Thursday, February 28, 2019

ενιαίος αριθμός μητρώου οαεε

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_140.html
επαγγελματικα δικαιωματα τει 2017
Γιώργος Μπαλταδώρος: Κλειστές οι θύρες των σπιτιών στο χωριό του ήρωα πιλότου

Αυτή η Κυριακή του Θωμά, δεν ήταν όπως τις άλλες Κυριακές στα χωριά του Νικολάου Πλαστήρα στα Άγραφα. Το χωριό Μορφοβούνι, η γενέτειρα του Γιώργου Μπαλταδώρου, πενθεί. Όσο οι ώρες περνούν, συνειδητοποιούν ότι ο Σμηναγός τους, το παληκάρι τους, ο «αητός» τους δεν θα ξαναπεράσει πια από τα δρομάκια του χωριού για να τους πει ένα χαμογελαστό καλημέρα, όπως συνήθιζε...


ντιπ πεστροφας

Το κοιμητήριο στο οποίο πλέον κοίτεται ο ήρωάς τους, είναι μόνο 300 μέτρα από την πλατεία του χωριού και όπως μας είπαν οι κάτοικοι, «θα είναι στο κεφάλι του χωριού μας να μας φυλάει».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr


https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_7.html


ενιαίος αριθμός μητρώου οαεε
ενιαίος αριθμός μητρώου οαεε

χριστουγεννιατικες βιτρινες ανθοπωλειου

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_80.html
χριστουγεννιατικες βιτρινες ανθοπωλειου

Η «Μπάρτσα», όμως, παραμένει η κορυφαία ομάδα του κόσμου, άσχετα με το τι συνέβη στο «Ολίμπικο» πριν λίγες μέρες. Το απέδειξε και στον τελικό του ισπανικού Κυπέλλου η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπου με ολοκληρωτική εμφάνιση «ισοπέδωσε» την Σεβίλη και με το εμφατικό 5-0 πανηγύρισε την κατάκτηση του 4ου σερί Copa del Rey και 30ού στην ιστορία της.


https://racnascy.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html

Στο νέο «στολίδι» της Ατλέτικο, το «Wanda Metropolitano», το βράδυ του Σαββάτου (21/4) οι Καταλανοί πρόσφεραν στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και στα εκατομμύρια των φιλάιλων που είδαν το ματς από την τηλεόραση άλλη μία μεγάλη ποδοσφαιρική παράσταση. Μπορεί η Σεβίλη να μην θυμίζει την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος, ωστόσο, δεν παύει να συγκαταλέγεται μέσα στις κορυφαίες της La Liga, άσχετα με την αγωνιστική της κατάσταση. Απέναντι, όμως, σε μία τέτοια Μπαρτσελόνα καμία ομάδα στον πλανήτη δεν είναι δυνατό να αντισταθεί...


Δύο χρόνια νωρίτερα, το ίδιο ζευγάρι είχε αναμετρηθεί ξανά στον τελικό, τότε στο «Βιθέντε Καλντερόν», με τους «μπλαουγκράνα» να επικρατούν δύσκολα 2-0 στην παράταση! Το Σάββατο το βράδυ, όμως, η «σεμνή τελετή» είχε λάβει τέλος από το πρώτο μέρος, όταν οι Καταλανοί προηγήθηκαν με 3-0, χάρις στα γκολ των Σουάρες (2) και Μέσι. Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους (52΄) ο Ινιέστα «έγραψε» το 4-0, ενώ στο 70΄ ο Κουτίνιο με πέναλτι έβαλε και αυτός τη «σφραγίδα» του στο «πάρτι» της ομάδας του.


Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβλέρδε στην 5η διαδοχική της παρουσία σε τελικό κυπέλλου «έγραψε ιστορία», καθώς έγινε η πρώτη στη μετεμφυλιακή Ισπανία που κατακτά το τρόπαιο για τέσσερις σερί σεζόν. Ανάλογο επίτευγμα έχουν να επιδείξουν μόνο η Ρεάλ (ως Madrid FC) από το 1905 ως το 1908 και η Αθλέτικ Μπιλμπάο από το 1930 ως το 1933.


Κι όσο κι «πόνεσε» τους «μπλαουγκράνα» ο αποκλεισμός στο Champions League, η κατάκτηση του Κυπέλλου και η επικείμενη του νταμπλ, μιας και ουσιαστικά έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα, σαφώς και αποτελεί μία άκρως επιτυχημένη σεζόν για το σύλλογο της Βαρκελόνης.


Η Σεβίλη απέτυχε να πάρει το 6ο τρόπαιο στην ιστορία της, ενώ θα ψάξει την ευρωπαϊκή της έξοδο την ερχόμενη περίοδο μέσω του πρωταθλήματος. Εκεί όπου βρίσκεται στην έβδομη θέση και κινδυνεύει να μην βγει ούτε στο Europa League, καθώς αρκετές ομάδες εποφθαλμιούν τη θέση της.


Ιστορικό γκολ ο Μέσι



χριστουγεννιατικες βιτρινες ανθοπωλειου
κοπη στρατοπεδο
μπαμπης ξανθοπουλος

φαναρι πισω

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_27.html
παπορακι αλεξιου
φαναρι πισω
φαναρι πισω

Όπως ανακοινώθηκε, οι δύο άνδρες επιβαίνοντας σε όχημα προσέγγισαν τη μονοκατοικία που διέμενε η 82χρονη. Ο 35χρονος προσποιούμενος τον υπάλληλο της ΔΕΗ και με το πρόσχημα υποτιθέμενης, ηλεκτρολογικής βλάβης, έπεισε την ηλικιωμένη να του παραδώσει το ποσό των 200 ευρώ για τη δήθεν αποκατάσταση της βλάβης. Επίσης, χωρίς να γίνει αντιληπτός από την 82χρονη, αφαίρεσε από τον χώρο του σπιτιού ένα πορτοφόλι που περιείχε το ποσό των 1.000 ευρώ και στη συνέχεια, μαζί με τον 58χρονο, διέφυγαν με το όχημα.


Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αστυνομικών, η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ανδρών. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_127.html

Προανάκριση διενεργεί η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης.



παρανομη μεταφορα λαθρομεταναστων

οικονομικη κριση κραχ

οικονομικη κριση κραχ

Εκτός από τον κλασικό Μαραθώνιο, οι αγώνες που έχουν προγραμματιστεί, γύρω από το Σύνταγμα και πιο περιφερειακά, είναι:


οικονομικη κριση κραχ

- Αγώνας Δρόμου 5 χλμ από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο,


ραβδος χρυσου τιμη

- Αγώνας Δρόμου 10 χλμ από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο,


- Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS (1.200μ.) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο,


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

- Αγώνας Παιδιών (1.200μ) από Λ. Βασ. Σοφίας (Σύνταγμα) προς Παναθηναϊκό Στάδιο,


- Αγώνας Δρόμου 3 χλμ από τη συμβολή Λ. Β. Σοφίας & Ζαχάρωφ προς το Παναθηναϊκό Στάδιο,


- Αγώνας Δρόμου 5 χλμ από το Παναθηναϊκό Στάδιο και με τερματισμό πάλι εκεί,


- Αγώνες μικρών παιδιών επί της μαραθώνιας διαδρομής, με μέριμνα των τοπικών Δήμων.


Λόγω των παραπάνω εκδηλώσεων, από τις 05.00 μέχρι τις 17.30 της Κυριακής, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από την αφετηρία του του Μαραθωνίου, στον Μαραθώνα και στους γύρω δρόμους και στην συνέχεια σε όλο το μήκος της διαδρομής (Λ. Μαραθώνος, Λ. Μεσογείων, Φειδιπίδου, Βασιλίσσης Σοφίας, μέχρι το Παναθηναϊκό Στάδιο), καθώς και στους κάθετους δρόμους σταδιακά και στις εξόδους της Αττικής Οδού για Ραφήνα και Παλλήνη.


Νωρίς το πρωί, από τις 05.00, υπάρχει πρόβλεψη για αντιδρόμηση της Λ. Μαραθώνος, μόνο για την κίνηση των λεωφορείων και των οχημάτων που θα μεταφέρουν τους αθλητές, με μέγιστη ταχύτητα 30 χιλ. την ώρα.


Κλειστό επίσης θα είναι και τμήμα της οδού Μιχαλακοπούλου, καθώς και της οδού Φρατζή, στο Νέο Κόσμο.


Η Β. Όλγας θα κλείσει από τις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ η οδός Αρχιμήδους, από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, στο τμήμα της από πλ. Πλαστήρα έως την οδό Μουσούρου.


Από ώρα 14.30 του Σαββάτου έως τις 20.30 της Κυριακής, θα διακοπεί η κυκλοφορία στη Λ. Βασ. Κων/νου, στο τμήμα της από την Β. Όλγας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα ανόδου και στην Αρδηττού, στο ρεύμα ανόδου, από Λ. Βουλιαγμένης έως την Λ. Β. Όλγας.


Επίσης, από τις από 06.00΄ώρα της 10.11.2017 της Παρασκευής, έως την 20.30΄της 12.11.2017 θα κλείσουν η Ηρώδου Αττικού και η Βασ. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από την οδό Ρηγίλλης μέχρι την οδό Ηρ. Αττικού και της καθέτους της μέχρι την πρώτη παράλληλο.


Από τις 06.00 της Κυριακής θα διακοπεί η κυκλοφορία σε όλο το Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους και τμηματικά μέχρι την Συγγρού και από την άλλη πλευρά την Χαρ. Τρικούπη.


Ταυτόχρονα, θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων, στο ίδιο τμήμα της πρωτεύουσας.


Κατά τις ώρες που θα είναι αποκλεισμένοι οι δρόμοι θα απαγορεύεται και η κάθετη διέλευση, εκτός από τους παρακάτω ελεγχόμενους κόμβους:



  • Λ. Μαραθώνος & Διονύσου (Δήμος Μαραθώνος).

  • Λ. Μαραθώνος - Αρτέμιδος - Φειδιππίδου (Δήμος Μαραθώνος).

  • Λ. Μαραθώνος & Αγ. Μαρίνας (Δήμος Μαραθώνος).

  • Λ. Μαραθώνος & Φλέμινγκ (Δήμος Ραφήνας - Πικερμίου).

  • Λ. Μαραθώνος & Πατριάρχου Γρηγορίου-Εθνικής Αντιστάσεως (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).

  • Λ. Μαραθώνος & Έξοδος Αττικής Οδού (Δήμος Παλλήνης-Γέρακα).

  • Λ. Μαραθώνος & Λεωφ. Λαυρίου - Κλεισθένους - Κυκλάδων (Σταυρός Αγ. Παρασκευής).

  • Λ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου - Ελπίδος - Χαλανδρίου (Δήμου Αγ. Παρασκευής).

  • Λ. Μεσογείων & 17ης Νοέμβρη - Ζωοδόχου Πηγής (Δήμων Χολαργού-Παπάγου & Χαλανδρίου).

  • Λ. Μεσογείων & Αγ. Ιωάννου Θεολόγου-Παρίτση (Δήμου Χολαργού - Παπάγου & Ν. Ψυχικού).

  • Λ. Μεσογείων & Λ. Δημοκρατίας (Δήμου Ν. Ψυχικού).

  • Λ. Μεσογείων & Λ. Κατεχάκη (Αθήνα).

  • Λ. Μεσογείων - Μιχαλακοπούλου - Φωκίδος (Αθήνα).

  • Λ. Βασ. Σοφίας - Παπαδιαμαντοπούλου (Αθήνα).

  • Λ. Βασ. Κων/νου & Βασ. Γεωργίου (Αθήνα), μόνο για τα οχήματα του Πυροσβεστικού Σώματος.




κατεχακη χρωματα
https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_23.html

αφαιρεση ωοθηκης και περιοδος

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_16.html
μονιμη εγκατασταση στον καναδα
αφαιρεση ωοθηκης και περιοδος

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, τα ξημερώματα και έπειτα από πολλές ώρες διαπραγματεύσεων δήλωσε βέβαιος πως τώρα θα προχωρήσει και η συμφωνία για το χρέος διότι δεν υπάρχει η δικαιολογία της απουσίας συμφωνίας για τη δεύτερη αξιολόγηση.


Ωστόσο πολλοί ήταν οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν είδαν και με τόσο καλό μάτι τον... ερχομό της συμφωνίας.


