Tuesday, April 30, 2019

χαλκινο ντουι

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_50.html

Παρά το γεγονός πως τα περισσότερα μοτίβα έχουν να κάνουν με την ιστορία και τις λαϊκές παραδόσεις της χώρας, το φαινόμενο των γιαπωνέζικων τατουάζ είναι σχετικά καινούριο. Πριν την περίοδο Edo (1615-1868), τα τατουάζ ως μορφή τέχνης, δεν βρίσκονταν στο προσκήνιο.


φραγκουλησ γενικοσ ιατροσ

Σύμφωνα με το βιβλίο “Tattoos in Japanese Prints”, η δερματοστιξία άρχισε να αναγνωρίζεται ως τέχνη τον 19ο αιώνα.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

χαλκινο ντουι

Η συγγραφέας του Sarah E. Thompson, έφορος της Ιαπωνικής Τέχνης στο Museum of Fine Arts της Βοστόνης, εντοπίζει τη δημοφιλία τους στο “One Hundred and Eight Heroes of the Popular Water Margin” του καλλιτέχνη Utagawa Kuniyoshi.


Τα σχέδια του είναι εμπνευσμένα από ένα κινεζικό μυθιστόρημα του 14ου αιώνα και παρουσιάζουν ληστές με περίτεχνα τατουάζ σε όλο τους το σώμα. Τα κοινά μοτίβα - δράκοι, δαίμονες, φοβερά αρπακτικά, ψάρια Κόι και άνθη κερασιάς - ήταν γεμάτα νόημα και έδιναν μία άλλη όψη στο αφήγημα.


Ο αντίκτυπος του έργου "Water Margin" και παρόμοιων έργων του Kuniyoshi και των συγχρόνων του, ήταν άμεσος και ευρύς. Άνθρωποι από όλον τον πλανήτη άρχισαν να ζητούν τατουάζ από σκηνές του “Water Margin” ή ακόμη και των ηρώων της σειράς.


Ωστόσο, υπήρχε και μια ομάδα ανθρώπων που ήταν κατά των τατουάζ. Το 1872 που η Ιαπωνία ξεκίνησε να δυτικοποιείται, τα τατουάζ απαγορεύτηκαν από την ιαπωνική κυβέρνηση, η οποία θεωρούσε πως όσοι τα έχουν είναι απολίτιστοι και παλιομοδίτικοι. Αυτή η απαγόρευση άρθηκε με την αμερικανική κατοχή μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.


«Είναι αβέβαιο για το εάν ο Kuniyoshi ανταποκρίνονταν σε μία τρέλα του για τα εικονογραφημένα τατουάζ κι έτσι προέκυψε όλη η τάση στην Ιαπωνία, ή εάν τα σχέδια από μόνα τους ενέπνευσαν αυτή τη νέα μόδα» αναφέρει η Thompson.


Deciphering the hidden meanings of Japanese tattoos



χαλκινο ντουι
παλκο φανελες

νεα τουρκικη σειρα μεγα

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_119.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
ενοικιασεις κατοικιων θεσσαλονικη μενεμενη

«Ως μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η χώρα μας έχει οικειοθελώς δεσμευθεί με συγκεκριμένες συνθήκες όπως η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου» σημειώνει ο κ. Τσίπρας και προσθέτει:«Με την παρούσα ρύθμιση η κυβέρνηση αποκαθιστά αδικίες που έγιναν κατά το παρελθόν εις βάρος μελών της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, εξαιρώντας τους από το καθεστώς των νομικών εγγυήσεων και ατομικών ελευθεριών που απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες πολίτες, σεβόμενη, ωστόσο, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της μειονότητας».


νεα τουρκικη σειρα μεγα

Την ίδια ώρα, ο πρωθυπουργός τονίζει ότι «με επιμονή στην ανάγκη για διάλογο, ψύχραιμη αντιμετώπιση και με συνείδηση της σοβαρότητας των θεμάτων, οφείλουμε να προχωρήσουμε με σταθερά βήματα σε μεταρρυθμίσεις που θα αναβαθμίζουν τα δικαιώματα και τη ποιότητα ζωής της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης».


νεα τουρκικη σειρα μεγα

«Ναι» στο νομοσχέδιο για τη σαρία, «όχι» στην εκλογή μουφτή λένε οι ΑΝΕΛ



πως εκτυπωνω φορολογικη δηλωση

πολιτικο σποτ νδ

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_57.html
φωτογραφηση γαμου σε δασος
πολιτικο σποτ νδ

Οι αστυνομικοί περιέγραψαν στους συναδέλφους τους την επίθεση, την οποία δεν διστάζουν να χαρακτηρίσουν δολοφονική. Οι άνδρες που ήταν στην κλούβα στην οποία επιτέθηκαν οι κουκουλοφόροι, είπαν στους συναδέλφους τους:



«Εμφανίστηκαν ξαφνικά και χωρίστηκαν σε ομάδες, η μια ομάδα άρχισε να ρίχνει μολότοφ στη κλούβα, η δεύτερη πέρασε το δρόμο και πήγε απέναντι που υπάρχει ένα ξενοδοχείο και έξω βρίσκονταν συνάδελφοι και άρχισαν να τους χτυπούν ενώ μια τρίτη ομάδα έτρεξε στο Αστυνομικό Τμήμα. Ο οδηγός της κλούβας προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και τότε κάποια άτομα τού έκλειναν την πόρτα για να εγκλωβιστεί το όχημα μέσα στις φλόγες και τους καπνούς ...»



Η ομάδα που έφτασε στο Τμήμα σύμφωνα με τις περιγραφές των αστυνομικών, είχε εμπροσθοφυλακή άτομα γεροδεμένα που κρατούσαν πτυσσόμενα γκλοπ και αρχικά πετούσαν τις μολότοφ προς τον πρώτο όροφο, με σκοπό να κάψουν την εξωτερική πινακίδα του κτιρίου. Όμως στον ίδιο όροφο υπάρχουν τα κρατητήρια και από θαύμα η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο εσωτερικό του κτηρίου.


Το σχέδιο των κουκουλοφόρων φάνηκε απόλυτα οργανωμένο και συντονισμένο σε αντίθεση με την αστυνομία, που ακόμα και σήμερα δεν μπορεί να εντοπίσει από πού διέφυγαν τα 80 άτομα! Απορία επίσης προκαλεί το γεγονός ότι παρά τις αυξημένες αστυνομικές δυνάμεις στο κέντρο της πρωτεύουσας, τελικά δεν έγινε καμία προσαγωγή υπόπτου για την δολοφονική επίθεση.


blog or facebook which is better




πολιτικο σποτ νδ

φθηνα δωματια σεριφος

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_31.html
ετυμολογια λεξης προνοια

Η Leetchi, μια ηλεκτρονική πλατφόρμα για συλλογή δωρεών, ανακοίνωσε το μεσημέρι ότι έχει τερματίσει τη συγκέντρωση χρημάτων για αυτή την εκστρατεία, λιγότερο από 48 ώρες μετά την ανάρτησή της στον ιστότοπο.


«Με δεδομένο το ποσό που έχει συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ο έρανος αυτός δεν δέχεται πλέον εισφορές», ανέφερε η Leetchi με ανακοίνωσή της στον ιστότοπό της.


Αυτή η εκστρατεία είχε συγκεντρώσει περισσότερο από 117.000 ευρώ μέχρι σήμερα το πρωί στις 08:30, τοπική ώρα, ένα συνολικό ποσό που σκόπευε να στηρίξει τον Ντετανζέ, που παραδόθηκε τη Δευτέρα στην αστυνομία.


φθηνα δωματια σεριφος

Το πρωί, ο αριθμός των δωρητών συνέχισε να αυξάνεται (8.038 έως το κλείσιμο), αλλά το ποσό που συγκεντρωνόταν δεν ήταν πλέον ορατό, καθώς ο δημιουργός του της εκστρατείας, ένα άτομο που βρίσκεται κοντά στον Ντετανζέ, αποφάσισε να το κρύψει.


https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

Το Σάββατο, στη διάρκεια της νέας διαδήλωσης των «κίτρινων γιλέκων» στην πρωτεύουσα, ξέσπασαν συγκρούσεις ανάμεσα σε διαδηλωτές και δυνάμεις της τάξης πάνω στην πεζογέφυρα Σενγκόρ που συνδέει τις δύο όχθες του Σηκουάνα στο ύψος των Κήπων του Κεραμεικού.





φθηνα δωματια σεριφος
χρύσα τσάκωνα

δημόσια ιεκ μαγειρικής

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_25.html
δημόσια ιεκ μαγειρικής
δημόσια ιεκ μαγειρικής

Έγγραφο - ντοκουμέντο που αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» και το οποίο απευθύνεται στις 12/9/2018 προς τον υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Τάσο Πετρόπουλο, αναφέρει ότι η υπηρεσία συντάξεων του ΕΦΚΑ - Δημοσίου «βρίσκεται σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων για την υλοποίηση - εκτέλεση των δικαστικών αποφάσεων που αφορούν συνταξιούχους γιατρούς ΕΣΥ και μέλη ΔΕΠ».


Στην πράξη θα πληρωθούν αναδρομικά με δικαστικές αποφάσεις που αφορούν εν προκειμένω προσφυγές συνταξιούχων του Δημοσίου.


Οι προς εκτέλεση αποφάσεις αφορούν σε 550 δικαιωθέντες με επιστροφές αναδρομικών ύψους 13,7 εκατ. ευρώ.


https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_131.html

Κατά μέσο όρο αντιστοιχεί ποσό 25.000 ευρώ στον καθένα.


καποιου οκτωβρη την αυγη στιχοι

Η εκτέλεση των αποφάσεων και η πληρωμή των αναδρομικών είναι ζήτημα χρόνου. καθώς το μόνο που απομένει είναι να πιστοποιηθεί από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αν οι 550 συνταξιούχοι έχουν τυχόν οφειλές στην εφορία, ώστε σε περίπτωση χρεών, το ποσό των οφειλών να αφαιρεθεί από τα αναδρομικά.


Αυτό αναφέρει και το έγγραφο - «βόμβα» που ανοίγει ουσιαστικό το δρόμο για επιστροφές και σε άλλες κατηγορίες συνταξιούχων του Δημοσίου με αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου.


Παρόμοιες ενέργειες για επιστροφές αναδρομικών μετά από πιστοποίηση μη οφειλής από τη ΓΓΠΣ έχουν γίνει και για απόστρατους, οι οποίοι επίσης δικαιώθηκαν από το Ελεγκτικό Συνέδριο με αναδρομικά συντάξεων από τις μειώσεις που είχαν με βάση την αναπροσαρμογή που έγινε στις αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών με τον νόμο 4093/2012.


Η πληρωμή των αναδρομικών σύμφωνα με τις αποφάσεις αυτές αφορά στην περίοδο από 1/8/2012 μέχρι σήμερα, δηλ. σχεδόν μια εξαετία, καθώς οι συνταξιούχοι των εν λόγω ειδικών μισθολογίων δεν έχουν πάρει πίσω το 50% της μείωσης που δόθηκε στους ένστολους το 2014.



τεστοστερονη φυσιολογικες τιμες

μεταφραση κατα λεξη

κριτσινια συνταγες
μεταφραση κατα λεξη
Αγιοταφίτης μοναχός: Οι αλαλαγμοί των πιστών όταν βλέπουν το Άγιο Φως είναι η μεγαλύτερη ομολογία

«Μια φούχτα μοναχοί κρατάμε τα Άγια Προσκηνύματα»


Οι Μοναχοί στα Ιεροσόλυμα είναι πολύ λίγοι και όμως προσπαθούν να κρατήσουν με νύχια και με δόντια τα δικαιώματα των Ελλήνων Ορθοδόξων , στον Πανάγιο Τάφο.

Η καθημερινότητά τους είναι πολύ δύσκολη διότι τα άλλα δόγματα καθημερινά εποφθαλμιούν αυτά που οι Έλληνες έχουν από θεία κληρονομιά και πολλές φορές έρχονται αντιμέτωποι με την βία των άλλων δογμάτων.


https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_132.html

μεταφραση κατα λεξη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο iellada.gr



φθηνο βιβλιοπωλειο
https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_85.html

τι ωρα ξημερωνει στη ροδο

τι ωρα ξημερωνει στη ροδο

«Ο Νίκος Γρυλλάκης, ήταν υπόδειγμα συνεπούς, φιλότιμου, μαχητή δημοσιογράφου. Διακρίθηκε ιδιαίτερα στα ρεπορτάζ των υπουργείων Περιβάλλοντος, Δημοσίων Έργων, Υποδομών και Ενέργειας. Άσκησε με συνέπεια, επαγγελματική ευθύνη και ήθος για 30 και πλέον χρόνια τη δημοσιογραφία και είχε ακόμη πολλά να προσφέρει στο πεδίο της ενημέρωσης των πολιτών. Στους οικείους του εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.


Τα θερμά του συλλυπητήρια εκφράζει και ο ΣΥΡΙΖΑ στην οικογένεια και τους συναδέλφους του Νίκου Γρυλλάκη, τονίζοντας πως υπηρέτησε με εργατικότητα και αφοσίωση το επάγγελμά του.


