Thursday, January 31, 2019

λεξει απο π

πραγματικοτητα στιχοι
ταλεντα στο fm 2016
λεξει απο π

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε σ’ αυτά τα πισωγυρίσματα μιλώντας (τις πρώτες πρωινές ώρες Ελλάδος) στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, όπου και κατέθεσε για μία ακόμη φορά την αισιοδοξία του πως η χώρα έπειτα από επτά ταραγμένα χρόνια ύφεσης βγαίνει πλέον από την βαθύτερη οικονομική και κοινωνική κρίση στην μεταπολεμική της ιστορία.


Συγχρόνως, αναφέρθηκε στο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους, καλώντας τους εταίρους να οριστικοποιήσουν τα μέτρα για την ελάφρυνσή του ώστε η χώρα να βγει στις αγορές. «Χρειαζόμαστε να βγούμε από τον φαύλο κύκλο αφήνοντας την λιτότητα πίσω», είπε χαρακτηριστικά.


Το γεγονός πως η χώρα βγαίνει σιγά σιγά από την κρίση σύμφωνα με τον πρωθυπουργό αποδεικνύει πως μία χώρα που έχει χάσει το 25% του ΑΕΠ της σε έξι χρόνια και είδε τα επίπεδα της ανεργίας να εκτοξεύονται μπορεί να σταθεί στα πόδια της «και να δημιουργήσει ένα φιλικό επιχειρηματικό περιβάλλον, που συγχρόνως θα ενθαρρύνει την ανάπτυξη και θα ξεμπερδεύει με τις αμαρτίες του παλιού κατεστημένου, την διαφθορά, τις πελατειακές σχέσεις , όπως επίσης και παρασιτικές επιχειρηματικές πρακτικές».


Παρότρυνση στους εταίρους


Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει τις σοβαρές κοινωνικές συνέπειες που η παρατεινόμενη κρίση επιβάλλει στην κοινωνία και συγχρόνως και ανέφερε πως απόλυτη προτεραιότητα της κυβέρνησής του είναι η μείωση της ανεργίας στα μέσα ευρωπαϊκά επίπεδα – το ταχύτερο δυνατόν – μέσω ενός νέου παραγωγικού μοντέλου που αξιοποιεί τις δυνατότητες του πολύ καλά εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_64.html

λεξει απο π

Σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η κυβέρνησή του προωθεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις έχοντας ως μέριμνα την προστασία του κοινωνικού κράτους και των εργασιακών δικαιωμάτων.


«Παροτρύνουμε τους εταίρους μας να προχωρήσουν με την οριστικοποίηση των μέτρων για την μείωση τους χρέους, ώστε να ανακτήσουμε την εμπιστοσύνη των αγορών», ανέφερε στην ομιλία του. Δίνοντας έμφαση στο ότι έχουν εκδηλωθεί ήδη τα πρώτα σημάδια πως ο σχεδιασμός έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς – κάτι που αντανακλάται στην επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης, την σταδιακή μείωση της ανεργίας, τις θετικές εξελίξεις στο δημοσιονομικό τομέα και το ζωντανό ενδιαφέρον για επενδύσεις από το εξωτερικό.


Tsipras UN screen 2016 09 22T225820Z 1091727761 S1BEUCVQXOAA RTRMADP 3 UN ASSEMBLY


Ο Αλέξης Τσίπρας στην Ολομέλεια της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη, την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 - Πηγή: REUTERS/Eduardo Munoz


«Η πρόκληση της διαχείρισης των προσφυγικών ροών είναι παγκόσμια»


Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε και στην προσφυγική κρίση σημειώνοντας πως συγχρόνως με την μεγάλη οικονομική πρόκληση ο ελληνικός λαός βρέθηκε αντιμέτωπος και με την μεγάλη πρόκληση της διαχείρισης μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών. Μία πρόκληση που, όπως επανέλαβε πολλές φορές κατά την παρουσία του στην Νέα Υόρκη, είναι παγκόσμια και μπορεί να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά μόνο συλλογικά και στην βάση των αξιών μας.



ικαριαμ νεος κοσμος

αντιμετωπιση εγκαυματος α βαθμου
πολικος αστερας ταινια

Σύμφωνα με το cretalive, πρόκειται για κείμενο λίγων γραμμών στο οποίο έχει αναγνωριστεί ο γραφικός χαρακτήρας του επιχειρηματία. Δημοσιεύματα αναφέρουν ακόμη ότι έχει επανέλθει η επικοινωνία των απαγωγέων με την οικογένεια μέσω μηνυμάτων.


ικαριαμ νεος κοσμος

Σε επίπεδο ερευνών πάντως η αστυνομία εξακολουθεί να κινείται με αργούς ρυθμούς και οι ίδιοι οι επικεφαλής της έρευνας δεν μπορούν να πουν ότι βρίσκονται στο σωστό δρόμο.


Υπάρχουν ύποπτοι καθώς και πιθανά σημεία στα οποίο μπορεί να κρατείται το θύμα, ωστόσο δεν υπάρχουν ακόμη αποδείξεις που μπορούν να οδηγήσουν τις Αρχές σε κάποιο συμπέρασμα.




ικαριαμ νεος κοσμος
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

αποτελεσματα υπατιας 2017

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_25.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_2.html
σκουπιδια μεγαλα αντικειμενα

Tις 893.300 έφτασαν συνολικά οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα, όπως προκύπτει από τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (03/12/2017, 12:30 μ. μ.) που έδωσε στη δημοσιότητα η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση Κοινωνικής Ασφάλισης ΑΕ (ΗΔΙΚΑ ΑΕ).


ελαστικη ταινια κρεβατιου

Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΗΔΙΚΑ, οι ακυρωμένες αιτήσεις ανέρχονται σε 197.061, οι μη εγκεκριμένες αιτήσεις αριθμούν 434.343, οι μη ολοκληρωμένες αιτήσεις (πιθανές μη εγκρίσεις, αναμονή συναίνεσης) είναι 474.428 και οι μη ολοκληρωμένες με πιθανότητα έγκρισης ανέρχονται σε 61.423.



αποτελεσματα υπατιας 2017
αποτελεσματα υπατιας 2017

κληρωση τζόκερ - διαλογή

κληρωση τζόκερ - διαλογή

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής όταν το κέντρο επιχειρήσεων στη γενική αστυνομική διεύθυνση έφτανε η πληροφορία ότι δύο άγνωστα άτομα είχαν εισβάλει στα γραφεία εταιρείας.


κατσικισιο μπουτι συνταγες

Στη θέα των πρώτων αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο, οι δράστες άρχισαν να τρέχουν για να ξεφύγουν.


Στη συνέχεια, ακολούθησε καταδίωξη και ένας από τους διαρρήκτες επιχείρησε να περάσει πάνω από μια σιδερόφρακτη περίφραξη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.


μουσαμαδες φορτηγων βολος

κληρωση τζόκερ - διαλογή

Ο συνεργός του συνελήφθη και αστυνομικός της ΔΙΑΣ πρόσφερε ο ίδιος τις πρώτες βοήθειες στον δράστη, πριν ακόμα καλέσουν ενισχύσεις.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_93.html

unnamed copy copy




https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_132.html

συντακτικό αρχαίας ελληνικής

επεισοδια τουμπα 2016

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, «χαιρετίζουμε την επιχείρηση που ανακούφισε τη συνείδηση της ανθρωπότητας για την επίθεση στη Ντούμα, που σε μεγάλο βαθμό υπάρχουν υποψίες ότι πραγματοποιήθηκε από το καθεστώς».



Επιθέσεις με όπλα μαζικής καταστροφής, συμπεριλαμβανομένων και των χημικών όπλων, που στοχεύουν αδιακρίτως πολίτες, αποτελούν εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Το συριακό καθεστώς, που τυραννά πάνω από επτά χρόνια τον ίδιο τον λαό του, είτε με συμβατικά είτε με χημικά όπλα, έχει αποδεδειγμένο ιστορικό εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας και εγκλημάτων πολέμου. Η συνείδηση της διεθνούς κοινότητας δεν έχει καμία αμφιβολία ως προς αυτό, τονίζεται στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html


Η Τουρκία πιστεύει πως είναι εξαιρετικά σημαντικό, τέτοια εγκλήματα να μην μένουν ατιμώρητα καθώς και να διασφαλίζεται ότι οι ευθύνες θα αποδοθούν, προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη παρόμοιων εγκλημάτων, προστίθεται στην ίδια ανακοίνωση η οποία καταλήγει:



Υπό το πρίσμα αυτής της εμπειρίας, είναι σημαντικό για τη διεθνή κοινότητα, ιδίως για τα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, να συμφωνήσουν κοινά μέτρα για να διασφαλίσουν ότι η χρήση χημικών όπλων δεν θα παραμείνει ατιμώρητη.




συντακτικό αρχαίας ελληνικής
συντακτικό αρχαίας ελληνικής
ρευματα για yamaha z
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

συμβεβλημενα φαρμακεια γεα

συμβεβλημενα φαρμακεια γεα

Στο νησί, εμφανίζονται η μία μετά την άλλη οι πυρκαγιές τα τελευταία 24ωρα, και από το μεσημέρι άρχισε να φλέγεται ένα πανέμορφο πευκοδάσος κοντά στο χωριό των Ορθoνιών.


Το μέτωπο της φωτιάς, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτείνεται σε πολλά χιλιόμετρα και η πρόσβαση είναι πολύ δύσκολη στις επίγειες δυνάμεις.


χρίστος ζαφείρης

Η κατάσταση είναι απελπιστική, καθώς οι καπνοί έχουν ζώσει την ευρύτερη περιοχή από το Καταστάρι έως τις Βολίμες, καθιστώντας δύσκολη την κυκλοφορία ανθρώπων και οχημάτων.


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html

Τη μάχη με τις φλόγες συντονίζει η τοπική δύναμη της πυροσβεστικής υπηρεσίας με 13 οχήματα, 23 πυροσβέστες και 3 υδροφόρες της ΠΙΝ Ζακύνθου, ενώ το έργο των πυροσβεστών ενισχύουν δυνάμεις από την Πελοπόννησο με οχήματα και πεζοπόρα τμήματα, και νωρίτερα το απόγευμα, δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη έκαναν ρίψεις νερού.


