Saturday, February 23, 2019

χρυσά νταριά

https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_113.html

Χθες ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διέταξε την απέλαση 60 Ρώσων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και το κλείσιμο του ρωσικού προξενείου στο Σιάτλ, ενώ Γερμανία και Γαλλία προχωρούν στην απέλαση τεσσάρων Ρώσων διπλωματών η κάθε μία, σε μια κίνηση αλληλεγγύης προς τη Βρετανία, που πρώτη άνοιξε τον «χορό» των απελάσεων την περασμένη εβδομάδα. Στην ίδια κίνηση προέβησαν και άλλες χώρες-μέλη της ΕΕ, καθώς και ο Καναδάς και η Ουκρανία, με αποτέλεσμα ο αριθμός των Ρώσων διπλωματών που θα απελαθούν να εκτιμάται πως ξεπερνά τους 100.


Σε μια πρώτη αντίδραση το Κρεμλίνο εξέφρασε την βαθιά του λύπη για τις απελάσεις Ρώσων διπλωματών, με τον Ντμίτρι Πεσκόφ να σημειώνει πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα λάβει την τελική απόφαση για το πώς θα απαντήσει η Ρωσία, τονίζοντας πάντως πως η όποια απάντηση θα βασιστεί στην «αρχή της αμοιβαιότητας».


δημητρα γαλανη ντουετο


«Έχουμε ήδη επαναβεβαιώσει πως η Ρωσία δεν είχε καμία σχέση με τη δηλητηρίαση», επανέλαβε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html


Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε και ο αντιπρόσωπος της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Βασίλι Νεμπένζια, ο οποίος κατηγόρησε τον Οργανισμό για κατάχρηση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεών του, ενώ εκτίμησε πως η απέλαση διπλωματών από τις ΗΠΑ βάζει εμπόδια στις προσπάθειες της Μόσχας στον διεθνή οργανισμό.


Ικανοποίηση από Μέι



χρυσά νταριά
χρυσά νταριά
δειλια βικιπαιδεια

No comments:

Post a Comment