«Η αδόκητη απώλεια του συναδέλφου Νίκου Γρυλλάκη κάνει φτωχότερη τη δημοσιογραφική οικογένεια., σημειώνει το γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει:


τι ωρα ξημερωνει στη ροδο


Ο Νίκος Γρυλλάκης κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας ξεχώρισε για τη μαχητικότητά του, το ήθος, αλλά και την ευσυνειδησία του.



«Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια», αναφέρει η ανακοίνωση.


«Με βαθύτατη θλίψη πληροφορηθήκαμε για την πρόωρη απώλεια του δημοσιογράφου Νίκου Γρυλλάκη. Ο Νίκος Γρυλλάκης που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη ζωή, διακρινόταν για το εξαιρετικό ήθος του και υπηρέτησε τη δημοσιογραφία με ευπρέπεια, υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ευθύνης και σεβασμό στη δεοντολογία. Απευθύνουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του και τους οικείους του» σημειώνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.


Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:



Ο Νίκος Γρυλλάκης ήταν δημοσιογράφος με ήθος και γνώση. Ξεχώριζε πάντα με το έγκυρο ρεπορτάζ, τη συνέπεια και τη σοβαρότητα του. Η αδόκητη απώλεια του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.



Με ένα σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Σταύρος Θεοδωράκης εκφράζει τα συλλυπητήριά για τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Νίκο Γρυλλάκη, «Άλλος ένας φίλος έφυγε αυτό τον χειμώνα. Άλλη μία απροσδόκητη απώλεια. Με τον Νίκο Γρυλλάκη συναντηθήκαμε στα χρόνια της Πρώτης. Αθόρυβος, μεθοδικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συμβουλεύσει, να συμπαρασταθεί. Καλό ταξίδι Νίκο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του», σημειώνει ο επικεφαλής του Ποταμιού.



Αλλος ένας φίλος έφυγε αυτό τον χειμώνα. Αλλη μία απροσδόκητη απώλεια. Με τον Νίκο Γρυλλάκη συναντηθήκαμε στα χρόνια της Πρώτης. Αθόρυβος, μεθοδικός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει, να συμβουλεύσει, να συμπαρασταθεί. Καλό ταξίδι Νίκο. Τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του.

— Stavros Theodorakis (@St_Theodorakis) 24 Μαρτίου 2018


η καταραμενη ομαδα
γνωστικοι σαμαελ
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_109.html
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

ιδεες για λευκωματα

ιδεες για λευκωματα

Σήμερα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 4) για τους νομούς Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας, Κορινθίας, Αργολίδος, Λακωνίας και στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σκύρο και Κύθηρα.


Υψηλός κίνδυνος (Δείκτης 3) προβλέπεται για τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Χαλκιδικής, Μαγνησίας, Φθιώτιδας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, 'Αρτας, Πρέβεζας, Αχαΐας, Ηλείας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Κυκλάδων και στα νησιά Κρήτη, Σποράδες, Σάμος, Λήμνος, Σαμοθράκη, Θάσος, Κάρπαθος, Ικαρία, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Ζάκυνθο.



Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς pic.twitter.com/N9YK1bNOP0


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/05/blog-post_11.html
— Civil Protection GR (@GSCP_GR) 9 Αυγούστου 2017


ιδεες για λευκωματα
χαμηλο κεντρο βαρους
τοτεναμ εβερτον
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_105.html

σταμάτης μαλέλης

Οι «κόκκινοι διάβολοι» και τα «τρία λιοντάρια» έφτασαν μία… ανάσα από τον μεγάλο στόχο της παρουσίας στον τελικό του 21ου Μουντιάλ της ιστορίας που διεξάγεται στην Ρωσία, αλλά δεν τα κατάφεραν και… αναγκάζονται να «κλείσουν» την παρουσία τους στην διοργάνωση μετέχοντας στον μικρό τελικό ή τον τελικό της… παρηγοριάς.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

σκουπα φορτιζομενη

το νησι της αφροδιτης καλαμαρια

σταμάτης μαλέλης




σταμάτης μαλέλης
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_53.html

σετ φαγητού 20 τεμάχια

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html
σινεμά αθηνά piscines ideales
σετ φαγητού 20 τεμάχια
Σαν σήμερα το 1940 πεθαίνει ο μαραθωνοδρόμος Σπύρος Λούης

Υπήρξε ο πρώτος αθλητικός θρύλος της νεώτερης Ελλάδας και από τις μορφές των Α' Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας.


η επιρροή του εωσφόρου

Ο Σπύρος Λούης γεννήθηκε στις 12 Ιανουαρίου 1872 στο Μαρούσι της Αττικής, από φτωχή αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας του ήταν νερουλάς και ο νεαρός Σπύρος τον βοηθούσε κουβαλώντας το νερό. Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας διακρίθηκε για την αντοχή του, γεγονός που εξέπληξε τους ανωτέρους του. Θρυλείται ότι έτρεξε από την Αθήνα στο Μαρούσι και τούμπαλιν για να φέρει το πηλήκιο που είχε ξεχάσει στο σπίτι του, ώστε να είναι τέλειος στην αναφορά του τάγματος.


σετ φαγητού 20 τεμάχια



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Εξαιτίας των αγωνιστικών του προσόντων, ο Λούης μπήκε από το «παράθυρο» στον αγώνα του Μαραθωνίου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (29 Μαρτίου 1896), με την προτροπή του διοικητού του ταγματάρχη Παπαδιαμαντόπουλου, που ήταν και αθλητικός κριτής. Ο Λούης έτρεξε χωρίς καμία προετοιμασία και κατόρθωσε να επικρατήσει των αντιπάλων του, επευφημούμενος από 80.000 θεατές που είχαν κατακλύσει το Καλλιμάρμαρο.

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν ότι κατά τη διάρκεια του Μαραθωνίου είχε «κλέψει», πραγματοποιώντας μέρος της διαδρομής πάνω σε κάρο, δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ. Ο Λούης μετά τον θρίαμβό του δεν ξανάτρεξε ποτέ κι έζησε μία ήρεμη ζωή στο Μαρούσι, εργαζόμενος ως αγρότης, κηπουρός, νερουλάς και αργότερα ως τοπικός αστυνομικός. Παντρεύτηκε κι έκανε οικογένεια.

Ο θρύλος του παρέμεινε αναλλοίωτος με το πέρασμα του χρόνου. Συχνά τον καλούσαν σε αθλητικούς αγώνες ως επίσημο προσκεκλημένο και το κοινό τού έδειχνε την αγάπη του με επευφημίες. Αυτός εμφανιζόταν ντυμένος φουστανελάς και με το χρυσό μετάλλιο στο στήθος.

Όπως συνέβη και την 1η Αυγούστου 1936, όταν προσκλήθηκε από το Χίτλερ στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Βερολίνου. Συναντήθηκε μαζί του, φωτογραφήθηκε και προσέφερε στον Φύρερ ένα κλαδί ελιάς ως σύμβολο της ειρήνης, που ήδη είχε αρχίσει να μπαίνει σε δοκιμασία. Ο Λούης δεν τον χαιρέτησε με τον γνωστό ναζιστικό τρόπο, όπως έκαναν τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Το 1926 κατηγορήθηκε για πλαστογραφία στρατιωτικού εγγράφου, προφυλακίστηκε για σχεδόν ένα χρόνο, αλλά αθωώθηκε πανηγυρικά. Τα τελευταία χρόνια της ζωής του τα έφερνε δύσκολα και εξαιτίας της σοβαρής ασθένειας της συζύγου του.

Ο Σπυρίδων Λούης πέθανε πάμπτωχος στο Μαρούσι, στις 26 Μαρτίου 1940.

Πηγή: sansimera.gr


toto official facebook

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_58.html

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Open, ο κ. Τζανακόπουλος υπογράμμισε ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις Αρχές της Αλβανίας ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν πρέπει να βγουν βιαστικά συμπεράσματα.


προσκλησεις δωρεαν θεατρο

Τόνισε δε, ότι «πρέπει να μείνουμε στο αυστηρό μήνυμα που έστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι πρέπει να τηρούνται χαμηλότεροι τόνοι από την πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας και να μην αντιμετωπίζει το ζήτημα με επιθετικότητα όταν έχει χαθεί μια ζωή «ώστε να μην τροφοδοτούνται τα αντανακλαστικά των κοινωνιών».




toto official facebook
toto official facebook
δελτία κοινωνικού τουρισμού 2016

θεματα εξετασεων μαθηματικων α γυμν 2014

αγορά ηλεκτρικής ενέργειας
θεματα εξετασεων μαθηματικων α γυμν 2014

Παράλληλα, το Ποτάμι αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ότι η λίστα με τα ψέματα της κυβέρνησης μεγαλώνει, καθώς η διαβεβαίωση του κ. Τσίπρα πριν από λίγες μόνο εβδομάδες, «ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα», μπορεί να προστεθεί πλέον δίπλα σε εκείνες για το αφορολόγητο στα 12.000 ευρώ, την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την 13η σύνταξη. Το ίδιο, υποστηρίζει το Ποτάμι, και οι δηλώσεις του κ. Τσακαλώτου περί παραίτησής του αν το αφορολόγητο πέσει από τα 9.000 ευρώ.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_117.html


«Το νέο παραμύθι είναι τα αντίμετρα που θα ισοσταθμίσουν τις απώλειες. Έχει ακριβώς την ίδια αξία με τα προηγούμενα. Μηδενική. Οι μόνοι που δεν πτοούνται είναι οι 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που όπως έσπευσε να προεξοφλήσει ο Δ. Παπαδημούλης, “θα ψηφίσουν με αίσθημα ευθύνης”. Να το κάνουν, αλλά να εξηγήσουν και στην κοινωνία γιατί την βασανίζουν με τις παλινδρομήσεις τους εδώ και 4 μήνες στέλνοντας τον λογαριασμό στους πολίτες», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση.




θεματα εξετασεων μαθηματικων α γυμν 2014
θεματα πανελληνιων αρχες οικονομικης θεωριας 2015
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/04/blog-post_62.html

οι καλυτερες ρομαντικες ταινιες imdb

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html
δοξασμενη συνωνυμο

Ο 38χρονος, που συνελήφθη στο Αιγάλεω, κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου, μέσω Διαδικτύου, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική δικογραφία.


Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, στις αρχές του Αυγούστου, ο δράστης προσέγγισε διαδικτυακά 12χρονο κορίτσι και μέσω μηνυμάτων που της έστελνε την προέτρεπε να συναντηθούν, αλλά και να του αποστείλει γυμνές φωτογραφίες της.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_7.html

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το κορίτσι ενημέρωσε τον πατέρα του, ο οποίος επικοινώνησε διαδικτυακά με τον δράστη και του έκλεισε ραντεβού, ως η... 12χρονη κόρη του, στο Αιγάλεω, ενώ παράλληλα ειδοποίησε την αστυνομία.


Μόλις ο 38χρονος πήγε στο σημείο συνελήφθη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


οι καλυτερες ρομαντικες ταινιες imdb


οι καλυτερες ρομαντικες ταινιες imdb
τουρτα ζαχαροπαστα καλλυντικα

πολωνία χάρτης

πολωνία χάρτης
πολωνία χάρτης

Η απίστευτη ιστορία αναδεικνύει σε όλο της το μεγαλείο την τραγωδία που βιώνουν οικογένειες που αφού χάνουν τον άνθρωπό τους λόγω θανάτου, κινδυνεύουν να χάσουν και τη σύνταξη λόγω του νέου νόμου που δεν επιτρέπει τη χορήγησή της σε χήρες κάτω των 55 ετών.


ξενοδοχειο αννιτα κερκυρα

Την συγκεκριμένη τραγική είδηση, ανέδειξε στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ο Λαρισαίος υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Συλλόγου ΑΞ. Ι.Α κ. Απόστολος Παπαπαρίσης.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html

μες στην υπογεια την ταβερνα βαρναλης

Θέλοντας να καταδείξει τις καθημερινές τραγωδίες που εκτυλίσσονται σε οικογένειες που πέραν της οδύνης που επιφέρει η απώλεια του συζύγου, δημιουργεί και ζήτημα επιβίωσης, ο Λαρισαίος απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, εξιστόρησε στο δημοτικό συμβούλιο Λάρισας μία ιστορία ενός άντρα, κατά πληροφορίες του onlarissa.gr από τα Τρίκαλα, χτυπημένου από την επάρατο:



«Πάλευε στο νοσοκομείο για έξι μήνες με τον καρκίνο. Γνώριζε ότι στις επόμενες ώρες, το πολύ μία – δύο ημέρες θα πέθαινε. Σκέφτεται, τί θα γίνει η γυναίκα του, η χήρα των παιδιών του που θέλει πέντε ημέρες για να γίνει 55 ετών;



Τι λέει στο γιατρό του; Τον παρακαλεί να μείνει σε μηχανική υποστήριξη για πέντε ακόμη ημέρες για να γίνει η γυναίκα του 55 ετών. Αναρωτιέμαι βέβαια, τι άνθρωποι γίναμε».






https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

κιθαρες κλασικες σκρουτζ

γυρνα με στο χθες

Ο πρωθυπουργός συναντάται σήμερα το πρωί στις Βρυξέλλες με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος ως γνωστόν έχει ταχθεί υπέρ μίας άμεσης διαδικασίας απεμπλοκής του Ηνωμένου Βασιλείου σε νομικό επίπεδο από την Ενωμένη Ευρώπη.


