Saturday, February 23, 2019

κινητα vodafone προσφορες

https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_37.html
κινητα vodafone προσφορες

Κεντρική σκέψη, όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Εποχή, είναι να καταργηθούν οι εισαγωγικές εξετάσεις. «Προτείνουμε για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση να λαμβάνεται υπόψη η απόδοση στα τρία μαθήματα της Γ' Λυκείου, η εξέταση στα οποία θα γίνεται με έναν τρόπο οργανωμένο από την Πολιτεία», σημειώνει και προσθέτει:

«Κι επειδή ακόμα είναι κοινωνικά αποδεκτός μόνο ο τρόπος των πανελλαδικών εξετάσεων, διατηρούμε μεταβατικά αυτόν τον τρόπο κεντρικής οργάνωσης, προετοιμάζοντας παράλληλα το σχολείο και την κοινωνία για ένα άλλο σύστημα, στο οποίο η αξιοπιστία των ενδοσχολικών αξιολογήσεων δεν θα αμφισβητείται».



«Μέχρι να το πετύχουμε αυτό - που εκτιμώ ότι χρειάζεται περίπου μια δεκαετία - θα συνεχίσουμε με τις εξετάσεις που θα συμπεριλαμβάνουν και εκείνες τύπου πανελλαδικών», τόνισε.


Ερωτηθείς για το εάν το Ινστιτούτο έχει προτείνει τη διενέργεια ενδιάμεσων Πανελλαδικών τον Ιανουάριο, ο κ. Κουζέλης απάντησε πως «αυτό δεν περιλαμβάνεται στη δική μας πρόταση. Η λογική μας ήταν το απολυτήριο του Λυκείου να βαθμολογείται βάσει κυρίως της ενδοσχολικής και δευτερευόντως την κοινά κεντρικά οργανωμένη εξέταση. Αντιστρόφως, σε ό, τι αφορά την πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, ο ενδοσχολικός βαθμός να παίζει σαφώς μικρότερο ρόλο».



κινητα vodafone προσφορες
γαλα 2ης βρεφικης ηλικιας για δυσκοιλιοτητα
εντατικα μεγεθη αγγλικα
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

No comments:

Post a Comment