λοιζος χαντμπολ


Δελτίο τύπου σχετικά με την πτήση μη στελεχωμένου αεροσκάφους στην περιοχή της Ζακύνθου θα βρείτε https://t.co/9M3J3q6iEA pic.twitter.com/CVHlqlHeBm

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) 11 Ιουλίου 2017


συμβεβλημενα φαρμακεια γεα
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_28.html

αναστατωνομαι στανιση στιχοι

φιλαθλος βριζει διαιτητη

Το νομοσχέδιο για την αλλαγή του εκλογικού νόμου που καθιερώνει την απλή αναλογική, καταργεί το μπόνους των 50 εδρών και δίνει δικαίωμα ψήφου στους 17άρηδες, φέρνει τα κόμματα σε θέση μάχης από σήμερα το απόγευμα κιόλας, όπου ξεκινά η συζήτησή του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_111.html

Με μόνο σύμμαχο την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη και το «ναι» του Θανάση Θεοχαρόπουλου από τη ΔΗΜΑΡ στην απλή αναλογική που επιβεβαίωσε το ρήγμα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, η εφαρμογή του νέου νόμου στις αμέσως επόμενες εκλογές φαντάζει ως όνειρο θερινής νυκτός, αν δεν συγκεντρώσει τις απαραίτητες 200 ψήφους.


Λίγο πριν την έναρξη της συζήτησης στην επιτροπή πάντως, ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής σε συνομιλία του με τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες διευκρίνισε ότι εάν το άρθρο 4 που προβλέπει την άμεση ισχύ του νόμου, «περάσει» με 200 ψήφους, αυτομάτως και οι υπόλοιπες διατάξεις θα ισχύσουν άμεσα, ακόμη και αν δεν έχουν εξασφαλίσει την πλειοψηφία των 2/3 που απαιτείται.


αναστατωνομαι στανιση στιχοι

Σε κάθε περίπτωση, «καυτό» από κάθε άποψη αναμένεται όλο το επόμενο 20ήμερο, καθώς πέραν του εκλογικού νόμου που θα ψηφιστεί στις 20 Ιουλίου από την Ολομέλεια της Βουλής, πεδίο ανάφλεξης αποτελεί και η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το 6μηνο Βαρουφάκη στο τιμόνι της οικονομίας και το πώς οδηγήθηκε η χώρα στο 3ο μνημόνιο. Η συζήτηση της πρότασης, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψη των Προέδρων, προγραμματίστηκε για τις 26 Ιουλίου, ταυτόχρονα με την επίκαιρη επερώτηση που κατέθεσε σήμερα η ΝΔ για τις αποκαλύψεις Γκαλμπρέϊθ γύρω από το «Plan X».


https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_122.html


αναστατωνομαι στανιση στιχοι
αστρολογος χριστινα λουκα

κρητικα στιβανια αγια βαρβαρα

https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/05/blog-post_95.html
κρητικα στιβανια αγια βαρβαρα

Οι αποκαλύψεις Γκαλμπρέϊθ για το σχέδιο που εκπονούσε μια μικρή ομάδα υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας από τον Μάρτιο του 2015 για ένα plan B και μετάβαση σε νέο νόμισμα, επαναφέρουν στο προσκήνιο το αίτημα της ΝΔ, με τον Νίκο Δένδια σύμφωνα με πληροφορίες να θίγει και το συγκεκριμένο ζήτημα και να ζητά επιμόνως τη σύγκληση της Ολομέλειας για το θέμα της συγκρότησης εξεταστικής επιτροπής.


Η ΝΔ με την πρότασή της που κατατέθηκε στις 30 Μαρτίου ζητούσε τη διερεύνηση των αιτιών του κλεισίματος των τραπεζών, της επιβολής κεφαλαιακών περιορισμών, της υπογραφής του 3ου Μνημονίου και της ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Παράλληλα, η εξεταστική θα διερευνούσε την ύπαρξη “σχεδίου” εξόδου της χώρας από το ευρώ, έκδοσης παραλλήλου νομίσματος, “κουρέματος” των ομολόγων που διακρατούσε η ΕΚΤ και εισβολής στο Νομισματοκοπείο και αν το σχέδιο που δήλωσαν ότι προετοίμαζαν υπουργοί της προηγούμενης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ήταν σε γνώση του πρωθυπουργού.


φεστιβαλ υδρας

Στη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Βουλής ο Νίκος Δένδιας που γίνεται με εξουσιοδότηση του προέδρου της ΝΔ, θα αναφερθεί και στα ζητήματα υποβάθμισης του Κοινοβουλίου, όπως αυτά διατυπώθηκαν στην επιστολή του Κυριάκου Μητσοτάκη με ημερομηνία 14 Ιουνίου 2016.


Μετά το τέλος της συνάντησης θα γίνουν δηλώσεις από τον Νίκο Δένδια.


κικη η βασιλισσα των μονπαρνας

κρητικα στιβανια αγια βαρβαρα


https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

fails μεταφραση

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/04/blog-post_64.html
fails μεταφραση

Οι περισσότεροι από τους νεκρούς πιστεύεται πως ήταν μέλη ενός καρτέλ των ναρκωτικών, ανέφερε ο κυβερνήτης Μιγκέλ Άνχελ Γιούνες κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, εξηγώντας πως οι Αρχές κάνουν αυτή την υπόθεση εξαιτίας των τατουάζ των θυμάτων.


ο μικρος νικολας παει διακοπες πληροφοριες

Πριν από τον εντοπισμό του αυτοκινήτου στη Χαλάπα, την πρωτεύουσα της Πολιτείας, η οποία διαθέτει σημαντικό πετρελαϊκό πλούτο, οι Αρχές βρήκαν το πτώμα ενός άνδρα ο οποίος φαίνεται πως εκτελέστηκε, ενώ προσπαθούσε να αποδράσει για να σωθεί από τους δεσμώτες του, ανέφερε ο Γιούνες.


«Είναι σαφές πως αυτό ήταν μια σύγκρουση μεταξύ κακοποιών», επέμεινε ο κυβερνήτης.


Η αυξανόμενη ένταση των συγκρούσεων μεταξύ συμμοριών συνέβαλε καθοριστικά στο ότι το 2017 καταγράφηκε ιστορικό ρεκόρ ανθρωποκτονιών στο Μεξικό.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_133.html

ματαίωση συναίσθημα

Οι φόνοι στην Πολιτεία αυτή, στον Κόλπο του Μεξικού, αυξήθηκαν κατά 35% από τον Ιανουάριο ως τον Νοέμβριο του 2017 σε σύγκριση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016. Στη Βερακρούς εξάλλου διαπράχθηκαν τέσσερις από τις δώδεκα δολοφονίες δημοσιογράφων της περασμένης χρονιάς.



fails μεταφραση

φωτο μελανωματος

Στη χαμηλή συμμετοχή των ψηφοφόρων στο δημοψήφισμα της ΠΓΔΜ εστιάζει το Reuters, κάνοντας λόγο για αποτυχία εξασφάλισης συμμετοχής του 50% των ψηφοφόρων στη διαδικασία. «Η προτεινόμενη αλλαγή ονόματος είναι μέρος συμφωνίας που επιτεύχθηκε τον Ιούνιο από τον φιλοδυτικό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ με την Ελλάδα προκειμένου να επιλυθεί η διαμάχη για το όνομα της χώρας, η οποία είχε εμποδίσει την ΠΓΔΜ να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ» αναφέρει το δημοσίευμα.


κάψιμο από σίδερο

φωτο μελανωματος

Πολιτική κρίση προ των πυλών για την ΠΓΔΜ εκτιμά ο Guardian, χαρακτηρίζοντας ως «απροσδόκητα χαμηλή» την προσέλευση των ψηφοφόρων «σε ένα ιστορικό δημοψήφισμα» σχετικά με τη μετονομασία της γείτονος χώρας. «Οι πολίτες ρωτήθηκαν αν ενστερνίζονται μια συμφωνία ορόσημο με την Ελλάδα, καίριο βήμα για την ένταξη της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ.


«Hχηρότατα αντιφατικό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος» γράφουν οι New York Times και αναφορικά με τη χαμηλή συμμετοχή εκτιμούν ότι δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση και στη Δύση, που είχε πιέσει πολύ για να υπάρξει μια στιβαρή λαϊκή εντολή.


«Ωστόσο, η χαμηλή συμμετοχή δυσκολεύει την έγκριση της συμφωνίας με την Ελλάδα από το κοινοβούλιο. Η μειωμένη συμμετοχή δημιουργεί πρόβλημα στην κυβέρνηση και στη Δύση, που είχε πιέσει πολύ για να υπάρξει μια στιβαρή λαϊκή εντολή, αν και το κυβερνών κόμμα έχει την πεποίθηση πως θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες ψήφους στο κοινοβούλιο για την έγκριση της αλλαγής της ονομασίας της χώρας. Το ζήτημα αυτό δίχασε την "Μακεδονία", ενώ Δυτικοί αξιωματούχοι υποστηρίζουν πως η Ρωσία κινήθηκε δραστήρια για να εκμεταλλευτεί την κατάσταση, διενεργώντας εκστρατείες παραπληροφόρησης μέσω Διαδικτύου.





φωτο μελανωματος
νεμεα ταβερνα
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
https://prrcfuql.blogspot.com/2019/04/blog-post_68.html

kmfdm hell yeah

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/05/blog-post_69.html
παλμος περιστερι προγραμμα
αριστεροστροφη προπελα

Η συνάντηση των δύο προέδρων ξεκίνησε με περίπου μισή ώρα καθυστέρηση, καθώς ο κ. Πούτιν προσγειώθηκε στο Ελσίνκι μισή ώρα μετά την αναμενόμενη.


Σε δηλώσεις του μπροστά από τις κάμερες, ο Βλαντιμίρ Πούτιν εξέφρασε την ευχαρίστησή του για τη σημερινή συνάντησή του με τον Αμερικανό πρόεδρο.


kmfdm hell yeah

Ο Αμερικανός πρόεδρος, αφού συνεχάρη τον Πούτιν για την επιτυχημένη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σημείωσε έχουμε πολλά καλά πράγματα να συζητήσουμε. Μεταξύ αυτών, είπε πως είναι το εμπόριο, η Κίνα και «ο κοινός μας φίλος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ».


Παράλληλα, έκανε λόγο για μία σημαντική ευκαιρία, καθώς για πολλά χρόνια οι δύο χώρες δεν τα πήγαιναν καλά. «Νομίζω πως έχουμε μία σημαντική ευκαιρία, καθώς, ειλικρινά, δεν τα πηγαίναμε πολύ καλά τα τελευταία χρόνια. Είμαι (σε αυτή τη θέση) λίγο διάστημα, αλλά πιστεύω πως στο τέλος θα αποκτήσουμε μία εξαιρετική σχέση».


kmfdm hell yeah

Ο κόσμος θέλει να τα πηγαίνουμε καλά, είπε ακόμη ο Τραμπ, σημειώνοντας, σύμφωνα με το CNNi, πως οι χώρες τους έχουν στη διάθεσή τους το 90% των πυρηνικών όπλων του πλανήτη, γεγονός που δεν είναι καλό.


