Thursday, February 7, 2019

συμφωνια για τη νεα ελλαδα δημοσκοπηση

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html
φορμες για κεικ παιδικα σχεδια
συμφωνια για τη νεα ελλαδα δημοσκοπηση

Με αναφορές στην αρχαία Ελλάδα και τους Έλληνες φιλοσόφους που έκαναν γνωστή τη χώρα σε όλη την Υφήλιο, ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποθέωσε τον ελληνικό πολιτισμό και ξεδίπλωσε το όραμά του για την Ευρώπη.


Ξεκινώντας την ομιλία του στα ελληνικά, ο Γάλλος Πρόεδρος εξέφρασε τον θαυμασμό του για την αρχαία ελληνική Δημοκρατία και την προσήλωσή του στα δημοκρατικά ιδεώδη.


Ο Εμανουέλ Μακρόν ευχαρίστησε προσωπικά τον πρωθυπουργό για τη θερμή υποδοχή.


«Έχουμε εμπιστοσύνη οι μεν στους δε στην Ευρώπη;» , διερωτήθηκε επικαλούμενος τον Περικλή και πρόσθεσε: «Η ελληνική κρίση δεν αφορούσε μόνο την Ελλάδα. Είναι μια αποτυχία της Ευρώπης»


Από το σημείο που συνεδρίαζε η Εκκλησία του Δήμου και με φόντο την Ακρόπολη, ο Γάλλος πρόεδρος σκιαγράφησε μια Ευρώπη γκρίζα και άκαμπτη, γραφειοκρατική και φοβική, όπως είναι τώρα. Μια Ένωση χωρίς όραμα και έμπνευση που, όπως δεν την φαντάστηκαν οι ιδρυτές της, όταν έδωσαν τα χέρια είχαν τη φιλοδοξία για κοινό νόμισμα μετά από τριάντα χρόνια»...


«Έχουμε και σήμερα το δικαίωμα να οραματιστούμε και να έχουμε φιλοδοξίες [...] Αυτό που επιλέγει η Γαλλία είναι να συζητήσουμε για αυτό το όραμα και την φιλοδοξία για μια Ευρώπη πιο ισχυρή», συμπλήρωσε.


Ο πρόεδρος Μακρόν, διατύπωσε μάλιστα την άποψη, πως πρέπει να ξεκινήσει σύντομα μια ευρωπαϊκή συνέλευση για τον Πολιτισμό από την Αθήνα.


Ο κ. Μακρόν μίλησε ακόμη για αποτυχία της Ευρώπης και τόνισε πως θα προτείνει έναν οδικό χάρτη για το μέλλον της Ευρώπης.


«Προτείνω μια νέα μέθοδο που δεν θα συζητηθεί η νέα Ευρώπη μόνο στις κλειστές πόρτες. Να υποβάλουμε νέους στόχους το 2018 σε όλες τις χώρες και οι λαοί να συζητήσουν ποια Ευρώπη θέλουν. Για έξι μήνες να υπάρχουν συνελεύσεις των πολιτών και στην πορεία να δημιουργηθούν για τις εκλογές στην Ευρώπη κοινές λίστες και κοινοβούλιο της Ευρωζώνης» ανέφερε χαρακτηριστικά.




συμφωνια για τη νεα ελλαδα δημοσκοπηση
λατσιος ζιγκολο
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_15.html

No comments:

Post a Comment