Thursday, February 21, 2019

ξυλινα πατωματα σουηδικο

https://yecfggza.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες πυροσβεστών κι εθελοντών που επιχειρούσαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας φαίνεται πως έχουν αρχίσει να αποφέρουν καρπούς και πλέον περιορίστηκαν τα μεγάλα μέτωπα.


Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολλές διάσπαρτες εστίες, με τα πιο δύσκολα δύο σημεία προς τα βόρεια - βορειοανατολικά, κοντά στο Κοντοδεσπότι. Εκεί εστιάζονται οι προσπάθειες των πυροσβεστικών δυνάμεων.


Στην επιχείρηση κατάσβεσης λαμβάνουν μέρος προσωπικό, οχήματα και πεζοπόρα τμήματα από τις περιφέρειες Αττικής, Στερεάς Ελλάδας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.


Αναλυτικά, στην κατάσβεση συμμετέχουν 186 πυροσβέστες με 62 υδροφόρα οχήματα, 70 άτομα πεζοπόρο, 204 στελέχη ενόπλων δυνάμεων, 18 βυτιοφόρα οχήματα (ΟΤΑ και ιδιωτικά), 30 βοηθητικά πυροσβεστικά οχήματα και 11 χωματουργικά μηχανήματα. Τις επίγειες δυνάμεις συνδράμουν από αέρος 4 αεροσκάφη, 4 ελικόπτερα και 1 Συντονιστικό Ε/Π του Πυροσβεστικού Σώματος.


αλφαμεγα χριστουγεννα

ξυλινα πατωματα σουηδικο

Επίσης ο δρόμος Χαλκίδας - Βόρειας Εύβοιας έχει ανοίξει από τη μία τη νύχτα και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.


Την αισιοδοξία του για την εξέλιξη της πυρκαγιάς που καίει στην Εύβοια, εξέφρασε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Ταφύλλης, ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή.


Ολονύχτια μάχη


Το βράδυ το μέτωπο έκαιγε στην περιοχή κοντά στο χωριό Κοντοδεσπότι, το οποίο εκκενώθηκε από τις πρώτες ώρες εκδήλωσης της πυρκαγιάς, όπως και ο οικισμός του Σταυρού, η κατασκήνωση που βρίσκεται στην περιοχή Δάφνη Ψαχνών και η ιερά μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, το βράδυ ο άνεμος κόπασε, γεγονός που βοήθησε τις δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο να αντιμετωπίσουν τις φλόγες.





ξυλινα πατωματα σουηδικο
καυτο καλοκαιρι τραγουδι
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

No comments:

Post a Comment