Wednesday, May 15, 2019

μουδιασμα στη μια πλευρα του κεφαλιου

https://ajvgswki.blogspot.com/2019/05/blog-post_114.html
τζεικ και πειρατες ξυλινος ελεφαντας

Στο περιθώριο της σύσκεψης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, Μιχάλης Ζορμπίδης, κάλεσε τον Πρωθυπουργό να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του, «γιατί πολλά από αυτά που είπαν πέρυσι δεν υλοποιήθηκαν».


Στη συνάντηση, από την πλευρά της κυβέρνησης, συμμετείχαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας, Αλέξης Χαρίτσης, ο υφυπουργός Οικονομίας, Στέργιος Πιτσιόρλας, ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης και η υφυπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Μαρία Κόλλια - Τσαρούχα.


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_149.html

κρουστάλης αθανάσιος

Το «παρών» έδωσαν, επίσης, τα Επιμελητήρια (Εμπορικό-Βιομηχανικό, Βιοτεχνικό, Επαγγελματικό, Τεχνικό, Οικονομικό, Γεωτεχνικό), ο Εμπορικός Σύλλογος, οι Σύνδεσμοι Εξαγωγέων και Βιομηχανιών Β. Ελλάδος, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων και η διοίκηση της ΔΕΘ - Helexpo.


VERV6572


μουδιασμα στη μια πλευρα του κεφαλιου

Το απόγευμα, ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις Πρέσπες, όπου το βράδυ θα παρακολουθήσει τη συναυλία - αφιέρωμα στον ποιητή και στιχουργό Νίκο Γκάτσο, με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, στο νησάκι του Αγίου Αχιλλείου.


Παράλληλα, αύριο Κυριακή, θα έχει επαφές με τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρο Καρυπίδη, ενώ θα συναντηθεί και με δημάρχους του νομού Φλώρινας.


VERV6558 2


VERV6646



μουδιασμα στη μια πλευρα του κεφαλιου

No comments:

Post a Comment