters, στην πτήση επέβαιναν τουλάχιστον 23 κυβερνητικοί αξιωματούχοι.


«Δεν τολμάμε να πούμε τι συνέβη, ακόμη», ανέφερε ο Edward Sirait, ο γενικός διευθυντής της Lion Air στο πρακτορείο ειδήσεων. «Είμαστε μπερδεμένοι σχετικά με το γιατί, επειδή είναι καινούργιο αεροσκάφος».



Jatuhnya pesawat Lion Air JT 610 di dekat fasilitas Anak usaha PT Pertamina (Persero), Pertamina Hulu Energi Offshore North West Java (PHE ONWJ) di lepas pantai di utara Bekasi, Jawa Barat. Petugas PHE ONWJ melakukan evakuasi dan mengambil dokumentasi. pic.twitter.com/Xq0kQjAWe8

— Sutopo Purwo Nugroho (@Sutopo_PN) 29 Οκτωβρίου 2018


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_49.html

No comments:

Post a Comment