Wednesday, February 27, 2019

αναλογία ευρώ δολαρίου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
πολιορκια γαζας
υφασματα σενιλ
αναλογία ευρώ δολαρίου
αναλογία ευρώ δολαρίου

Αυτό ανακοίνωσε και επισήμως ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης το μεσημέρι του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Βύρωνα Πολύδωρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής.


Αν και το πρωί του Σαββάτου, κυβερνητικές πηγές σημείωναν στο ΑΠΕ ότι "η πρόταση που θα κατατεθεί θα είναι πρόσωπο που η ΝΔ δεν θα μπορεί να απορρίψει" η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκαθάρισε, με ανακοίνωσή της, ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.


Η δήλωση του Ν. Βούτση


2623604 copy


Πηγή: Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ


«Αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ, όπως μου ζητήθηκε εργάζομαι για ευρεία αποδοχή και συναίνεση», υποστήριξε ο ΠτΒ και εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρξει συναίνεση στην πέμπτη διάσκεψη πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα. Μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Παππά για τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, δεν θα υπάρχει έδαφος για προσχηματικές αιτιάσεις», είπε ο κ. Βούτσης.


Β. Πολύδωρας:


Την επιθυμία του να συμβάλει στη νομική και θεσμική εξομάλυνση στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αποδεχόμενος την πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, καθώς «ο τόπος έχει πολλά προβλήματα και το αδιέξοδο δεν πάει άλλο», εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, άμα τη ολοκλήρωση της συνάντησής του με τους κ. κ. Τσίπρα και Βούτση.


17243115 1


Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Πολύδωρας στους εκπροσώπους του Τύπου:



H κατάσταση στο θέμα αυτό ειναι σε βραχυκύκλωμα. Θεωρώ την πρόταση που μου έγινε ως τιμητική, αλλά κυρίως ως πρόταση για μια θέση ευθύνης.


Όλοι οι δυνάμενοι να εκφέρουν γνώμη και οι έχοντες αποφασιστικότητα για συμβολή, είναι υποχρεωμένοι να δράσουν. Αυτό που είπα στους κυρίους Βούτση και Τσίπρα είναι ότι βασική προϋπόθεση είναι με συνταγματική συμμόρφωση να αποδεχθούμε την απόφαση του ΣτΕ. Το καίριο σημείο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Συνταγμα. Την έκαναν δεκτή».



Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η Νέα Δημοκράτια περί επικοινωνιακών τεχνασμάτων, ο κ. Πολύδωρας, επί 32 έτη στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε λέγοντας ότι:



Eγώ δεν κάνω κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Και ούτε είδα από τον Πρόεδρο της Βουλής ή τον πρωθυπουργό να κάνουν ή να έχουν τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Αντιθέτως, είδα τάση για συναίνεση. Η συναίνεση αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή μου.


Θέλω να μιλήσω με τον κ. Μητσοτάκη και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και να εκθέσω τις σκέψεις μου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Κληθείς να προσδιορίσει το χρονικό σημείο που του έγινε η πρόταση, ο κ. Πολύδωρας χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει.




https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

No comments:

Post a Comment