Επιστρατεύοντας το χιούμορ τους και την φαντασία τους, σχολίασαν στο Twitter την προκαταρκτική συμφωνία πετώντας καρφιά για την κυβέρνηση, ενώ επηρεασμένοι από το survivor δεν έλλειψαν και οι απαραίτητες παρομοιώσεις της συμφωνίας με το τηλεοπτικό παιχνίδι.


Δείτε μερικά από τα tweets που έβαλαν φωτιά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.


φρασεις για οικογενεια tattoo

MNIMONIO 1


MNIMONIO 2


MNIMONIO 3


MNIMONIO 5



αφαιρεση ωοθηκης και περιοδος
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

πιστωτική κάρτα τηλέφωνο

κρεμαστρες εισοδου
αντιφατικά συναισθήματα

Παρότι ακόμη δεν υπάρχει επίσημο κατηγορητήριο, πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπτωση που οι δύο στρατιωτικοί καταδικαστούν για αυτό το αδίκημα τότε βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινή φυλάκισης από δύο έως και πέντε χρόνια.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_72.html

πιστωτική κάρτα τηλέφωνο

πιστωτική κάρτα τηλέφωνο

Νέο βίντεο από τη μεταγωγή των Ελλήνων στρατιωτικών στο δικαστήριο της Αδριανούπολης


Παράλληλα, το δικαστήριο απεφάνθη πως το γεγονός ότι «δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία, καθώς και το ότι είναι πολίτες μιας ξένης χώρας, στοιχειοθετούν βάσιμες υποψίες διαφυγής τους».


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_92.html

Εξάλλου, λόγω του ότι το ψηφιακό υλικό ακόμη εξετάζεται, είναι πιθανό να αλλάξει το αδίκημα, λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό διαπράχθηκε από στρατιώτες οι οποίοι γνώριζαν έστω το μίνιμουμ, δηλ. τις κατευθύνσεις στη συγκεκριμένη περιοχή».


Στην κατάθεσή τους οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, τόνισαν πως δεν είχαν καμία πρόθεση διάπραξης εγκλήματος.


Ο Άγγελος Μητρετώδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν υπήρχε πρόθεση για διάπραξη εγκλήματος».


Με τη σειρά του ο Δημήτρης Κούκλατζης επεσήμανε: «Επαναλαμβάνω την ίδια κατάθεση. Δεν έχω να σημειώσω κάτι. Δεν υπήρχε πρόθεση για διάπραξη εγκλήματος».


πυώδης αμυγδαλίτιδα αντιβίωση

φιλοδώρημα αφυπηρέτησης
πυώδης αμυγδαλίτιδα αντιβίωση

Οι επιστήμονες παρακολούθησαν το γεγονός με τηλεσκόπια, όπως το ραδιοτηλεσκόπιo Very Long Baseline Array (VLBA) και το υπέρυθρο τηλεσκόπιο Spitzer της NASA, σε ένα ζευγάρι συγκρουόμενων γαλαξιών που ονομάζεται Arp 299. Τέτοια γεγονότα παλιρροϊκής αναστάτωσης, ή tidal disruption events (TDEs), προκαλούν τον σχηματισμό ενός περιστρεφόμενου δίσκου γύρω από την μαύρη τρύπα και ενός πίδακα (jet) από σωματίδια.


Η διεθνής ομάδα αστρονόμων υπό τους καθηγητές Σέπο Ματίλα του Πανεπιστημίου του Turku και Μικουέλ Πέρεζ - Τόρες του Αστροφυσικού Ινστιτούτου της Ανδαλουσίας δημοσίευσαν τα ευρήματα από την ανακάλυψη της μακρινής έκρηξης, η οποία προκλήθηκε από την καταστροφή ενός αστεριού από μία υπερμεγέθη μαύρη τρύπα, στο διεθνούς κύρους επιστημονικό περιοδικό «Science». Μέλος της ομάδας ήταν ο καθηγητής Αντρέας Ευσταθίου, αντιπρύτανης Έρευνας και Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.


https://mggenitx.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Ο καθηγητής Ανδρέας Ευσταθίου δήλωσε ότι «η συμμετοχή του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου σε αυτή την σημαντική ανακάλυψη είναι μια από τις μεγαλύτερες ερευνητικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων». Ο κ. Ευσταθίου πρόσθεσε ότι: «Οι προσομοιώσεις μας για την εκπομπή των γαλαξιών αποδείχτηκαν πολύ χρήσιμες για την ερμηνεία των υπέρυθρων παρατηρήσεων του γεγονότος TDE στο Arp 299».


προστασια απο ραδιενεργεια




πυώδης αμυγδαλίτιδα αντιβίωση
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_76.html

πηλός για κατασκευές

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_5.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html
let it go on dailymotion
αποτελεσματα εκλογων 2015 τελεια
πηλός για κατασκευές

«Υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς καθώς διαδηλωτές πέταξαν πέτρες και μπουκάλια εναντίον των ακροδεξιών» δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας του Βερολίνου Τίλο Κάμπλιτς στο Reuters.


«Τουλάχιστον 1 αστυνομικός τραυματίστηκε» συμπλήρωσε ο αξιωματικός.


Περίπου 2.300 αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν για να αποτρέψουν το ενδεχόμενο βίαιων συγκρούσεων στη διαδήλωση στο Βερολίνο και σε μια άλλη πορεία, με συμμετοχή μόλις 50 ανθρώπων, στη συνοικία Σπαντάου του Βερολίνου.


Αντιδιαδηλωτές πραγματοποίησαν καθιστική διαμαρτυρία σε δρόμους κατά μήκος της πορείας των ναζιστών στη συνοικία Λίχτενμπεργκ του Βερολίνου, ενώ άλλοι συγκεντρώθηκαν για να φωνάξουν συνθήματα εναντίον του πλήθους των νεοναζί.



πηλός για κατασκευές

ταξιδια πασχα 2016 απο κυπρο

ταξιδια πασχα 2016 απο κυπρο
Τζόκερ κλήρωση [1919]: Αριθμοί για τα 4.600.000 ευρώ!

Τζόκερ: Τουλάχιστον 4.600.000 ευρώ μοιράζει στη σημερινή κλήρωσή του το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα της περασμένης (31/05/2018) κλήρωσης του Τζόκερ ήταν οι: 8, 11, 14, 15, 39 και Τζόκερ ο αριθμός 2.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_119.html



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


tzoker2 copy

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.


πυροσβεστικη σχολη πτολεμαιδας

ταξιδια πασχα 2016 απο κυπρο

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 31/05/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.



Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



ανω τελεια στο mac
https://qxssdfne.blogspot.com/2019/05/blog-post_5.html

φρουτα και λαχανικα ζωγραφικη

φρουτα και λαχανικα ζωγραφικη
φρουτα και λαχανικα ζωγραφικη

Το συνολικό ποσό που θα ζητηθεί και το οποίο θα πληρωθούν οι κάτοχοι Ι. Χ. ανέρχεται σε περίπου 1,2 δισ. ευρώ.


Τα ειδοποιητήρια για τα τέλη θα αναρτηθούν στο Taxisnet το αργότερο έως τα μέσα Νοεμβρίου και η εξόφληση των τελών θα γίνει έως το τέλος του έτους αποκλειστικά μέσω του τραπεζικού συστήματος .


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/05/blog-post_32.html

Σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του υφυπουργού Οικονομικών, Κατερίνας Παπανάτσιου στην ΕΡΤ «δεν υπάρχει οικονομικός χώρος για την αλλαγή των τελών κυκλοφορίας. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε κάποιες ελαφρύνσεις».


«Δεν έχουμε δημοσιονομικό χώρο για να αλλάξουμε τα τέλη κυκλοφορίας. Πήραμε το δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε για να δώσουμε κάποιες φορολογικές ελαφρύνσεις. Αποφασίζει ότι αυτές οι ελαφρύνσεις θα είναι συγκεκριμένες, τις οποίες ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε. Δεν μπορούμε να κάνουμε άλλες κινήσεις σε αυτή τη φάση. Αργότερα θα μπορέσουμε να κάνουμε», πρόσθεσε η κ. Παπανάτσιου.


outlook search only showing today

Συνεπώς τα τέλη κυκλοφορίας 2019 θα έχουν ως εξής:


«Α. Αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης


α) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομημένα για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέχρι τις 31.10.2010 και μοτοσικλέτες με δύο μοτοσυκλέτες ανεξάρτητα από την ημερομηνία ταξινόμησής τους στην Ελλάδα , βάσει του κυλίνδρου του κινητήρα τους, ως εξής:


ΠΙΝΑΚΑΣ1


ΠΙΝΑΚΑΣ3ΠΙΝΑΚΑΣ2



β) Επιβατικά αυτοκίνητα ταξινομούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την 1η Ιανουαρίου 2010 και μετά, αποκλειστικά με βάση τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (γραμμάρια C02 ανά χιλιόμετρο). Λαμβάνουν υπόψη τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, όπως αυτές αναγράφονται στην άδεια του οχήματος, ως εξής:



ΠΙΝΑΚΑΣ4





adidas sports outfit

με αγαπας σε αγαπω πιο δυνατα

https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html
τροχαίο δυστύχημα στην ξάνθη
εσκα διοργανωσεις
με αγαπας σε αγαπω πιο δυνατα

Συγκεκριμένα η Ολομέλεια του Ανωτάτου Δικαστηρίου καλείται να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα και τη νομιμότητα του επίμαχου σχεδίου προεδρικού διατάγματος. Εφόσον το Συμβούλιο της Επικρατείας ανάψει το πράσινο φως στην επένδυση, τότε τα πρώτα έργα θα ξεκινήσουν μέσα στο 2018. Εκκρεμούν ακόμη η αποχώρηση από το Ελληνικό δημοσίων φορέων, και η προκήρυξη του διαγωνισμού για το καζίνο.


Για την ανάπτυξη του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά καθορίζονται, μεταξύ των άλλων, πολεοδομικά μεγέθη, ως εξής:



  • Μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση: 2.700.000 τμ, στην οποία περιλαμβάνεται και η δόμηση των υφιστάμενων διατηρητέων κτιρίων και των υφιστάμενων και διατηρούμενων κοινωφελών χρήσεων και εγκαταστάσεων υποδομών. Η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη ορίζεται σε 35% στο σύνολο της έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου. Στην περιοχή του παρακτίου μετώπου του Μητροπολιτικού Πόλου, η μέγιστη επιτρεπόμενη κάλυψη στο σύνολο αυτής ορίζεται σε 15%, με την οποία εξασφαλίζεται η δημιουργία αδόμητου ελεύθερου μετώπου μήκους ενός χιλιομέτρου και διευκολύνονται οι έξοδοι του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής προς τη θάλασσα. Στο Μητροπολιτικό Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής η κάλυψη των πάσης φύσεως μόνιμων κτιρίων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 10% της συνολικής επιφανείας αυτού.

  • Στον Μητροπολιτικό Πόλο Ελληνικού-Αγίου Κοσμά δημιουργείται ενιαίο και ανοιχτό στο κοινό Μητροπολιτικό Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής, εκτάσεως 2.000.569 τ. μ..

  • Το Μητροπολιτικό Πάρκο Πρασίνου και Αναψυχής, οι κοινόχρηστοι χώροι πρασίνου και οι ανοιχτοί χώροι που θα δημιουργηθούν κατά την εφαρμογή του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης πρέπει να ανέρχονται σε τουλάχιστον 2.600.000 τμ της συνολικής έκτασης του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά.

  • Στις περιοχές προς πολεοδόμηση οι κοινόχρηστοι και κοινωφελείς χώροι ανέρχονται κατ΄ ελάχιστον σε ποσοστό 50%. Στους πιο πάνω χώρους περιλαμβάνονται και εκτάσεις 300.000 τμ που θα διατεθούν για χρήσεις κοινής ωφέλειας και κοινωνικής ανταποδοτικότητας.



με αγαπας σε αγαπω πιο δυνατα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_66.html

μεταγραφες αρης μπασκετ

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html
μεταγραφες αρης μπασκετ
μεταγραφες αρης μπασκετ

Η εισαγγελική λειτουργός κρίνει ότι η κα Σαβαϊδου πρέπει να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για την υπόθεση εντολής επανεξέτασης φορολογικού προστίμου 78 εκατομμυρίων ευρώ που είχε επιβληθεί σε εταιρεία, παρ' ότι το πρόστιμο είχε επικυρωθεί και από επιτροπή διοικητικής επίλυσης φορολογικών διαφορών. Η επίμαχη απόφαση της κατηγορουμένης φέρεται να «πάγωσε» επ' αόριστον το επιβληθέν πρόστιμο, καθώς 2,5 χρόνια μετά από αυτήν ο επανέλεγχος βρίσκεται σε εκκρεμότητα.


