Monday, May 27, 2019

ρένα βλαχοπούλου μία τρελή τρελή σαραντάρα

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/05/blog-post_74.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/03/blog-post_144.html
ρένα βλαχοπούλου μία τρελή τρελή σαραντάρα
ρένα βλαχοπούλου μία τρελή τρελή σαραντάρα

«Συζητάμε για το αν οι εργαζόμενοι θα έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν στην αναδιανομή του πλούτου που παράγουν ή αντιθέτως η σημερινή Ευρώπη θα συνεχίσει να είναι μία Ευρώπη για τους λίγους», συμπλήρωσε η υπουργός.


Η υπουργός Εργασίας υπογράμμισε ότι όλοι οι εργαζόμενοι της Ευρώπης πρέπει να αναλάβουν δράση για την υπεράσπιση των κεκτημένων δικαιωμάτων τους. «Είναι φανερό, ότι οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις βλέπουν στο ζήτημα των εργασιακών σχέσεων την Ελλάδα ως το νέο παράδειγμα που οφείλει να γενικευτεί. Με αυτήν την έννοια, το τέλος της εργασιακής απορρύθμισης και η επαναφορά της εργασιακής κανονικότητας στην Ελλάδα θα είναι νίκη για όλους τους εργαζόμενους της Ευρώπης», πρόσθεσε.


«Το μήνυμα της IG Metall είναι "Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας για όλους"» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο Wolfgang Lemb, μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της IG Metall, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε αλλαγή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών. Η ανασυγκρότηση του εργατικού δικαίου θα βελτιώσει τη ζωή των εργαζομένων στην Ελλάδα. Η θέση της IG Metall είναι ότι η γερμανική κυβέρνηση έχει μεγάλη ευθύνη για τις αρνητικές εξελίξεις στην Ευρώπη».


σινγκλς 2 5


moby the only thing traduction

No comments:

Post a Comment