συρια παγκοσμιος πολεμος

Ωστόσο, αυτό που κυριαρχεί στο σημερινό πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα είναι η συμμετοχή του για δεύτερη φορά στην προπαρασκευαστική σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών με αντικείμενο το Brexit, καθώς από τις πρώτες αντιδράσεις φαίνεται πως οι σοσιαλδημοκράτες σκοπεύουν να πάρουν πρωτοβουλίες για την επιστροφή σε μία Ευρώπη πιο αλληλέγγυα προς τους λαούς της, που δεν θα κάνει διαχωρισμό των χωρών του βορρά και του νότου και δεν θα επιβάλει προγράμματα σκληρής λιτότητας.


Ο πρωθυπουγός θα συμμετάσχει άλλωστε και στην πιο κλειστή σύσκεψη των σοσιαλιστών πρωθυπουργών και ηγετών κομμάτων που συμμετέχουν σε κυβερνήσεις και η οποία θα γίνει στο Παρίσι με πρωτοβουλία του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ. Εκεί, αναμένεται να ληφθούν και κάποιες αποφάσεις για κοινό βηματισμό των σοσιαλιστικών κυβερνήςεων.


Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού περιλαμβάνει και επαφές με την την πρόεδρο της ομάδας της Ευρωπαϊκής Αριστεράς Γκάμπι Τσίμερ και με τους επικεφαλής της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ρεμπέκα Χαρμς, Φίλιπ Λάμπερτς και Σκά Κέλλερ.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_89.html

κιθαρες κλασικες σκρουτζ



κιθαρες κλασικες σκρουτζ
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Monday, April 29, 2019

βεβαιωσεισ αποδοχων συνταξιουχων δημοσιου τεαδυ

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_124.html
νηπιο δεν κοιμαται
προκηρυξεις 2016 λαρισα
βεβαιωσεισ αποδοχων συνταξιουχων δημοσιου τεαδυ

«Είμαι εδώ, ή στο υπουργείο, ή όπου θέλουν να συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού – Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων. Όσο για τις κινητοποιήσεις τόνισε:



Είναι δικαίωμά τους και οι φετινές κινητοποιήσεις. Σεβόμαστε τον αγώνα τους, δεν θα τους αντιμετωπίσουμε με μεθόδους που αντιμετωπίστηκαν στο παρελθόν από άλλες κυβερνήσεις.



«Πρέπει να λάβουν υπόψιν τους ότι υπάρχει και μια ελληνική κοινωνία που έχει βιώσει πιο δύσκολες καταστάσεις από ό, τι οι ίδιοι» πρόσθεσε.


Αναφερόμενος στο ζήτημα της αύξησης του φόρου στο κρασί και τον ΕΝΦΙΑ, που έχει επιβληθεί στις σταυλικές εγκαταστάσεις, σημείωσε: «Είναι δεσμεύσεις προς τους θεσμούς κι ακόμα δεν έχει κλείσει η αξιολόγηση. Αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γίνει κάτι, δεν σημαίνει ότι μέσα στο 2017 δεν θα τα επανεξετάσουμε».


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

«Το θέμα για το κρασί δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση, αντίθετα παρατηρήθηκαν πολλά φαινόμενα παραοικονομίας. Για τις σταυλικές εγκαταστάσεις και τον ΕΝΦΙΑ, πράγματι δεν είναι περιουσιακό στοιχείο. Όλα αυτά θα τα δούμε» επανέλαβε ο κ. Αποστόλου.


Σχετικά με το αφορολόγητο των 8.500-9000 ευρώ, σημείωσε ότι πρόκειται για το καθαρό εισόδημα που προκύπτει μετά την αφαίρεση όλων των δαπανών και πρόσθεσε ότι αυτό το αφορολόγητο δεν το έχουν πολλοί στην ελληνική κοινωνία. Για τα τεκμήρια των 12.000 είπε ότι αφορά ελάχιστες περιπτώσεις, ενώ προανήγγειλε τη μείωση κατά 30% του τεκμηρίου για τα ορεινά ακίνητα. Είπε ακόμη ότι στο τεκμήριο αυτοκινήτου δεν συμπεριλαμβάνεται το αγροτικό όχημα.




βεβαιωσεισ αποδοχων συνταξιουχων δημοσιου τεαδυ

νικος μουτσινας ημερομηνια γεννησης

νικος μουτσινας ημερομηνια γεννησης
νικος μουτσινας ημερομηνια γεννησης
Ραγδαίες εξελίξεις: Εκτάκτως στην Αθήνα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών (vid)

ΗΠΑ | Τουρκία: Κλιμακώνεται επικίνδυνα το παιχνίδι στην ανατολική Μεσόγειο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Ρεξ Τίλερσον, αναμένεται να επισκεφθεί, μέσα στις επόμενες ημέρες την Αθήνα, καθώς η Ουάσινγκτον εμφανίζεται ιδιαίτερα προβληματισμένη από την τουρκική προκλητικότητα τόσο στο Αιγαίο όσο και στην Κυπριακή ΑΟΖ.


ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΗΠΑ


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με το Νίκο Χατζηνικολάου, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ φαίνεται ότι θέλει – μετά την επίσκεψη του κ. Τίλερσον στην Τουρκία και την συνάντησή του με τον πρόεδρο Ερντογάν - να δώσει χρόνο στην Τουρκία σταθμίζοντας προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά της επιβολής ενδεχόμενων κυρώσεων προς την Άγκυρα.


φορολογια ναυτικων 2014

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, το κλίμα στο Κογκρέσο για την Τουρκία έχει γίνει πολύ βαρύ, αφού όλο και περισσότεροι γερουσιαστές κατακρίνουν ανοιχτά την απαράδεκτη συμπεριφορά των Τούρκων που αντιβαίνει στο δόγμα του ΝΑΤΟ.

Μάλιστα, όπως εκτιμάται, το θέμα δεν είναι αν θα επιβληθούν κυρώσεις αλλά ποτέ θα γίνει αυτό και τι είδους κυρώσεις θα είναι αυτές.

Δείτε το βίντεο:



Πηγή βίντεο: ΑΝΤ1

Πιέσεις στον Τραμπ να πάψει να βλέπει την Τουρκία ως φιλική χώρα

Εξίσου αρνητικό είναι και το κλίμα που επικρατεί στον Τύπο των ΗΠΑ, καθώς «φουντώνουν» οι φωνές προς τον Λευκό Οίκο από αξιωματούχους, αναλυτές και παράγοντες, ώστε να σταματήσει ο πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, να αντιμετωπίζει την Τουρκία ως φιλική χώρα, με την οποία οι ΗΠΑ εξακολουθούν να έχουν κοινά συμφέροντα.

Σε επίπεδο γεωστρατηγικής, άλλωστε, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν πως η Τουρκία έχει βάλει πλώρη, ώστε να καταστεί ένα νέο Πακιστάν, θεωρώντας πως ο «Σουλτάνος» υιοθετεί την πακιστανική φόρμουλα αναμειγνύοντας την σκληρή εθνικιστική γραμμή με το Ισλάμ.

Διαβάστε επίσης:

  • Τουρκία: Απομονωμένος και στην κατηγορία «σκουπίδια» ο Ερντογάν

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τις τουρκικές προκλήσεις



κουαφ νυφης θεσσαλονικη
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html

γυναικεια μαγιο μεγαλα μεγεθη 2017

πατρα μπεστ
κρεμμυδι για μεθυσι

Στις 5/12/2017 η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Κώστας Ζηκογιάννης κατέθεσαν ενώπιον του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας για λογαριασμό της Συμβολαιογράφου Λαυρίου Ελένης Καραγεωργοπούλου αίτηση ακύρωσης και αίτηση αναστολής της απόφασης του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου περί «αναστολής της αποχής των συμβολαιογράφων από τη διενέργεια όλων των πλειστηριασμών», την οποία χαρακτηρίζουν παράνομη.


Με πράξη που εξέδωσε την Πέμπτη 7/12/2018 και επιδόθηκε στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και στο Συμβολαιογραφικό Σύλλογο στις 8/12/2018, ο Πρόεδρος του ΣτΕ κ. Νικόλαος Σακελλαρίου, καλεί σήμερα Δευτέρα 11/12/2017 τον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείου Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και Δωδεκανήσου και το Υπουργείο Δικαιοσύνης να καταθέσουν μέχρι τις 2μμ. το αργότερο τις απόψεις και όλα τα στοιχεία και έγγραφα επί της υποθέσεως, ώστε να κριθεί η αίτηση αναστολής από την Επιτροπή Αναστολών.


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_79.html

Εξάλλου, η αίτηση ακύρωσης, λόγω της σπουδαιότητάς της, παραπέμπεται στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας με δικάσιμο 5/10/2018.


Η αίτηση αναστολής θα κριθεί εντός των επομένων ημερών.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_63.html

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση η συγκεκριμένη πράξη εντάσσεται σε μια σειρά από νομικές ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί εναντίον της απελευθέρωσης των πλειστηριασμών και της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, που η Ζωή Κωνσταντοπούλου έχει δεσμευθεί ότι θα εξαντλήσει κάθε νομική, πολιτική και κινηματική ενέργεια για να σταματήσουν.



γυναικεια μαγιο μεγαλα μεγεθη 2017
γυναικεια μαγιο μεγαλα μεγεθη 2017

σωληνες θερμανσης τιμες

σωληνες θερμανσης τιμες

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, που δείχνουν σημαντικό επενδυτικό ενδιαφέρον για τη συμμετοχή του ελληνικού Δημοσίου στη δημοπρασία, το επιτόκιο διαμορφώθηκε σε 2,3%, σημαντικά χαμηλότερο από το επιτόκιο 2,70% της προηγούμενης δημοπρασίας εντόκων γραμματίων αντίστοιχης διάρκειας. Επίσης, στην προηγούμενη δημοπρασία το ποσοστό υπερκάλυψης του δημπορατούμενου ποσού είχε ανέλθει σε 1,30 φορές χαμηλότερο από το ποσοστό υπερκάλυψης κατά 1,85 φορές που σημειώθηκε την Τετάρτη , όπως αναφέρεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_16.html

κολωνια βικτορια σικρετ

η διαφορετικότητα στο νηπιαγωγείο

σωληνες θερμανσης τιμες


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html

ιχθυοκαλλιεργειες δυτες

чеканка
θασος μοναστηρι αρχαγγελου μιχαηλ

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου, ενώ την τελετή θα παρακολουθήσουν επίσης, ο υφυπουργός Εξωτερικών Γιάννης Αμανατίδης, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας Γιάννης Παντής, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τσιάρας, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά και ο πρύτανης του ΕΜΠ Ιωάννης Γκόλιας. Θα παραστούν ο γενικός πρόξενος Χρήστος Σοφιανόπουλος και ο αναπληρωτής γενικού προξένου, Βασίλης Κοΐνης.


Σύμφωνα με το πρόγραμμα ο κ. Τσίπρας, στις 9.15 το πρωί θα φτάσει στην είσοδο της Παλαιάς Πόλης, στη συνέχεια θα έχει κατ ιδίαν συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο και τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο. Αμέσως μετά, θα μεταβεί μαζί με τους δύο Πατριάρχες στον Πανάγιο Τάφο.


ιχθυοκαλλιεργειες δυτες

Η τελετή θα γίνει μπροστά στο Ιερό Κουβούκλιο του Παναγίου Τάφου τον οποίο έχουν την ευθύνη να διαφυλάσσουν οι Τρεις Θρησκευτικές Κοινότητες - το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο, το Τάγμα των Φραγκισκανών Μοναχών και το Αρμένικο Πατριαρχείο. Στη συνέχεια παρουσία του πρωθυπουργού, η επιστημονικώς υπεύθυνη των εργασιών Τώνια Μοροπούλου θα παρουσιάσει το έργο στην αίθουσα του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων.


ιχθυοκαλλιεργειες δυτες


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_91.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_100.html

εκτροπή vodafone

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_69.html
1ο συστημα ναυτοπροσκοπων παλαιου φαληρου

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί τέσσερις Αφγανοί μετανάστες ηλικίας από 18 έως 29 ετών, ενώ αναζητούνται άλλοι δυο ομοεθνείς του. Όλοι κατηγορούνται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ανθρωποκτονίας.


Όπως έγινε γνωστό, οι έξι δράστες μπήκαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του θύματος, του επιτέθηκαν και τον τραυμάτισαν θανάσιμα. Επίσης, τραυμάτισαν άλλους δυο συγγενείς του θύματος που βρισκόταν στο σπίτι την ώρα της επίθεσης. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, αφορμή της σφαγής ήταν οι οικονομικές διαφορές που είχαν οι Αφγανοί δράστες με το θύμα, γνωστό με το όνομα «Χαμπίμπι».