σιμόνε πέτερ

Δικογραφία για την υπόθεση της εν λόγω απόφασης σχηματίστηκε από τους Εισαγγελείς Διαφθοράς, Γ. Δραγάτση και Αγγελική Τριανταφύλλου, μετά από διαδυκτιακό δημοσίευμα τον Αύγουστο του 2015, το οποίο αναφερόταν σε εμπλοκή της κ. Σαβαϊδου στο θέμα του προστίμου, το οποίο ουσιαστικά με την εντολή της για επανέλεγχο δεν έχει καταστεί απαιτητό.


Στο δημοσίευμα αναφερόταν, επίσης, πως για τη συγκεκριμένη εταιρεία εκκρεμεί δικογραφία, που αφορά κατηγορία τοκογλυφίας, καθώς φέρεται να δάνειζε άλλη εταιρεία με υπέρογκα επιτόκια.


Η υπόθεση της κ. Σαβαϊδου θα κριθεί από το Συμβούλιο Εφετών, το οποίο με βούλευμά του θα αποφανθεί εάν θα την παραπέμψει ή όχι σε δίκη.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html


διεθνες ασυλο

το αυγο της κοτας

https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/03/blog-post_136.html
https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_112.html
λογοτεχνια γ λυκειου κατευθυνση λυσεις ασκησεων σχολικου βιβλιου
το αυγο της κοτας
Συναγερμός στο Μετρό της Δάφνης – Εκκενώθηκε ο σταθμός

Συναγερμός - Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό της Δάφνης - Εκκενώθηκε ο σταθμός - Άγνωστη η κατάσταση της υγείας του


Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι της Τετάρτης (07/03/2018) στην Πυροσβεστική. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση απεγκλωβισμού του. Άγνωστη παραμένει μέχρι στιγμής η κατάσταση υγείας του.


το αυγο της κοτας



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Περισσότερα σε λίγο…



στοιχημα γερμανιας

Wednesday, February 27, 2019

πρίνος λιμενάρια

https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
κοτόπουλο με μανιτάρια και σπανάκι

Όπως δε επισημαίνει σε άρθρο του στην εφημερίδα Financial Times, με τίτλο «Η τραπεζική ένωση και το φάντασμα του λαϊκισμού», είναι θέμα ζωτικής σημασίας η οικονομική ανάκαμψη στην Ευρώπη, αν και αναιμική, να μην αποκρύψει την ανάγκη μεταρρύθμισης της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής αρχιτεκτονικής της Ευρώπης. Και καταλήγει αναφέροντας: «Εάν οι ευρωπαίοι πολίτες δεν αισθάνονται ευρωπαίοι και εάν εγκαταλείψουν την ιδέα των ευρωομολόγων και των δημοσιονομικών μεταβιβάσεων, τότε η ευρωζώνη δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ. Και το φάντασμα του λαϊκισμού θα είναι πάντα παρόν».


πρίνος λιμενάρια

πρίνος λιμενάρια

Το άρθρο του υπουργού Οικονομικών, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στον διαδικτυακό τόπο της εφημερίδας και αύριο θα είναι στο έντυπο, έχει ως εξής:


«Ορισμένοι κορυφαίοι οικονομολόγοι, ανάμεσα στους οποίους και οι Barry Eichengreen και Dani Rodrik, συμμετέχουν τους τελευταίους μήνες, σε μια σημαντική συζήτηση σχετικά με το βαθμό που, μια πλήρως λειτουργική τραπεζική ένωση στην Ευρώπη, καθιστά τη δημοσιονομική ένωση περιττή.


Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Και οι λόγοι για τους οποίους δεν ισχύει εντοπίζονται στην καρδιά των δεινών της Ευρώπης και ειδικότερα της ευρωζώνης. Είναι θέμα ζωτικής σημασίας η οικονομική ανάκαμψη στην Ευρώπη, αν και αναιμική, να μην αναστείλει αυτή τη συζήτηση και να μην αποκρύψει την ανάγκη μεταρρύθμισης της οικονομικής και χρηματοπιστωτικής αρχιτεκτονικής της Ευρώπης.


Όλες οι πλευρές συμφωνούν ότι η ολοκλήρωση της τραπεζικής ένωσης αποτελεί σημαντικό πυλώνα αυτής της μεταρρύθμισης. Η ένωση των τραπεζών θα βοηθήσει στην διαφοροποίηση του κινδύνου, στην άμβλυνση των κύκλων κρίσης μεταξύ τραπεζών και κρατών, διευκολύνει τη δικαιότερη εξυγίανση των πιστωτικών ιδρυμάτων, ενώ θα μειώσει τον κίνδυνο διαρροής καταθέσεων από τα υπό πίεση τραπεζικά συστήματα.


Η ασυμφωνία αναπτύσσεται πάνω στις εξής δύο ερωτήσεις: Κατά πόσο είναι εφικτό να υπάρξει μια επαρκής τραπεζική ένωση στην Ευρώπη και ως ποιο βαθμό μια τέτοια ένωση απαντά και σε άλλες αδυναμίες της ευρωπαϊκής αρχιτεκτονικής. Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι οι ιδιωτικές χρηματοοικονομικές ροές μπορούν να βοηθήσουν αλλά πρέπει και να αναγνωρίσουμε ότι αυτές οι ροές μπορούν λειτουργήσουν και αποσταθεροποιητικά.


Η οδηγία της ΕΕ για την Ανάκαμψη και Εξυγίανση των Πιστωτικών Ιδρυμάτων είναι μια προσπάθεια να υπάρξει μια τέτοια λύση. Και είναι δυνατόν να λειτουργήσει στην περίπτωση κάποιας μεμονωμένης τραπεζικής αποτυχίας αλλά δεν θα είναι ποτέ επιθυμητό, σε μια συστημική κρίση, να αφεθούν οι τράπεζες να χρεοκοπήσουν - το κράτος αναπόφευκτα θα επέμβει. Η πρόσφατη υπόθεση της Ιταλίας είναι ενδεικτική περίπτωση. Είναι σωστό να επισημάνουμε, όπως έκαναν ορισμένοι, ότι τα κράτη της ΕΕ έχουν παραιτηθεί από την εθνική τους κυριαρχία σε πολλούς τομείς, παρά την έλλειψη πλήρους πολιτικής ένωσης. Αλλά η Πορτογαλία δεν θα είναι ποτέ σαν το Τέξας για τον απλούστατο ότι μια χρηματοπιστωτική κρίση αποτελεί ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα και άρα καθιστά ανεπίτρεπτη την προσέγγιση "μην αγγίζετε".



lg πλυντηρια ρουχων ατμου
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_42.html

τα 7 θαυματα του μοντερνου κοσμου

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_74.html
προσκοπικο κεντρο σουνιου
lipitor ενδειξεις
Ξέσπασε η Σμαράγδα Καρύδη: «Τι σημαίνει pray; Αφού ούτως η άλλως δεν μπορεί ν’ αλλάξει τίποτα»

Η Σμαράγδα Καρύδη ξέσπασε μετά τον χαμό τόσων ανθρώπων στην πύρινη λαίλαπα στην Ανατολική Αττική.


τα 7 θαυματα του μοντερνου κοσμου

Η ηθοποιός πόσταρε σκέψεις της στην προσωπική της σελίδα στο instagram.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Κάτι σκέψεις που έκανα τη νύχτα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας», έγραψε και συνέχισε: «Μήπως το πιο φοβιστικό πράγμα που κυκλοφορεί αυτές τις μέρες είναι αυτό το #prayforGreece; Αυτό το μοιραίο και μοιρολατρικό pray; Γιατί όχι ένα χασταγκ με το change, το work, το responsibility; το πως το λέτε εσείς εκεί γιατί δε θυμάμαι και πως το λέμε εμείς εδώ;


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_86.html

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


τα 7 θαυματα του μοντερνου κοσμου

λαυρεντιαδης λυκουδης

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_26.html
λαυρεντιαδης λυκουδης

Ο πρόεδρος της ΝΔ ανέφερε ότι σε 103 κυρώσεις διεθνών συμβάσεων την περίοδο 2012-2015 κατατέθηκαν 14 τροπολογίες και επί των ημερών της σημερινής κυβέρνησης το αντίστοιχο νούμερο είναι 59 κυρώσεις, 80 τροπολογίες.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_45.html

DORO 1


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


συνδέω την πρίζα

«Έχω και ένα δεύτερο δώρο για τα γενέθλιά σας. Από την 1η Ιουνίου 2017 μέχρι σήμερα, σε δύο μήνες, πόσες τροπολογίες λέτε κατατέθηκαν; 159!» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, και τις κατέθεσε στα πρακτικά.


DORO 2


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


Επίσης, κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι λέει ψέματα πως η αξιολόγηση που είχε νομοθετήσει η προηγούμενη κυβέρνηση οδηγούσε σε απολύσεις, ενώ μιλώντας για τους κατοίκους της δυτικής Αθήνας, είπε ότι είναι εκείνοι που κατ' εξοχήν πληρώνουν τις επιπτώσεις της κυβερνητικής πολιτικής.



«Όταν θα έρθει η ώρα να μειωθεί το αφορολόγητο ποιος θα πληρώσει τον λογαριασμό; Οι πλούσιοι ή οι φτωχοί; Όταν μειωθούν οι συντάξεις, ποιος θα πληρώσει, οι πλούσιοι ή οι φτωχοί; Αρκετά με αυτήν την καραμέλα της ταξικής κοινωνικής ευαισθησίας. Οι πιο αδύναμοι είναι τα θύματα της δικής σας πολιτικής», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.



Για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι δεν είναι όλα γνωστά για την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών. «Τι έγινε εκείνο το πρώτο επτάμηνο του 2015 δεν ξεπλένεται από το γεγονός ότι κέρδισε το κόμμα σας μία ακόμα εκλογή τον Σεπτέμβριο. Οι συνέπειες εξακολουθούν να μας συνοδεύουν» τόνισε, προσθέτοντας πως ο πρωθυπουργός θα έπρεπε πρώτος να έχει πει «ναι» στην εξεταστική.


DORO 3


(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)


«Ο κ. Βαρουφάκης έχει τεράστια ευθύνη. Μεγαλύτερη έχετε εσείς που τον διορίσατε, συνεννοηθήκατε μαζί του και τον ανεχθήκατε επτά μήνες» επισήμανε, υπογραμμίζοντας ότι η ΝΔ έχει ζητήσει εξεταστική και για τον κ. Καμμένο.


«Η συζήτηση για τον κ. Καμμένο πάει για μετά τις θερινές διακοπές και εκεί θα εξηγήσετε γιατί υπερασπίζεστε με τόσο πάθος έναν υπουργό, που έχει συνομιλήσει με έναν καταδικασμένο για ναρκωτικά στις φυλακές. Ξέρω ότι θα είναι μία δύσκολη συζήτηση για εσάς» κατέληξε στην τοποθέτησή του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος ανεβαίνοντας στο βήμα είχε πει προς τον πρωθυπουργό: «Νομίζω κ. Τσίπρα ότι χρειάζεστε επειγόντως διακοπές».



λαυρεντιαδης λυκουδης
κατασκευη αντικειμενων

πως να γινω απο καστανη ξανθια

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_101.html
δρομολογια θεσσαλονικη καμενα βουρλα

Σύμφωνα με την αστυνομία, όσον αφορά την πρώτη οργάνωση, την Τετάρτη 29 Μαρτίου συνελήφθησαν, σε περιοχές της Εύβοιας, τρεις Αλβανοί, ηλικίας 30, 30 και 32 ετών, ένας 38χρονος Έλληνας και δύο Ελληνίδες, 30 και 42 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων.


πως να γινω απο καστανη ξανθια

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται, επίσης, ένας 30χρονος Αλβανός, ο οποίος ήταν ηγετικό μέλος της οργάνωσης, δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 30 και 43 ετών, ένας 46χρονος Έλληνας και ακόμη 15 άτομα, τα οποία αναζητούνται.


