Thursday, February 14, 2019

καλυτερη ιδιωτικη ασφαλεια υγειας

Υπενθυμίζεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας, την προηγούμενη εβδομάδα, αποφάσισε κατά πλειοψηφία πως έχει τη δικαιοδοσία να εξετάσει εάν ο νόμος Παππά είναι συνταγματικός ή όχι.


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_143.html

καλυτερη ιδιωτικη ασφαλεια υγειας

Μετά την απόφαση αυτή που ελήφθη με ευρεία πλειοψηφία 16 υπέρ και εννέα κατά, και υπό το βάρος των έντονων αντιδράσεων για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων αντιπροέδρου του ΣτΕ που μετείχε στην Ολομέλεια για την οποία έχει προκληθεί σάλος, οι διασκέψεις αυτής της εβδομάδας είναι εξαιρετικά κρίσιμες.


Συγκεκριμένα, το δικαστήριο θα αποφασίσει για το αν είναι συνταγματικός ή όχι ο νόμος σχετικά με τις αρμοδιότητες που δόθηκαν στον αρμόδιο υπουργό για το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, ενώ το σύνταγμα ορίζει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο ως μόνο αρμόδιο.


Την ίδια στιγμή, κρίσιμο είναι και το ζήτημα για τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι η διάταξη που προβλέπει τέσσερις άδειες είναι αντισυνταγματική και ότι βάλλει την οικονομική ελευθερία και άλλα προστατευόμενα ατομικά δικαιώματα.


στόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι παραμένει ορατός ο κίνδυνος να τιναχθεί η διαδικασία στον αέρα και να ματαιωθούν οι δύο διασκέψεις και αυτό γιατί δύο από τους δικαστές είναι απουσιάζουν λόγω ασθένειας. Οι αναπληρωτές έχουν ήδη καλύψει τα κενά και σε περίπτωση που χρειαστεί κάποια νέα αναπλήρωση, δεν υπάρχει άλλος διαθέσιμος δικαστής.



καλυτερη ιδιωτικη ασφαλεια υγειας
fairynails βριλησσια τιμες
φωτισμος θαλασσας
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

No comments:

Post a Comment