Tuesday, March 12, 2019

χαρουλης 14 φεβρουαριου

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_59.html

Η υπόθεση με τα τρομοδέματα εκτυλίχθηκε την Τετάρτη, με διεθνή ειδησεογραφικά δίκτυα να μεταδίδουν με ταχύτατους ρυθμούς τον εντοπισμό εκρηκτικών μηχανισμών σε διάφορες περιοχές της χώρας.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_93.html

μαλλια ομπρε με ανταυγειες

χαρουλης 14 φεβρουαριου

Πακέτο με εκρηκτικό μηχανισμό και παραλήπτη τον πρώην επικεφαλής της CIA Τζον Μπρέναν εντοπίστηκε στο Time Warner Center - όπου στεγάζεται και το CNN-στη Νέα Υόρκη.


Όπως έγινε γνωστό, ένα ύποπτο πακέτο με παραλήπτη τη βουλευτή των Δημοκρατικών της Καλιφόρνια Μαξίν Γουότερς εντοπίστηκε σε κέντρο διαλογής και ελέγχου αλληλογραφίας βουλευτών στο Μέριλαντ. Παρότι πληροφορίες ανέφεραν ότι εκρηκτικός μηχανισμός έφτασε και στο γραφείο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης, Άντριου Κουόμο, στο Μανχάταν, τελικώς το πακέτο που εντοπίστηκε δεν ήταν επικίνδυνο.


«Ύποπτα πακέτα» βρέθηκαν και έξω από τα γραφεία της εφημερίδας San Diego Union-Tribune, αναγκάζοντας την αστυνομία να προχωρήσει σε εκκένωση του κτηρίου. Μέχρι αργά το βράδυ της Τετάρτης, όμως, δεν είχε αποσαφηνιστεί εάν επρόκειτο για εκρηκτικό μηχανισμό.


χαρουλης 14 φεβρουαριου


This is the suspicious package received this morning at the Time Warner Center, which houses the CNN New York bureau.

Police say the package appeared to be a “live explosive device.” It has now been removed and taken to a NYPD facility in the Bronx. https://t.co/WMndoOPcym pic.twitter.com/s5PEmvgzpz

— CNN (@CNN) 24 Οκτωβρίου 2018


σπαζοκεφαλιές για παιδιά α δημοτικού

No comments:

Post a Comment