Thursday, May 2, 2019

καιρος πυλος μετεο

https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
https://ajvgswki.blogspot.com/2019/04/blog-post_53.html
ονειρο στο κυμα-ερωσ ηρωσ του αλεξανδρου παπαδιαμαντη
καιρος πυλος μετεο

Το κτίριο του προεδρικού μεγάρου βρίσκεται στην Τάχριρ, μια από τις πιο πολυσύχναστες συνοικίες της Σαναά και σημειώθηκε την ώρα που άνοιγαν τα γραφεία και τα καταστήματα.


Δύο ισχυρές εκρήξεις συγκλόνισαν το συγκρότημα των γραφείων της προεδρίας τα οποία βρίσκονται κοντά σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο, μια εμπορική τράπεζα και πολλά εμπορικά καταστήματα, αλλά και την Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες.


Εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Υεμένης δήλωσε στο Sputnik ότι υπεύθυνος για την επιδρομή είναι ο στρατιωτικός συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία που δρα στην Υεμένη στηρίζοντας τον πρόεδρο Αμπντ Ράμπο Μάνσουρ Χάντι.


καιρος πυλος μετεο

«Τουλάχιστον έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και 35 τραυματίστηκαν. Κάποιοι εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά τις επιδρομές του συνασπισμού εναντίον των γραφείων της προεδρίας», εξήγησε η ιατρική πηγή.



Our children are having their year end exams. They have already missed out a lot on their education. This is happening in Sanaa now as they sit for exams. Imagine if these are your own children, what would you do? Huge explosions and ..fear and anxiety. #Yemen MT @alasaadim pic.twitter.com/GXZVYS8Rzx

— Trad American Angel™ (@RightWingAngel) 7 Μαΐου 2018


εργοστασιο πλαστικων φιαλων

No comments:

Post a Comment