Thursday, January 31, 2019

kmfdm hell yeah

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
παλμος περιστερι προγραμμα
αριστεροστροφη προπελα

Η συνάντηση των δύο προέδρων ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς ο κ. Πούτιν προσγειώθηκε στο Ελσίνκι μισή ώρα μετά την αναμενόμενη.


Σε δηλώσεις του μπροστά από τις κάμερες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη σημερινή συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο.


kmfdm hell yeah

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού συνεχάρη τον Πούτιν για την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημείωσε έχουμε πολλά καλά πράγματα να συζητήσουμε. Μεταξύ αυτών, είπε πως είναι το εμπόριο, η Κίνα και «ο κοινός μας φίλος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ».


Παράλληλα, έκανε λόγο για μία σημαντική ευκαιρία, καθώς για πολλά χρόνια οι δύο χώρες δεν τα πήγαιναν καλά. «Νομίζω πως έχουμε μία σημαντική ευκαιρία, καθώς, ειλικρινά, δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είμαι (σε αυτή τη θέση) λίγο διάστημα, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα αποκτήσουμε μία εξαιρετική σχέση».


kmfdm hell yeah

Ο κόσμος θέλει να τα πηγαίνουμε καλά, είπε ακόμη ο Τραμπ, σημειώνοντας, σύμφωνα με το CNNi, πως οι χώρες τους έχουν στη διάθεσή τους το 90% των πυρηνικών όπλων του πλανήτη, γεγονός που δεν είναι καλό.


2018 07 16T111648Z 1955140614 RC154AB55AB0 RTRMADP 3 USA RUSSIA SUMMIT


Πηγή: REUTERS/Kevin Lamarque


Με τη σειρά του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε επίσης ότι έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας. Την ίδια ώρα, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν και ορισμένα διεθνή ζητήματα. «Υπάρχουν αρκετά και πρέπει να αρχίσουμε να τους δίνουμε σημασία» είπε ο Πούτιν.


Με καθυστέρηση ξεκίνησε η σύνοδος


Όπως έγινε γνωστό, ο Πούτιν έφτασε στο Ελσίνκι με καθυστέρηση μισής ώρας, όμως έφτασε πρώτος στον τόπο της συνάντησης. Ο Τραμπ κατέφτασε στον χώρο λίγο πριν τις 14:00.


Ο πλανητάρχης έχει μεταβεί στην φινλανδική πρωτεύουσα με χαμηλές προσδοκίες, όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξή του την Κυριακή. «Πηγαίνω (στο Ελσίνκι) με χαμηλές προσδοκίες. Δεν πηγαίνω με υψηλές προσδοκίες»,δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS ο Αμερικανός πρόεδρος, πριν τη συνάντηση.


8ae8195d 9186 49a2 b824 21686b023929


Πηγή: CNNi



President Trump has arrived at the Presidential Palace in Helsinki, Finland for his meeting with President Putin.

— The White House (@WhiteHouse) 16 Ιουλίου 2018


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

No comments:

Post a Comment