Ο 30χρονος, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, προχωρούσε στην προμήθεια ποσοτήτων ακατέργαστης κάνναβης, κοκαΐνης και ηρωίνης, προκειμένου να αποθηκευτούν σε κατάλληλους χώρους απόκρυψης και στη συνέχεια να δοθούν σε διάφορους άλλους διακινητές, στις ευρύτερες περιοχές της Αττικής και της Εύβοιας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_140.html

Την ευθύνη διακίνησης των ναρκωτικών είχαν ο 30χρονος και ο 32χρονος, ενώ υπεύθυνοι για την αποθήκευσή τους, σε περιοχή της Εύβοιας και τη διακίνησή τους, στη συνέχεια, ήταν οι τρεις Έλληνες συλληφθέντες.


εγκλιτικη αντικατασταση ρηματων δ δημοτικου

πως να γινω απο καστανη ξανθια

Σε έρευνες που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί, στις 29 Μαρτίου, σε οικίες των συλληφθέντων, βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, πάνω από 12 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 215 γραμμάρια κοκαΐνης, 2.615 ευρώ, 2.700 λεκ Αλβανίας, πέντε δολάρια Αυστραλίας και 1.720 λίρες Αγγλίας, πιστόλι, αεροβόλο πιστόλι και φυσίγγια, 17 σακουλάκια φαρμακευτικού σκευάσματος, για νόθευση κοκαΐνης, έξι ζυγαριές ακριβείας, τρία σπρέι πιπεριού, δύο συσκευές ηλεκτρικής εκκένωσης, πλήθος από νάϊλον σακούλες για τη συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης και ιδιόχειρες σημειώσεις αγοραπωλησιών ναρκωτικών.


Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.


Σημειώνεται, επίσης, ότι από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, στο πλαίσιο διερεύνησης της συγκεκριμένης υπόθεσης, έχουν σχηματιστεί ακόμη 3 δικογραφίες, έχουν συλληφθεί 20 άτομα και συνολικά έχουν κατασχεθεί πάνω από 28 κιλά κοκαΐνη και πάνω από 300 κιλά ακατέργαστη κάνναβη.


Σχετικά με τη δεύτερη οργάνωση, χθες, Πέμπτη 30 Μαρτίου, το πρωί, μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί, τρεις άνδρες και μία γυναίκα, ηλικίας 30, 31, 50 και 55 ετών, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και κατά περίπτωση παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί αλλοδαπών.


ζαχαροπλαστειο ακαδημιας

Στη βάση αυτή οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι ΔΝΤ και Βερολίνο έχουν καταλήξει σε συμφωνία και ότι το Ταμείο θα συμφωνήσει να μπει στο πρόγραμμα και θα δώσει τον απαραίτητο πολιτικό χρόνο στη γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ μη επαναφέροντας το αίτημα μείωσης του χρέους πριν το 2018 είναι απλή σπέκουλα. Για να μετάσχει το ΔΝΤ θα πρέπει οι παρεμβάσεις στο χρέος να ανακοινωθούν τώρα με σαφήνεια, ακόμα και εάν εφαρμοστούν αργότερα και δεν αρκεί μια απλή «υποσχετική» για το χρέος.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_110.html

Αλλά είναι αβέβαιο το εάν αυτή η υποσχετική για το χρέος θα σταθεί ικανή συνθήκη για να ανοίξουν και οι πύλες του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ για την Ελλάδα. Κύκλοι με γνώση των απαιτήσεων της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας αναφέρουν πως αν δεν έχει προσδιοριστεί επακριβώς το μαθηματικό μοντέλο, αν δεν υπάρχουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι, δεν θα μπορέσει να γίνει μια αξιόπιστη ανάλυση βιωσιμότητας του χρέους από τ την ΕΚΤ.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Ελλάδα δεν προλαβαίνει να υπαχθεί στην ποσοτική χαλάρωση στις 9 Μαρτίου και πλέον «κυνηγά» την επομένη συνεδρίαση της ΕΚΤ της 27ης Απριλίου. Κυβερνητικά στελέχη φροντίζουν να επισημαίνουν ότι η μη ένταξη στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο δεν θα σήμαινε και την καταστροφή της χώρας.


https://lkyovwbp.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html

ψεκαστικα ειδη

ζαχαροπλαστειο ακαδημιας

«Θα μπορούμε να περιμένουμε τον Απρίλιο», λένε αρμόδιες πηγές επιχειρώντας να αποφορτίσουν την ένταση της συζήτησης για το QE. Παρ’ όλα αυτά, ουδείς από την κυβέρνηση αμφισβητεί σήμερα τη σημασία της ποσοτικής χαλάρωσης ως του πιο ισχυρού κρίκου στην αλυσίδα που θα μπορούσε να εξασφαλίσει την έξοδο της χώρας στις αγορές.


ζαχαροπλαστειο ακαδημιας


αγία θεοδώρα εκκλησία

γυναικεια υποθεση blue sky

γυναικεια υποθεση blue sky

Τι καιρό θα κάνει τη Δευτέρα


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια σποραδικές καταιγίδες, προβλέπονται για τη Δευτέρα. Τα φαινόμενα αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα πιθανόν να είναι τοπικά ισχυρά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά. τα φαινόμενα το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και στα δυτικά και νότια πελάγη τοπικά 8 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με τάση εξασθένησης το βράδυ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/05/blog-post_29.html

λυκειο νεας αλικαρνασσου

γυναικεια υποθεση blue sky

Αναλυτικά, τη Δευτέρα, στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία σε βορειοδυτικούς με τάση εξασθένησης το βράδυ. Η θερμοκρασία από 05 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


το ρεμάλι της φωκίωνος νέγρη υποθεση

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες και γρήγορη βελτίωση. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 ενισχυόμενοι γρήγορα σε 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.


Στη Ζάκυνθο, η οποία επλήγη από τον ισχυρό σεισμό, νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι δυτικοί 6 με 7 μποφόρ στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση με τάση εξασθένησης το βράδυ. Η θερμοκρασία από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Πιθανότητα καταιγίδας στα θαλάσσια-παραθαλάσσια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά. Από το μεσημέρι σταδιακά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα θαλάσσια τμήματα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 02 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Nησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς. Το μεσημέρι και από τα βόρεια τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 6 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 που γρήγορα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία από 09 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα νότια. Το μεσημέρι από τα βόρεια τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6, στα νότια 7 και πιθανόν τοπικά 8 μποφόρ. Βαθμιαία και από τα βόρεια θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία από 05 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια κατά τόπους 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Κυκλάδες, Κρήτη


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Το απόγευμα από τα δυτικά τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι στις Κυκλάδες νοτιοδυτικοί 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ που το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Στην Κρήτη από δυτικές διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση τη νύχτα. Η θερμοκρασία από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Nησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα


Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές. Εξασθένηση των φαινομένων το βράδυ. Οι άνεμοι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νότιοι, νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα νότια 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε βόρειους 4 με 6 μποφόρ. Στα Δωδεκάνησα δυτικοί, νοτιοδυτικοί 6 με 7 και βαθμιαία έως 8 μποφόρ στρεφόμενοι τη νύχτα σε βορειοδυτικούς με τάση εξασθένησης. Η θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Ο καιρός μέχρι το Σάββατο


Την Τρίτη, αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά. Οι άνεμοι στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Στα νότια δυτικοί, βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. θερμοκρασία: σε πτώση. παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.


Την Τετάρτη λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στο Ιόνιο και το ανατολικό Αιγαίο. Νέα αύξηση των νεφώσεων το βράδυ από τα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες στο Ιόνιο και ασθενείς χιονοπτώσεις στα δυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά το πρωί έως 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Από το βράδυ στα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.


Την Πέμπτη μεταβολή του καιρού από τα δυτικά με βροχές, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιόνια στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας. Τα φαινόμενα που πιθανώς κατά τόπους θα είναι έντονα θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά, τα νότια και την ανατολική νησιωτική χώρα, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 μποφόρ, που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία σε άνοδο κυρίως στα νότια. Παγετός κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.


Την Παρασκευή και το Σάββατο νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές, οι οποίες το Σάββατο βαθμιαία από τα δυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο την Παρασκευή.



https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/04/blog-post_115.html

θανατος γιωργος ξυλουρης

https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

Ανεξάρτητα τον αντίπαλο και τη σημασία του αγώνα οι «πράσινοι» ήταν επιτέλους αυτοί που έπρεπε στο παρκέ και δεν άφησαν τους αντιπάλους τους να πάρουν ανάσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό! Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έκανε έτσι το «9 στα 9» στη Basket League, όπου παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα μετά το τέλος της 10ης αγωνιστικής (σ. σ. χρωστάει το ματς με τον Κολοσσό).


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

Παράλληλα έβαλε τέλος και στο νικηφόρο σερί που έτρεχε η ΑΕΚ, η οποία είχε 10 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις.


Οι παίκτες του Βόβορα ξεχείλιζαν από ενέργεια και με τον Στεφάν Λάσμε να θυμίζει κάτι από τον... παλιό Λάσμε που αγάπησε η «πράσινη» εξέδρα και τους Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Τόμας αλλά και όλους τους υπόλοιπους να ακολουθούν η διαφορά πήγε πάνω από το +30! Επίσης, ο Νικ Καλάθης δεν χρειάστηκε να κάνει... υπερωρίες στο σκοράρισμα και «σβηστός» τελείωσε το ματς με 11 ασίστ, βγάζοντας ορισμένες εντυπωσιακές φάσεις που κατέληξαν σε καρφώματα.


θανατος γιωργος ξυλουρης

Γενικά, η εμφάνιση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ήταν το καλύτερο δώρο για τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ σε μια όμορφη βραδιά, η οποία ήταν αφιερωμένη στα παιδιά. Επίσης, ήταν και μια εξαιρετική... ένεση αυτοπεποίθησης εν όψει του κρίσιμου αγώνα με την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ, την ερχόμενη Παρασκευή.


διαφορα γριπης απο ιωση

θανατος γιωργος ξυλουρης

Η εξέλιξη του αγώνα


Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ μπήκε στο παρκέ έχοντας μεγάλα κέφια και μέσω της άμυνας του «έπνιξε» την ΑΕΚ και παράλληλα βρήκε πόντους στο τρανζίσιον. Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα πραγματοποίησαν εμφάνιση για... όσκαρ στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου προηγήθηκαν με 36-16! Συγκεκριμένα, μέτρησαν 12/14 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6/11 βολές, 13 ριμπάουντ, 9 ασίστ και μόλις ένα λάθος! Επίσης, πέτυχαν 24 πόντους μέσα στη ρακέτα της «Ένωσης», την οποία ανάγκασαν να έχει 5/13 σουτ!


Οι «πράσινοι» συνέχισαν να εντυπωσιάζουν κι έφτασαν τη διαφορά στο +24 (44-19), μέχρι οι «κιτρινόμαυροι» να προσπαθήσουν να βγάλουν μια αντίδραση. Βέβαια, μολονότι βελτίωσαν την άμυνα τους κι εκμεταλλεύτηκαν περισσότερο τον Χάντερ μείωσαν μόνο ως το +19 (44-25). Βλέπετε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ συνέχιζε να συνδυάζει ουσία και θέμα, την ώρα που από τα μισά της δεύτερης περιόδου ο Βόβορας είχε ήδη χρησιμοποιήσει και τους 12 παίκτες του.


Το «τριφύλλι» είχε 20/26 δίποντα στο πρώτο μέρος και συνέχισε το ίδιο εντυπωσιακά και στο δεύτερο, φτάνοντας τη διαφορά στο +30 (73-43 στο 24'). Οι παίκτες του συνέχισαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι και με τρίποντο του Λεκαβίτσιους ξεπέρασαν τους 100 πόντους, σχεδόν πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ενώ η διαφορά έφτασε ως το +35 (109-74), λίγο πριν το τέλος της αναμέτρησης.


Μοναδικό «μελανό» σημείο ήταν ο τραυματισμός του Βινς Χάντερ της ΑΕΚ, ο οποίος ουσιαστικά αποχώρησε... σηκωτός καθώς φάνηκε να πονάει πολύ στη μέση. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, όπως όφειλε και συνηθίζει, το χειροκρότησε την ώρα που πήγαινε στα αποδυτήρια.


Τα δεκάλεπτα: 36-16, 57-37, 87-60, 111-79.


