Tuesday, January 29, 2019

αγκαλιασε με πετα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
αγκαλιασε με πετα

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου Βούτση, για περίπου δύο ώρες οι έφηβοι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και συζήτησαν με νέους βουλευτές και προέδρους των επιτροπών της Βουλής για θέματα που τους απασχολούν.


ηφαιστεια της ευρωπης

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και οι προοπτικές βελτίωσης, η ανεργία και η μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, αλλά και το εκπαιδευτικό ήταν μερικά από τα ζητήματα που συζήτησαν.


κατα παρεκκλιση αρτιοτητα εκτος σχεδιου

Δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με αρκετά παιδιά να ζητούν από τον Πρόεδρο της Βουλής να βγάλει selfie μαζί τους, κάτι που δεν τους αρνήθηκε ο Νίκος Βούτσης. Οι εργασίες της Βουλής των Εφήβων θα συνεχιστούν το σαββατοκύριακο.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

IMG 20160708 142432


αγκαλιασε με πετα

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της «Βουλής των Εφήβων». Στο πρώτο μέρος της συνεδρίασης, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής θα γίνει συζήτηση και κατάθεση των τελικών προτάσεων των μαθητών, ενώ στο δεύτερο μέρος, υπό την προεδρία του νεοεκλεγέντος Αντιπροέδρου Σπύρου Λυκούδη, θα συζητηθούν έξι επίκαιρες ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.


No comments:

Post a Comment