2018 07 16T111648Z 1955140614 RC154AB55AB0 RTRMADP 3 USA RUSSIA SUMMIT


Πηγή: REUTERS/Kevin Lamarque


Με τη σειρά του, ο Βλαντιμίρ Πούτιν τόνισε επίσης ότι έχει έρθει η ώρα να συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις Ουάσινγκτον-Μόσχας. Την ίδια ώρα, ο Ρώσος πρόεδρος τόνισε ότι πρέπει να συζητηθούν και ορισμένα διεθνή ζητήματα. «Υπάρχουν αρκετά και πρέπει να αρχίσουμε να τους δίνουμε σημασία» είπε ο Πούτιν.


Με καθυστέρηση ξεκίνησε η σύνοδος


Όπως έγινε γνωστό, ο Πούτιν έφτασε στο Ελσίνκι με καθυστέρηση μισής ώρας, όμως έφτασε πρώτος στον τόπο της συνάντησης. Ο Τραμπ κατέφτασε στον χώρο λίγο πριν τις 14:00.


Ο πλανητάρχης έχει μεταβεί στην φινλανδική πρωτεύουσα με χαμηλές προσδοκίες, όπως γνωστοποίησε σε συνέντευξή του την Κυριακή. «Πηγαίνω (στο Ελσίνκι) με χαμηλές προσδοκίες. Δεν πηγαίνω με υψηλές προσδοκίες»,δήλωσε στο αμερικανικό δίκτυο CBS ο Αμερικανός πρόεδρος, πριν τη συνάντηση.


8ae8195d 9186 49a2 b824 21686b023929


Πηγή: CNNi



President Trump has arrived at the Presidential Palace in Helsinki, Finland for his meeting with President Putin.

— The White House (@WhiteHouse) 16 Ιουλίου 2018


https://llfbpxnc.blogspot.com/2019/04/blog-post_44.html

τι κανεισ ρουμανικα

Ο Μπουσάτι, μιλώντας σε εκπομπή του τηλεοπτικού καναλιού «News24» είπε ότι οι δηλώσεις Μητσοτάκη βασίζονται σε ψευδείς ειδήσεις και ότι τα ακίνητα στην περιοχή της Χειμάρρας που θέλει να αξιοποιήσει η αλβανική κυβέρνηση δεν ανήκουν σε ιδιώτες.


Παράλληλα, ανέφερε ότι πρόκειται για μια απόφαση της αλβανικής κυβέρνησης, η οποία επιδιώκει να αξιοποιήσει τα κρατικά ακίνητα για επενδυτικούς σκοπούς στον τομέα του τουρισμού και δεν αφορά την ιδιωτική περιουσία.


Τέλος, παραδέχθηκε ότι υπήρξε επιβράδυνση του διαλόγου με την Ελλάδα, ειδικά τους τελευταίους μήνες, προσθέτοντας ότι υπήρχαν περισσότερες δηλώσεις και ρητορική από ό, τι συγκεκριμένες ενέργειες.


https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

γκαρσονιερες αθηνα γκυζη


τι κανεισ ρουμανικα
τι κανεισ ρουμανικα
χρυσα αλογα
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/05/blog-post_97.html

αθηνα κεντρο υφασματα

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_73.html
357 magnum cdiscount

Περίπου 200 Τούρκοι αστυνομικοί θα συνοδεύουν τον Ερντογάν και οι περισσότεροι από αυτούς θα έρθουν αύριο στην Αθήνα για να κάνουν αυτοψία στις διαδρομές που θα κάνει ο τούρκος πρόεδρος και να κάνουν κατόπτευση του χώρου όπου θα διαμείνει.


κανονικο βαρος μωρου

Όμως μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό και τους κομάντο, θα έρθουν στην Ελλάδα και περίπου 10 θωρακισμένα αυτοκίνητα, στα οποία θα επιβαίνουν οι αστυνομικοί της ασφάλειας και θα αποτελούν την αυτοκινητοπομπή του Ερντογάν.


Στην ΕΛΑΣ έχουν αρχίσει ήδη οι συσκέψεις καθώς η αστυνομία είχε μπροστά της εκτός από την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου και την ημέρα μνήμης για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.


https://smiucgkm.blogspot.com/2019/04/blog-post_117.html

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα, που έχει γίνει γνωστό, περιλαμβάνει κατάθεση στεφάνου στον άγνωστο στρατιώτη αμέσως μετά συνάντηση με τον έλληνα πρωθυπουργό στο Μαξίμου και αφού υπάρξει μια μικρή ανάπαυλα στο ξενοδοχείο, θα ακολουθήσει δείπνο στο προεδρικό Μέγαρο.


ΕΚΑΜ, αντιτρομοκρατική, και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ θα ακολουθούν και την «ανάσα» του Ερντογάν, άνω πάνοπλοι αστυνομικοί σε ταράτσες θα έχουν γενική εικόνα της κατάστασης και θα ενημερώνουν το κέντρο επιχειρήσεων.


Πάντως ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί εάν οι δυο κύριες, σύζυγοι του έλληνα πρωθυπουργού και του Τούρκου προέδρου θα ακολουθήσουν δικό τους ξεχωριστό πρόγραμμα. Πάντως, η Ελλάδα είχε προτείνει οι δυο σύζυγοι να επισκεφτούν το μουσείο Μπενάκη αλλά και την Ακρόπολη. Άγνωστο όμως παραμένει αν τελικά οι δυο αυτές επισκέψεις θα γίνουν ή όχι.


Το βέβαιο είναι ότι το κέντρο της πόλης θα είναι σχεδόν απαγορευτικό για τους πολίτες, που καλό θα είναι να το αποφύγουν αν δεν θέλουν να ταλαιπωρηθούν.



αθηνα κεντρο υφασματα
αθηνα κεντρο υφασματα

σοφια ρουμπου βιογραφια

https://xzjiotqy.blogspot.com/2019/04/blog-post_10.html
σοφια ρουμπου βιογραφια

Το BBC δημιούργησε το βίντεο με τα επακόλουθα μίας νίκης των «Λιονταριών» και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό.


εικονα παναγιασ εικοσιφοινισσασ

Οι παίκτες θα χαίρουν πλέον βασιλικών τιμών, το αεροπλάνο που θα τους μεταφέρει πίσω στην Αγγλία θα «ντυθεί» στα χρώματα της ομάδας, οι πολίτες θα ξεχυθούν στους δρόμους, παραληρώντας για τη σπουδαία κατάκτηση…


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_70.html

χαμστερ νανοι ποσο ζουν

Η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο ένδοξη. Η βασίλισσα Ελισάβετ θα υποδεχθεί τους παγκόσμιους πρωταθλητές, η Τερέζα Μέι θα τους συγχαρεί από την αίθουσα του Κοινοβουλίου, θα τυπωθούν χαρτονομίσματα με το πρόσωπο των παικτών και θα κυκλοφορήσουν γραμματόσημα για την ένδοξη ομάδα.


Τελευταίο στάδιο είναι η μετονομασία ιστορικών μνημείων και η υποψηφιότητα κάποιου παίκτη για την πρωθυπουργία.


Όλα αυτά προϋποθέτουν τα «Λιοντάρια» να περάσουν, αρχικά, στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης. Επόμενος αγώνας τους είναι με τον Παναμά, την Κυριακή.





σοφια ρουμπου βιογραφια

mobile nokia 605

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html
ξεκλείδωμα μοτίβου σε android συσκευές
εκπα σκουπιδια
mobile nokia 605
mobile nokia 605

Μετά την καθιερωμένη λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, παραδίδεται η εικόνα μαζί με ευχές από τον ιερέα στους ιππείς, οι οποίοι αναλαμβάνουν ένα είδος λιτανείας, μεταφέροντας την εικόνα από το παρεκκλήσι στο χώρο διεξαγωγής των Αλογοδρομιών.


Την ίδια μέρα, Τρίτη του Πάσχα, στην Ιερισσό Χαλκιδικής αναβιώνει το έθιμο «του Χαρ'κού τ' αλώνι», που επίσης έχει τις ρίζες του στα χρόνια της τουρκοκρατίας.


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η περιοχή ήταν έδρα των καπεταναίων που ζούσαν στα γύρω βουνά και προετοιμαζόμενοι για την επανάσταση κατέβαιναν την τρίτη μέρα του Πάσχα στο χωριό, όπου γινόταν πανηγύρι και ξεγελώντας τον Μαντέμ Αγά, εξασκούσαν τους νέους του χωριού στη σκοποβολή. Στην ανάμνηση αυτού του ιστορικού πλέον πανηγυριού αναβιώνει το έθιμο κάθε Πάσχα.



https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_134.html

σοφια ρομπολη ηλικια

σοφια ρομπολη ηλικια

Η ημερομηνία έναρξης ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων χρηματοδότησης στο πληροφοριακό σύστημα κρατικών ενισχύσεων (www.ependyseis.gr/mis) ορίζεται για τον Α' Κύκλο η Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00 με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 16:00.


https://anolrrhx.blogspot.com/2019/03/blog-post_149.html

σοφια ρομπολη ηλικια

Για τους επόμενους κύκλους, η ημερομηνία έναρξης θα ανακοινωθεί με σχετική απόφαση. Βασικός στόχος της Ενιαίας Δράσης «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ειδική Γραμματεία Διαχείρισης Τομεακών προγραμμάτων του ΕΣΠΑ του υπουργείου Οικονομίας, είναι η σύνδεση της έρευνας και της καινοτομίας με την επιχειρηματικότητα και η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, της παραγωγικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων προς διεθνείς αγορές, με σκοπό τη μετάβαση στην ποιοτική καινοτόμα επιχειρηματικότητα και την αύξηση της εγχώριας προστιθέμενης αξίας. Οι αιτήσεις χρηματοδότησης μπορούν να υποβάλλονται είτε από μεμονωμένες επιχειρήσεις, είτε από ομάδες επιχειρήσεων, είτε από συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς και θα πρέπει να προωθούν την έρευνα, την τεχνολογική ανάπτυξη και την καινοτομία και να εντάσσονται σε μία από τις ακόλουθες τρεις παρεμβάσεις:


- Έρευνα και ανάπτυξη από μικρομεσαίες επιχειρήσεις


- Συμπράξεις επιχειρήσεων με ερευνητικούς οργανισμούς


- Αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων


Βασικός στόχος της παρέμβασης «Έρευνα και Ανάπτυξη από Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» είναι η υποστήριξη της έρευνας, η προώθηση της καινοτομίας και η ενίσχυση της δικτύωσης σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