Διαιτητές: Πουρσανίδης, Παναγιώτου, Ανδρικόπουλος


ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Γιώργος Βόβορας): Λοτζέσκι 8 (2), Καλάθης 3 (1), Λάσμε 16 (1), Μήτογλου 14 (1), Αντετοκούνμπο 14, Παπαγιάννης 6, Γκιστ 8, Παππάς 7, Καλαϊτζάκης 2, Βουγιούκας 7, Λεκαβίτσιους 14 (1), Τόμας 12 (1).


ΑΕΚ (Λούκα Μπάνκι): Λαρεντζάκης 3 (1), Ματσιούλις 11, Χάντερ 12, Σαντ-Ρος 4, Ρατάν-Μέις 12 (3), Μωραΐτης, Σάκοτα 9 (2), Γιαννόπουλος 7 (1), Τσαλμπούρης 4, Ρογκαβόπουλος 6 (2), Γκρίφιν 3 (1), Ρόμπερσον 8.



τροχος της τυχης επεισοδιο 2

περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης

ζυγαρια βρεφους jumbo

Από τον συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 2.174.319 ευρώ, για τις νέες εγκριθείσες αιτήσεις των ωφελούμενων από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τα 1.316.387 θα αποδοθούν ως «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους, που κυμαίνεται κατά μέσο όρο στο 60,5%, ενώ μέρος του συνολικού προϋπολογισμού, το ποσό των 670.004 ευρώ, αφορά σε δάνειο.


Οι παραπάνω εγκρίσεις/υπαγωγές κατανέμονται και χρηματοδοτούνται τόσο από το Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» (ΕΠΑΝΕΚ): 115 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 1.885.108 ευρώ όσο και από το Ε. Π. Ιόνια Νησιά (ΠΕΠ): 18 υπαγωγές με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 289.210 ευρώ. Οι υπαγωγές αυτές προστίθενται σε εκείνες της προηγούμενης φάσης που ήταν 220 με συνολικό επιλέξιμο προϋπολογισμό 3.140.947 ευρώ, εκ των οποίων τα 2.021.735 ευρώ αποτελούσαν την «άμεση ενίσχυση» από δημόσιους πόρους.


vw δικτυο καταστηματων

Η χρονική διάρκεια υλοποίησης των έργων είναι εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Υπαγωγής ενώ, σε επόμενη φάση, αναμένεται να εγκριθεί η χρηματοδότηση και νέων ωφελούμενων.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_56.html

Επισημαίνεται δε ότι για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το αρχικώς ορισθέν προς διάθεση ποσό των 6,178 εκατ. ευρώ Δημόσια Δαπάνη (μέσω του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020 και του Ταμειακού Προγράμματος «ΕΠΑΝΕΚ») αναμένεται προσεχώς να αυξηθεί κατά 4,072 εκατ., με αποτέλεσμα να διατεθούν 10.250.000 ευρώ, για το σύνολο του προγράμματος, από την ΠΙΝ.


περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης


περιφέρεια αττικής σφραγίδα της χάγης
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/03/blog-post_115.html

ψαραδικο μικρολιμανο

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/03/blog-post_119.html

Το ζευγάρι, μιλώντας στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», περιέγραψε τις στιγμές που έχει ζήσει τις τελευταίες ημέρες όταν ο 90χρονος Λάμπρος Λαμπρόπουλος, αντιλήφθηκε πως τα χρήματα της μικρής σύνταξης που παίρνει με την σύζυγό του, Δήμητρα, έχουν κάνει «φτερά».


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_39.html

Η τελευταία κλοπή, που σημειώθηκε στο σπίτι, ήταν πριν δύο ημέρες, όπου οι άγνωστοι δράστες, γνώριζαν καλά το σημείο που θα χτυπήσουν και κατάφεραν να πάρουν το ποσό των 90 περίπου ευρώ, που ήταν και τα μοναδικά χρήματα που είχαν απομείνει στο άτυχο ζευγάρι, σύμφωνα με το patrisnews.gr.


hlikiomenoI 12


Όπως δήλωσε ο κ. Λαμπρόπουλος, από τα μέσα Ιανουαρίου του 2017 και λίγες ημέρες αφότου πήρε την σύνταξή του, άγνωστοι έχουν διαρρήξει τρεις φορές την οικία του, μέσα στη νύχτα και έχουν αρπάξει τα χρήματα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί. Οι δύο ηλικιωμένοι μάλιστα, όπως επεσήμαναν, λαμβάνουν ήδη μέτρα προστασίας από τους επίδοξους δράστες ενώ έχουν καταγγείλει και τις κλοπές στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πύργου.


βασεις στρατιωτικων σχολων 2015


ψαραδικο μικρολιμανο
ψαραδικο μικρολιμανο
θεατρικη σκηνη βοτανικος

αναλογία ευρώ δολαρίου

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_78.html
πολιορκια γαζας
υφασματα σενιλ
αναλογία ευρώ δολαρίου
αναλογία ευρώ δολαρίου

Αυτό ανακοίνωσε και επισήμως ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης το μεσημέρι του Σαββάτου. Είχε προηγηθεί η επίσκεψη του Βύρωνα Πολύδωρα στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της Βουλής.


Αν και το πρωί του Σαββάτου, κυβερνητικές πηγές σημείωναν στο ΑΠΕ ότι "η πρόταση που θα κατατεθεί θα είναι πρόσωπο που η ΝΔ δεν θα μπορεί να απορρίψει" η αξιωματική αντιπολίτευση ξεκαθάρισε, με ανακοίνωσή της, ότι δεν πρόκειται να συναινέσει στη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής.


Η δήλωση του Ν. Βούτση


2623604 copy


Πηγή: Eurokinissi/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ


«Αμέσως μετά την απόφαση του ΣτΕ, όπως μου ζητήθηκε εργάζομαι για ευρεία αποδοχή και συναίνεση», υποστήριξε ο ΠτΒ και εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρξει συναίνεση στην πέμπτη διάσκεψη πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα. Μετά από τις δηλώσεις του υπουργού Νίκου Παππά για τις αρμοδιότητες του ΕΣΡ, δεν θα υπάρχει έδαφος για προσχηματικές αιτιάσεις», είπε ο κ. Βούτσης.


Β. Πολύδωρας:


Την επιθυμία του να συμβάλει στη νομική και θεσμική εξομάλυνση στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών αποδεχόμενος την πρόταση της κυβέρνησης να αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ, καθώς «ο τόπος έχει πολλά προβλήματα και το αδιέξοδο δεν πάει άλλο», εξέφρασε ο Βύρων Πολύδωρας εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου, άμα τη ολοκλήρωση της συνάντησής του με τους κ. κ. Τσίπρα και Βούτση.


17243115 1


Πηγή: AΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ


Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Πολύδωρας στους εκπροσώπους του Τύπου:



H κατάσταση στο θέμα αυτό ειναι σε βραχυκύκλωμα. Θεωρώ την πρόταση που μου έγινε ως τιμητική, αλλά κυρίως ως πρόταση για μια θέση ευθύνης.


Όλοι οι δυνάμενοι να εκφέρουν γνώμη και οι έχοντες αποφασιστικότητα για συμβολή, είναι υποχρεωμένοι να δράσουν. Αυτό που είπα στους κυρίους Βούτση και Τσίπρα είναι ότι βασική προϋπόθεση είναι με συνταγματική συμμόρφωση να αποδεχθούμε την απόφαση του ΣτΕ. Το καίριο σημείο είναι η συγκρότηση του ΕΣΡ με όλες τις αρμοδιότητες που προβλέπει το Συνταγμα. Την έκαναν δεκτή».



Ερωτηθείς σχετικά με τα όσα υποστηρίζει η Νέα Δημοκράτια περί επικοινωνιακών τεχνασμάτων, ο κ. Πολύδωρας, επί 32 έτη στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε λέγοντας ότι:



Eγώ δεν κάνω κανένα επικοινωνιακό παιχνίδι. Και ούτε είδα από τον Πρόεδρο της Βουλής ή τον πρωθυπουργό να κάνουν ή να έχουν τάση για επικοινωνιακά τεχνάσματα. Αντιθέτως, είδα τάση για συναίνεση. Η συναίνεση αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή μου.


Θέλω να μιλήσω με τον κ. Μητσοτάκη και όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και να εκθέσω τις σκέψεις μου στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.



Κληθείς να προσδιορίσει το χρονικό σημείο που του έγινε η πρόταση, ο κ. Πολύδωρας χαμογέλασε και απέφυγε να απαντήσει.




https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_72.html

Tuesday, February 26, 2019

ψευδοροφες αλουμινιου

ψευδοροφες αλουμινιου

Υπέρ της σύμβασης παραχώρησης της Ελληνικό ΑΕ στην εταιρεία Lamda Development ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι, ΑΝΕΛ και Ένωση Κεντρώων και κατά το ΚΚΕ και η Χρυσή Αυγή.


ψευδοροφες αλουμινιου

Η συζήτηση διεξήχθη σε κλίμα σφοδρής σύγκρουσης κυβέρνησης - αντιπολίτευσης για το ποιος διαχειρίζεται καλύτερα τις επενδύσεις, με τους βουλευτές της ΝΔ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να επιτίθενται με δριμύτητα στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για όσα έλεγαν μέχρι πρότινος για την επένδυση.


Ενδιαφέρον είχαν οι τοποθετήσεις των τριών υπουργών που πήραν το λόγο και οι οποίοι ανέδειξαν το εσωτερικό πρόβλημα που υπάρχει στον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς έκανε λόγο για αναγνωρισμένη ήττα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Ευκ. Τσακαλώτος για συμβιβασμό και ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης για νίκη.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_43.html

εθνικη νεων μπασκετ ελλαδα γερμανια

Αίσθηση προκάλεσε η τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Γιάννη Τσιρώνη, από τους Οικολόγους – Πράσινους, συνεργαζόμενου με τον ΣΥΡΙΖΑ, που εξέφρασε τη διαφωνία του με την επένδυση, λέγοντας ότι δεν θα την αποδομήσει ο ίδιος, αλλά η αγορά.



μελετη γ δημοτικου τετραδιο εργασιων λυσεις ενοτητα 1
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

πρωτον α.ε.β.ε

υδροδυναμικη τριπολης
πρωτον α.ε.β.ε
πρωτον α.ε.β.ε

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ το θερινό ωράριο θα ισχύσει μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου ενώ το μειωμένο νυχτερινό οικιακό τιμολόγιο θα ισχύει σε συνεχές ωράριο από τις 11 το βράδυ έως τις 7 το πρωί.


Η χειμερινή περίοδος διαρκεί από 1η Νοεμβρίου έως 30 Απριλίου ως εξής:


Από τις 2 έως τις 8 το πρωί και από τις 3 το μεσημέρι έως τις 5 το απόγευμα, για τους πελάτες που είναι συνδεδεμένοι στο Δίκτυο της Ηπειρωτικής Χώρας και των διασυνδεδεμένων με αυτήν νησιών


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

Τέλος, από τις 2 έως τις 8 το πρωί και από τις 3:30 το μεσημέρι έως τις 5:30 το απόγευμα, για τους πελάτες των μη διασυνδεμένων νησιών με τμηματικό ωράριο.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

παιδικο σκαμνακι ικεα

φιλοσοφικη σχολη καταληψη

φιλοσοφικη σχολη καταληψη

Η εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων ÖBB φάνηκε να διασκεδάζει με το γεγονός, αναρτώντας μάλιστα και φωτογραφίες του αλόγου στο twitter.


rem oil spray review

Στις εικόνες διακρίνεται ο άνδρας, ο οποίος φοράει ένα μεγάλο καπέλο, μέσα στον συρμό κρατώντας από τα χαλινάρια ένα καστανόχρωμο άλογο, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες δεν μπορούν να συγκρατήσουν τα γέλια τους.


επιδομα αδειας αναλογια

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα τραβήχθηκαν σε γραμμή του προαστιακού σιδηροδρόμου στις Άλπεις, όπως έγινε γνωστό από την ÖBB.


Η αυστριακή εταιρεία σιδηροδρόμων αντιμετώπισε με χιούμορ το περιστατικό και το Twitter «πήρε φωτιά». Επισήμανε, ωστόσο, ότι θα ήταν καλό να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο.



