Tuesday, February 5, 2019

ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html
https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html
καπελα ρωσιας
ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο
ντενίζ μπαλτσαβιά βιογραφικο

Μια τέτοια συμφωνία θα αποσοβούσε τον κίνδυνο επιστροφής σε «σκληρά» σύνορα μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και Δημοκρατίας της Ιρλανδίας αλλά και την ντε φάκτο δημιουργία τελωνειακών συνόρων μεταξύ Βόρειας Ιρλανδίας και της υπόλοιπης Βρετανίας.


Ωστόσο, όπως υπογραμμίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, η ανησυχία των Βρετανών που είναι υπέρ του διαζυγίου ότι η χώρα θα μπορούσε να παραμείνει για πάντα παγιδευμένη σε μια τέτοια τελωνειακή ένωση θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί με μια «ρήτρα εξόδου».


που μπορω να βρω αριθμουσ κινητων

Κατά τους Brexiteers, όμως, μια τέτοια ρήτρα εξόδου είναι δυνητικά ανούσια, καθώς θεωρούν ότι ακόμη και αν το Ηνωμένο Βασίλειο βγει από αυτή την τελωνειακή ένωση στο μέλλον, η Ευρωπαϊκή Ένωση θα απαιτεί παραμονή μόνο της Βόρειας Ιρλανδίας στους ευρωπαϊκούς τελωνειακούς κανόνες εφόσον δεν έχει βρεθεί συνολική λύση για την αποφυγή συνόρων.


Το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας αποκαλύπτει ότι η Τερέζα Μέι είναι κοντά στην εξασφάλιση μιας πολιτικής συμφωνίας επί της μελλοντικής συνεργασίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία θα αφήνει ανοιχτή την προοπτική συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου αντίστοιχη με αυτή που ισχύει ανάμεσα σε Ε. Ε. και Καναδά. Αυτό το μοντέλο θεωρείται, άλλωστε, και το ιδανικό από τους υποστηρικτές του Brexit.




No comments:

Post a Comment