Ο ίδιος είχε εγκατασταθεί στα Πάμφυλα που απέχουν τέσσερα μόλις χιλιόμετρα από το γνωστό καταυλισμό της Μόριας. Και από εκεί μάζευε ομοεθνείς του τους οποίους στέγαζε σε σπίτια που νοίκιαζε στο χωριό.


Στη συνέχεια δε «νοίκιαζε» αυτούς τους εργάτες σε Έλληνες για δουλειές στα κτήματα τους. Οι πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου αναφέρουν ότι τουλάχιστον 30 Αφγανοί μετανάστες, νόμιμα και παράνομα ευρισκόμενοι στην Ελλάδα έμεναν σε σπίτια στα Πάμφυλα ακόμα και σε κτίσμα στον περίβολο της Εκκλησίας του χωριού, κτίσμα που μάλιστα ανήκει στην Εκκλησία. Μαρτυρίες κατοίκων του χωριού λένε ότι οι μετανάστες «νοικιάζονταν» έναντι 25 ευρώ τη μέρα για τη συλλογή του ελαιοκάρπου. Από αυτά τα χρήματα τα 10 πήγαιναν στο μετανάστη και τα υπόλοιπα 15 κρατούσε ο «Χαμπίμπι» ως προμήθεια για τη διαμεσολάβησή του και για τα έξοδα σίτισης και στέγασης.


εκτροπή vodafone

«Όλη μέρα ήταν στα καφενεία με δυο - τρία κινητά τηλέφωνα και καλούσε κόσμο για δουλειά. Αυτός δε δούλεψε ποτέ. Αυτή ήταν η δουλειά του», λέει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ κάτοικος των Παμφύλων που τον γνώριζε.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο «Χαμπίμπι» είχε αποφυλακισθεί πριν λίγους μήνες, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης καταδικασμένος για παράνομη μεταφορά μεταναστών και προσφύγων το καλοκαίρι του 2015, έναντι αμοιβής.



εκτροπή vodafone
κρικοι ασφαλειας
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

ελπιδα ζορμπα βουλα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html

Από τον Πειραιά δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για τις Κυκλάδες, ενώ για τον Αργοσαρωνικό τα δρομολόγια των πλοίων γίνονται μόνο από τα συμβατικά και όχι από τα υδροπτέρυγα. Στις 3 τα ξημερώματα, αναχώρησε από τον Πειραιά το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Διαγόρας» για Χίο και Μυτιλήνη, ενώ στις 6 το πρωί το «Κρήτη ΙΙ» για Ηράκλειο το Knosos Palace για Χανιά Ηράκλειο και το blue calaxy για Χανιά.


ελπιδα ζορμπα βουλα

Από το λιμάνι της Ραφήνας τα πλοία εκτελούν τα δρομολόγια μέχρι την Άνδρο, ενώ κλειστό παραμένει το λιμάνι του Λαυρίου.


Κλειστή παραμένει η γραμμή Καβάλα-Πρίνου Θάσου.


health or wealth debate

Η ΕΜΥ προβλέπει εξασθένηση των ανέμων εντός της ημέρας γι' αυτό οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία.


Στο μεταξύ, απέπλευσε στις 22:50 χθες βράδυ από την Καβάλα για Μύρινα – Άγιο Ευστράτιο - Λαύριο, αντί της προγραμματισμένης 16:00 το απόγευμα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «ΕΞΠΡΕΣ ΠΗΓΑΣΟΣ», το οποίο κατά τη διαδικασία πρόσδεσής του στο λιμένα, προερχόμενο από Λαύριο - Άγιο Ευστράτιο - Μύρινα προσέκρουσε λόγω των ισχυρών ανέμων σε μπίντα του προβλήτα λιμένος.


Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε τραυματισμός, ούτε θαλάσσια ρύπανση.



ελπιδα ζορμπα βουλα
αποτριχωση με ηλεκτρικο τσιμπιδακι
https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_145.html

πρόγραμμα για θερμοκρασία υπολογιστή

Πράγματι κατά την διάρκεια της διαπραγμάτευσης της ελληνικής κυβέρνησης με τους θεσμούς για το τρίτο μνημόνιο οι εταίροι μας είχαν απορρίψει αρκετές προτάσεις του οικονομικού επιτελείου θεωρώντας ότι δεν θα διασφάλιζαν την είσπραξη βέβαιων εσόδων.


Μία από αυτές τις προτάσεις ήταν και η συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού ποσού από την χορήγηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων στους καναλάρχες έπειτα από διαγωνισμό.


https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_120.html

Ομοίως είχαν απορριφθεί και άλλες προτάσεις όπως για παράδειγμα η συγκέντρωση εσόδων από την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής ή την πάταξη του λαθρεμπορίου στα καύσιμα και στα καπνικά προϊόνταν διότι δεν θεωρούνταν αξιόπιστες ως προς την αποδοτικότητά τους. Και οι τροϊκανοί ζητούσαν από την ελληνική πλευρά συγκεκριμένα νούμερα για το πώς θα εισρεύσουν έσοδα στα κρατικά ταμεία.


Βεβαίως η συγκέντρωση ενός αξιοσημείωτου ποσού από την πώληση αδειών προβλεπόταν στο δεύτερο μνημόνιο ωστόσο δεν υλοποιήθηκε από τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Ομοίως η αξιοποίηση των εσόδων από την διάθεση των τηλεοπτικών αδειών εμπεριέχετο στο πρόγραμμα Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε τον Σεπτέμβριο του 2014 στην ΔΕΘ ο τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας.


Η κυβέρνηση θεωρεί ότι με τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες θα μπορέσει να ανακουφίσει έστω σ’ έναν μικρό βαθμό ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες. Ήδη αμέσως μετά τον έλεγχο των πόθεν έσχες των επιχειρηματιών που κατακύρωσαν τις τέσσερις άδειες θα πρέπει να καταβληθεί στο δημόσιο το 1/3 του συνολικού τιμήματος πώλησης, δηλαδή το ποσό των 80 εκατομμυρίων ευρώ.


Το ΕΚΑΣ που θα απωλεσθεί ως το 2018 για τους συνταξιούχους ανέρχεται στα 750 εκατομμύρια ευρώ επομένως δεν μπορεί να καλυφθεί από τα έσοδα των αδειών για την χορήγηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων. «Είναι όμως κάτι μπροστά στο τίποτα» σημειώνουν κυβερνητικοί παράγοντες που εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την εξέλιξη της δημοπρασίας.




πρόγραμμα για θερμοκρασία υπολογιστή
πρόγραμμα για θερμοκρασία υπολογιστή
πρόγραμμα παοκ ποδόσφαιρο
ανακυκλωση νηπιαγωγειο φυλλα εργασιας
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_148.html

us senior open 2015 on tv

us senior open 2015 on tv
us senior open 2015 on tv
Συγκλονιστική μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες (video)

Για πρώτη φορά στο φως μια συγκλονιστική μαρτυρία για τις ηλεκτρονικές ταυτότητες


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης: «Παιδιά μου, εγώ φεύγω, αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, γιατί ο καλός Θεός άκουσε, όχι εμένα τον «τελευταίο» που ευχόμουνα για αυτό το θέμα, αλλά πολλοί προσεύχονταν για αυτό το θέμα και έδωσε Έλεος..! Να ξέρετε, ότι όταν θα έρθει εκείνη η ώρα για να δώσουν τη ταυτότητα, μην βιαστείτε να την πάρετε!




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο ΕΔΩ



υλικα τυπογραφειου
θεια λειτουργια 15 νοεμβριου 2015
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

παρθενος και κριος

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/04/blog-post_82.html
παρθενος και κριος
παρθενος και κριος

Οι τράπεζες έχουν δώσει μεγάλα δάνεια για αγορά οχημάτων, τα οποία όμως σε πολλές περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν να τα αποπληρώσουν. Επειδή μάλιστα η αξία των αυτοκινήτων μειώνεται σημαντικά με την πάροδο του χρόνου, δεν αποτελεί ούτε λύση η πώληση ή η κατάσχεση του οχήματος.


Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ, τα υπόλοιπα δανείων για αυτοκίνητα έχουν φτάσει τα 1,17 τρισ. δολάρια.


Μόνο το 2016 πουλήθηκαν στις ΗΠΑ 17,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα, ήτοι 0,4% περισσότερα σε σχέση με το 2016. Πάντως οι πωλήσεις αυτοκινήτων στις ΗΠΑ αναμένεται να υποχωρήσουν φέτος, μετά την άνοδο στο επίπεδο ρεκόρ το 2016.


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html

σάιτ

Η Ford ανακοίνωσε ότι οι πωλήσεις σημείωσαν πτώση 7,2% τον Απρίλιο στις 214.695, λίγο κάτω από τις 217.000 που προέβλεπαν οι αναλυτές. Η General Motors κατέγραψε πτώση 5,8% στις πωλήσεις, στις 244.406, αρκετά μεγαλύτερη από την πτώση 0,5% που ανέμεναν οι αναλυτές.



sony ericsson xperia x10 mini

υδατανθρακες γινονται λιπος

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html
υδατανθρακες γινονται λιπος

Στο πλαίσιο συζήτησης της επίκαιρης ερώτησης του, ο επικεφαλής του Ποταμιού καταλόγισε «δεκτικότητα» και «γαλαντομία» στον πρωθυπουργό και επιτέθηκε στον κυβερνητικό εταίρο και υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, λέγοντας ότι δεν του έχει καμία εμπιστοσύνη.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_6.html

«Χρησιμοποιεί το υπουργείο ως εφαλτήριο για ανορθόδοξες επιλογές, λέει ψέματα στη Βουλή, αλλά η ευθύνη είναι και δική σας», είπε ο κ. Θεοδωράκης που επανέφερε την πρότασή του για σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας. Στο Συμβούλιο αυτό, διευκρίνισε, θα μετέχουν οι αρχηγοί των κομμάτων πρώην πρωθυπουργοί και η φυσική ηγεσία του Στρατεύματος με στόχο τη συνεννόηση σε κρίσιμα ζητήματα.


Την πρόταση αυτή απέρριψε μετ΄ επαίνων ο πρωθυπουργός με το επιχείρημα ότι δεν είναι ώριμη η ιδέα και ότι σε κάθε περίπτωση είναι αναγκαία η συνεννόηση και ευρύτερες συναινέσεις. Από την πλευρά του ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολίασε ότι ο σκοπός της συνεννόησης τορπιλίζεται από άστοχες εμφυλιοπολεμικές κορόνες σε υπουργούς της κυβέρνησης.


Μετά τις αναφορές του πρωθυπουργού σε fake news, ο επικεφαλής του Ποταμιού του συνέστησε να κάνει την αυτοκριτική του. Θύμισε δε, ότι ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιήθηκε πρώτη φορά το 2014, μόνο που τώρα – όπως είπε - το τέρας που εξέθρεψαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αυτονομήθηκε.


Ο κ. Θεοδωράκης σχολίασε και τις δηλώσεις του Αλεξη Τσίπρα κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ ότι ξεκίνησε η επένδυση στο Ελληνικό. «Σε ποια χώρα ξεκίνησαν οι επενδύσεις γιατί στην Ελλάδα οι επενδύσεις είναι ακόμη στα χαρτιά», ανέφερε.



υδατανθρακες γινονται λιπος
βιοτεχνια ρουχων πετρουπολη
καβα σερπιερη

λεοναρντο ντα βιντσι θεωριες

λεοναρντο ντα βιντσι θεωριες

Η συνάντηση ήταν ανεπίσημη – όπως χαρακτηρίσθηκε από Αθήνα και Άγκυρα – και η συζήτηση για την έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα δεν είχε επίσημο χαρακτήρα. «Ανίχνευση προθέσεων» ήταν οι δύο λέξεις που χαρακτήρισαν τη συνάντηση των δύο υπουργών, είπαν πολιτικοί κύκλοι στο CNN Greece.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

Το προσφυγικό, η εφαρμογή της συμφωνίας ΕΕ – Τουρκίας, το Κυπριακό, η βελτίωση των μεταφορών για τη σύνδεση των δύο χωρών, η αξιολόγηση της υπάρχουσας κατάστασης (state of play) στις σχέσεις των δύο χωρών, μετά από μια περίοδο πολύμηνης αμηχανίας που είχαν προκαλέσει οι μαζικές παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και η διαχείριση των μεταναστών/προσφύγων στο Αιγαίο βρέθηκαν στο επίκεντρό της.


