Thursday, May 2, 2019

γεννημενοι 19 φεβρουαριου

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_87.html

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι αποφάσεις ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για επιστροφές χρημάτων σε όλους τους συνταξιούχους που έχουν υποστεί μία ή και περισσότερες περικοπές, τις οποίες το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) έκρινε αντισυνταγματικές και διέταξε την ακύρωσή τους από τον Ιούνιο του 2015 και μετά.


Η κυβέρνηση, όμως, δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε να επιβάλλει μειώσεις που κρίθηκαν αντισυνταγματικές ως και το 2018, οδηγώντας πάνω από 2 εκατομμύρια συνταξιούχους σε αιτήσεις για διακοπή των περικοπών και κυρίως για το πάγωμα της παραγραφής των ποσών που διεκδικούν πλέον με αγωγές.


μπουλμαστιφ κιλα

γεννημενοι 19 φεβρουαριου

anadromika


χρωματιζω ηρωες της disney

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος


γεννημενοι 19 φεβρουαριου

«Βροχή» οι προσφυγές


Στα Ταμεία καταφθάνουν κατά χιλιάδες τα δικόγραφα των αγωγών με προσφυγές συνταξιούχων του 2018 αλλά και του 2019. Η νέα χρονιά αναμένεται να είναι «χρονιά των αναδρομικών» που με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα λάβουν οι συνταξιούχοι.


Το ΣτΕ είναι αυτό που θα αποφασίσει σχετικά με το διάστημα των επιστροφών, καθώς αναμένεται μια νέα διευκρινιστική απόφαση για όσα αποφάσισε τον Ιούνιο του 2015. Συγκεκριμένα, η απόφαση αυτή θα διευκρινίζει αν οι επιστροφές θα γίνουν από εκείνη την ημερομηνία και μετά, δηλαδή για 3,5 έτη ως το τέλος του 2018, ή αν τα αναδρομικά θα περιοριστούν στο ένα έτος, δηλαδή από Ιούνιο 2015 ως Μάιο 2016 που η κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι συμμορφώθηκε και διέκοψε τις παράνομες μειώσεις ψηφίζοντας το νόμο Κατρούγκαλου.




https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_145.html

No comments:

Post a Comment