Eπιλέξιμες κατηγορίες δαπανών είναι:
1.Δαπάνες προσωπικού.
2.Δαπάνες οργάνων και εξοπλισμού.
3.Δαπάνες για κτίρια και γήπεδα.
4.Δαπάνες για ανάθεση έρευνας επί συμβάσει, διπλώματα ευρεσιτεχνίας, που αγοράστηκαν ή ελήφθησαν με άδεια εκμετάλλευσης από εξωτερικές πηγές με τήρηση της αρχής των ίσων αποστάσεων, καθώς και δαπάνες για συμβουλευτικές και ισοδύναμες υποστηρικτικές υπηρεσίες χρησιμοποιούμενες αποκλειστικά για το έργο.
5.Πρόσθετα γενικά έξοδα και λοιπές λειτουργικές δαπάνες που είναι άμεσο αποτέλεσμα του έργου
6.Δαπάνες διεξαγωγής μελέτης σκοπιμότητας
7.Δαπάνες καινοτομίας
8.Δαπάνες συμμετοχής σε εμπορικές εκθέσεις


Ανώτερος συνολικός προϋπολογισμός πρότασης ανά παρέμβαση:



κοκόνι σκυλοι
ενημερωση λογαριασμου αγγλικα
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_85.html

Wednesday, January 30, 2019

μανιταρια σκορδατα με κρασι

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/04/blog-post_43.html

Η χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο παρέμεινε πρώτη στην κατηγορία 25μ. πυροβόλων όπλων, με 1827 βαθμούς. Στη 2η θέση από την 9η αναρριχήθηκε η Σέρβα Ζοράνα Αρούνοβιτς με 1384 βαθμούς, ενώ 3η στον κόσμο είναι πλέον η Κινέζα Γιούσι Γιάο, με 1283 βαθμούς κι ενώ ήταν 10η.


Με την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής στο Μόναχο, η Άννα Κορακάκη ανέβηκε επίσης στην πρώτη θέση των 10μ. αεροβόλων όπλων. Η Ελληνίδα σκοπεύτρια βρισκόταν στην 5η θέση πριν ανακοινωθεί η νέα κατάταξη (World Ranking) της ISSF.


εγω ζω στον κοσμο τον δικο μου

μανιταρια σκορδατα με κρασι

Με 2007 βαθμούς, η αθλήτρια σκοποβολής από τη Δράμα μετρά 549 βαθμούς από την πλέον 2η Ζοράνα Αρούνοβιτς με 1458 βαθμούς, η οποία ήταν 9η στη συγκεκριμένη κατηγορία. Στην 3η θέση υποχώρησε η μέχρι πρότινος Σελίν Γκομπερβίγ από τη Γαλλία, με 1391 βαθμούς.



μανιταρια σκορδατα με κρασι
ρατσες σκυλων τουρκιας
https://anolrrhx.blogspot.com/2019/04/blog-post_19.html

εξανθημα και φαγουρα

live καμερα θεσσαλονικη
Συνελήφθη υπεύθυνος επιχείρησης εκρηκτικών στα Γρεβενά
EUROKINISSI

Συνελήφθη 46χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης παρασκευής και εμπορίας εκρηκτικών υλών στα Γρεβενά με την κατηγορία ότι είχε αποθηκεύσει ποσότητα 60 τόνων νιτρικού αμμωνίου, καθ΄ υπέρβαση της επιτρεπόμενης ποσότητας.


https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/03/blog-post_108.html

Επίσης, σε άλλο αποθηκευτικό χώρο που δεν διέθετε τις σχετικές άδειες από τα αρμόδια τμήματα ελέγχου της Περιφέρειας, φέρεται ότι είχε αποθηκεύσει ποσότητα 150.000 περίπου καψυλλίων.


ειδικοτητα μηχανοτεχνιτη

εξανθημα και φαγουρα



  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν από μικτό κλιμάκιο υπαλλήλων της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών και ανδρών της ΕΛΑΣ, ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του επιχειρηματία, για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών, και των όρων ασφαλούς φύλαξής τους, θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γρεβενών.

Πηγή: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.



εξανθημα και φαγουρα
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

αλικη βουγιουκλακη γραμματεας

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_68.html
αλικη βουγιουκλακη γραμματεας
αλικη βουγιουκλακη γραμματεας

Μόνο που το τεράστιο «πέπλο» από ιστούς αράχνης «κατάπιε», όχι 300, αλλά 1000 μέτρα βλάστησης!


Το σπάνιο αλλά και τρομακτικό φαινόμενο εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά στις ακτές της λίμνης Βιστωνίδας, στο δρόμο μπροστά από το Μετόχι της Μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος.


Ένα πέπλο από ιστό αράχνης έχει επεκταθεί σε τουλάχιστον 1000 μέτρα, σκεπάζοντας όχι μόνο όλη τη βλάστηση δίπλα από την ακτή, αλλά ακόμα και εκκλησάκια.


Δείτε το βίντεο από το xanthinews.gr


δημόσιοι παιδικοί σταθμοί ηράκλειο κρήτης




σπίτια προς πώληση ελλάδα
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html

καταδυτικες εταιριες

περιβολακι νικαιας χαρτης
φορεας για engarde
καταδυτικες εταιριες
καταδυτικες εταιριες
Τζόκερ: Θα είναι η αποψινή η τυχερή σας κλήρωση; Όλοι οι αριθμοί και τα συστήματα για να κερδίσετε

Κλήρωση Τζόκερ: Το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ χάρη στα τρία συνεχόμενα τζακ ποτ που προηγήθηκαν, έχει μαζέψει στον... κουμπαρά του 1.700.000 ευρώ που περιμένουν τον ή τους τυχερούς της αποψινής (28/01) κλήρωσης.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΓΡΙΑ - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΕΩΣ ΤΙΣ 21:30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (28/01)


  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η τελευταία κλήρωση - αυτή της Πέμπτης, 25 Ιανουαρίου, ήταν οι: 3, 9, 11, 18, 36 και Τζόκερ ο αριθμός 19.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_118.html
opap copy

Μετά από και αυτό το τζακ ποτ, το ποσό που θα μοιράσει το Τζόκερ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας (5+1), στην κλήρωση της Κυριακής, 28 Ιανουαρίου, ανέβηκε πλέον στο 1.700.000 ευρώ!

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 25/1/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

tzoker4tzoker4

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ



https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_53.html

συμβαση αποφυγης διπλης φορολογιας ελλαδα γερμανια

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_96.html
επισκευές πλυντηρίων βόλος
Ευρωκλινική Αθηνών: Καθολική εφαρμογή της «gold standard» μεθόδου στις επεμβάσεις bypass

Το Πρότυπο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης Μυοκαρδίου (Bypass) της Ευρωκλινικής Αθηνών πιστοποιήθηκε ως «Center of Excellence» από τον ανεξάρτητο φορέα πιστοποίησης TÜV AUSTRIA HELLAS.


Η απονομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Ιουλίου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ παρουσία πλήθους ιατρών και λοιπών επιστημόνων.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Το Κέντρο, το οποίο τελεί υπό τη διεύθυνση του διεθνώς αναγνωρισμένου καρδιοχειρουργού κ. Ιωάννη Χλωρογιάννη, πιστοποιήθηκε για το υψηλότατο επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας και την τεράστια εμπειρία στην εφαρμογή της απαιτητικής τεχνικής της ολικής αρτηριακής επαναιμάτωσης του μυοκαρδίου. Η τεχνική αυτή αφορά την καθολική χρήση αρτηριακών παρακαμπτήριων μοσχευμάτων και θεωρείται σήμερα διεθνώς το gold standard (μέθοδος εκλογής) για τους ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε εγχείρηση bypass ανοικτής καρδιάς. Σε σύγκριση με τη συνήθη πρακτική χρήσης των φλεβικών μοσχευμάτων, επιτυγχάνει μεγάλη αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης και ταυτόχρονα σημαντική βελτίωση της ποιότητας ζωής του καρδιοπαθούς ασθενούς χωρίς στηθάγχη ή ανάγκη επανεπέμβασης.

Η συγκεκριμένη τεχνική εφαρμόζεται στην Ευρωκλινική Αθηνών στο εντυπωσιακό ποσοστό 99,5% των περιστατικών και αφορά περισσότερους από 2.600 συνεχόμενους καρδιοχειρουργικούς ασθενείς της κλινικής που υποβλήθηκαν σε bypass αποκλειστικά με αρτηριακά μοσχεύματα, όταν στις ΗΠΑ – που θεωρείται η Μέκκα της Ιατρικής – το αντίστοιχο ποσοστό φτάνει μόλις το 4%.

Ο διακεκριμένος Καρδιοχειρουργός και Διευθυντής του Πρότυπου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης Μυοκαρδίου (Bypass) κ. Ιωάννης Χλωρογιάννης δήλωσε: «Η συγκεκριμένη πιστοποίηση ήρθε ως αποτέλεσμα της τεράστιας εμπειρίας μας και της προσήλωσής μας στην εφαρμογή της τεχνικής της Ολικής Αρτηριακής Επαναιμάτωσης του Μυοκαρδίου. Στην Ευρωκλινική Αθηνών πραγματοποιούμε τη συγκεκριμένη απαιτητική τεχνική σε όλους μας τους ασθενείς, χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις στην ποιότητα ζωής τους».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο κ. Γεώργιος Πατούλης, Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος τόνισε: «Είναι σημαντικό για την Ελλάδα να διαθέτει διεθνώς αναγνωρισμένα Κέντρα Αριστείας, όπως αυτό της Ευρωκλινικής Αθηνών και του κ. Χλωρογιάννη, τα οποία αναδεικνύουν την ποιότητα και την επιστημονική αρτιότητα των Ελλήνων ιατρών».

Από την πλευρά του, ο κ. Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής, δήλωσε: «Εδώ και 20 χρόνια, στην Ευρωκλινική κέντρο μας είναι ο ασθενής. Η προσήλωσή μας στην ποιότητα και στην καινοτομία αποδεικνύεται έμπρακτα από τις διεθνείς διακρίσεις των επιστημόνων ιατρών μας και τις πιστοποιήσεις των τμημάτων του Νοσοκομείου μας ως Centers of Excellence».