ελαστικα ιχ θεσσαλονικη


Paying an unofficial visit to Crete upon the invitation of FM @NikosKotzias of #Greece pic.twitter.com/gOY887wK1e


λεοναρντο ντα βιντσι θεωριες
— Mevlüt Çavuşoğlu (@MevlutCavusoglu) 28 Αυγούστου 2016


διαδρομοι shaggy με το μετρο
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html

λιλιθ συνοδος σεληνη

Χιόνια στην Αθήνα: Χάος στους δρόμους - Δεκάδες τροχαία ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας

Χαμός στα στενά με τους οδηγούς να μην μπορούν να μετακινήσουν τα οχήματά τους


μακαρονια μπλουμ με σαλτσα

λιλιθ συνοδος σεληνη

Φαίνεται πως οι κάτοικοι της πρωτεύουσας δεν είναι καθόλου συνηθισμένοι σε συνθήκες χιονιού. Η χιονόπτωση που σημειώθηκε σε όλο το Λεκανοπέδιο τα ξημερώματα είχε ως αποτέλεσμα να το στρώσει στις περισσότερες περιοχές, με τους πολίτες να αντικρίζουν το πρωί ένα λευκό τοπίο. Όσοι δεν χρησιμοποίησαν τα αυτοκίνητά τους θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν οι τυχεροί… καθώς πολλοί που αποφάσισαν να τα πάρουν ήρθαν αντιμέτωποι με την μεγάλη ολισθηρότητα.


κεικ φαρινα γιωτης συνταγη



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι περισσότεροι οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα σε στενά, όπου ο δρόμος δεν είχε πατηθεί ούτε από αυτοκίνητα άλλα ούτε φυσικά από εκχιονιστικά των δήμων. Οι συγκρούσεις φυσικά δεν έλειψαν, με την τροχαία να λαμβάνει δεκάδες κλήσεις για συγκρούσεις μικρές ή μεγαλύτερες σε όλη την Αττική.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστά σχολεία αύριο, Τρίτη (08/01) λόγω κακοκαιρίας

Κράτος... οπερέτα - Έκλεισε η Αθηνών Λαμίας με ένα πόντο χιόνι


Χιόνια στην Αθήνα: Χάος στους δρόμους - Δεκάδες τροχαία ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας
01
Χιόνια στην Αθήνα: Χάος στους δρόμους - Δεκάδες τροχαία ατυχήματα λόγω ολισθηρότητας

λιλιθ συνοδος σεληνη
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_126.html

λουίσ μιγκέλ b괡me mucho

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_92.html
αρτοποιεια δυτικα προαστια
λουίσ μιγκέλ b괡me mucho
Συνταξιούχοι: Αυτοί μπορούν να δουλεύουν χωρίς περικοπές - Αναλυτικά παραδείγματα

Ο γενικός κανόνας είναι ότι οι συνταξιούχοι που συνεχίζουν να εργάζονται υπόκεινται σε μείωση της σύνταξής τους κατά 60%. Μάλιστα, εάν οι συνταξιούχοι καταλάβουν θέση σε φορέα της γενικής κυβέρνησης, τότε η σύνταξη αναστέλλεται...


είδη ψαριών γλυκού νερού

λουίσ μιγκέλ b괡me mucho

  • Συνταξιούχοι αγρότες, ασφαλισμένοι στον πρώην ΟΓΑ. Ο κόφτης της περικοπής θα τεθεί σε ισχύ μετά την 1.1.2025 για όσους είναι κατ’ επάγγελμα αγρότες
  • Παλαιοί συνταξιούχοι από τα πρώην ταμεία του ΙΚΑ, του Δημοσίου, του ΟΑΕΕ, του ΕΤΑΑ και του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ που αποκτούν εισόδημα από αγροτική δραστηριότητα. Προϋπόθεση να ήταν συνταξιούχοι ή να είχαν υποβάλλει αίτηση για χορήγηση σύνταξης, πριν από τη 12η Μαϊου 2016, ημερομηνία έναρξης ισχύος του νόμου Κατρούγκαλου. Επίσης, πρέπει οι συνταξιούχοι να μην είχαν υποχρέωση να καταβάλλουν εισφορές στον ΟΓΑ έως 31.12.2016, αλλά ούτε και στον ΕΦΚΑ από 1.1.17 και μετά
  • Συνταξιούχοι του ΕΦΚΑ που έχουν συνταξιοδοτηθεί ή έχουν υποβάλλει σχετική αίτηση από τις 13 Μαϊου 2016 και μετά και έχουν αγροτικό εισόδημα που δεν υπερβαίνει τα 4.923,12 ευρώ, σε ετήσια βάση
  • Συνταξιούχοι αναπηρίας, ανεξάρτητα από το πότε συνταξιοδοτήθηκαν ή πότε ανέλαβαν εργασία
  • Διορισμένοι σε αιρετά όργανα ΟΤΑ, διοικητές, υποδιοικητές, πρόεδροι, αντιπρόεδροι, μέλη συλλογικών οργάνων διοίκησης ΝΠΔΔ κλπ. εφόσον ο διορισμός έχει γίνει μετά την 13.5.2016 ή αν έχουν παραιτηθεί της προβλεπόμενης αμοιβής. Ομοίως εξαιρούνται όσοι αιρετοί λαμβάνουν αποκλειστικά ποσά ως έξοδα αποζημίωσης ή έξοδα παράστασης
  • Παλαιοί συνταξιούχοι, οι οποίοι είχαν καταστεί ήδη συνταξιούχοι στις 12 Μαίου του 2016 και είχαν αναλάβει εργασία ή αυτοαπασχόληση ήδη νωρίτερα από την ημερομηνία αυτή και συνεχίζουν απασχολούμενοι
  • Οι συνταξιούχοι της Τράπεζας της Ελλάδας
  • Συνταξιούχοι που αναλαμβάνουν εργασία ή δραστηριότητα για την οποία δεν προκύπτει βάσει γενικών, ειδικών ή καταστατικών διατάξεων υποχρέωση ασφάλισης στον ΕΦΚΑ, ακόμη και εάν από την ασκούμενη επαγγελματική δραστηριότητα προκύπτει εισόδημα (π. χ. μερίσματα, εισοδήματα από ΙΚΕ κλπ)
  • Συνταξιούχοι που λαμβάνουν αμοιβές (π. χ. έξοδα κίνησης) που δεν υπόκεινται σε εισφορές κύριας σύνταξης ή λαμβάνουν αποδοχές για τις οποίες υφίσταται δυνατότητα παραίτησης και παραιτούνται του δικαιώματος είσπραξής τους
  • Συνταξιούχοι που λαμβάνουν αμοιβές από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας ή άλλα συγγενικά δικαιώματα
  • Συνταξιούχοι που ανανεώνουν σύμβαση εργασίας, η οποία έχει συναφθεί πριν τις 13 Μαίου του 2016 ή υπογράφουν νέα σύμβαση με τον ίδιο ή ακόμη και άλλο εργοδότη, αρκεί να μην μεσολαβεί ούτε μια ημέρα κενό ανάμεσα στις δυο συμβάσεις



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


βιοφυσικη μαθημα

https://zdozrzns.blogspot.com/2019/03/blog-post_142.html
μπρόκολο με τόνο
βιοφυσικη μαθημα

Η δεύτερη δόση για όσες αιτήσεις εγκριθούν από σήμερα 12 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου, που είναι η καταληκτική ημερομηνία, το κοινωνικό μέρισμα θα καταβληθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου.


Τα ποσά που θα πάρουν από το κοινωνικό μέρισμα 2018, οι 1,3 εκατ. δικαιούχοι ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση και με βάση τα εισοδήματα τους:


Άγαμοι:


- με ετήσιο εισόδημα έως 5.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 400 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 5.000 ευρώ έως 7.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 300 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 7.000 ευρώ έως 9.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 200 ευρώ


Έγγαμοι χωρίς παιδιά ή μονογονεϊκή με 1 ανήλικο:


-με ετήσιο εισόδημα έως 7.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 600 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 7.500 ευρώ έως 10.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 450 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 10.500 ευρώ έως 13.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 300 ευρώ


Έγγαμοι με ένα παιδί ή μονογονεϊκή με 2 ανήλικα


-με ετήσιο εισόδημα έως 8.750 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 700 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 8750 ευρώ έως 12.250 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 525 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 12. 250 ευρώ έως 15.750 θα λάβουν μέρισμα 350 ευρώ


Έγγαμοι με δύο παιδιά, ή τρεις ενήλικες ή μονογονεϊκή με 3 ανήλικα


-με ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 800 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 10.000 ευρώ έως 14.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 600 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 14.000 έως 18.000 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 400 ευρώ.


Έγγαμοι με τρία παιδιά, ή τρεις ενήλικες με 1 ανήλικο ή μονογονεϊκή με 4 ανήλικα


-με ετήσιο εισόδημα έως 11.250 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 900 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 11.250 ευρώ έως 15.750 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 675ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 15.750 έως 20.250 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 450 ευρώ.


Έγγαμοι με 4 παιδιά, ή 4 ενήλικες ή μονογονεϊκή με 5 ανήλικα


-με ετήσιο εισόδημα έως 12.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 1000 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 12.500 ευρώ έως 17. 500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 750 ευρώ
-με ετήσιο εισόδημα από 17. 500 έως 22.500 ευρώ θα λάβουν μέρισμα 500 ευρώ.



βιοφυσικη μαθημα
παναγια γιατρισσα μηλος
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_125.html

μετατροπη του ευθυ λογου σε πλαγιο

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/04/blog-post_66.html
απολλων σμυρνης τελευταια νεα
μετατροπη του ευθυ λογου σε πλαγιο

«Είχαμε τη δυνατότητα να συζητήσουμε για τον μετασχηματισμό και το μέλλον της Ευρώπης, είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε το Brexit και το μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς και τη σχέση ΕΕ-Τουρκίας», επεσήμανε ο Έλληνας πρωθυπουργός.


μετατροπη του ευθυ λογου σε πλαγιο

Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας, μαζί με τους ομολόγους του της Ιταλίας και της Ισπανίας κατέθεσαν τον προβληματισμό τους για τις προσφυγικές ροές, ενώ για την Τουρκία σημείωσε ότι αποφασίστηκε να κρατήσει η Ευρώπη μία στάση ψύχραιμη αλλά αυστηρή απέναντι στην Άγκυρα, αναφορικά με τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις.


Να υπενθυμίσουμε πως χθες, ο πρωθυπουργός, είχε ζητήσει από τους ηγέτες της Ε. Ε. να στείλουν ψύχραιμα, αλλά στοχευμένα μηνύματα στην Άγκυρα.


παιδεια εκθεση γ

Οι αλλαγές στην Ευρώπη πρέπει να γίνουν με τη συμμετοχή των πολιτών, «η είδηση είναι ότι μέχρι τον Ιούνη, παρά τις διαφωνίες μας, πρέπει να πάρουμε απόφασεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός ακόμη, και επανέλαβε ότι όλοι έχουν καταλάβει πως εάν δεν αλλάξουμε θα βουλιάξουμε.


Σχετικά με το Brexit, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι αναγνωρίστηκαν σημαντικά βήματα, αλλά ακόμη έχουν να γίνουν πολλά. Όπως πρόσθεσε, «η στάση μας απέναντι στον βρετανικό λαό δεν είναι τιμωρητική», «μας ενδιαφέρει η επόμενη ημέρα».


Κοινή πρόταση με τον Βούλγαρο πρωθυπουργό για το Sea To Sea


Παράλληλα, ο πρωθυπουργός παρουσίασε μαζί με τον Βούλγαρο ομόλογό του, Μπόικο Μπορίσοφ, στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν–Κλοντ Γιούνκερ, τη συμφωνία Ελλάδας – Βουλγαρίας, για τη σιδηροδρομική διασύνδεση Sea To Sea.


Πρόκειται για ένα έργο πνοής για την ευρύτερη περιοχή, το οποίο θα συνδέει Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Μπουργκάς, Βάρνα, Ρούσε.


Στη συνάντηση, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, συμφώνησε για τη στήριξη της εν λόγω πρωτοβουλίας, με κονδύλια από το Πακέτο Γιούνκερ.


Τέλος, αποφασίστηκε συνάντηση τεχνικών ομάδων ώστε τις επόμενες εβδομάδες να γίνουν τα απαραίτητα βήματα.



https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_86.html

γκι μαρκ μισέλ

https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html
https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_93.html
γκι μαρκ μισέλ
Ομαδικές μηνύσεις επιβατών για την πτήση που αντί για Θεσσαλονίκη κατέληξε στη Ρουμανία

Την απόφαση να κινηθούν νομικά κατά της Ryanair έλαβαν οι επιβάτες της πτήσης που αντί για τη Θεσσαλονίκη κατέληξε στην Τιμισοάρα της Ρουμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Opentv, οι επιβάτες σκοπεύουν να απαιτήσουν αποζημιώσεις για την ταλαιπωρία.


Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από τους επιβάτες που επέστρεψαν οδικώς από τη Ρουμανία, σε αντίθεση με άλλους που επέστρεψαν αεροπορικώς με πτήση της Aegean.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Ήρθαν τα λεωφορεία και μας πήραν. Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχε άλλη πτήση» είπε στο OPEN ένας εκ των επιβατών, ενώ ο 66χρονος Αλέξανδρος Ανδρέαδης κρατώντας στα χέρια του ένα μπαστούνι περιέγραψε την περιπέτεια που έζησε. «Περάσαμε μεγάλη ταλαιπωρία, γύρω στις 20 ώρες, κανείς δεν μας έλεγε την αλήθεια».