Wir glauben uns tritt ein Pf... WAIT WHAT??!? #WTF https://t.co/e0gtRrCXK7

— ÖBB (@unsereOEBB) 22 Αυγούστου 2018


φιλοσοφικη σχολη καταληψη
https://naygrgqk.blogspot.com/2019/05/blog-post_78.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

γαλατιανο περασμα

Την υπόθεση ανακάλυψε το μεσημέρι της Πέμπτης η αστυνομία μετά από έφοδο των αστυνομικών αρχών. Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συγκλονίζουν.


santorini map offline

γαλατιανο περασμα

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε δεμένη σε δωμάτιο, όπου κρατείτο από τον δράστη τουλάχιστον για ένα 24ωρο. Η φοιτήτρια, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, όπως έγινε γνωστό από αστυνομική πηγή, για να μπορέσει να βγάλει ένα χαρτζιλίκι είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ANT1, ο δράστης είχε 95% τύφλωση.


https://owahjrwy.blogspot.com/2019/04/blog-post_67.html

Η εικόνα που ανκτίκρισαν οι αστυνομικοί συγκλονίζει: O άντρας που κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα, της είχε βάλει στο κεφάλι μια κάμερα τύπου Go-Rro και μέσω αυτής μετέδιδε live στο διαδίκτυο τον βιασμό της. Άγνωστο πως κατάφερνε να χειριστεί τέτοιου είδους μηχανήματα, από την στιγμή που δεν έβλεπε.





γαλατιανο περασμα
σεμιναρια φωτογραφιας δημος γαλατσιου
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_28.html

no place like home for the holidays lyrics

στατιστικα στοιχεια βαθμολογιας πανελληνιων 2013
κυριακη 20 δεκεμβριου 2015 καταστηματα
no place like home for the holidays lyrics

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και νωρίς το πρωί στα βορειοανατολικά νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από το απόγευμα στα δυτικά θα επικρατήσουν νότιοι άνεμοι, τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.


Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας, κυρίως στα κεντρικά και νότια.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_138.html

Αττική


Καιρός: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: αρχικά νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και σταδιακά δυτικοί βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, που το βράδυ θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: νεφώσεις με πιθανότητα βροχής νωρίς το πρωί και βαθμιαία βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές που πρόσκαιρα μέχρι το βράδυ θα σταματήσουν.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι από αργά το απόγευμα σε νότιους 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές, και στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά κυρίως της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που βαθμιαία θα σταματήσουν. Τα φαινόμενα που πιθανώς στη Θράκη να είναι τις πρωινές ώρες ισχυρά, γρήγορα από τα δυτικά θα σταματήσουν.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά το πρωί νότιοι 5 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.



no place like home for the holidays lyrics

ολα - αντωνησ βαρδησ

https://owahjrwy.blogspot.com/2019/05/blog-post_104.html
https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
ασκοτ πιτσα καλαμος

Μετά από ένα μήνα «ψυχρής περιόδου» για το χρηματιστήριο, ο δείκτης «άγγιξε» νέα ύψη με έναυσμα τις κινήσεις του νέου πλανητάρχη σε θέματα ενέργειας και πρώτων υλών με την επανεκκίνηση των εργασιών για τους πετρελαιαγωγούς Dakota και XL Pipeline.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η Ημερησία, ο προβληματισμός που εκδηλώθηκε στην αρχή της εβδομάδας για τις πρώτες κινήσεις του Τραμπ, που είχαν μια εσάνς απομονωτισμού, καθώς μεταξύ άλλων επιτέθηκε στις εμπορικές συμφωνίες TPP και NAFTA, αντικαταστάθηκε πολύ γρήγορα από κλίμα αισιοδοξίας.


«Πρόκειται απλά για έναν αριθμό, αλλά για... σημαντικό αριθμό», είπε ο Τιμ Γκρίσκεϊ, επικεφαλής επενδυτικής στρατηγικής της Solans Group. «Ο Τραμπ εμφανίζεται υπερδραστήριος στο ξεκίνημα της προεδρίας του και οι αλλαγές μπορεί να έρθουν πολύ πιο γρήγορα απ’ ότι περίμεναν πολλοί», προσέθεσε ο ίδιος.


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ παρότι είναι μόλις 6 μέρες στη νέα του θέση έχει υπογράψει σειρά προεδρικών διαταγμάτων, υλοποιώντας με γοργούς ρυθμούς τις προεκλογικές του υποσχέσεις.


ολα - αντωνησ βαρδησ

Όπως σχολίασε ο αναλυτής της Credit Agricole, Ορλάντο Γκιν, η ανάληψη δράσης από την πλευρά του Τραμπ για τους προαναφερθέντες αγωγούς αυξάνει τις ελπίδες ότι θα κινηθεί γρήγορα και για την υλοποίηση άλλων κρίσιμων δεσμεύσεων του.


Ο δείκτης του Dow Jones έφτασε τις 20.000 μονάδες – από τις 19.000 που ήταν - μετά από μόλις 42 συνεδριάσεις, κάνοντας ρεκόρ ταχύτητας ανοδικής κίνησης, ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1999, όταν ο δείκτης είχε φτάσει τις 11.000 από τις 10.000 μονάδες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα του πόσο γρήγορα έγινε η μετάβαση στις 20.000 είναι το ότι χρειάστηκαν 483 συνεδριάσεις για να φτάσει ο δείκτης από τις 18.000 στις 19.000 μονάδες.


Ωστόσο κάποιοι αναλυτές σημειώνουν ότι κάθε χιλιάδα έχει τη δική της αξία καθώς η «διαδρομή» του Dow Jones από τις 1.000 μονάδες στις 2.000 το 1987 σήμαινε «άλμα» 100% ενώ σήμερα η «διαδρομή» από τις 19.000 στις 20.000 σημαίνει άνοδος μόλις 5%.


Από την ημέρα της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ ο δείκτης έχει ενισχυθεί κατά 9% περίπου, κίνηση που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στα κέρδη άνω του 20% που έχουν καταγράψει οι τραπεζικοί κολοσσοί Goldman Sachs και JP Morgan.



ολα - αντωνησ βαρδησ
ευχετηριες καρτες νεο ετος

χαρτινες σακουλες τροφιμων θεσσαλονικη

https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html
χαρτινες σακουλες τροφιμων θεσσαλονικη
χαρτινες σακουλες τροφιμων θεσσαλονικη

Ειδικότερα, το 2017, τα 28 κράτη-μέλη της ΕΕ χορήγησαν καθεστώς προστασίας σε 538.000 αιτούντες άσυλο, αριθμός μικρότερος κατά περίπου 25%, σε σχέση με το 2016.


γιαμαρελου γιατρος

πολυ μακρια πολυ κοντα

Οι πολίτες της Συρίας παραμένουν η μεγαλύτερη ομάδα δικαιούχων καθεστώτος προστασίας στην ΕΕ (175.800, ή το 33% του συνολικού αριθμού των ατόμων που έλαβαν άσυλο στα κράτη-μέλη της ΕΕ). Ακολουθούν οι πολίτες του Αφγανιστάν (100.700 ή 19%) και του Ιράκ (64.300 ή 12%).


Σημειώνεται, ότι το 2016, οι Σύροι πολίτες αντιπροσώπευαν το 57% των ατόμων που έλαβαν άσυλο στην ΕΕ.


Από τους 175.800 Σύρους που δόθηκε άσυλο στην ΕΕ το 2017, πάνω από το 70% χορηγήθηκε από τη Γερμανία (124.800 Σύροι).


https://ajvgswki.blogspot.com/2019/03/blog-post_14.html


Almost one-third of the beneficiaries of protection status in the EU were Syrians in 2017 #Eurostat https://t.co/rv9AuJKF4c #asylum pic.twitter.com/8jfD99RvTZ

— EU_Eurostat (@EU_Eurostat) 19 Απριλίου 2018

πιτσαρια βαλαωριτου

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_31.html
πιτσαρια βαλαωριτου

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι προέβαιναν στην εκμετάλλευση πελατών-θαμώνων καταστημάτων νυκτερινής διασκέδασης, οι οποίοι είχαν μειωμένη αντίληψη λόγω κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών και τους αφαιρούσαν τραπεζικές κάρτες με τις οποίες πραγματοποιούσαν αγορές και συναλλαγές.


Όπως ανακοινώθηκε, συνελήφθησαν επτά άτομα (τρεις άνδρες και τέσσερις γυναίκες) ηλικίας από 23 έως 47 ετών, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλοι τέσσερις συνεργοί τους.


πρωτοπορια αγρινιο

Ηγετικό ρόλο στην εγκληματική οργάνωση είχαν δύο συλληφθέντες ημεδαποί ηλικίας 45 και 46 ετών, συνιδιοκτήτες καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης.


Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, οι κατηγορούμενοι με αρχηγούς τους δυο συνιδιοκτήτες, μέλη εργαζομένους και σερβιτόρες, προέβαιναν στην εκμετάλλευση πελατών-θαμώνων καταστημάτων νυκτερινής διασκέδασης, οι οποίοι είχαν μειωμένη αντίληψη λόγω κατανάλωσης αλκοολούχων ποτών και τους αφαιρούσαν τραπεζικές κάρτες.


Στη συνέχεια, αφού τους είχαν αποσπάσει με δόλιο τρόπο τους κωδικούς των αφαιρεθέντων καρτών, πραγματοποιούσαν οικονομικές συναλλαγές, χρεώσεις ή αναλήψεις χρηματικών ποσών.


Από τη διενεργηθείσα έρευνα έχουν εξιχνιαστεί συνολικά 20 περιπτώσεις αφαίρεσης χρημάτων και αντικειμένων, με τη μορφή της κλοπής και της ληστείας.


Ως προς τις περιπτώσεις αυτές, τρεις διαπράχθηκαν το καλοκαίρι του 2017 ενώ οι υπόλοιπες από το Μάιο έως αρχές Αυγούστου του 2018.


Οι συλληφθέντες, οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.



πιτσαρια βαλαωριτου
κατασκευή ξυλότορνου
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_77.html

προβληματα στις σαλπιγγες

φώτης σπυρόπουλος δικηγόρος

«Θα το δείτε ότι στο τέλος ακόμα κι αν η ΝΔ σας παρακαλάει να μην κάνετε εκλογές, θα κάνετε ηρωική έξοδο για να περιορίσετε την ήττα σας και να διασωθείτε. Κάντε το όμως όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα είναι καλό για την πατρίδα», σχολίασε ο εισηγητής της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, αμφισβητώντας το κοινωνικό πρόσημο του προϋπολογισμού. Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση οποιαδήποτε διευθέτηση για το χρέος και αν γίνει, κινδυνεύει να πάει χαμένη λόγω των ιδεοληψιών και της ανεπάρκειας της κυβέρνησης που ωθεί την οικονομία προς τα πίσω.


προβληματα στις σαλπιγγες

Ιδιαίτερα επικριτικός υπήρξε και ο εισηγητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Κουτσούκος που κατηγόρησε την κυβέρνηση για προσπάθεια εξαπάτησης των πολιτών. «Με λογιστικού χαρακτήρα απάτες αφαιρεί από τους πολίτες με φόρους και περικοπές περίπου 4,8 δις ευρώ για να τους δώσει πίσω λιγότερο από 900 εκατ», είπε και πρόσθεσε ότι το “φάντασμα του κόφτη” πλανιέται πάνω από την κυβέρνηση που προσπαθεί με μεθοδεύσεις λογιστικού χαρακτήρα να αποφύγει την ενεργοποίησή του.


«Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ νομιμοποίησε τα δύο μνημόνια του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ ψηφίζοντας το τρίτο, αποδεχόμενη μείωση μισθών αι συντάξεων», είπε εκ μέρους του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος που μίλησε για αντιλαϊκό και φορομπηχτικό προϋπολογισμό. Την άποψη ότι η κυβέρνηση παίζει ένα από τα τελευταία της πολιτικά χαρτιά, εξέφρασε ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, εκτιμώντας ότι δεν θα μπορέσει να σταθεί για πολύ ακόμη.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_43.html


προβληματα στις σαλπιγγες
η αγαπη αργησε μια μερα σειρα
https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_33.html

ηθοποιοι αγγιγμα ψυχης

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_139.html
αγαυη σιροπι ιδιοτητες
γαλλικα χιτ
ηθοποιοι αγγιγμα ψυχης

Οι ΗΠΑ αυξάνουν τα επιτόκια δανεισμού, παράλληλα αυξάνεται η απόδοση των ομολόγων τους και όσο γίνονται πιο ελκυστικά τα αμερικανικά περιουσιακά στοιχεία, τόσο αυξάνοντα οι εκροές κεφαλαίων από τις αναδυόμενες αγορές.