κ. Αντώνης Βουκλαρής – Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής
01
κ. Αντώνης Βουκλαρής – Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής















συμβαση αποφυγης διπλης φορολογιας ελλαδα γερμανια
συμβαση αποφυγης διπλης φορολογιας ελλαδα γερμανια
κατω παρταλι σεζον 2 επ 3
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_71.html

σκρουτζ κουβερτες πικε

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_48.html
μινι φουστα τιμη

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια των μεγάλων αποστάσεων επελέγη στην τετράδα των αθλητών που θα μεταβούν στη Νότια Κορέα, όπου θα έχουν όμως έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τους έχουμε συνηθίσει. Από τους τέσσερις που επέλεξε η ΔΟΕ, η Παππά είναι η μόνη που παραμένει ενεργή ως αθλήτρια. Η 27χρονη, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στις ΗΠΑ, εκπροσώπησε τη χώρα μας στα 10.000μ των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016. Πέρα από τον αθλητισμό, όμως, έχει ασχοληθεί με τη σκηνοθεσία και το 2016 δημιούργησε μαζί με τον σύντροφό της, Τζέρεμι Τέισερ, την ταινία «Tracktown». Στη Νότια Κορέα οι δυο τους θα δημιουργήσουν μια σειρά ταινιών μικρού μήκους, στις οποίες θα εμφανίζονται και αθλητές των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.



σκρουτζ κουβερτες πικε
σκρουτζ κουβερτες πικε
μακαμπι φενερ live streaming
https://tcanamrf.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

δρομολογια κτελ αττ

https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_72.html
https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_41.html
βασιλιας κωνσταντινος παλαιολογος

«Νομίζω πως η ιστορία αυτή ανήκει στην κατηγορία της παραπληροφόρησης και της άγριας σπέκουλας», έγραψε ο Μπεν Ουάλας στο Twitter, σχολιάζοντας την αναφορά του πρακτορείου ειδήσεων Press Association.


Η επίθεση κατά των Σκριπάλ τον Μάρτιο προκάλεσε έντονη διαμάχη μεταξύ Βρετανίας και Ρωσίας, με το Λονδίνο να κατηγορεί ευθέως της Μόσχα ότι κρύβεται πίσω από το περιστατικό.


Οι Βρετανοί θεωρούν πως στην υπόθεση αναμειγνύονται αρκετοί Ρώσοι πολίτες και ερευνούν για την ύπαρξη ακόμη ενός υπόπτου, σύμφωνα με την ίδια πηγή.


Οι ερευνητές φέρεται να συνέκριναν τα βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στην περιοχή της επίθεσης με αρχεία από όλους όσους μπήκαν στη χώρα την ίδια περίοδο.


Το τελευταίο διάστημα η αντιτρομοκρατική της Μεγάλης Βρετανίας ερευνά και τον θάνατο μίας γυναίκας, η οποία μολύνθηκε – μαζί με τον σύντροφό της, που νοσηλεύεται – από τον ίδιο νευροτοξικό παράγοντα στην ίδια περιοχή με τους Σκριπάλ.



δρομολογια κτελ αττ
δρομολογια κτελ αττ
επαγγελματικοι φουρνοι rational τιμες

κεντρο πιστοποιησης αναπηριας διευθυνση

εξυπνα ανεκδοτα με ερωτησεις

«Στοιχεία της Μπόκο Χαράμ επιτέθηκαν σε ένα χωριό νότια της Νταμπούα», στη λίμνη Τσαντ που βρίσκεται κοντά στον Νίγηρα, «την Πέμπτη γύρω στις 21:00» τοπική ώρα (23:00 ώρα Ελλάδος) και "σφαγίασαν 18 ανθρώπους, τραυμάτισαν άλλους δύο και απήγαγαν 10 γυναίκες» δήλωσε στο AFP η ίδια πηγή.


κεντρο πιστοποιησης αναπηριας διευθυνση

κεντρο πιστοποιησης αναπηριας διευθυνση

Χθες το βράδυ, ο στρατός του Νίγηρα είχε ανακοινώσει ότι σκότωσε «10 τρομοκράτες» αφού απώθησε μια επίθεση από την Μπόκο Χαράμ σε μια από τις θέσεις της γύρω στις 23:00 τοπική ώρα (01:00 ώρα Ελλάδος) στον νοτιοανατολικό Νίγηρα.


Η πιο πρόσφατη επίθεση της Μπόκο Χαράμ στην περιοχή της λίμνης Τσαντ στην ομώνυμη χώρα είχε γίνει τον Μάιο. Τότε είχαν σκοτωθεί έξι άνθρωποι, κυρίως μέλη των δυνάμεων της τάξης, στην περιοχή Γκαμπαλάμι, σε νησί της λίμνης Τσαντ.


Μολονότι το Τσαντ πλήττεται συγκριτικά λιγότερο από τη γειτονική του Νιγηρία από την Μπόκο Χαράμ, εδώ και μερικούς μήνες παρατηρείται μια αναζωπύρωση των επιθέσεων της τζιχαντιστικής οργάνωσης εκεί.


γκαρσονιερα θεσσαλονικη κεντρο

Από το 2009, περισσότεροι από 20.000 άνθρωποι, μόνον στη Νιγηρία, έχουν χάσει τη ζωή τους από επιθέσεις της Μπόκο Χαράμ και στη σύγκρουσή της με τον στρατό.


Περίπου 10,7 εκατομμύρια άνθρωποι εξαρτώνται από την ανθρωπιστική βοήθεια που χορηγείται στην περιοχή της λίμνης Τσαντ, όπου υπάρχει μια από τις πιο σοβαρές κρίσεις στον κόσμο, με χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείπουν την περιοχή στην οποία υπάρχει μεγάλη έλλειψη διατροφικής ασφάλειας, σύμφωνα με την υπηρεσία ανθρωπιστικών υποθέσεων του ΟΗΕ (Ocha).




https://zdozrzns.blogspot.com/2019/05/blog-post_23.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_150.html

ελαστικα κορδονια για παπουτσια

14 καρατια 585
ελαστικα κορδονια για παπουτσια

Ο Ιταλός υπουργός φορώντας το προστατευτικό κράνος των οικοδόμων, μπήκε σε έναν εκσκαφέα και έδωσε το πρώτο «χτύπημα» σε πολυτελή αυθαίρετη βίλα στη Ρώμη, η οποία ανήκε κάποτε στη μαφιόζικη οικογένεια Καζαμόνικα.


Tο βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος ο Σαλβίνι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, δείχνει τον υπουργό να μπαίνει στο εκσκαφέα και να γκρεμίζει, με τη βοήθεια των ειδικών, ένα μικρό τμήμα της οροφής της βίλας.


Την προηγούμενη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια μυστικής ψηφοφορίας της ιταλικής Βουλής, εγκρίθηκε τροπολογία η οποία επιτρέπει στους πολιτικούς να κάνουν ασαφή και διαβλητή χρήση κονδυλίων του Δημοσίου.


Το κίνημα των Πέντε Αστέρων, κατηγόρησε το κόμμα του Σαλβίνι ότι «προσπαθεί να σώσει διεφθαρμένους πολιτικούς» και μετά από την πολιτική αντιπαράθεση, συμφωνήθηκε ότι το περιεχόμενο της επίμαχης τροπολογίας θα αφαιρεθεί κατά την ψηφοφορία στη Γερουσία.



Abbattimento della villa #Casamonica, massima soddisfazione! #RUSPA pic.twitter.com/AeokdCN9Jo

— Matteo Salvini (@matteosalvinimi) November 26, 2018


ελαστικα κορδονια για παπουτσια
πειστήρια
https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
https://tvifmuhh.blogspot.com/2019/03/blog-post_96.html

κηφισια πειραιας τρενο διαρκεια

https://yecfggza.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html
παπουτσάκια με τυρι
τηε φασηιον σποτ

«Τη δική μου συνεισφορά τη βλέπω πάνω απ' όλα από τη σκοπιά των οικονομικών σχέσεων, καθώς έχω δεσμούς με την τοπική επιχειρηματική κοινότητα», εξήγησε ο Πρόπερ, 78 ετών, στο πρακτορείο ειδήσεων CTK.


κηφισια πειραιας τρενο διαρκεια

Οι γονείς του Πρόπερ, ο οποίος γεννήθηκε στο Τελ Αβίβ, είχαν εγκαταλείψει την Τσεχοσλοβακία το 1939, λίγο πριν ξεσπάσει ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.


κηφισια πειραιας τρενο διαρκεια

Την επαναλειτουργία του τιμητικού προξενείου στην Ιερουσαλήμ θα ακολουθήσει το άνοιγμα τσεχικού κέντρου στην πόλη, με βάση το σχέδιο που είχε παρουσιάσει τον Απρίλιο ο τσέχος πρωθυπουργός Αντρέι Μπάμπις.


Αυτή η απόφαση «δεν έχει καμιά επίπτωση στην οριστική συμφωνία όσον αφορά το καθεστώς της Ιερουσαλήμ», καθώς «η Δημοκρατία της Τσεχίας τηρεί απολύτως την κοινή θέση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που θεωρεί την Ιερουσαλήμ μελλοντική πρωτεύουσα των δύο κρατών», του Ισραήλ και του μελλοντικού ανεξάρτητου κράτους της Παλαιστίνης, είχε διαβεβαιώσει τότε το τσεχικό ΥΠΕΞ.


Από την πλευρά του, ο Τσέχος πρόεδρος Μίλος Ζέμαν τάσσεται αναφανδόν υπέρ της μεταφοράς στην Ιερουσαλήμ της πρεσβείας της Τσεχίας, που βρίσκεται σήμερα στο Τελ Αβίβ. Αλλά η επιθυμία του δεν θα γίνει πραγματικότητα αν δεν την εγκρίνει η κυβέρνηση, κάτι που δεν θεωρείται δεδομένο.


Τα πρόσφατα εγκαίνια της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, κίνησης που επικύρωσε την αναγνώριση της πόλης ως ισραηλινής πρωτεύουσας από τις ΗΠΑ, τροφοδότησε την αναζωπύρωση της έντασης στη Λωρίδα της Γάζας, όπου ξέσπασαν νέα πολύνεκρα επεισόδια στις διαδηλώσεις στα σύνορα με το Ισραήλ.



https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_137.html

ελενη ραντου εθνικο θεατρο

Το πλεούμενο στο οποίο ταξίδευαν οι μετανάστες άρχισε να μπάζει νερό και έπειτα από λίγο βυθίστηκε. Συνολικά επέβαιναν σε αυτό περίπου 150 άνθρωποι.


https://tcanamrf.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html

ελενη ραντου εθνικο θεατρο

Στις επιχειρήσεις διάσωσης παίρνουν μέρος ιταλικά στρατιωτικά πλοία και της ακτοφυλακής, με την στήριξη σκαφών μη κυβερνητικών οργανώσεων.


Σύμφωνα με την ισπανική ΜΚO Proactiva η επιχείρηση για παροχή πρώτων βοηθειών και διάσωσης καθυστέρησε υπερβολικά με τους διασωθέντες που φέρονται να περίμεναν επί ώρες μέσα στο παγωμένο νερό.