Τον 66χρονο άνδρα περίμενε η κόρη του, η οποία πρόσθεσε πως «δεν υπήρχε καμία ενημέρωση. Στις 21:55 είδαμε ότι η πτήση θα ακυρωθεί». «Έχω τρία παιδιά και είμαι τόσες ώρες ταλαιπωρημένος» είπε ένας ακόμη επιβάτης μπροστά στην τηλεοπτική κάμερα, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που κατήγγειλαν ότι τα λεωφορεία έφτασαν στην Τιμισοάρα, ύστερα από τέσσερις ώρες.

Μία επιβάτης, η Θεανώ Κωνσταντινίδου, μιλώντας στην κάμερα του οpentv είπε πως είδε την κόρη της να κοιμάται πάνω στη βαλίτσα για να αντέξει την πολύωρη ταλαιπωρία του ταξιδιού με το λεωφορείο.



γκι μαρκ μισέλ
μηνισκος του νυχιου
wipeout last episode

εικονα αρχαγγελου ραφαηλ

εικονα αρχαγγελου ραφαηλ
εικονα αρχαγγελου ραφαηλ

"Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αποφάσισε από μόνος του να δημιουργήσει αυτό που συνέβη", είπε ο εισαγγελέας Έρικ ντε Βαλροζέ σε δημοσιογράφους στον χώρο του επεισοδίου, και πρόσθεσε ότι ξεκινά έρευνα δολοφονίας. Δεν βρέθηκε όπλο στο αυτοκίνητο, πρόσθεσε.


2017 08 14T223433Z 463380219 RC13DEED7600 RTRMADP 3 EUROPE ATTACKS FRANCE


Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών Πιέρ-Ανρί Μπραντέτ, που είχε ξεκαθαρίσει από νωρίς ότι οι ενδείξεις δεν οδηγούν σε τρομοκρατία, είπε στο πρακτορείο Reuters ότι ο οδηγός είχε κατάθλιψη, ήταν 32 ετών, και είχε ασταθή χαρακτήρα.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html


[MISE À JOUR] Une voiture fonce dans une pizzéria en France, une fillette de huit ans tuée et cinq blessés graves. https://t.co/NLGslvi4Ha pic.twitter.com/B7u3I43Pp7

— LeJournal (@LeJournal_com) August 14, 2017


ζωδιο λεων μαιος 2015
κεπ δημου οροπεδιου λασιθιου

μαγνητικη τομογραφια ανοιχτου τυπου αθηνα

δημοτικο κολυμβητηριο πανοραματος τηλ
μαγνητικη τομογραφια ανοιχτου τυπου αθηνα

Η Parker Fraley πέθανε σε ηλικία 96 ετών στη Ουάσινγκτον. Ήταν το πρόσωπο της αφίσας που έμεινε γνωστή στην ποπ κουλτούρα ως «Rossie the Riverter». Η αφίσα δημιουργήθηκε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν οι ΗΠΑ αποφάσισαν να κινητοποιήσουν τις γυναίκες ώστε να ξεκινήσουν να εργάζονται σε εργοστάσια, αφού οι άντρες ήταν στο μέτωπο.


Η αφίσα «Rossie the Riverter» γεννήθηκε το 1942 και μία μακιγιαρισμένη γυναίκα με μαντήλι στο κεφάλι και με φόρμα εργασίας ανασηκώνει τα μανίκια της για να δώσει το καλό παράδειγμα. «We can do it» (Μπορούμε να το κάνουμε), είναι το σύνθημα της αφίσας.


Για πολλά χρόνια όλοι πίστευαν ότι η πρωταγωνίστρια της αφίσας ήταν αποκύημα της φαντασίας του καλλιτέχνη J. Howard Miller, όμως 74 χρόνια μετά την κυκλοφορία της αποκαλύφθηκε πως πρόκειται για πραγματικό πρόσωπο.



The original inspiration for "Rosie the Riveter" has passed away Longview, WA at the age of 96. Glad she was around to see all the women empowerment she inspired and to know it will continue through the #MeToo era. RIP Naomi Parker Fraley. You changed a nation. pic.twitter.com/a2wi51UIym


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

μαγνητικη τομογραφια ανοιχτου τυπου αθηνα
— Kim Shepard (@SeattleShepard) 23 Ιανουαρίου 2018


οταν θα νιωσεις οπως ενιωσα εγω kithara
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

δωματια λυκοβρυση αραχωβα

Το τηλεφωνικό αυτό ραντεβού, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί αργότερα την Τρίτη, επιβεβαιώθηκε τόσο από πλευράς του Λευκού Οίκου όσο και από το Κρεμλίνο.


Οι Ντόναλντ Τραμπ και Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν αρκετές φορές την περασμένη εβδομάδα, σε ανεπίσημο επίπεδο, ενώ συμμετείχαν σε σύνοδο στο Βιετνάμ.


Οι δύο πολιτικοί συμφώνησαν σε μια σειρά από όρους για το μέλλον της Συρίας. Η εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία έρχεται μόλις μια ημέρα μετά τη συνάντηση του Βλαντιμίρ Πούτιν με τον Σύρο πρόεδρο Μπασάρ αλ Άσαντ.


η αγαπη θελει δυο για να ζεσταθη

Το Κρεμλίνο δήλωσε την Τρίτη ότι ο Άσαντ «εκλήθη στη Ρωσία» για να συμφωνήσει σε πιθανές ειρηνευτικές συνομιλίες που θα συντάξουν από κοινού η Ρωσία, το Ιράν και η Τουρκία κατά τη διάρκεια συνόδου που θα πραγματοποιηθεί αργότερα μέσα στην εβδομάδα.


δωματια λυκοβρυση αραχωβα

Η Ρωσία ετοιμάζεται να μειώσει τη στρατιωτική της παρουσία στη Συρία, που βρίσκεται σε κατάσταση πολέμου εδώ και έξι χρόνια.



δωματια λυκοβρυση αραχωβα
εξαερωση ψυγειου smart
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_125.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_78.html

Sunday, April 28, 2019

κατηγοριες ειδικων δυναμεων στρατου

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_6.html
κατηγοριες ειδικων δυναμεων στρατου

Ο Αντετοκούνμπο έκανε μία αρχηγική εμφάνιση όντας πρώτος σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες του Μιλγουόκι, αναγκάζοντας ακόμη και τον Τζέισον Κιντ να υποκλιθεί στο ταλέντο του και να αναγνωρίσει ότι είναι ένας σταρ του NBA: "Ασχολούμαστε σε κάθε αγώνα, σε μόνιμη βάση, με το τι κάνει και αυτό είναι που συμβαίνει με τους σταρς".


bucks thunder2
(Πηγή: Instagram / @bucks)


Ο Giannis είχε έναν ακόμη λόγο να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση, αφού απέναντι του ήταν ένας από τους κορυφαίους της λίγκας. ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, που είχε μεν 30 πόντους, αλλά με κακά ποσοστά. Παρότι το μαρκάρισμα του είχε τις περισσότερες φορές ο Τόνι Σνέλ, στον οποίο απέδωσε τα εύσημα και ο Αντετοκούνμπο, ο Έλληνας σταρ πρόλαβε να μας προσφέρει μια φάση για χάι-λάιτ με το κόψιμο σε προσπάθειά του σταρ των Θάντερ.


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html




κατηγοριες ειδικων δυναμεων στρατου
φιλίππων προκόπιος
ποδηλατα clermont κριτικες

παναγια ανασσα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_81.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_130.html
σερβις τηλεορασεων toshiba

Σε δήλωσή του για το Πάσχα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τονίζει πως σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές, παίρνουμε δύναμη από τις ρίζες μας καθώς το Πάσχα συμβολίζει τη νίκη της ελπίδας, της ζωής, του φωτός, της αλήθειας. Ξέρω πως για πολλούς Έλληνες η ελπίδα της Ανάστασης ξεθωριάζει μέσα στη σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν. Η σκέψη μας είναι κοντά τους κατά τις 'Αγιες τούτες Ημέρες. Γιατί με αλληλεγγύη και ομοψυχία, ενωμένοι και χωρίς αναίτιους διχασμούς, θα βγούμε όλοι μαζί από τη δύσκολη περίοδο που περνάει η Ελλάδα. Αυτή είναι και η δική μου ευχή: Το φως της Ανάστασης θα δείξει το δρόμο για να προχωρήσουμε μπροστά με αυτοπεποίθηση, με υπερηφάνεια και με αισιοδοξία. Όπως αξίζει στην Ελλάδα.


Αναφερόμενος στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε πως η σκέψη όλων είναι σήμερα κοντά σε αυτούς και τις οικογένειές τους. «Τους λέμε να βρουν δύναμη στην πίστη τους αλλά και στη στήριξη όλων μας. Σύντομα θα είναι ξανά κοντά μας» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.



παναγια ανασσα
παναγια ανασσα
η κλεό από τις 5 έως τις 7

ιταλικες κρεβατοκαμαρες

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_138.html
γκολ πλατανιας ατρομητος
χατζηγιαννης ξανθη 2015
ιταλικες κρεβατοκαμαρες
ιταλικες κρεβατοκαμαρες
Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα στον Πειραιά – Φόβοι για εγκλωβισμένους

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής (06/04/2018) για φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Πειραιά.


Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες σε διαμέρισμα πρώτο ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Φιλελλήνων.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_62.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στο σημείο επιχειρούν 18 άνδρες της Πυροσβεστικής με έξι οχήματα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αρκετοί ένοικοι της πολυκατοικίας κατάφεραν να βγουν από το φλεγόμενο κτήριο, ωστόσο, γίνονται έρευνες για τυχόν εγκλωβισμένους.


#Πυρκαγιά σε εξέλιξη σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, επί της οδού Φιλελλήνων στον Πειραιά. Επιχειρούν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 6 Απριλίου 2018

γεωπονικη σχολη πωληση φυτων

γεωπονικη σχολη πωληση φυτων
Συναγερμός στην Πάτρα: Αγνοείται 47χρονος άνδρας με προβλήματα υγείας
photo: pixabay/αρχείο

Από σήμερα (22/1/2019) το πρωϊ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης ενός άνδρα


τονος μοναδα μετρησης

Αναλυτικότερα, ένας άνδρας, 47 ετών, ντυμένος στα μαύρα με καφέ μπουφάν, έχει να δώσει σημεία ζωής στους οικείους του από το πρωί, όπως διαβάζουμε στο dete.gr.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Ο άνδρας, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και οι δικοί του άνθρωποι ανησυχούν.

Ο 47χρονος, αναζητείται από την ΕΛ. ΑΣ στην περιοχή των Ζαρουχλείκων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Φοίβος: Προσοχή στη νέα κακοκαιρία διαρκείας - Έρχονται πυκνές χιονοπτώσεις και καταιγίδες

Τοπαλούδη – Ανατριχιαστική αποκάλυψη: Η φοιτήτρια είχε πάρει τηλέφωνο τον πατέρα του δολοφόνου της



γεωπονικη σχολη πωληση φυτων
ρεβανς αεκ οσφπ
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_83.html

ωραιο ονομα για σκυλο

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_40.html
η κιθαρα μου τριζει

Όπως ανακοίνωσε ο ΑΔΜΗΕ:


ωραιο ονομα για σκυλο

  • Μειοδότρια για το πρώτο (δυτικό) κύκλωμα της υποβρύχιας διασύνδεσης Πελοποννήσου-Κρήτης και τις υπόγειες διασυνδέσεις της Πελοποννήσου, ανακηρύχθηκε η εταιρεία FULGOR AE έναντι τιμήματος 140,2 εκατ. ευρώ.

  • Μειοδότρια για το δεύτερο (Ανατολικό) κύκλωμα της υποβρύχιας διασύνδεσης ανακηρύχθηκε η εταιρεία Prysmian Powerlink έναντι τιμήματος 125,9 εκατ. ευρώ.

  • Για τις υπόγειες διασυνδέσεις της Κρήτης στο πλαίσιο της διασύνδεσής της με την Πελοπόννησο, μειοδότησε η εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ ΑΕ έναντι τιμήματος 41,09 εκατ. ευρώ. Ο Διαχειριστής επισημαίνει ότι στον διαγωνισμό συμμετείχαν οι πλέον έμπειρες και δόκιμες εταιρείες σε έργα καλωδιακών διασυνδέσεων, καθώς και ότι η συγκεκριμένη διασύνδεση είναι η μεγαλύτερη σε μήκος υποβρύχια-υπόγεια AC καλωδιακή διασύνδεση στον κόσμο ενώ το μέγιστο βάθος πόντισης των καλωδίων κατά μήκος της υποβρύχιας διαδρομής (950 μέτρα) την τοποθετεί στην κορυφή των πλέον απαιτητικών τεχνικά έργων πόντισης καλωδίων ηλεκτρικής ενέργειας διεθνώς.