Πολλοί αναλυτές θεωρούν πως η Αργεντινή απλά άνοιξε το χορό και πως σύντομα και άλλες χώρες θα αποταθούν στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για γραμμή πίστωσης. Ευαίσθητες οικονομίες, όπως αυτή της Τουρκίας, ήδη αντιμετωπίζουν σημαντικές πιέσεις στη συναλλαγματική ισοτιμία.


Το μέγεθος της ανατίμησης και το χρονοδιάγραμμα της προσαρμογής θα εξαρτηθούν από την ανταπόκριση των διεθνών αγορών συναλλάγματος στις αλλαγές στις εμπορικές πολιτικές των ΗΠΑ και στους μηχανισμού μετάδοσης της αμερικανικής οικονομίας. Η ανατίμηση του δολαρίου θα μπορούσε να είναι πολύ μεγάλη, σε σύγκριση με τις ιστορικές κινήσεις του νομίσματος, και θα συνιστούσε σημαντικό και πολυεπίπεδο κίνδυνο για άλλες χώρες.


ηθοποιοι αγγιγμα ψυχης

Αν το αμερικανικό δολάριο ανατιμηθεί σημαντικά, τότε χώρες με υψηλά επίπεδα χρέους σε αμερικανικό δολάριο, σε συνάρτηση με το ΑΕΠ τους, θα βρεθούν εκτεθειμένες και το βάρος εξυπηρέτησης του χρέους τους σε δολάριο θα αυξηθεί. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων, αυτές οι χώρες είναι η Τζαμάικα, η Κροατία, το Μπελίζ, η Μοζαμβίκη, η Σερβία, ο Λίβανος, το Κιργιστάν, η Ουκρανία και η Βενεζουέλα.


Από την άλλη πλευρά, για «δολαριοποιημένες» οικονομίες, μια απότομη ανατίμηση του δολαρίου θα προκαλούσε ισχυρό πλήγμα στην ανταγωνιστικότητά τους. Μεταξύ άλλων, αυτές οι χώρες είναι το Εκουαδόρ, το Ελ Σαλβαδόρ και ο Παναμάς.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_82.html

βιλα κοτοπουλη ζωγραφου διευθυνση

rave party στην αθηνα
«Πάγωσε» ο Πύργος: «Έφυγε» ο πρώην αντιδήμαρχος Αντώνης Βαγγόπουλος

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Τρίτης (12/6), ο πρώην αντιδήμαρχος Πύργου Αντώνης Βαγγόπουλος…


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_116.html

βιλα κοτοπουλη ζωγραφου διευθυνση

Όπως αναφέρει το patrisnews.gr, ο 51χρονος από τον Πύργο υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ βρισκόταν στην οικία του απ` όπου μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Πύργου. Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλλαν τόσο οι διασώστες του ΕΚΑΒ κατά την μεταφορά του όσο και ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου…




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το άκουσμα της θλιβερής είδησης βύθισε στη θλίψη την κοινωνία του Πύργου αφού ο εκλιπών ήταν ένα ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό πρόσωπο έχοντας ασχοληθεί επί σειρά ετών με τα κοινά του δήμου, σαν αντιδήμαρχος, ενώ από τον Οκτώβριο του 2017 ήταν πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης της πόλης…


https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_94.html

βιλα κοτοπουλη ζωγραφου διευθυνση

Στο νοσοκομείο του Πύργου βρέθηκαν συγγενικά πρόσωπα του εκλιπόντα, συνεργάτες του στο δήμο Πύργου, ο δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου καθώς και πολλοί φίλοι του Αντώνη Βαγγόπουλου…



βικελιδης θυρες

τομεας κλασικης φιλολογιας ιωαννινων

https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_9.html
ματθαίος τσαχουρίδης 2014
τομεας κλασικης φιλολογιας ιωαννινων

Ο εξαιρετικά βαρύς απολογισμός αυτός υπογραμμίζει τη μεγάλη κλίμακα της επίθεσης. Σύμφωνα με τον αμερικανό αξιωματούχο, τη δύναμη του καθεστώτος συγκροτούσαν «περίπου 500 άνδρες σε έναν μεγάλο, αραιό σχηματισμό, υποστηριζόμενο από πυροβολικό, άρματα μάχης, συστήματα εκτόξευσης πολλαπλών ρουκετών και όλμους».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_29.html

σκακι λεξικο

Δεν σκοτώθηκαν ούτε τραυματίστηκαν στρατιωτικοί των ΗΠΑ στη μάχη, ανέφεραν αξιωματούχοι στην Ουάσινγκτον. Αμερικανοί στρατιωτικοί, ενσωματωμένοι στις ΣΔΔ, έχουν γίνει στόχος επιθέσεων επανειλημμένα. Σύμφωνα με τον αμερικανό αξιωματούχο που μίλησε στο Ρόιτερς, μόνο ένας μαχητής των ΣΔΔ τραυματίστηκε.



«Υποπτευόμαστε ότι οι συριακές φιλοκαθεστωτικές δυνάμεις προσπαθούσαν να καταλάβουν εδάφη που είχαν απελευθερώσει οι ΣΔΔ από το Ντάες (σ. σ. ακρώνυμο του Ισλαμικού Κράτους στα αραβικά) από το 2014 μέχρι το 2017», κατά τον ίδιο.


τομεας κλασικης φιλολογιας ιωαννινων


Οι φιλοκαθεστωτικοί «πιθανόν επεδίωκαν να καταλάβουν πετρελαιοπηγές στη Χουσάμ, μια σημαντική πηγή εσόδων του Ντάες από το 2014 ως το 2017», εκτίμησε ο αξιωματούχος.


Ούτε αμερικανοί αξιωματούχοι ούτε ο συνασπισμός έδωσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το ποιες δυνάμεις επλήγησαν. Ο συριακός στρατός υποστηρίζεται από παραστρατιωτικούς που διευθύνει το Ιράν, αλλά και από τις ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας.


Ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ ειδοποίησε τη Ρωσία για την παρουσία των δυνάμεων των ΣΔΔ στην περιοχή πολύ πριν αρχίσει την επιχείρηση για την αποτροπή της επίθεσης, σύμφωνα με τον αμερικανό αξιωματούχο.


«Αξιωματικοί του συνασπισμού βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία με ρώσους ομολόγους τους πριν, κατά τη διάρκεια κι έπειτα από την αποτραπείσα επίθεση», είπε ο μη κατονομαζόμενος αμερικανός αξιωματούχος.


Monday, February 25, 2019

οξυδερκής σημασία

https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_150.html
https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_4.html

Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.


Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο τοπικά 8 και νωρίς το πρωί έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το μεσημέρι.


Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά.


προεδρικα διαταγματα 2018

Αναλυτική πρόγνωση από την ΕΜΥ:


δημοσίευση ισολογισμών ικε

οξυδερκής σημασία

Αττική


Καιρός: νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις τις πρωινές ώρες στα βόρεια ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα). Σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 06 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα το πρωί αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.


Ζάκυνθος


Καιρός: λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.
Άνεμοι: βορειοανατολικοί 4 με 5 και το πρωί έως 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά όπου θα σημειωθεί χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από 300 μέτρα). Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 στα ανατολικά 7 με 8 και νωρίς το πρωί στο θρακικό έως 9 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.
Θερμοκρασία: από 0 (μηδέν) έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.



οξυδερκής σημασία

μαγαζι με νησιωτικη μουσικη

Άγιος Κωνσταντίνος: Απαγχονίστηκε για να μην είναι βάρος στους δικούς του - Τον βρήκε ο εγγονός του

Συγκλονίζει την κοινωνία του Αγίου Κωνσταντίνου η τραγωδία που «γράφτηκε» το πρωί της Παρασκευής (08/06), με θύμα έναν ηλικιωμένο άνδρα.


Ήταν γύρω στις 08:30 το πρωί όταν ένα 15χρονο παιδί βρήκε τον ίδιο του τον παππού απαγχονισμένο από μεταλλικό δοκάρι στην αποθήκη του σπιτιού όπου διέμενε η οικογένεια - βουλγαρικής καταγωγής - στον Άγιο Κωνσταντίνο.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/03/blog-post_55.html

ποτηρια γυαλινα παιδικα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σοκαρισμένο το παιδί ειδοποίησε τη μητέρα του και τους γείτονες, οι οποίοι ενημέρωσαν τις Αρχές.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport που μίλησε με γείτονες του αυτόχειρα, ο 75χρονος είχε αφήσει ιδιόχειρο σημείωμα όπου περιέγραφε ότι η απονενοημένη ενέργειά του οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είχε δουλειά και δεν ήθελε να γίνεται βάρος στους δικούς του ανθρώπους.


elena paparizou ok

Την προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων, που απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και έχει παραγγείλει νεκροψία - νεκροτομή.

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2018: Τα θέματα στη Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση – ΓΕΛ

Στην Ελλάδα ο Τραμπ το Σαββατοκύριακο






μαγαζι με νησιωτικη μουσικη
μαγαζι με νησιωτικη μουσικη
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_73.html

benefits of palm oil on health

αυξηση μετοχικου κεφαλαιου με κεφαλαιοποιηση αποθεματικων

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, ο πληθυσμός της Ελλάδας την 1η Ιανουαρίου 2017 ήταν 10.757.300 σε σχέση με 10.783.700 την 1η Ιανουαρίου 2016. Ειδικότερα, εκτιμάται πως το 2016 οι θάνατοι έφτασαν τους 118.800 και οι γεννήσεις τις 92.800.


Συνολικά, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, την 1η Ιανουαρίου 2017 ο πληθυσμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης έφτασε τα 511,8 εκατομμύρια, έναντι 510,3 εκατομμυρίων την 1η Ιανουαρίου 2016. Με 82,8 εκατομμύρια κατοίκους (ή 16,2% του συνολικού πληθυσμού της ΕΕ την 1η Ιανουαρίου 2017), η Γερμανία είναι το πιο πυκνοκατοικημένο κράτος-μέλος της ΕΕ, έναντι της Γαλλίας (67,0 εκατομμύρια ή 13,1%), του Ηνωμένου Βασιλείου (65,8 εκατομμύρια ή 12,9% ), της Ιταλίας (60,6 εκατομμύρια ή 11,8%), της Ισπανίας (46,5 εκατομμύρια ή 9,1%) και της Πολωνίας (38,0 εκατομμύρια ή 7,4%).


Το 2016, ο πληθυσμός αυξήθηκε σε 18 κράτη-μέλη της ΕΕ και μειώθηκε σε δέκα. Η μεγαλύτερη σχετική αύξηση σημειώθηκε στο Λουξεμβούργο (+19,8 ανά 1.000 κατοίκους), τη Σουηδία (+ 14,5 ‰) και τη Μάλτα (+ 13,8 ‰). Αντίθετα, η μεγαλύτερη μείωση σημειώθηκε στη Λιθουανία (-14,2 ‰), τη Λετονία (-9,6 ‰) και την Κροατία (-8,7 ‰).


benefits of palm oil on health

Κατά τη διάρκεια του 2016, στην ΕΕ σημειώθηκαν 5,1 εκατομμύρια θάνατοι και γεννήσεις, πράγμα που σημαίνει ότι η φυσική αλλαγή του πληθυσμού της ΕΕ ήταν ουδέτερη. Η μεταβολή του πληθυσμού, ωστόσο, ήταν θετική, με 1,5 εκατομμύρια περισσότερους κατοίκους, γεγονός που οφείλεται στην καθαρή μετανάστευση.



benefits of palm oil on health
θεσσαλονικη γιαννενα οσε
https://racnascy.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/03/blog-post_79.html

λαστιχα χειμωνιατικα τιμες

Χθες, η Ρωσία χαρακτήρισε «απαράδεκτα» τα στοιχεία αυτού του σχεδίου που καταδικάζει τις φερόμενες επιθέσεις που διαπράχθηκαν το Σάββατο στη Ντούμα στην ανατολική Γκούτα. Η Μόσχα, όπως η Δαμασκός, διαψεύδουν κατηγορηματικά τη χρήση χημικών όπλων.