ελενη ραντου εθνικο θεατρο
κορτιζολη συνεπειες
αρθρο 49 κοκ
https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_82.html

Tuesday, January 29, 2019

αγορα κουπια

https://naygrgqk.blogspot.com/2019/03/blog-post_138.html
αγορα κουπια
αγορα κουπια

Η Καρολίνα Κάλφα γεννήθηκε το 1968 στη Γερμανία και, μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της, φοίτησε σε ιδιωτικές σχολές Ελλάδας και Γερμανίας. Την δημοσιογραφική της σταδιοδρομία άρχισε το 1988, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ως ρεπόρτερ και εκφωνήτρια ειδήσεων, ενώ συνέχισε την πορεία της σε τοπικούς ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς.


μενουμε ελλαδα βοιωτια

Το 1990 επιμελείτο και παρουσίαζε εβδομαδιαία καλλιτεχνική εκπομπή στον Τ/Σ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV” ενώ το 1992 παρουσίασε ειδησεογραφικά δελτία στον Τ/Σ “ANTENNA TV”.


Συνέχισε να εργάζεται σε διάφορα Μέσα, κυρίως της Βορείου Ελλάδος, ενώ από το 2004 έως και το τέλος της λειτουργίας του σταθμού, εργάστηκε ως ελεύθερη ρεπόρτερ στον Τ/Σ “ALTER CHANNEL”. Παράλληλα και για αρκετά χρόνια, αρθρογραφούσε σε πολλά έντυπα ενώ η χαρακτηριστική φωνή της “έντυσε” πληθώρα διαφημιστικών μηνυμάτων και ντοκιμαντέρ. Τα τελευταία χρόνια διέμενε στη Χαλκιδική μαζί με τη μητέρα της και τον γιο της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ


«Το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε με μεγάλη θλίψη την απώλεια της, συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαιτέρως το μονάκριβο γιο της και αποχαιρετά την συνάδελφο, η πρόωρη απώλεια της οποίας αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην οικογένεια και σε όσους την αγάπησαν.


https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_97.html

σινεμα σινεραμα παλαιο φαληρο

Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο αναπάντεχα, διακρινόταν για την ευγένεια και αλλά και τον μαχητικό χαρακτήρα της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της», αναφέρει η ΕΣΗΕΑ.


Συλλυπητήρια από τη ΝΔ


«Ο τραγικός θάνατος της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα έχει προκαλέσει θλίψη σε όλη τη δημοσιογραφική οικογένεια. Στη σύντομη, αλλά γεμάτη επιτυχίες επαγγελματική της πορεία ξεχώρισε για το ήθος, την ευγένεια και την εργατικότητά της. Στους οικείους της εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρει η Νέα Δημοκρατία.


Η κηδεία της Καρολίνας Κάλφα θα γίνει την Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής.


φυλλα εργασιας μαθηματικων για νηπια

αλγεβρα α λυκειου τραπεζα θεματων εξισωσεις
φυλλα εργασιας μαθηματικων για νηπια

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε ορισμένους δρόμους δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, το Σάββατο σταδιακά και ανάλογα με τις συγκεντρώσεις, θα διακόπτεται η κυκλοφορία σε κάποιες οδούς ενώ παράλληλα θα εφαρμόζονται εκτροπές της κίνησης των αυτοκινήτων.


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_102.html

φυλλα εργασιας μαθηματικων για νηπια

Από τις 6 τα ξημερώματα της Παρασκευής μέχρι και τις 6 τα ξημερώματα Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:


δηλος επιθετο αρχαια

-Αγγελάκη, σε όλο το μήκος της.


-Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ. Α.Ν. Θ.


-Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγ. Δημητρίου


-Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.


-Αγ. Δημητρίου, από Πλατεία Ευαγγελίστριας μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.


-Γ. Λαμπράκη, από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.


-Αρμενοπούλου, από Μελενίκου μέχρι Εθν. Αμύνης.


-Ν. Γερμανού, από Πλατεία Λευκού Πύργου μέχρι Πλατεία Χ. Α.Ν. Θ.


-Μ. Ανδρόνικου, από Πλατεία Ηλεκτρικής Εταιρείας μέχρι Πλατεία Χ. Α.Ν. Θ.


-Αγίας Τριάδος, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Β. Γεωργίου.


-Ν. Ζέρβα, καθ΄όλο το μήκος αυτής.


-Γκύζη, καθ΄όλο το μήκος αυτής.


-Λύτρα, καθ΄όλο το μήκος αυτής.


Από τις 06.00΄ της Παρασκευής μέχρι και την 06.00΄ το πρωί της Κυριακής δεν θα επιτρέπεται η στάση-στάθμευση όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:


-Π. Μελά, από Μακένζυ Κιγκ μέχρι Τσιμισκή και


-Βενιζέλου, από Εγνατία μέχρι Λ. Νίκης.


Από τις 14:00 του Σαββάτου (08-09-2018), σταδιακά, ανάλογα με την εξέλιξη των εκδηλώσεων και μέχρι την ολοκλήρωση αυτών, δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, στις παρακάτω οδούς του κέντρου της πόλης:


-Λ. Στρατού, από Καυτανζόγλου μέχρι Πλατεία Χ. Α.Ν. Θ.


-Γ΄ Σεπτεμβρίου, από Μ. Αλεξάνδρου μέχρι Αγίου Δημητρίου.


-Βασ. Όλγας, από Μ. Μπότσαρη μέχρι Αγίας Τριάδος.


-Βασ. Γεωργίου, από Αγίας Τριάδος μέχρι Μ. Ανδρόνικου.


-Λεωφ. Νίκης, καθ’ όλο το μήκος της.


-Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος της.


-Κων/νου Καραμανλή, από Κατσιμίδη μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.


-Εγνατία, από Λαγκαδά μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου.


-Εθν. Αμύνης, από Αγίου Δημητρίου μέχρι Πλατεία Λευκού Πύργου.


-Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος της.


-Αγίου Δημητρίου, από Λαγκαδά μέχρι Στεφάνου Δραγούμη.


-Αγίας Σοφίας, από Εγνατία μέχρι την πλατεία Αγίας Σοφίας, καθώς και περιμετρικά της πλατείας Αγίας Σοφίας.


-Π. Μελά, καθ’ όλο το μήκος της.


-Βενιζέλου, καθ’ όλο το μήκος της.


Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης επισημαίνει την απαγόρευση στάσης και στάθμευσης στις οδούς Τσιμισκή, Εγνατία και Αγίας Σοφίας, καθώς και στις λεωφόρους Νίκης και Μ. Αλεξάνδρου και καλεί τους οδηγούς να απομακρύνουν τα οχήματά τους.


Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία



https://vskeygsh.blogspot.com/2019/05/blog-post_94.html

φυσικη στ δημοτικου τετραδιο εργασιων λυσεις πηγες ενεργειας

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_112.html
ροδελα ποντικιου
ευκολος τροπος να βαλεις eyeliner
φυσικη στ δημοτικου τετραδιο εργασιων λυσεις πηγες ενεργειας
φυσικη στ δημοτικου τετραδιο εργασιων λυσεις πηγες ενεργειας

Στο περιβόλι της Παναγίας, όπως έχει επικρατήσει να ονομάζεται το Άγιον Όρος, κορυφώνονται οι εορτασμοί της Κοίμησης της Θεοτόκου με το παλιό ημερολόγιο. Τις παρακλήσεις, τις αγρυπνίες και τις ψαλμωδίες, που εντυπωσιάζουν με τη μυσταγωγία και την κατάνυξή τους, ακολουθούν γιορταστικά τραπέζια για όλους τους μοναχούς και τους επισκέπτες, με κυρίαρχο έδεσμα το ψάρι, ακολουθώντας το τυπικό της μοναστικής πολιτείας του Άθω.


Η Παναγία Σουμελά


«Η Παναγία Σουμελά είναι το προπύργιο και ο τόπος όπου συναντάται ο ποντιακός ελληνισμός. Από τη στιγμή που οι Πόντιοι ήρθαν στον ελλαδικό χώρο και δεν μπορούσαν τα χρόνια εκείνα να πάνε να τιμήσουν την Παναγία Σουμελά, στο όρος Βέρμιο δημιουργήθηκε η μονή της Παναγίας Σουμελά με τη θαυματουργή εικόνα που έφεραν στον ελλαδικό χώρο και με το σημείο του σταυρού των Κομνηνών» επισημαίνει στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο καθηγητής του Τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Μιχαήλ Τρίτος.


2574132


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_84.html

Όπως τονίζει, στην περιοχή του Βερμίου κάθε χρόνο τελείται η πανηγυρική θεία λειτουργία από τον μητροπολίτη της Βέροιας, με τη συμμετοχή και άλλων ιεραρχών, και στη συνέχεια γίνεται κτητορικό μνημόσυνο και κατάθεση στεφάνων στην προτομή του Αλέξανδρου Υψηλάντη. «Εκεί συγκεντρώνεται όλος ο ποντιακός ελληνισμός. Είναι μια μέρα πανηγυριού, μια μέρα μνήμης, μια μέρα ιστορικής αυτοσυνειδησίας» προσθέτει.
Σημειώνεται ότι το προσκύνημα της Παναγίας Σουμελά στο Βέρμιο ξεκίνησε το 1951, χρονιά που εγκαταστάθηκε η ιστορική εικόνα στη νέα της κατοικία. Την εικόνα είχε μεταφέρει από το Μοναστήρι του όρους Μελά του Πόντου ο αείμνηστος Αρχιμανδρίτης Αμβρόσιος Σουμελιώτης, το 1931.


2574131


Στο Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα της «Παναγίας Σουμελά» φυλάσσονται, επίσης, ο βαρύτιμος και ευμεγέθης Σταυρός, που φέρει Τίμιο ξύλο, δωρεά του αυτοκράτορα Εμμανουήλ Γ΄(1390-1417) του Μεγαλοκομνηνού προς την παλαίφατη Πατριαρχική Μονή της Παναγίας Σουμελά του Πόντου και το χειρόγραφο Ευαγγέλιο, του Οσίου Χριστοφόρου, ηγουμένου της Μονής της Παναγίας Σουμελά του Πόντου (644), τα οποία είχε φέρει ο Αμβρόσιος Σουμελιώτης, επίσης το 1931.


Εκεί βρίσκεται και ο ενεπίγραφος χρυσοκέντητος Επιτάφιος της Μονής Σουμελά, που παραχωρήθηκε στη Μονή από το Μουσείο Μπενάκη το 1997. Στο σκευοφυλάκιο της Μόνης φυλάσσονται και άλλα κειμήλια επισκέψιμα από το κοινό.