  • Τονίζει ακόμη, ότι «η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των τεχνικών και οικονομικών φακέλων εντός χρόνου ρεκόρ (2 μήνες) για την ιστορία παρόμοιων έργων, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, αποτελεί μια επιτυχία για τον νέο ΑΔΜΗΕ, ο οποίος έτσι εξασφαλίζει την απρόσκοπτη εξέλιξη ενός ακόμα έργου εθνικής σημασίας, με ευεργετικές συνέπειες για την αξιόπιστη τροφοδότηση της Κρήτης».



    ωραιο ονομα για σκυλο
    εν τη ερυθρά θαλάσση παραλλαγη
    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_4.html

    μπουκαλες οξυγονου ασετυλινης τιμη

    https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_40.html

    Ο αστεροειδής «2018 DV1», που ανακαλύφθηκε στις 26 Φεβρουαρίου από τηλεσκόπιο της Αριζόνα, έχει διάμετρο περίπου επτά μέτρων και υπολογίζεται ότι θα περάσει σε απόσταση 113.000 χιλιομέτρων, δηλαδή στο ένα τρίτο περίπου της απόστασης Γης-Σελήνης, σύμφωνα με τη NASA.


    mobile one oil filter

    O «2018 DV1» θα είναι ο 18ος γνωστός αστεροειδής που από την αρχή του 2018 περνά από τη Γη σε απόσταση μικρότερη της απόστασης της Σελήνης και ο έκτος κοντινότερος. Η κοντινότερη διέλευσή του, με ταχύτητα 6,6 χιλιομέτρων ανά δευτερόλεπτο, θα γίνει το πρωί της Παρασκευής (περίπου στις 07:30 ώρα Ελλάδας) και θα είναι ορατή μόνο με ισχυρότερα τηλεσκόπια.


    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

    μπουκαλες οξυγονου ασετυλινης τιμη

    Είχε προηγηθεί στις 25 Φεβρουαρίου η κοντινή διέλευση ενός άλλου μεγαλύτερου αστεροειδούς, του «2018 DU», που την Κυριακή πέρασε σε απόσταση 315.000 χιλιομέτρων από τον πλανήτη μας.


    Ένας τρίτος ακόμη μεγαλύτερος αστεροειδής, ο "2017 VR12", διαμέτρου 150 έως 470 μέτρων, θα περάσει στις 7 Μαρτίου σε απόσταση 1,4 εκατ. χλμ. Κατατάσσεται στην κατηγορία των «δυνητικά επικίνδυνων» σωμάτων, όπως κάθε αστεροειδής μεγαλύτερος από 160 μέτρα που πλησιάζει τη Γη σε απόσταση μικρότερη των 7,5 εκατ. χλμ.


    αρμαδα comic book


    μπουκαλες οξυγονου ασετυλινης τιμη

    οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης εκπαιδευτική ηγεσία

    https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_107.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_128.html
    οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης εκπαιδευτική ηγεσία
    οργάνωση και διοίκηση της εκπαίδευσης εκπαιδευτική ηγεσία

    Παρόλα αυτά δεν εντοπίστηκε κανένας εκρηκτικός μηχανισμός, ούτε έγιναν συλλήψεις, όπως έγινε γνωστό από την ιαπωνική αστυνομία. Εξάλλου οι προειδοποιήσεις αφορούσαν περιοχές της δυτικής Ιαπωνίας, μακριά από το Τόκιο όπου βρίσκεται σήμερα ο Τραμπ.


    Στην περιφέρεια Σίγκα, μια εταιρεία φέρι - μπόουτ έλαβε ανώνυμο τηλεφώνημα από έναν άνδρα ο οποίος δήλωσε ότι «είχε τοποθετήσει βόμβα σε ένα πλοίο, η οποία ήταν προγραμματισμένο να εκραγεί μία ώρα αργότερα», επεσήμανε ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας.


    καραγκιοζης παραστασεις σπαθαρη

    Η αστυνομία διεξήγαγε ενδελεχείς έρευνες στο πλοίο, οι 290 επιβάτες του οποίου είχαν απομακρυνθεί, όμως δεν εντόπισε κανέναν εκρηκτικό μηχανισμό, ενώ ο άνδρας που έκανε το τηλεφώνημα εξακολουθεί να καταζητείται, πρόσθεσε ο ίδιος εκπρόσωπος.


    Μια άλλη εταιρεία πορθμείων στη Χιροσίμα δέχθηκε παρόμοιες απειλές. Για τον λόγο αυτό ανεστάλη προσωρινά η σύνδεση με το νησί Ιτσουκισίμα, το οποίο είναι δημοφιλής τουριστικός προορισμός.


    Στην Οζάκα στόχος της απειλής ήταν ένα μεγάλο κατάστημα.


    Τέλος στο Κιότο μια σιδηροδρομική εταιρεία έλαβε ανώνυμες πληροφορίες για την επικείμενη πυροδότηση βόμβας σε έναν σταθμό του τραίνου, σύμφωνα με το πρακτορείο Jiji. Ο σταθμός έκλεισε προσωρινά, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί έκρηξη.



    γραμμογράφηση αρχείου κεπυο

    σόδομα και τα γόμορρα

    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html
    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_21.html
    σόδομα και τα γόμορρα

    «Αυτές τις ώρες που η κυβέρνηση επιδιώκει έναν ακόμη "έντιμο συμβιβασμό" με την ΕΕ, το ΔΝΤ, εντάσσοντας στον αυτόματο "κόφτη" το αφορολόγητο και τις συντάξεις, ενώ συνεχίζει τα παζάρια για τα μέτρα μετά το 2018, αυτές τις ώρες που και τα υπόλοιπα κόμματα με πρώτη και καλύτερη τη ΝΔ της λένε να μη χάνει χρόνο, να κλείσει γρήγορα την αξιολόγηση, το ΚΚΕ δίνει όλες του τις δυνάμεις μέσα στο λαό για να είναι η νέα χρονιά μία καλή και αγωνιστική χρονιά, μια χρονιά όπου μπορούν να μπουν εμπόδια, να μην περάσουν νέα μέτρα, να μη δοθεί το τελειωτικό χτύπημα στα συνδικαλιστικά δικαιώματα», πρόσθεσε.


    Εξέφρασε την πεποίθησή του για τη δυνατότητα του λαού να αξιοποιήσει την πείρα του και να δει ποιος φταίει «που χρόνο με τον χρόνο μετρά μόνο απώλειες», ενώ με αφορμή τα προβλήματα που προέκυψαν από την κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας, επισήμανε ότι «η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση των κοινωνικών αγαθών και η απελευθέρωση της δράσης του κεφαλαίου δεν συμβιβάζεται με την ύπαρξη επαρκών υποδομών για την προστασία της ζωής, της περιουσίας και της ασφάλειάς των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των φτωχών λαϊκών στρωμάτων, οι οποίοι δεν κινδυνεύουν από μια φυσιολογική κακοκαιρία, αλλά από τις συνέπειες αυτής της πολιτικής».


    απαντησεις ασκησεων γλωσσας γ δημοτικου

    Ο κ. Κουτσούμπας είπε ότι ο κόσμος που εμπιστεύθηκε τον ΣΥΡΙΖΑ, «πρέπει σήμερα, δύο χρόνια μετά, 'να κάνει ταμείο'», προσθέτοντας πως «το ταμείο είναι μείον για τον λαό, γι’ όλους τους ασφαλισμένους, τους ανέργους και τους εργαζόμενους, και ο λογαριασμός για την εργατική λαϊκή οικογένεια συνεχίζεται». Επισήμανε ότι «αν το ταμείο της λαϊκής οικογένειας έχει χασούρα, το ταμείο των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των μεγαλοεπιχειρηματιών και λοιπών εκμεταλλευτών, έχει κέρδος».


    Απευθύνοντας κάλεσμα στους εργάτες, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους και φτωχούς αγρότες, είπε να βγάλουν συμπεράσματα και να αποφασίσουν με ποιον πρέπει να πάνε και ποιον να αφήσουν και «να γυρίσουν την πλάτη στο ΣΥΡΙΖΑ, στη ΝΔ και τα άλλα κόμματα που μαλώνουν για το ποιος είναι ο καλύτερος για να κάνει τη δουλειά του κεφαλαίου, να υλοποιήσει πιο αποτελεσματικά τις αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις του».



    σόδομα και τα γόμορρα
    ζηλια μουσικο οργανο τιμη

    καιρος πυλα

    mercedes cla 1500 diesel τιμη
    καιρος πυλα
    καιρος πυλα

    Όλα ξεκίνησαν όταν μια από τις γυναίκες – που πιθανόν είναι συγγενείς του παιδιού - ισχυρίστηκε ότι είδε τον Αλεξ Τόκας Χουάτσα να βγαίνει από την κρεβατοκάμαρα ενός 10χρονου κοριτσιού.


    Όντας σε έξαλλη κατάσταση, ομάδα γυναικών συγκεντρώθηκε και άρχισε να επιτίθεται στον άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να τους ξεφύγει σταματώντας ένα ταξί.


    https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html

    Όπως περιγράφει η Daily Mail, η μανία τους δεν σταμάτησε. Τον έπιασαν και τον έσυραν έξω και συνέχισαν να τον χτυπάνε.





    καινουργιο ισπανικο τραγουδι
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_73.html

    η φιλικη εταιρεια βικιπαιδεια

    https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_29.html
    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_127.html
    η φιλικη εταιρεια βικιπαιδεια
    η φιλικη εταιρεια βικιπαιδεια

    Τα πτώματα των δύο γυναικών, μίας υπηκόου Δανίας και μίας Νορβηγίας, εντοπίστηκαν το πρωί της Δευτέρας σε «απομονωμένη ορεινή περιοχή» 10 χιλιόμετρα από το Ιμλίλ, μικρό χωριό στον Άνω Άτλαντα, ανέφερε το υπουργείο Εσωτερικών σε ανακοίνωσή του.


    κατων ο νεοτερος

    Διενεργείται έρευνα για να «εξιχνιαστούν οι συνθήκες αυτής της εγκληματικής πράξης», πρόσθεσε η ίδια πηγή, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες. Ο μαροκινός Τύπος έκανε λόγο περί «ποταπού εγκλήματος».


    Μεγάλη δύναμη των υπηρεσιών ασφαλείας έχει αναπτυχθεί στην περιοχή και οι εκδρομές σε αυτήν ανεστάλησαν, μετέδωσαν μαροκινά ΜΜΕ.


    ατομιστης χαρακτηριστικα

    Δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες από τις αρχές, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


    Ο Άνω Άτλας έχει τεράστια φήμη για τα μονοπάτια του και κάθε χρόνο προσελκύει δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.


    Η αγροτική κοινότητα Ιμλίλ αποτελεί για πολλούς από αυτούς το σημείο συγκέντρωσης και αναχώρησης για την ανάβαση στην υψηλότερη κορυφή της βόρειας Αφρικής, το Όρος Τούμπκαλ (4.167 μέτρα), 82 χιλιόμετρα νότια του Μαρακές.


    Ο τουρισμός είναι τομέας-κλειδί για τη μαροκινή οικονομία: εισφέρει το 10% του ΑΕΠ και σε αυτόν απασχολείται το δεύτερο υψηλότερο ποσοστό των Μαροκινών μετά τη γεωργία.


    Έπειτα από πολλά χρόνια στασιμότητας, το Μαρόκο κατέγραψε ιστορικό υψηλό ως προς τις αφίξεις τουριστών το 2017, με 11,35 εκατ. επισκέπτες, ξεπερνώντας για πρώτη φορά το όριο των 11 εκατομμυρίων.


    σταύρου νιάρχου

    ανδρεας σαμαρης συζυγος
    bmw x1 2016 release date
    σταύρου νιάρχου

    Η αρχή έγινε στους σταθμούς Δουκίσσης Πλακεντίας, Αεροδρόμιο, Ελαιώνας και Άγιος Αντώνιος του μετρό, ενώ σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ ως τις 20 Δεκεμβρίου θα έχουν κλείσει οι πύλες ελέγχου σε όλους τους σταθμούς.


    Μέχρι στιγμής, περίπου 330.000 επιβάτες έχουν ήδη εκδώσει προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα (η διαδικασία συνεχίζεται).


    Ο ΟΑΣΑ, προτρέπει το επιβατικό κοινό στην αγορά προϊόντων με πολλά εισιτήρια, είτε μέσω του ηλεκτρονικού εισιτηρίου (ATH. ENA Ticket), είτε μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας (ATH. ENA Card), ώστε να επωφεληθεί από τη νέα εκπτωτική πολιτική, εξοικονομώντας χρόνο.


    Για παράδειγμα:


    -Την αγορά των 10+1 εισιτηρίων, η οποία αντιστοιχεί σε 11 διαδρομές. Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,23 ευρώ, αποτελώντας τη φθηνότερη επιλογή.


    -Την αγορά του 5πλού εισιτηρίου, η οποία αντιστοιχεί σε 5 διαδρομές. Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,30 ευρώ, αποτελώντας τη δεύτερη φθηνότερη επιλογή.