σεμιναρια ζαχαροπλαστικης για ζαχαροπαστα

Διπλωμάτες αναφέρουν ότι είναι πιθανό η Ρωσία να ασκήσει βέτο στο σχέδιο. Ένα σχέδιο απόφασης χρειάζεται εννέα ψήφους υπέρ και κανένα βέτο από τη Ρωσία, την Κίνα, τη Γαλλία, τη Βρετανία και τις ΗΠΑ προκειμένου να εγκριθεί.


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_148.html

λαστιχα χειμωνιατικα τιμες

λαστιχα χειμωνιατικα τιμες




ξενοδοχειο ακτη αιγαιου τηνοσ
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_56.html

χαλαλι κουρκουλης

https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_77.html

Το νομοσχέδιο που συζητείται σήμερα στη γαλλική Εθνοσυνέλευση είχε αρχικά τιτλοφορηθεί «κατά των ψευδών πληροφοριών» και στη συνέχεια ξαναβαφτίστηκε για να στοχεύσει «τη χειραγώγηση της πληροφόρησης».


χαλαλι κουρκουλης

Αυτή η αλλαγή ονομασίας αποφασίσθηκε ώστε να αντιστοιχεί καλύτερα με τον δηλωμένο στόχο του, που είναι η αντίδραση στις «επιχειρήσεις αποσταθεροποίησης» που διεξάγονται από ξένες δυνάμεις (κυρίως από τη Ρωσία), ενώ αρχικά πολλοί είχαν πιστέψει πως πρόκειται για ένα εν δυνάμει εργαλείο «διόρθωσης» της ενημέρωσης στην υπηρεσία της υφιστάμενης εξουσίας. Σύμφωνα με τη Liberation, το γεγονός αυτό είναι ενδεικτικό της δυσκολίας της κυβέρνησης να αναδείξει ένα νομοσχέδιο το οποίο επιθυμεί η προεδρία της Δημοκρατίας, αλλά είναι πολύ αμφιλεγόμενο.


Τι περιέχει το νομοσχέδιο;


Ο πρώτος άξονάς του, που προκαλεί και τις περισσότερες συζητήσεις, δημιουργεί δύο εργαλεία για τη μάχη κατά της διάδοσης σε μεγάλη κλίμακα ψευδών πληροφοριών που μπορούν να διακυβεύσουν την «ειλικρίνεια μιας ψηφοφορίας». Τα εργαλεία αυτά θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εθνικές και ευρωπαϊκές εκλογές, τρεις μήνες πριν από τον πρώτο γύρο και μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα απαιτείται περισσότερη διαφάνεια από τις μεγάλες ψηφιακές πλατφόρμες όπως η Facebook ή η YouTube σχετικά με τις διαφημίσεις τους. Θα πρέπει να δηλώνουν την ταυτότητα των πελατών που θα τους έχουν πληρώσει, καθώς και το ποσό που έχουν λάβει για να προωθήσουν «περιεχόμενα πληροφόρησης που συνδέονται με μια συζήτηση γενικού ενδιαφέροντος».


https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

Το άλλο εργαλείο, νομικό αυτό, αφορά τη διανομή μιας ψευδούς πληροφορίας. Κατά την ίδια προεκλογική περίοδο, ένας δικαστής θα μπορεί να επιληφθεί και, μέσα σε 48 ώρες, να «ζητήσει όλα τα αναλογικά και απαραίτητα μέτρα για να σταματήσει» η διάδοση αυτής της ψευδούς πληροφορίας.


Εξάλλου το νομοσχέδιο αυξάνει τις κυρώσεις που μπορεί να επιβάλει το Ανώτερο Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο (CSA) σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα «που ελέγχονται από ένα ξένο κράτος ή βρίσκονται υπό την επιρροή αυτού του κράτους» και καθίστανται ένοχα για μια ψευδή πληροφορία. Εμμέσως ο στόχος εδώ είναι το ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι RT.


Τέλος το κείμενο ενισχύει την υποχρέωση συνεργασίας των Facebook και σία στο θέμα αυτό, υπό την επίβλεψη του CSA.



χαλαλι κουρκουλης
αποθετηριο σεναριων ιφιγενεια
ωρεσ λειτουργιασ καταστηματων θεσσαλονικησ

expert χαλανδρι

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html
τεστ γλυκαγονησ πωσ γινεται
expert χαλανδρι

Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας, ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό για τις δράσεις του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αίγυπτο και γενικότερα στην Αφρικανική Ήπειρο και τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί το Πατριαρχείο με την πολιτική ηγεσία της Αιγύπτου.


Επίσης, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Πρωθυπουργό για τη συνδρομή της Ελλάδας στο Πατριαρχικό έργο.


γκουρμε συνταγες ευκολες

Από την πλευρά του ο Έλληνας Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε για τη συνέχιση της στήριξης που παρέχει το ελληνικό κράτος στο έργο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.


Στη συνάντηση μετείχαν ο Σεβασμιότατος Γουινέας Γεώργιος και ο Υφυπουργός ΥΠΕΞ Γιάννης Αμανατίδης.



expert χαλανδρι
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/04/blog-post_75.html

δανιηλ μωραιτης

καιρος αργοσαρωνικος μποφορ
γαλανη τραγουδια αν
δανιηλ μωραιτης

Οι πυροβολισμοί έπεσαν στην πλατεία Κλεμπέρ, στην παλιά πόλη του Στρασβούργου, όπου είναι στημένο ένα τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία, ενώ στο Ευρωκοινοβούλιο δόθηκε εντολή να μην αποχωρήσουν μέχρι νεωτέρας, ευρωβουλευτές, προσωπικό και δημοσιογράφοι. Ανάμεσα τους και η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία σύμφωνα με ανάρτηση της στο Twitter είναι ασφαλής εντός Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.


«Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο, στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκομαι με τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι καλά, αν και αποκλεισμένοι για λόγους ασφαλείας! #Strasbourg», έγραψε.


δανιηλ μωραιτης


Πυροβολισμοί στο Στρασβούργο, στο κέντρο της πόλης όπου βρίσκομαι με τους συνεργάτες μου. Είμαστε όλοι καλά, αν και αποκλεισμένοι για λόγους ασφαλείας! #Strasbourg

— Eliza Vozemberg MEP (@vozemberg) 11 Δεκεμβρίου 2018


https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_124.html
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_129.html

ρολα μελιτζανας με κιμα βεφα

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_30.html
παο-παοκ live streaming basketball
Ψήσιμο αρνιού: Οι 10 συμβουλές για έναν λαχταριστό οβελία

Οι οδηγίες από τον μετρ του είδους, Δημήτρη Κωστάκο, ιδιοκτήτη της ταβέρνας “Τα Βλάχικα” στη Βάρη είναι παραπάνω από πολύτιμες.


ρολα μελιτζανας με κιμα βεφα

ρολα μελιτζανας με κιμα βεφα

Για όλους τους… μερακλήδες που θα αφιερώσουν το πρωινό της Κυριακής στη θράκα και τη σούβλα – Όλα τα μυστικά για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Διαβάστε και δείτε αναλυτικά:


πιλινγκ προσωπου φυσικο

1. Τοποθετείτε το αρνί σε πάγκο, περνάτε τη σούβλα από την ουρά και τη βγάζετε από το κεφάλι.
Δένετε πρώτα τα χεράκια μεταξύ τους και ύστερα τα στερεώνετε με τον σπάγκο πάνω στη σούβλα και γύρω από το σβέρκο του αρνιού. Ύστερα δένετε τα ποδαράκια μεταξύ τους και τα στερεώνετε με τον σπάγκο πάνω στη σούβλα.

31

2. Έπειτα παίρνετε μια χοντρή σακοράφα και χοντρό (κερωμένο) σπάγκο. Κάνετε έναν κόμπο στην άκρη της κλωστής και την περνάτε με τη σακοράφα στο σημείο της σπονδυλικής στήλης που τελειώνει ο ώμος του αρνιού και προς τα μέσα.

32

3. Πιάνετε με τον σπάγκο τη σούβλα και τη σπονδυλική στήλη και τρυπώντας ξανά το αρνί με τη σακοράφα βγάζετε την κλωστή πάλι έξω. Αφήνετε τον κόμπο χαλαρό και κάνετε μια χιαστί βελονιά περνώντας πάλι την κλωστή μέσα και ξαναβγάζοντάς την έξω.

33

4. Δένετε την κλωστή, κάνετε κόμπο και κόβετε την κλωστή στερεώνοντας το αρνί πάνω στη σούβλα. Επαναλαμβάνετε την ίδια βελονιά στο σημείο της σπονδυλικής στήλης που αρχίζει το μπούτι του αρνιού. Αν είναι μεγάλο το αρνί κάνετε μια χιαστί βελονιά και στο κέντρο της σπονδυλικής στήλης.

34

5. Ανακατεύετε σε ένα μπολ μπόλικο αλάτι και πιπέρι και αλατοπιπερώνετε γενναιόδωρα το εσωτερικό του αρνιού, μην το λυπηθείτε, με τις χούφτες θα το ρίξετε. Δεν το αλατίζετε εξωτερικά. Ράβετε με τον σπάγκο και τη χοντρή βελόνα την κοιλιά του αρνιού.

6. Το ράψιμο πρέπει να είναι καλό και προσεκτικό για να μην ανοίξει το αρνί κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

7. Το αρνάκι σας είναι έτοιμο πλέον για ψήσιμο. Το γυρίζετε ανάποδα πάνω σε ένα ταψί και αφήνετε να στραγγίσει.

35

8. Το ψήσιμο είναι θέμα εμπειρίας. Τα κάρβουνα και η φωτιά που θα ανάψετε πρέπει να είναι αρκετά για να μη σβήσει η φωτιά και, φυσικά, να φτάσει να ψηθεί σωστά το αρνί σας. Στο κέντρο να είναι λιγότερη η φωτιά γιατί εκεί είναι άδειο, μόνο παϊδάκια και κοιλιά. Πάνω και κάτω πρέπει να είναι περισσότερη η φωτιά γιατί εκεί είναι τα μπούτια και τα χεράκια κι υπάρχει το περισσότερο κρέας.

9. Στερεώνετε λοιπόν τη σούβλα πάνω απ’ τη φωτιά, αρχικά πιο ψηλά και στην αρχή τη γυρίζετε γρήγορα, για να μην αρπάξει το αρνί. Σταδιακά μειώνετε την ταχύτητα περιστροφής και κατεβάζετε το αρνί πιο χαμηλά. Για το γύρισμα καλό είναι να πάρετε το ειδικό μοτεράκι που θα κάνει τη δουλειά μόνο του στην ταχύτητα που θα το ρυθμίσετε.

36


10. Το ψήσιμο για ένα μέτριο αρνί διαρκεί περίπου 3-4 ώρες σε εξωτερικό χώρο και 2 – 2,5 ώρες σε εσωτερικό. Θα καταλάβετε ότι είναι έτοιμο όταν το κρέας αρχίσει να ξεχωρίζει από τα κόκαλα.



https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html

ποτε αλλαζω ταχυτητα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_41.html

Η δημοσιογραφική «σκαπάνη» έχει φέρει στο φως αριθμό διαβατηρίων, τα οποία φέρεται να ανήκουν σε Ρώσους μυστικούς πράκτορες, μεταξύ των οποίων είναι και οι δύο ύποπτοι για την επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα, Ρουσλάν Μπορίσοβ και Αλεξάντερ Πετρόβ. Όλα τα διαβατήρια έχουν πανομοιότυπους αριθμούς.


https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_123.html

Ανάμεσα στους κατόχους των διαβατηρίων είναι και ένας Ρώσος, πρώην στρατιωτικός ακόλουθος, ο οποίος απελάθηκε από την Πολωνία με την κατηγορία της κατασκοπίας το 2014 και φέρεται να συνδέεται με σχέδιο πραξικοπήματος στο Μαυροβούνιο.


Δεκάδες άλλα άτομα, με παρόμοιους αριθμούς διαβατηρίων, αναγνωρίστηκαν από τους δημοσιογράφους του ιστοτόπου Fontanka Νews και όπως αποδείχθηκε από την έρευνα, όλοι είχαν δώσει την ίδια διεύθυνση επικοινωνίας: Khoroshevskoye Shosse 76 B. Εκεί είναι τα κεντρικά γραφεία της ρωσικής στρατιωτικής οργάνωσης GRU.





ποτε αλλαζω ταχυτητα
ποτε αλλαζω ταχυτητα
τι εννοεις σουγκαρ
στρατοδικειο ταυρου