Το έθιμο των καβαλάρηδων


Τον Δεκαπενταύγουστο, πάνω από διακόσια άλογα, καλοστολισμένα και καλοταϊσμένα ξεκινούν με τους καβαλάρηδές τους μια εντυπωσιακή πομπή προς την Ιερά Μονή της Παναγίας του Μικροκάστρου για να την προσκυνήσουν, στους ήχους του τραγουδιού «λάμπουν τα χιόνια στα βουνά, λάμπουν και τα λαγκάδια». Οι καλύτερες παρέες των καβαλάρηδων βραβεύονται, υπό το βλέμμα του πλήθους των επισκεπτών που καταφθάνουν κάθε χρόνο στη Σιάτιστα για να το δουν από κοντά.


Το έθιμο, σύμφωνα με τους λαογράφους, καθιερώθηκε την περίοδο της τουρκοκρατίας, καθώς ο πληθυσμός ένιωθε την ανάγκη να διατρανώσει την λεβεντιά του, αλλά και την ελπίδα για την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού.


«Πάντα η Ορθοδοξία ευλογεί τον λαϊκό πολιτισμό και πάντα με το τελετουργικό της εκκλησίας συνδέονται και λαϊκά δρώμενα, όπως είναι οι καβαλάρηδες της Σιάτιστας» επισημαίνει ο κ. Τρίτος.


Στις 23 Αυγούστου οι εορτασμοί στο Άγιον Όρος


«Το Άγιον Όρος γιορτάζει με ξεχωριστή ευλάβεια και τιμή την Υπεραγία Θεοτόκο γιατί είναι πραγματικά το περιβόλι της Παναγίας. Η μοναστική κοινότητα ακολουθεί το παλαιό ημερολόγιο και στις 23 Αυγούστου γιορτάζει την Κοίμηση της Θεοτόκου, το "Πάσχα του καλοκαιρού", όπως το περιέγραψε ο συγγραφέας και ζωγράφος Φώτης Κόντογλου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο καθηγητής του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας.


Από τη νύχτα γίνονται αγρυπνίες στις οποίες ψάλλονται ψαλμωδίες για την Παναγία. Ακολουθεί σε όλα τα μοναστήρια πανηγυρική γιορταστική τράπεζα για όλο τον κόσμο, μοναχούς και επισκέπτες.


1308955


1397267


«Οι αγιορείτες μοναχοί, από τη στιγμή που παίρνουν το σχήμα και μέχρι την ώρα της αποδημήσεώς τους στη βασιλεία των ουρανών, δεν θα ήταν δυνατόν να μην προσκυνούν τη χάρη της Παναγίας και να ζητούν τη βοήθειά Tης για τη σωτηρία της ψυχής τους και τη σωτηρία όλου του κόσμου.


1204419


1204343


Όπως είναι, άλλωστε, γνωστό το περιβόλι της Παναγίας, με τους Έλληνες, τους Ρώσους, τους Σέρβους και τους Βούλγαρους μοναχούς κατά τη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας του, πολλές φορές χρειάστηκε τη βοήθειά Tης. Οι μοναχοί δεν αποκαλούν την Παναγία μόνο Θεοτόκο αλλά και Μπογκορόντισσα, Δοχειάρισσα και Βατοπεδινή, Βηματάρρισσα και Πόπσκαγια. Διακόνισσα και Κουκουζέλισσα, Παπαδική και Γαλακτοτροφούσσα, Πορταϊτισσα και Δεξιοκρατούσσα. Υπάρχει πλήθος ακόμη από προσωνύμια που τις περισσότερες φορές κρύβουν πίσω τους έναν θρύλο ή ένα θαύμα» προσθέτει.


αφθα στο στομα μεταδοση

Ο Αλάα Ριμάουι, ο διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού Al-Quds αποφυλακίστηκε την Τετάρτη. Είχε συλληφθεί μαζί με άλλους τρεις δημοσιογράφους του ίδιου καναλιού κατά τη διάρκεια νυχτερινών επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού στα σπίτια τους στη Δυτική Όχθη.


Σύμφωνα με τη σύζυγό του, οι ισραηλινές αρχές του απαγόρευσαν επίσης να μιλήσει στα μέσα ενημέρωσης.


αφθα στο στομα μεταδοση

Ο ισραηλινός στρατός δεν έκανε κανένα σχόλιο.


https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/03/blog-post_28.html

αφθα στο στομα μεταδοση

Όπως έγινε γνωστό, άλλοι τρεις δημοσιογράφοι είχαν ήδη αφεθεί ελεύθεροι.


Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Αβίγκντορ Λίμπερμαν είχε διατάξει στις αρχές Ιουλίου να συμπεριληφθεί ο τηλεοπτικός σταθμός στον κατάλογο των «τρομοκρατικών οργανώσεων».


Ο στρατός είχε ανακοινώσει ότι οι τέσσερις δημοσιογράφοι ήταν ύποπτοι για «υποκίνηση μίσους» και ότι «αποδείχθηκε ότι η Χαμάς και το κανάλι διατηρούσαν δεσμούς».



ψυχαγωγια και διασκεδαση
μαρια ξανθοπουλου ψυχολογος
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/05/blog-post_14.html

φτιαχνω λαχανοκηπο

αρχαικα χρονια χρονολογια

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού πρακτορείου, οι δικαστικές Αρχές δεν επιτρέπουν να ξεφορτώσει το πετρέλαιο που έχει απαντλήσει το πλοίο «Λασσαία», το οποίο έχει κατασχεθεί μετά τον έλεγχο των λιμενικών Aρχών και τον εντοπισμό ποσοτήτων πετρελαιοειδών μιγμάτων στις δεξαμενές έρματος, χωρίς παραστατικά.


Ζητήθηκε επίσης η παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για την διευκόλυνση των διαδικασιών που έχουν να κάνουν με την εξεύρεση άλλου πλοίου για να συνεχίσει την απάντληση από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» η οποία έχει διακοπεί από την Τρίτη το μεσημέρι .


φτιαχνω λαχανοκηπο

φτιαχνω λαχανοκηπο

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του βυθισμένου πλοίου «Αγία Ζώνη ΙΙ» έχει αντιρρήσεις με τις προτάσεις που γίνονται για συγκεκριμένα πλοία απάντλησης και ζητάει να μεταβούν άλλες εταιρίες.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/04/blog-post_42.html


ταμειο δημοσιου
https://zdozrzns.blogspot.com/2019/04/blog-post_129.html

αγκαλιασε με πετα

https://vskeygsh.blogspot.com/2019/03/blog-post_126.html
αγκαλιασε με πετα

Υπό το άγρυπνο βλέμμα του Νίκου Βούτση, για περίπου δύο ώρες οι έφηβοι βουλευτές εξέφρασαν τους προβληματισμούς τους και συζήτησαν με νέους βουλευτές και προέδρους των επιτροπών της Βουλής για θέματα που τους απασχολούν.


ηφαιστεια της ευρωπης

Η πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας και οι προοπτικές βελτίωσης, η ανεργία και η μετανάστευση των νέων στο εξωτερικό, αλλά και το εκπαιδευτικό ήταν μερικά από τα ζητήματα που συζήτησαν.


κατα παρεκκλιση αρτιοτητα εκτος σχεδιου

Δεν έλειψαν και οι φωτογραφίες με αρκετά παιδιά να ζητούν από τον Πρόεδρο της Βουλής να βγάλει selfie μαζί τους, κάτι που δεν τους αρνήθηκε ο Νίκος Βούτσης. Οι εργασίες της Βουλής των Εφήβων θα συνεχιστούν το σαββατοκύριακο.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/05/blog-post_133.html

IMG 20160708 142432


αγκαλιασε με πετα

Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της «Βουλής των Εφήβων». Στο πρώτο μέρος της συνεδρίασης, υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλής θα γίνει συζήτηση και κατάθεση των τελικών προτάσεων των μαθητών, ενώ στο δεύτερο μέρος, υπό την προεδρία του νεοεκλεγέντος Αντιπροέδρου Σπύρου Λυκούδη, θα συζητηθούν έξι επίκαιρες ερωτήσεις στις οποίες θα απαντήσει ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης.


κοριτσι 9 ετων ψυχολογια

κοστα ρικα που βρισκεται

Ο Dr. Κωνσταντίνος Αναστασάκης MD, PhD, ABHRS, Επιστημονικός Διευθυντής της Anastasakis Hair Clinic είναι εξειδικευμένος στην Μεταμόσχευση Μαλλιών & πιστοποιημένος από το Αμερικανικό Συμβούλιο Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ABHRS (American Board of Hair restoration Surgery).


Αναγνωρίζοντας την επιστημονική του κατάρτιση, την ιατρική δεοντολογία που τον διακατέχει και την επαγγελματική του αριστεία με εξαιρετικά και φυσικά αποτελέσματα σε εκατοντάδες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, το σώμα των μελών του ABHRS εξέλεξε τον Dr. Αναστασάκη, μέλος του Board of Directors της ΑBHRS από 1ης Ιανουαρίου 2018 και με τριετή θητεία. Είναι η 1η φορά που Έλληνας ιατρός καταλαμβάνει αυτό το αξίωμα στο υψηλότερο ιεραρχικά όργανο της ABHRS.


https://prrcfuql.blogspot.com/2019/05/blog-post_98.html

Ο Dr. Αναστασάκης είναι ο πρώτος Έλληνας ιατρός που πιστοποιήθηκε από το ABHRS ως εξειδικευμένος ιατρός στη μεταμόσχευση τριχοθυλακίων. Από το 2016 εκλέγεται με ετήσια θητεία, ως προφορικός εξεταστής (oral examiner) στις πολύ απαιτητικές εξετάσεις που διενεργεί το Σώμα του ΑΒHRS για την πιστοποίηση νέων των μελών-ιατρών. Η ενεργός συμμετοχή του στις εξελίξεις της μεταμόσχευσης μαλλιών συνέβαλλε καθοριστικά στην εκλογή του ως μέλος στο Board of Directors of ABHRS.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/04/blog-post_79.html

abhrs anastasakis


Ο Dr. Αναστασάκης, είναι ενεργό μέλος της ISHRS Διεθνούς Εταιρείας Χειρουργικής Αποκατάστασης Τριχωτού, ISHRS (International Society of Hair Restoration Surgery και συμμετέχει ενεργά σε όλα τα συνέδρια της ISHRS από το 2009 έως και σήμερα με ομιλίες και παρουσιάσεις. Τον Οκτώβριο του 2017 μετείχε στο ετήσιο συνέδριο στην Πράγα ως μέλος της οργανωτικής επιτροπής και Πρόεδρος της μιας εκ των βασικότερων διασκέψεων των ABHRS & ISHRS, του Morbidity & Mortality Conference η οποία συγκέντρωσε 100% προσέλευση και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους ιατρούς-μέλη. Ήταν η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που Έλληνας χειρουργός Μεταμόσχευσης Τριχοθυλακίων ανέλαβε οργανωτική θέση στη διεξαγωγή του παγκόσμιου συνεδρίου της ISHRS και έλαβε τιμητική διάκριση για την εξαιρετική συνδρομή του ως Πρόεδρος της διάσκεψης.