    -Την αγορά του 2πλού ενιαίου εισιτηρίου, η οποία αντιστοιχεί σε 2 διαδρομές (μετ’ επιστροφής). Η τιμή ανά εισιτήριο διαμορφώνεται στα 1,35 ευρώ.


    Παράλληλα, για τους μεμονωμένους ή περιστασιακούς χρήστες που χρησιμοποιούν ολόκληρο κόμιστρο, προτείνεται, ακόμη, η προμήθεια ανώνυμης ηλεκτρονικής κάρτας και η φόρτισή της με αποθηκευμένη


    αξία.


    Για τους δικαιούχους μειωμένου κομίστρου (άτομα ηλικίας άνω των 65, πολύτεκνοι, νέοι ηλικίας κάτω των 18 ετών, φοιτητές) συστήνεται η προμήθεια προσωποποιημένης ηλεκτρονικής κάρτας και η φόρτισή της, είτε από τα «Αυτόματα Μηχανήματα», είτε από το διαδίκτυο (HYPERLINK "http://www.athenacard.gr" www.athenacard.gr).


    Υπενθυμίζεται ότι, τόσο τα ηλεκτρονικά εισιτήρια (ATH. ENATicket), όσο και οι ηλεκτρονικές κάρτες (ATH. ENACard) είναι επαναφορτιζόμενα, οπότε οι επιβάτες καλούνται να τα επαναχρησιμοποιούν και να μην τα πετούν.


    Χρηστικές συμβουλές και πληροφορίες για το ηλεκτρονικό εισιτήριο



    σταύρου νιάρχου
    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html
    https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_46.html

    δυναμη ποιηση

    Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε επίσης στον Βλαντιμίρ Πούτιν πως πρέπει να γίνουν περισσότερα βήματα προκειμένου να εξασφαλιστεί πως η Βόρεια Κορέα θα εγκαταλείψει τα προγράμματά της για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων, προστέθηκε στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.


    Νωρίτερα τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ρωσίας επιβεβαίωσε την επικοινωνία με τον Τραμπ.


    https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_33.html

    «Μόλις τώρα είχα τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών τον κύριο Τραμπ. Εννοείται ότι μιλήσαμε και για την διευθέτηση της κρίσης μεταξύ Παλαιστινίων και Ισραηλινών. Θα ήθελα να σας μεταφέρω εκ μέρους του τις καλύτερες ευχές» δήλωσε ο Πούτιν κατά την έναρξη των συνομιλιών που έχει στην Μόσχα με τον πρόεδρο της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς.



    δυναμη ποιηση
    δυναμη ποιηση
    τελειες μπουκλες με φυσουνα
    θεσσαλονίκη καιρός αύριο
    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_89.html

    απελευθερωση γρεβενων 2017

    https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html

    Κρατώντας φωτογραφίες των στρατιωτικών, Δημήτρη Κούκλατζη και Άγγελου Μητρετώδη, εξέφρασαν τη διαμαρτυρία τους για το γεγονός ότι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου 2018, χωρίς να τους απαγγελθούν ακόμα κατηγορίες από τις τουρκικές δικαστικές Αρχές.


    Όπως μεταδίδει το αθηναϊκό πρακτορείο, τα μέλη της ομάδας «Ελληνίδες Μάνες» ζήτησαν να συναντηθούν με τον Τούρκο πρόξενο, προκειμένου να του ζητήσουν την άμεση αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, αλλά - όπως είπαν - το αίτημά τους δεν ικανοποιήθηκε.


    Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ύστερα από διαδικτυακό κάλεσμα και εκτός από το αίτημα για άμεση αποφυλάκιση, τα μέλη της ομάδας εξέφρασαν και τη συμπαράστασή τους στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους.


    απελευθερωση γρεβενων 2017


    απελευθερωση γρεβενων 2017
    επαγγελματικές μισθώσεις χαρτόσημο
    εικονες με ποντικια
    https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

    γυρισματα του αρχοντα των δαχτυλιδιων

    https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_150.html
    γυρισματα του αρχοντα των δαχτυλιδιων

    Στην κατάθεσή του, ο Ευάγγελος Βασιλάκος αναφέρει ότι σύμφωνα με την προσωπική του εκτίμηση «κατά πάσα πιθανότητα έχει δωροδοκηθεί ο κ. Παπαντωνίου».


    Δεν γνωρίζει αν έχει δωροδοκηθεί ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, «αλλά» - όπως αναφέρει - «θεωρώ αδύνατον να μην έχει ενημερωθεί για τις παράνομες πληρωμές της σύμβασης C4I από τον Χριστοφοράκο».


    Οι αναφορές του μάρτυρα στηρίζονται αποκλειστικά σε εκτιμήσεις.


    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_13.html

    Όπως αναφέρει: «Η προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι ο κ. Σημίτης γνώριζε και γνωρίζει για παράνομες πληρωμές στην προμήθεια του C4I, ιδίως προς τον τότε υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Παπαντωνίου». Συνεχίζει δε, λέγοντας: «Είναι αφέλεια να θεωρεί κάποιος ότι οι πρωθυπουργοί της χώρας δεν γνωρίζουν για το αν δωροδοκούνται οι υπουργοί Άμυνάς τους. Η γνώση τους δε, αυτή περιέρχεται σε αυτούς από αυτούς που δωροδοκούν τους υπουργούς. Ο κ. Σημίτης γνώριζε, όπως και όλοι οι κατοπινοί πρωθυπουργοί γνώριζαν και γνωρίζουν για τη διαφθορά που επικρατεί στους εξοπλισμούς του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ακόμη και σήμερα».


    Ο μάρτυρας στην κατάθεσή του συνεχίζει λέγοντας:



    Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ειδικά οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας διακατέχονται από την νοοτροπία του επιχειρηματία. Δηλαδή, θεωρούν ότι αφού από την υπογραφή τους σε μία σύμβαση μία εταιρεία ή ένας επιχειρηματίας αποκομίζει κέρδη εκατομμυρίων ευρώ θεωρούν ότι πρέπει και αυτοί να πάρουν ένα κομμάτι αυτών των κερδών. Θεωρώ ότι αν οι εξοπλιστικές προμήθειες ήταν νόμιμες και καθαρές, όπως ισχυρίζονται οι εκάστοτε πρωθυπουργοί και υπουργοί, τότε η ανάθεση των προμηθειών αυτών θα ακολουθούσε όχι μόνο το πνεύμα αλλά και το γράμμα του νόμου και δεν θα υπήρχαν αμφιλεγόμενες ενέργειες εκ μέρους των πολιτικών προσώπων.



    Θεωρεί ότι η προμήθεια του C4I δεν θα έπρεπε να είχε ανατεθεί στην εταιρεία SAIC και υποστηρίζει ότι «οι ενέργειες που ακολουθήθηκαν για την σύναψη της σύμβασης C4I με την εταιρεία SAIC και την εταιρεία SIEMENS με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πολιτικά πρόσωπα έχουν δωροδοκηθεί».


    Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η εκτίμησή μου είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει δωροδοκηθεί ο κ. Παπαντωνίου. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ο κ. Σημίτης έχει δωροδοκηθεί για την συγκεκριμένη προμήθεια, αλλά θεωρώ αδύνατον να μην έχει ενημερωθεί για τις παράνομες πληρωμές της σύμβασης C4I από τον Χριστοφοράκο».


    Ο Ευάγγελος Βασιλάκος επισημαίνει ότι σύμφωνα με την εμπειρία του ο παράνομος χρηματισμός γινόταν μέσω των συμβάσεων αντισταθμιστικών ωφελημάτων (Α/Ω) και προσθέτει ότι κατά τις εκτιμήσεις του ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Γιάννος Παπαντωνίου δωροδοκήθηκε με ποσό τουλάχιστον 15 εκατ. ευρώ.


    Στην δικογραφία που ξεπερνά τις 20.000 σελίδες περιλαμβάνεται και το περίφημο ημερολόγιο της κυρίας Αικατερίνης Τσακάλου, γραμματέως του πρώην ισχυρού άνδρα της Siemens Hellas Μιχάλη Χριστοφοράκου.


    Σε αυτό καταγράφονται ραντεβού και επαφές του κ. Χριστοφοράκου με κυβερνητικούς παράγοντες.


    Διαβάστε (εδώ) την κατάθεση του Ευάγγελου Βασιλάκου.



    γυρισματα του αρχοντα των δαχτυλιδιων
    ŎࠏŠonline τιμες
    τσιακκας ζιβανια

    yabanaki επικοινωνια

    https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_96.html

    Με βάση τη στρατηγική που έχει επικοινωνήσει η ΕΚΤ το κόστος δανεισμού σε ευρώ θα αυξηθεί όταν ολοκληρωθούν πρώτα οι αγορές κρατικών ομολόγων. Ορισμένα στελέχη της Τράπεζας, όμως, το τελευταίο διάστημα έχουν αφήσει να εννοηθεί ότι μπορεί να γίνει το αντίθετο εάν υπάρξουν ενδείξεις ότι τα πολύ χαμηλά επιτόκια αποτελούν τροχοπέδη για την οικονομία. Πρόκειται για εξέλιξη που δείχνει τις πιέσεις που δέχεται ο Μάριο Ντράγκι από χώρες όπως η Γερμανία, αλλά και από στελέχη της ίδιας της Τράπεζας, καθώς η οικονομία στην ευρωζώνη παρουσιάζει συνεχή σημάδια βελτίω - σης.


    yabanaki επικοινωνια

    Οι αγορές έχουν ήδη αρχίσει να ποντάρουν σε αλλαγή νομισματικής πολιτικής στην Ευρώπη, όπως τουλάχιστον φαίνεται από την πορεία των επιτοκίων των κρατικών ομολόγων. Τα επιτόκια των 10ετών κρατικών ομολόγων της Γερμανίας αυξήθηκαν χθες στο 0,43%.


    Αναλυτές εκτιμούν ότι όσο καταφτάνουν σημάδια πως η οικονομική δραστηριότητα στην ευρωζώνη βελτιώνεται τόσο θα αυξάνονται οι προβλέψεις για μείωση της ρευστότητας από την ΕΚΤ νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Το θέμα της αλλαγής νομισματικής πολιτικής έχει προκαλέσει την ίδια στιγμή διχόνοιες και μέσα στους κόλπους της ίδιας της Τράπεζας.


    ειναι επιβλαβες το wifi

    Αυτό φαίνεται και από τις πρόσφατες παρεμβάσεις δύο εκ των στενότερων συνεργατών του Μάριο Ντράγκι, οι οποίοι παρουσιάζουν εκ διαμέτρου αντίθετες εκτιμήσεις. Ο επικεφαλής οικονομολόγος της ΕΚΤ Πέτερ Πράετ έχει αναφέρει ότι η ΕΚΤ πρέπει να προχωρήσει με πολύ προσεκτικά βήματα σε τυχόν αλλαγή νομισματικής πολιτικής. Ο υπεύθυνος της Τράπεζας για τη λειτουργία των αγορών Μπενουά Κερέ έχει αναφέρει ότι εάν οι κινήσεις αυτές γίνουν με πολύ αργά βήματα, τότε στο τέλος τα αποτελέσματα μπορεί να είναι χειρότερα από τα αναμενόμενα.



    yabanaki επικοινωνια
    χορος ζαγορισιος
    https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

    εξαρτηματα περιφραξης

    εξαρτηματα περιφραξης
    ΣΕΒ: Πρώτη η Αθήνα σε διεθνή κατάταξη για την προσέλκυση ταλέντων

    Στην πρώτη θέση μεταξύ 90 πόλεων στο κόσμο όσον αφορά στη διάθεση ταλαντούχων ατόμων να την επιλέξουν ως πόλη εγκατάστασης κατατάσσεται η Αθήνα στην ετήσια έρευνα The Global Talent Competitiveness Index 2018.


    Όπως επισημαίνεται στο εβδομαδιαίο δελτίο του ΣΕΒ, που σχολιάζει την έρευνα, για την κατάταξη χρησιμοποιείται μια πλειάδα 17 παραμέτρων σε 5 ενότητες (διαμόρφωση [enable], προσέλκυση [attract], ανάπτυξη [grow], συγκράτηση [retain], και διεθνικότητα [be global]).


    https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_102.html



    • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


    Στην γενική κατάταξη, η Αθήνα εμφανίζεται στη 28η θέση (και στη 15η θέση ανάμεσα σε ευρωπαϊκές πόλεις), ενώ έχει και την υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα σε όλες τις πόλεις του κόσμου στην ενότητα «συγκράτηση». Οι παράμετροι που ενσωματώνονται στην ενότητα αυτή είναι η προσωπική ασφάλεια, η πυκνότητα γιατρών, οι μηνιαίες δαπάνες διαβίωσης και το μηνιαίο ενοίκιο.


    ολοι μαζι μπορουμε τραγουδι

    Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ


    ΣΕΒ: Πρώτη η Αθήνα σε διεθνή κατάταξη για την προσέλκυση ταλέντων
    01
    ΣΕΒ: Πρώτη η Αθήνα σε διεθνή κατάταξη για την προσέλκυση ταλέντων

    εξαρτηματα περιφραξης
    χειροποιητα σαπουνια συνταγη
    https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html