Monday, March 25, 2019

φυσητηρας φυλλων τιμες

στιχοι τι με κοιτας που γερασα

Η Σελήνη θα βρεθεί μεταξύ του Ήλιου και της Γης και θα σχηματίσει το "μονοπάτι της σκιάς" που θα μετακινηθεί από το 'Ορεγκον, στο βορειοδυτικό άκρο, αργά το μεσημέρι έως τη Νότια Καρολίνα, στην άλλη πλευρά της χώρας, το απόγευμα.


φυσητηρας φυλλων τιμες

Ο ερασιτέχνης αστρονόμος, οικονομολόγος στο επάγγελμα, Δημόκριτος Τσουκάπας, θα ακολουθήσει το «μονοπάτι της σκιάς» στις ΗΠΑ μαζί με εκατομμύρια παρατηρητές για να βιώσει για έκτη φορά στην ζωή του την «άφταστη» εμπειρία της ολικότητας.


φυσητηρας φυλλων τιμες

Την ολική έκλειψη ο κ. Τσουκάπας θα την παρακολουθήσει από το Εθνικό Πάρκο Yellowstone, το οποίο βρίσκεται στις πολιτείες Wyoming, Montana και Idaho, ξεκινώντας το οδοιπορικό του από το Λος Άντζελες στο οποίο θα φθάσει μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας στις 8 Αυγούστου όπως ο ίδιος τόνισε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο FM 104,9».


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_146.html

163672061
Πηγή:EPA/OJO BALA


Το «μονοπάτι της σκιάς» ξεκινάει από τον Ειρηνικό Ωκεανό, διασχίζει διαγώνια όλες τις ΗΠΑ και φθάνει μέχρι Ατλαντικό Ωκεανό. «Θα είναι η πολυπληθέστερη σε παρατήρηση έκλειψη του αιώνα, γιατί διασχίζει τόσες πολιτείες, τόσες πόλεις, τόσα χωριά» όπως εξήγησε στο πρακτορείο ο κ. Τσουκάπας.


«Είναι τόσο πυκνοκατοικημένες, οι περιοχές από τις οποίες θα περάσει το "μονοπάτι της σκιάς" που δεν πιστεύω να υπήρξε στον πλανήτη άλλη ολική έκλειψη, την οποία παρακολούθησαν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι, όσα θα παρακολουθήσουν αυτή, στις 21 Αυγούστου. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει στις ΗΠΑ σε λίγες μέρες» τόνισε.



πορεια τωρα κερατσινι
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

No comments:

Post a Comment