IMG 7139



κοριτσι 9 ετων ψυχολογια
κοριτσι 9 ετων ψυχολογια
στουτγκαρδη νυχτερινη ζωη

μαρια ελενα κυριακου πρωτη προβα

αναστασιαδης για μητερες πατριδες
μαρια ελενα κυριακου πρωτη προβα

Αυτό ισχύει μετά και τη ψήφιση του νομοσχεδίου για την αδήλωτη εργασία του υπουργείου Εργασίας, όπου και εμπεριέχεται η σχετική διάταξη.


Αναλυτικά, σύμφωνα με τις διευκρινίσεις της υπουργού Έφης Αχτσιόγλου η ρύθμιση είναι γενική και δεν θεσπίζεται ένας κανόνας λόγω της πολύ μεγάλης περιπτωσιολογίας.


https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_91.html

Η υπουργός έφερε ένα παράδειγμα: «μπορεί να υπάρχει μία δικαστική απόφαση που να δικαιώνει τον ασφαλισμένο αλλά ο νόμος να λέει κάτι άλλο, μπορεί να υπάρχουν δύο συγκρουόμενες δικαστικές αποφάσεις, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος δεν γνώριζε ότι πρέπει να πληρώσει και στο δεύτερο Ταμείο, ή, τέλος, μπορεί να μην υπάρχει δικαστική απόφαση αλλά να είναι προφανές ότι ο ασφαλισμένος είχε κλείσει τα βιβλία του και δεν θα έπρεπε να χρεώνεται με οφειλές.


https://racnascy.blogspot.com/2019/05/blog-post_60.html

Κάθε ασφαλισμένος που έχει χρέη «εύλογης αμφιβολίας» προς Ταμεία έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2016 θα δύναται να υποβάλει μία αίτηση στην οποία θα επεξηγεί τους λόγους για τους οποίους θεωρεί ότι δεν έχει καμία οφειλή λόγω διπλής ασφάλισης.


Επί του περιεχομένου της στη συνέχεια θα γνωμοδοτούν τα μέλη του Συμβουλίου Κοινωνικής Ασφάλισης. Τον τελικό λόγο θα έχει ο εκάστοτε υπουργός Εργασίας, ο οποίος θα εκδίδει υπουργική απόφαση στην οποία θα ομαδοποιεί τις περιπτώσεις όπου θα επέρχεται διαγραφή οφειλών «εύλογης αμφιβολίας».



μαρια ελενα κυριακου πρωτη προβα
αποτελεσματα γραπτων εξετασεων υπουργειου πολιτισμου

πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε atm

πως να κολλησω τη ζαχαροπαστα
πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε atm

Με επικεφαλής την Αννέτα Καββαδία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ καλούν τον υπουργό Παιδείας να μεριμνήσει για την άμεση τροποποίηση των σχετικών ρυθμίσεων και να λάβει και κάθε άλλο αναγκαίο μέτρο προκειμένου να μην αναγράφεται, ούτε να επιτρέπεται η αναγραφή του θρησκεύματος στους απολυτήριους τίτλους σπουδών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.


Στην ερώτησή τους αναφέρουν πως σύμφωνα με τον νόμο οι θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις αποτελούν ευαίσθητο προσωπικό δεδομένο και όπως όλα τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα απαγορεύεται να τυγχάνει καταγραφής και επεξεργασίας, εκτός κι αν αυτό τεκμαίρεται ως αναγκαίο. «Παρά τη ρητή αυτή πρόβλεψη του νόμου, 20 χρόνια μετά τη ψήφιση του, στους απολυτήριους τίτλους της Β/βάθμιας εκπαίδευσης εξακολουθεί να αναγράφεται το θρήσκευμα των μαθητών/μαθητριών, μολονότι αποκλειστικός σκοπός των εν λόγω δημοσίων εγγράφων είναι η αποτύπωση του επιπέδου σπουδών και εκπαίδευσης του κατόχου του απολυτηρίου», επισημαίνουν.


Την ερώτηση υπογράφουν μεταξύ άλλων η πρώην ηγεσία του υπουργείου Παιδείας Νίκος Φίλης και Σία Αναγνωστοπούλου, ο Μάκης Μπαλαούρας και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.


φ μ α π νομικων προσωπων


πληρωμή τελών κυκλοφορίας σε atm
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/05/blog-post_58.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/04/blog-post_105.html

συνταγεσ παρεασ λικερ

https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_47.html
x factor νεκροθαφτης
συνταγεσ παρεασ λικερ
Τζόκερ κλήρωση [1882]: Ώρα για το 1.200.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ: Τουλάχιστον 1.200.000 ευρώ θα μοιράσει στην αποψινή κλήρωση στον πρώτο νικητή που θα μαντέψει σωστά του 5+1 τυχερούς αριθμούς της πρώτης κατηγορίας - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε


Υπενθυμίζεται ότι οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η περασμένη (21/1) κληρωτίδα ήταν οι: 6, 18, 20, 24, 34 και Τζόκερ ο αριθμός 18.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


opap

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Πώς μπορώ να κερδίσω; Υπάρχουν και τα συστήματα!

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

• Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

• Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

• Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

• Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

• Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

• Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

• Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

• Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

• Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%

Mε βάση τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα είναι τα 45 και 25, με πιθανότητες 23,8%.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ το αναλυτικό πίνακα με τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 21/1/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ




συνταγεσ παρεασ λικερ
αθωος λογω αμφιβολιων
https://oeqrzvvf.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html

πως θα πεθανω εγω για σενα κοτσιρας

πως θα πεθανω εγω για σενα κοτσιρας

Όπως αναφέρει τοtempo24.gr, από τις λήψεις έχει καταγραφεί να υπάρχει σμήνος κρατήρων εντός και εκτός της λιμενολεκάνης. Έχει αποτυπωθεί με την μορφή ενός «σκαλοπατιού», η πορεία του ενεργού σεισμικού ρήγματος της Αγίας Τριάδας, το οποίο εκτείνεται κάτω από το λιμενοβραχίονα.


https://qxssdfne.blogspot.com/2019/03/blog-post_122.html

ηωσινοφιλα αιματος

Από τις ψηφιακές μετρήσεις εντοπίστηκε και η ύπαρξη ενός ναυαγίου. Πρόκειται για μια φορτηγίδα, που δεν παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, σύμφωνα με τους επιστήμονες.


αγάθη ράντη

patra


Τα ευρήματα αυτά, δημοσιεύθηκαν για πρώτη φορά, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για την αντιμετώπιση της διάβρωσης των ακτών της Δυτικής Αχαΐας, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε και το "ΤRITON”.


πως θα πεθανω εγω για σενα κοτσιρας

patra 2


Όπως τόνισε ο Καθηγητής θαλάσσιας Γεωλογίας και φυσικής Ωκεανογραφίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Αντιπροσωπος Τεχνικής Επιτροπής Εργου (ΤCM) Γιώργος Παπαθεοδώρου “δεν μπορείς να σχεδιάσεις έργα, εάν δεν έχει σοβαρά δεδομένα. Αυτό είναι νομίζω το μεγάλο συμπέρασμα που βγαίνει».





https://tcanamrf.blogspot.com/2019/05/blog-post_13.html

γαια μαιευτηριο τιμες 2017

https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_37.html
παγωτο στην εγκυμοσυνη
γαια μαιευτηριο τιμες 2017
γαια μαιευτηριο τιμες 2017

Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ.


Αναλυτικά η πρόγνωση:


Αττική


Καιρός: Λίγες νεφώσεις αυξημένες στα βόρεια και ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών νωρίς το πρωί. Βαθμιαία γενικά αίθριος.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 και τοπικά 7 μποφόρ.


https://siydwxes.blogspot.com/2019/04/blog-post_54.html

Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.


Θεσσαλονίκη


Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι μεταβλητοί.


Θερμοκρασία: Από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.


Μακεδονία, Θράκη


Καιρός: Στη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 17 έως 32 και τοπικά στην Κεντρική Μακεδονία έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος


Καιρός: Γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα βόρεια τις πρωινές ώρες.


Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 και τοπικά βορειοανατολικοί 4 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 20 έως 34 βαθμούς Κελσίου.


Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος


Καιρός: Στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους ή σποραδικές καταιγίδες μέχρι το απόγευμα. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.


Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα Ανατολικά 6 με 7 μποφόρ.


Θερμοκρασία: Από 21 έως 33 βαθμούς Κελσίου.



παρα λες

τζουσι ρολογια

πολιτισμος δυτικα
τζουσι ρολογια
τζουσι ρολογια
Προσοχή! Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα Πέμπτη - Τι ώρα αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί

Δείτε ποιες ώρες θα παραμείνουν ακινητοποιημένοι οι συρμοί - Αναλυτικά οι ώρες των τελευταίων δρομολογίων


Στάση εργασίας θα πραγματοποιηθεί στο Μετρό (γραμμές 2 και 3) σήμερα, Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 από τις 11:00 π. μ. έως τις 17:00 μ. μ.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τη στάση εργασίας εξήγγειλε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό προκειμένου να πραγματοποιήσουν έκτακτη γενική συνέλευση.

Θέματα συζήτησης, όπως σημειώνουν στην ανακοίνωση της, θα είναι επίσης η έλλειψη ανταλλακτικών για τους συρμούς, η έλλειψη προσωπικού και συνεχής μείωση αυτού, η παρεμπόδιση της ιεραρχικής εξέλιξης των ηλεκτροδηγών, οι μισθολογικές ανισότητες των επαναπροσληφθέντων συναδέλφων της ΣΤΑΣΥ παρά την πλήρωση ομοίων προϋποθέσεων, το ενιαίο μισθολόγιο και η συζήτηση και λήψη αποφάσεως περί κηρύξεως 24ωρης απεργίας.


επισκευες ποδηλατων δαφνη

Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

Δείτε στην φωτογραφία της gallery τι ώρα θα πραγματοποιούν τα τελευταία δρομολόγια στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό.


Προσοχή! Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα Πέμπτη - Τι ώρα θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια
01
Προσοχή! Στάση εργασίας στο Μετρό σήμερα Πέμπτη - Τι ώρα θα πραγματοποιηθούν τα τελευταία δρομολόγια

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/03/blog-post_71.html
https://yecfggza.blogspot.com/2019/05/blog-post_92.html