Tuesday, May 14, 2019

φωτογραφιες βαμμενων σαλονιων

https://siydwxes.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/03/blog-post_16.html
ιατρικα συνεδρια μαρτιος 2016

Το κύριο χαρακτηριστικό της «Σοφία» θα είναι το δριμύ ψύχος, καθώς αέριες μάζες πολικής προέλευσης σαρώνουν τη χώρα από βορρά προς νότο, με αποτέλεσμα τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, αρκετούς βαθμούς κάτω από το μηδέν τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα και αύριο, Σάββατο, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα.


Σύμφωνα με τα έως τώρα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία της μετεωρολογικής υπηρεσίας meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών (ΕΑΑ), η χιονοκάλυψη θα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη σήμερα. Χιονοπτώσεις αναμένονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και πιθανώς στα βόρεια προάστια της Αθήνας.


πιατσα ντελ ποπολο

φωτογραφιες βαμμενων σαλονιων

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα είναι ιδιαίτερα χαμηλές προκαλώντας προβλήματα από τον ισχυρό παγετό, κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά τμήματα της χώρας.


Δείτε τον καιρό, μέσα από το WINDY που χρησιμοποιεί τα προγνωστικά μοντέλα GFS, ECMWF και NEMS:





Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ΕΔΕΚΦ) που εξέδωσε η ΕΜΥ η κακοκαιρία που βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με κυρία χαρακτηριστικά τις πυκνές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας και τις χαμηλές θερμοκρασίες, θα επηρεάσει και το επόμενο διήμερο τη χώρα.


Πιο αναλυτικά, σήμερα, Παρασκευή (4/1) οι χιονοπτώσεις που σημειώνονται, θα ενταθούν μετά το μεσημέρι στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη στέρεα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), την Εύβοια, τις Σποράδες, βαθμιαία στην ανατολική Μακεδονία και από αργά το βράδυ στη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου.





φωτογραφιες βαμμενων σαλονιων

No comments:

Post a Comment